Tko je Marko Perković Thompson?
Page 12 of 14
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Re: Tko je Marko Perković Thompson?
debotoijusto wrote:cat fight nadzornika misli
darla- Admin
2015-10-22
Jebiga ekipa umjesto da me "gang-bangate" čitajte postove malo pažljivije. Da, ja trollam zadnja dva dana evo priznajem i svakome ko me zna je to očito jer inače ne pišem tako, zato nitko ni ne odgovara ali piše se po ovim temema svašta...i to ista ekipa koja je radila istu stvar još na net.hr forumu SVAKE GODINE.
Inače Brain je napokon na godišnjem, podjebavam po forumu između epizoda Zvjezdanih staza i preko WIFI mreže kod familije jer sam bio malo u posjeti danas, piše im pass na routeru
Inače Brain je napokon na godišnjem, podjebavam po forumu između epizoda Zvjezdanih staza i preko WIFI mreže kod familije jer sam bio malo u posjeti danas, piše im pass na routeru
Brain32-
2014-04-15
složni smo ko ADZ'
bez onog cikličnog backstabanja vođe dakako :^^
Brain32 wrote:Jebiga ekipa umjesto da me "gang-bangate" čitajte postove malo pažljivije. Da, ja trollam zadnja dva dana evo priznajem i svakome ko me zna je to očito jer inače ne pišem tako, zato nitko ni ne odgovara ali piše se po ovim temema svašta...i to ista ekipa koja je radila istu stvar još na net.hr forumu SVAKE GODINE.
jel valja novi Star Trek film?
Nisam još pogledao, gledam epizode NG, napalili me u četvrtak, idu na HRT3! Gledao sam ID4 2 - šarenice gore od efekata...kic wrote:Brain32 wrote:Jebiga ekipa umjesto da me "gang-bangate" čitajte postove malo pažljivije. Da, ja trollam zadnja dva dana evo priznajem i svakome ko me zna je to očito jer inače ne pišem tako, zato nitko ni ne odgovara ali piše se po ovim temema svašta...i to ista ekipa koja je radila istu stvar još na net.hr forumu SVAKE GODINE.
jel valja novi Star Trek film?
Brain32-
2014-04-15
Ma nema frke skužio sam odmah da me nisi ubro, a fora s limunadom je očito bila fijaskoStarhemberg wrote:Ok, Brain, ako je tako, ispričavam se...
Brain32-
2014-04-15
kic wrote:složni smo ko ADZ'
Vodje tome sluze
darla- Admin
2015-10-22
e al taj Thompson, imao kećine iz pjevanja, nije ni čudo da su mu koncerti besplatni :^^
O pjevanju se zna al izgleda da moze i jebat....ima cetvero djece mislim.....neka.treba raje a i moze ih hranit.....za kurac,spreman....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ma to opravdavanje Tupsona ili općenito ustašluka je deplasirano da više ne može biti. A ovdje svi antifašisti k'o Hase. Politikli korekt pod prinudom.
Guest- Guest
A gdje sam recimo konkretno ja opravdavala na ovoj temi ustasluk, ajd da cujem ili bilo kojoj drugoj kad smo kod toga .
darla- Admin
2015-10-22
Nigdje, ne zamaraj se tako nečim...darla wrote:A gdje sam recimo konkretno ja opravdavala na ovoj temi ustasluk, ajd da cujem ili bilo kojoj drugoj kad smo kod toga .
Guest- Guest
Starhemberg wrote:
Nigdje, ne zamaraj se tako nečim...
Okei
darla- Admin
2015-10-22
A gdje ja to tvrdim za tebe?darla wrote:A gdje sam recimo konkretno ja opravdavala na ovoj temi ustasluk, ajd da cujem ili bilo kojoj drugoj kad smo kod toga .
S druge strane, lobotomija je konstantno on rampage, a reakcija nadležnih izostaje. Elemenata za djelovanje ima jer korisnik manifestira simptome neubrojivosti.
Guest- Guest
Ships&Chips wrote:
A gdje ja to tvrdim za tebe?
S druge strane, lobotomija je konstantno on rampage, a reakcija nadležnih izostaje. Elemenata za djelovanje ima jer korisnik manifestira simptome neubrojivosti.
Gornji post ti je prilicno uopcen, procitaj se ponovno
Sto se neubrojivosti pojedinih korisnika tice ima ih sirinom cijelog spektra, pa za te ne vidim da se kukumace i naziva ih lobotomiziranim. To glede pristranosti korisnika sa druge strane mi mikrofona.
darla- Admin
2015-10-22
A Bože moj... Ljudi se sami prepoznaju i svrstavaju. Osobno, nemam problema priznati svoje slabosti, tj. pristranost.
