ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tko je Marko Perković Thompson?

Page 12 of 14 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14  Next

Go down

Tko je Marko Perković Thompson? - Page 12 Empty Re: Tko je Marko Perković Thompson?

Post by darla Sat 6 Aug - 21:18

debotoijusto wrote:cat fight nadzornika misli
lolly

villagewrong

darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Tko je Marko Perković Thompson? - Page 12 Empty Re: Tko je Marko Perković Thompson?

Post by Brain32 Sat 6 Aug - 21:19

Jebiga ekipa umjesto da me "gang-bangate" čitajte postove malo pažljivije. Da, ja trollam zadnja dva dana evo priznajem i svakome ko me zna je to očito jer inače ne pišem tako, zato nitko ni ne odgovara ali piše se po ovim temema svašta...i to ista ekipa koja je radila istu stvar još na net.hr forumu SVAKE GODINE. 
Inače Brain je napokon na godišnjem, podjebavam po forumu između epizoda Zvjezdanih staza i preko WIFI mreže kod familije jer sam bio malo u posjeti danas, piše im pass na routeru :^0
Brain32
Brain32

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by kic Sat 6 Aug - 21:19

složni smo ko ADZ'

bez onog cikličnog backstabanja vođe dakako :^^
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by kic Sat 6 Aug - 21:20

Brain32 wrote:Jebiga ekipa umjesto da me "gang-bangate" čitajte postove malo pažljivije. Da, ja trollam zadnja dva dana evo priznajem i svakome ko me zna je to očito jer inače ne pišem tako, zato nitko ni ne odgovara ali piše se po ovim temema svašta...i to ista ekipa koja je radila istu stvar još na net.hr forumu SVAKE GODINE. 
Inače Brain je napokon na godišnjem, podjebavam po forumu između epizoda Zvjezdanih staza i preko WIFI mreže kod familije jer sam bio malo u posjeti danas, piše im pass na routeru :^0

jel valja novi Star Trek film?
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest Sat 6 Aug - 21:22

Ok, Brain, ako je tako, ispričavam se...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Brain32 Sat 6 Aug - 21:22

kic wrote:
Brain32 wrote:Jebiga ekipa umjesto da me "gang-bangate" čitajte postove malo pažljivije. Da, ja trollam zadnja dva dana evo priznajem i svakome ko me zna je to očito jer inače ne pišem tako, zato nitko ni ne odgovara ali piše se po ovim temema svašta...i to ista ekipa koja je radila istu stvar još na net.hr forumu SVAKE GODINE. 

jel valja novi Star Trek film?
Nisam još pogledao, gledam epizode NG, napalili me u četvrtak, idu na HRT3! Gledao sam ID4 2 - šarenice gore od efekata...
Brain32
Brain32

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Brain32 Sat 6 Aug - 21:23

Starhemberg wrote:Ok, Brain, ako je tako, ispričavam se...
Ma nema frke skužio sam odmah da me nisi ubro, a fora s limunadom je očito bila fijasko  :^0
Brain32
Brain32

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by darla Sat 6 Aug - 21:26

kic wrote:složni smo ko ADZ'

bez onog cikličnog backstabanja vođe dakako :^^

Vodje tome sluze :P
darla
darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Post by kic Sat 6 Aug - 21:26

e al taj Thompson, imao kećine iz pjevanja, nije ni čudo da su mu koncerti besplatni :^^
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by v_vlado Sat 6 Aug - 22:32

O pjevanju se zna al izgleda da moze i jebat....ima cetvero djece mislim.....neka.treba raje a i moze ih hranit.....za kurac,spreman....
v_vlado
v_vlado

2015-07-28

Back to top Go down

Post by Guest Sat 6 Aug - 22:52

Ma to opravdavanje Tupsona ili općenito ustašluka je deplasirano da više ne može biti. A ovdje svi antifašisti k'o Hase. Politikli korekt pod prinudom. flower
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darla Sat 6 Aug - 23:26

A gdje sam recimo konkretno ja opravdavala na ovoj temi ustasluk, ajd da cujem ili bilo kojoj drugoj kad smo kod toga :D .
darla
darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Post by Guest Sat 6 Aug - 23:28

darla wrote:A gdje sam recimo konkretno ja opravdavala na ovoj temi ustasluk, ajd da cujem ili bilo kojoj drugoj kad smo kod toga :D .
Nigdje, ne zamaraj se tako nečim... :starac
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darla Sat 6 Aug - 23:32

Starhemberg wrote:
Nigdje, ne zamaraj se tako nečim... :starac

Okei :alexis:
darla
darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Post by Guest Sat 6 Aug - 23:33

darla wrote:A gdje sam recimo konkretno ja opravdavala na ovoj temi ustasluk, ajd da cujem ili bilo kojoj drugoj kad smo kod toga :D .
A gdje ja to tvrdim za tebe?  flower 

S druge strane, lobotomija je konstantno on rampage, a reakcija nadležnih izostaje. Elemenata za djelovanje ima jer korisnik manifestira simptome neubrojivosti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darla Sat 6 Aug - 23:41

Ships&Chips wrote:
A gdje ja to tvrdim za tebe?  flower 

S druge strane, lobotomija je konstantno on rampage, a reakcija nadležnih izostaje. Elemenata za djelovanje ima jer korisnik manifestira simptome neubrojivosti.

