Tko je Marko Perković Thompson?
Page 1 of 14
Page 1 of 14 • 1, 2, 3 ... 7 ... 14
VIDEO!
https://www.facebook.com/marko.perkovic.thompson/videos/vb.151454118244416/762536870469468/?type=2&theater
VIDEO!
https://www.facebook.com/marko.perkovic.thompson/videos/vb.151454118244416/762536870469468/?type=2&theater
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Tko je Marko Perković Thompson?
Može vaše cijenjeno mišljenje?
Po mogućnosti neka bude argumentirano.
No, su svakom slučaju najprije pogledajte i odslušajte ono što je rečeno u videu.
Po mogućnosti neka bude argumentirano.
No, su svakom slučaju najprije pogledajte i odslušajte ono što je rečeno u videu.
Ne placa poreze drzavi koju ljubi . Badava bi on ljubio.
Placa mu se da ne pjeva. Iz kase hdz . To je u redu. Em lova pokradena, em bolje ga je ne cuti.
Los pjevac . U glazbenom smislu ne bi doguro dalje od lokalne birtije.
Ali zna gdje su rvatine slabe. Na kriz i mac.
Placa mu se da ne pjeva. Iz kase hdz . To je u redu. Em lova pokradena, em bolje ga je ne cuti.
Los pjevac . U glazbenom smislu ne bi doguro dalje od lokalne birtije.
To ne možeš reć, ima izrazito jak rokerski glas, ja bih rekao da mu je njegov domoljubizam čak suzio karijerne mogućnosti. Kao roker je mogao imati međunarodnu karijeru s onako jakim glasom. Pa jesi li čula kad zapjeva "zmija me za srce ugrizla"? Ajde nabroji, ko od domaćih pjevača može tako odraditi onaj težak i zahtjevan refren?Sora wrote:Los pjevac . U glazbenom smislu ne bi doguro dalje od lokalne birtije.
Da je samo obradio neke rokerske hitove sigurno bi ga Mamić dobro prodo vani, recimo znaš onu motorističku "Born to be Kim Wilde" ili "Smoke on the Benkovac".
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Zamolio sam za argumentaciju iznesene tvrdnje.jastreb wrote:Licemjer.
Naime, on može biti licemjer a da to mi nikad ne saznamo.
Tako je to uvijek kad su u pitanju javne osobe.
2016-07-22
Viš, jebemti, meni ništa ne plaćaju iako nikad ne pjevam.Sora wrote:
Placa mu se da ne pjeva.
2016-07-22
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Mladić koji je popravio zube,voli se oblačit u crno,voli da mu plačaju a da ništa neradi,stekao popriličan imetak bez dana radnog staža,oženio se pred bogom, zakleo bogu i onda to pogazio oženivši se opet u crkvi,a on kao veliki vjernik.......uglavnom uzor jednog dijela mladih a vrijeme će pokazati da je loš primjer modernog čovjeka...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Eroo wrote:Viš, jebemti, meni ništa ne plaćaju iako nikad ne pjevam.Sora wrote:
Placa mu se da ne pjeva.
Vis jebemti on je PJEVAC
KAD SE PJEVACU PLATI DANE PJEVA KAO DA ERI PLATIS DA NE LAZE
ISTO
dakle, tupson i ero ista sorta...Sora wrote:
Vis jebemti on je PJEVAC
ISTO
sitting_bull-
2015-09-28
Njegovo zlatno doba je bilo u vrijeme Račana, odlaskom iliti nestankom Tuđmana i prvog sastava HDZ-a, onda je bio simbol pokreta otpora, sve dok Sanader nije uštrojio tu kompletnu ekipu. Sada bi trebao HDZ-u tako neko ako Milanović dobije. Zasad je to Houdek, ali samo dvije pozornice u Hrvatskoj mogu podržati njegovu težinu...... glasa, ne.
Nešto između folka i roka. , bih ja rekao.dzango wrote:Turbo folk pevač.
2016-07-22
Kad bi ti to i argumentirao, ajde...Ovako ispada da lažeš kao ...znaš ko.pizzon wrote:primitivac, naklonjen zlocinu, ustaša !
2016-07-22
Nije vrijedno moga komentara. Dapače ni jedan elektron moje energije.sitting_bull wrote:dakle, tupson i ero ista sorta...Sora wrote:
Vis jebemti on je PJEVAC
ISTO
2016-07-22
Nešto između što nije ni jedno ni drugo je pastirski rok, inače patent Gorana Bregovića, preteče i idejnog tvorca turbo folka.Eroo wrote:Nešto između folka i roka. , bih ja rekao.dzango wrote:Turbo folk pevač.
Možda si i u pravu, šta znam...Ne slušam tu vrstu glazbe.dzango wrote:Nešto između što nije ni jedno ni drugo je pastirski rok, inače patent Gorana Bregovića, preteče i idejnog tvorca turbo folka.Eroo wrote:Nešto između folka i roka. , bih ja rekao.dzango wrote:Turbo folk pevač.
U svakom slučaju napuni svaki stadion. Neki vole njegovu pjesmu,
a neki vole čak i srpske cajke...Različiti smo po tom pitanju.
2016-07-22
MPT je svjetski kuriozitet. Napravio je prvo karijeru pa tek onda zube.v_vlado wrote:Mladić koji je popravio zube..
A kao što je moja pok. baba trebala biti zahvalna i podići spomenik Musoliniju čiji su joj vojnici spalili kuću u planini s koje se zbog toga morala spustiti u civilizaciju, tako bi i MPT trebao dignuti spomenik Dežuloviću koji je njegovu prvu snimku iz sprda puštao u eter uzastopce ne računajući da snimku sluša publika sa istančanim sluhom i da će prepoznati kvalitetu...
Za naše glazbene prilike ima dobrih pjesmuljaka, a ako bi mu išao tražiti nešto loše onda bi ona Sanaderova vreća maraka bila.nekakva mrlja, ako se uopće to dogodilo jer istina je voda duboka...
Napuni i Ceca sve stadione i kafane pa se od nje ne pravi sociološki fenomen i ponos otadžbine. Mora da se zna šta je estrada i opijum za narodne mase a šta vrednosti na kojima treba da počiva kultura jednog naroda.Eroo wrote:Možda si i u pravu, šta znam...Ne slušam tu vrstu glazbe.dzango wrote:Nešto između što nije ni jedno ni drugo je pastirski rok, inače patent Gorana Bregovića, preteče i idejnog tvorca turbo folka.Eroo wrote:Nešto između folka i roka. , bih ja rekao.dzango wrote:Turbo folk pevač.
U svakom slučaju napuni svaki stadion. Neki vole njegovu pjesmu,
a neki vole čak i srpske cajke...Različiti smo po tom pitanju.
Page 1 of 14 • 1, 2, 3 ... 7 ... 14
Similar topics
» München - Perkovic i Mustac nemaju sanse
» ante perkovic rip
» Sandri Perković ZLATO!
» Donald Perković Trumpson
» Slučaj Perković upropastio mi je karijeru
» ante perkovic rip
» Sandri Perković ZLATO!
» Donald Perković Trumpson
» Slučaj Perković upropastio mi je karijeru
Page 1 of 14