Guest- Guest
Uzivaj i za mene ;))))Brain32 wrote:Jebiga ekipa umjesto da me "gang-bangate" čitajte postove malo pažljivije. Da, ja trollam zadnja dva dana evo priznajem i svakome ko me zna je to očito jer inače ne pišem tako, zato nitko ni ne odgovara ali piše se po ovim temema svašta...i to ista ekipa koja je radila istu stvar još na net.hr forumu SVAKE GODINE.
Ovdje znaju bit preozbiljni,nemoj zamjerit...;D
2014-04-12
A što se spektra neubrojivosti tiče, teret odgovornosti nije na korisnicima niti njihovim pristranim ili paušalnim (pr)ocjenama. Mislim da se nije teško složiti kako je razina komunikacije narečenog korisnika na najnižoj mogućoj razini. Što se pak njegovog potpisa tiče, meni je prešutno odobravanje jednako odiozno kao i sam potpis. Jasno mi je da nesankcioniranje pozdrava za koji ni Čičak nema dileme o čemu se tu zapravo radi, kao i neujednačena sudska praksa koja ga tretira samo prekršajno, ostavlja više nego dovoljno prostora za interpretacije. Pretužno.Ships&Chips wrote:A Bože moj... Ljudi se sami prepoznaju i svrstavaju. Osobno, nemam problema priznati svoje slabosti, tj. pristranost.
Guest- Guest
https://www.google.si/search?q=vukovar&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiEoo-p8a3OAhXGWhQKHZEKAkUQsAQIIg&biw=1345&bih=838#tbm=isch&tbs=rimg%3ACQ-NYSq6-B_1VIjjs-Y56dTzgwQuf5gev4HBkhiLcs1pzSjwd0gxngGTr4DAJJg_1IJ2r0FXZyQw195SSgFd7fM8sQmSoSCez5jnp1PODBEVhft1OOrhOMKhIJC5_1mB6_1gcGQRoVY-t_1ufZmgqEgmGItyzWnNKPBFnlTyK3Q3EFSoSCR3SDGeAZOvgEbUzGbABR50jKhIJMAkmD8gnavQRISAm_1XDJk3gqEgkVdnJDDX3lJBFQUECp9zDlxCoSCaAV3t8zyxCZEUa10shd7Jia&q=vukovarShips&Chips wrote:A što se spektra neubrojivosti tiče, teret odgovornosti nije na korisnicima niti njihovim pristranim ili paušalnim (pr)ocjenama. Mislim da se nije teško složiti kako je razina komunikacije narečenog korisnika na najnižoj mogućoj razini. Što se pak njegovog potpisa tiče, meni je prešutno odobravanje jednako odiozno kao i sam potpis. Jasno mi je da nesankcioniranje pozdrava za koji ni Čičak nema dileme o čemu se tu zapravo radi, kao i neujednačena sudska praksa koja ga tretira samo prekršajno, ostavlja više nego dovoljno prostora za interpretacije. Pretužno.Ships&Chips wrote:A Bože moj... Ljudi se sami prepoznaju i svrstavaju. Osobno, nemam problema priznati svoje slabosti, tj. pristranost.
Vučićev, Nikolićevih i Dačićevih (između ostalog) djelo mozga i ruku.
Vi bi ovo preskočili? Nema načina.
Eroo- Posts : 78954
2016-07-22
https://www.google.si/search?q=vukovar&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiEoo-p8a3OAhXGWhQKHZEKAkUQsAQIIg&biw=1345&bih=838#tbm=isch&tbs=rimg%3ACYaV52FUfXU_1IjjzOLYTarqhK6-7phgmMsHGaFD3oub_1POTs-Y56dTzgwRGMje369M9g4OZ0w8WdHcVdu1E_1muzx9ioSCfM4thNquqErEZ5qvwE5krSRKhIJr7umGCYywcYRZ5m8ieqa7VQqEgloUPei5v885BEr0x74z6xOUSoSCez5jnp1PODBEVhft1OOrhOMKhIJEYyN7fr0z2ARQS10K3fnKC0qEgng5nTDxZ0dxRFKsLfMoG5OnyoSCV27UT-a7PH2EVTKVgK3uWkL&q=vukova
Da, da...najprije je bilo ovo, a tek 4 godine poslije OLUJA:
I sad bi ovo pokrili s nekim verbalim pokličima ili nepoželjnim znakovljem.
I da, Nikolić, Vučić i dačić su sukrivci za ove strahote.
Da, da...najprije je bilo ovo, a tek 4 godine poslije OLUJA:
I sad bi ovo pokrili s nekim verbalim pokličima ili nepoželjnim znakovljem.
I da, Nikolić, Vučić i dačić su sukrivci za ove strahote.
Eroo- Posts : 78954
2016-07-22
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Similar topics
» München - Perkovic i Mustac nemaju sanse
» ante perkovic rip
» Sandri Perković ZLATO!
» Donald Perković Trumpson
» Slučaj Perković upropastio mi je karijeru
» ante perkovic rip
» Sandri Perković ZLATO!
» Donald Perković Trumpson