Gornji post ti je prilicno uopcen, procitaj se ponovno :)

Sto se neubrojivosti pojedinih korisnika tice ima ih sirinom cijelog spektra, pa za te ne vidim da se kukumace i naziva ih lobotomiziranim. To glede pristranosti korisnika sa druge strane mi mikrofona.
darla
darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Post by Guest Sat 6 Aug - 23:49

A Bože moj... Ljudi se sami prepoznaju i svrstavaju. Osobno, nemam problema priznati svoje slabosti, tj. pristranost.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme Sun 7 Aug - 0:15

Uzivaj i za mene ;))))
Ovdje znaju bit preozbiljni,nemoj zamjerit...;D

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest Sun 7 Aug - 0:20

Ships&Chips wrote:A Bože moj... Ljudi se sami prepoznaju i svrstavaju. Osobno, nemam problema priznati svoje slabosti, tj. pristranost.
A što se spektra neubrojivosti tiče, teret odgovornosti nije na korisnicima niti njihovim pristranim ili paušalnim (pr)ocjenama. Mislim da se nije teško složiti kako je razina komunikacije narečenog korisnika na najnižoj mogućoj razini. Što se pak njegovog potpisa tiče, meni je prešutno odobravanje jednako odiozno kao i sam potpis. Jasno mi je da nesankcioniranje pozdrava za koji ni Čičak nema dileme o čemu se tu zapravo radi, kao i neujednačena sudska praksa koja ga tretira samo prekršajno, ostavlja više nego dovoljno prostora za interpretacije. Pretužno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo Sun 7 Aug - 1:00

Ships&Chips wrote:
Ships&Chips wrote:A Bože moj... Ljudi se sami prepoznaju i svrstavaju. Osobno, nemam problema priznati svoje slabosti, tj. pristranost.
A što se spektra neubrojivosti tiče, teret odgovornosti nije na korisnicima niti njihovim pristranim ili paušalnim (pr)ocjenama. Mislim da se nije teško složiti kako je razina komunikacije narečenog korisnika na najnižoj mogućoj razini. Što se pak njegovog potpisa tiče, meni je prešutno odobravanje jednako odiozno kao i sam potpis. Jasno mi je da nesankcioniranje pozdrava za koji ni Čičak nema dileme o čemu se tu zapravo radi, kao i neujednačena sudska praksa koja ga tretira samo prekršajno, ostavlja više nego dovoljno prostora za interpretacije. Pretužno.
https://www.google.si/search?q=vukovar&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiEoo-p8a3OAhXGWhQKHZEKAkUQsAQIIg&biw=1345&bih=838#tbm=isch&tbs=rimg%3ACQ-NYSq6-B_1VIjjs-Y56dTzgwQuf5gev4HBkhiLcs1pzSjwd0gxngGTr4DAJJg_1IJ2r0FXZyQw195SSgFd7fM8sQmSoSCez5jnp1PODBEVhft1OOrhOMKhIJC5_1mB6_1gcGQRoVY-t_1ufZmgqEgmGItyzWnNKPBFnlTyK3Q3EFSoSCR3SDGeAZOvgEbUzGbABR50jKhIJMAkmD8gnavQRISAm_1XDJk3gqEgkVdnJDDX3lJBFQUECp9zDlxCoSCaAV3t8zyxCZEUa10shd7Jia&q=vukovar

Vučićev, Nikolićevih i Dačićevih (između ostalog) djelo mozga i ruku.
Vi bi ovo preskočili? Nema načina.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Sun 7 Aug - 1:14

https://www.google.si/search?q=vukovar&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiEoo-p8a3OAhXGWhQKHZEKAkUQsAQIIg&biw=1345&bih=838#tbm=isch&tbs=rimg%3ACYaV52FUfXU_1IjjzOLYTarqhK6-7phgmMsHGaFD3oub_1POTs-Y56dTzgwRGMje369M9g4OZ0w8WdHcVdu1E_1muzx9ioSCfM4thNquqErEZ5qvwE5krSRKhIJr7umGCYywcYRZ5m8ieqa7VQqEgloUPei5v885BEr0x74z6xOUSoSCez5jnp1PODBEVhft1OOrhOMKhIJEYyN7fr0z2ARQS10K3fnKC0qEgng5nTDxZ0dxRFKsLfMoG5OnyoSCV27UT-a7PH2EVTKVgK3uWkL&q=vukova

Da, da...najprije je bilo ovo, a tek 4 godine poslije OLUJA:
I sad bi ovo pokrili s nekim verbalim pokličima ili nepoželjnim znakovljem. 
I da, Nikolić, Vučić i dačić su sukrivci za ove strahote.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 12 of 14 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14  Next

Back to top

- Similar topics