Sandri Perković ZLATO!
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Sandri Perković ZLATO!
OI 2016
[size=34]Obranila naslov iz Londona: Sandra Perković za Hrvatsku osvojila četvrto zlato u Riju
[/size]
Foto Reuters
Autor: [size=12]HINA
Objavljeno: 16. kolovoz 2016. u 17:29
Sandra Perković je postala tek druga atletičarka u povijesti koja je uspjela obraniti olimpijsko zlato u bacanju diska. Njemica Evelin Jahl je pobijedila u 1976. u Montrealu i četiri godine kasnije u Moskvi
Najbolja svjetska diskašica Sandra Perković u utorak je osvojila zlatnu medalju na OI u Riju s hicem od 69.21 metara, te je tako obranila naslov iz Londona 2012. godine.
Perković je tako nastavila svjetsku dominaciju u bacanju diska, koja traje od 2010. godine. Ove sezone već je osvojila zlato na Europskom prvenstvu u Amsterdamu, te je osigurala naslov pobjednice Dijamantne lige.
Sandra Perković je postala tek druga atletičarka u povijesti koja je uspjela obraniti olimpijsko zlato u bacanju diska. Njemica Evelin Jahl je pobijedila u 1976. u Montrealu i četiri godine kasnije u Moskvi.
To je četvrta medalja za Hrvatsku na OI u Riju, nakon zlata Josipa Glasnovića u trapu, pa zlatne medalje Martina i Valenta Sinkovića u dvojcu na pariće i srebra Damira Martina u samcu.
Srebro je pripalo Francuskinji Melini Robert-Michon (66.73 m), a broncu je osvojila Kubanka Denia Caballero (65.34 m).
[/size]
[size=34]Obranila naslov iz Londona: Sandra Perković za Hrvatsku osvojila četvrto zlato u Riju
[/size]
- Pogledaj sve iz: Ostali sportovi
- Pogledaj sve vijesti
Foto Reuters
Autor: [size=12]HINA
Objavljeno: 16. kolovoz 2016. u 17:29
Sandra Perković je postala tek druga atletičarka u povijesti koja je uspjela obraniti olimpijsko zlato u bacanju diska. Njemica Evelin Jahl je pobijedila u 1976. u Montrealu i četiri godine kasnije u Moskvi
Najbolja svjetska diskašica Sandra Perković u utorak je osvojila zlatnu medalju na OI u Riju s hicem od 69.21 metara, te je tako obranila naslov iz Londona 2012. godine.
Perković je tako nastavila svjetsku dominaciju u bacanju diska, koja traje od 2010. godine. Ove sezone već je osvojila zlato na Europskom prvenstvu u Amsterdamu, te je osigurala naslov pobjednice Dijamantne lige.
Sandra Perković je postala tek druga atletičarka u povijesti koja je uspjela obraniti olimpijsko zlato u bacanju diska. Njemica Evelin Jahl je pobijedila u 1976. u Montrealu i četiri godine kasnije u Moskvi.
To je četvrta medalja za Hrvatsku na OI u Riju, nakon zlata Josipa Glasnovića u trapu, pa zlatne medalje Martina i Valenta Sinkovića u dvojcu na pariće i srebra Damira Martina u samcu.
Srebro je pripalo Francuskinji Melini Robert-Michon (66.73 m), a broncu je osvojila Kubanka Denia Caballero (65.34 m).
[/size]
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Sandri Perković ZLATO!
lijepo za saborsku zastupnicu koja je srusila nakaradnu vladu svojim izostankom
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ma šugava Jugoslavenka!debotoijusto wrote:lijepo za saborsku zastupnicu koja je srusila nakaradnu vladu svojim izostankom
http://sportske.jutarnji.hr/oi2016/sandra-poziva-na-zajednistvo-zao-mi-je-sto-se-jugoslavija-raspala-bili-bi-prava-velesila/4615154/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A jos ljepše je sto prima placu za to. Koliko je puta uopće bila u saboru. Jebo joj Bandić bosansku mater..debotoijusto wrote:lijepo za saborsku zastupnicu koja je srusila nakaradnu vladu svojim izostankom
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Inače ovu bosansku bedeviju sam vidjela 10 ak puta u nekim prigodama. Jedno vrlo neodgojeno stvorenje.
2015-08-15
Izgleda ko krme neko ili me sociva varaju..,
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
kaja_333 wrote:Inače ovu bosansku bedeviju sam vidjela 10 ak puta u nekim prigodama. Jedno vrlo neodgojeno stvorenje.
Ae upoznao sam je i ja. Nije zenska toliko losa...ali jebiga. Taj neki sirovi humor fura i te neke agresiva sheme. Nije bas...njezni cvijetak :D
Guest- Guest
I ja sam upoznao Sandru, samnom je bila jako pristojna i ljubazna, riječ da bi rekao.
Što se tiče kombinacije sa Saborom i Bandićem, kad pogledam tko je sve sjedio tamo, uopće me ne smeta...
Što se tiče kombinacije sa Saborom i Bandićem, kad pogledam tko je sve sjedio tamo, uopće me ne smeta...
Brain32-
2014-04-15
Pa jelda?! Živa toljaga. Dobro da ne hoda i prdi. Strava.MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Inače ovu bosansku bedeviju sam vidjela 10 ak puta u nekim prigodama. Jedno vrlo neodgojeno stvorenje.
Ae upoznao sam je i ja. Nije zenska toliko losa...ali jebiga. Taj neki sirovi humor fura i te neke agresiva sheme. Nije bas...njezni cvijetak :D
2015-08-15
Joj Kajo.kaja_333 wrote:Pa jelda?! Živa toljaga. Dobro da ne hoda i prdi. Strava.MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Inače ovu bosansku bedeviju sam vidjela 10 ak puta u nekim prigodama. Jedno vrlo neodgojeno stvorenje.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Fina ženska jel?Brain32 wrote:I ja sam upoznao Sandru, samnom je bila jako pristojna i ljubazna, riječ da bi rekao.
2015-08-15
:) znas kakva je to bukva , ko vozač šlepera u suknji.gargamel0101 wrote:Joj Kajo.kaja_333 wrote:Pa jelda?! Živa toljaga. Dobro da ne hoda i prdi. Strava.MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Inače ovu bosansku bedeviju sam vidjela 10 ak puta u nekim prigodama. Jedno vrlo neodgojeno stvorenje.
2015-08-15
kaja_333 wrote:Pa jelda?! Živa toljaga. Dobro da ne hoda i prdi. Strava.MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Inače ovu bosansku bedeviju sam vidjela 10 ak puta u nekim prigodama. Jedno vrlo neodgojeno stvorenje.
A jebiga :)) takva je zenska, s druge strane barem se uvijek isto ponasa pa ono. Nije joj za zamjeriti, tako se ponasa i to je to. Uvijek je dobro biti s takvom djevojkom u dobre. Ako dodje do neke tucnjave ili nesto slicno....garantirano moze prebiti Isusa u pola ljudi u prostoriji.
Guest- Guest
Brain32 wrote:Što se tiče kombinacije sa Saborom i Bandićem, kad pogledam tko je sve sjedio tamo, uopće me ne smeta...
Pa da ono, sabor opcenito i nije neko mjesto gdje covjek ocekuje vise nekakvu intelektualnu kremu i elitu i stali. Svega ima :D
Guest- Guest
kaja_333 wrote::) znas kakva je to bukva , ko vozač šlepera u suknji.gargamel0101 wrote:Joj Kajo.kaja_333 wrote:Pa jelda?! Živa toljaga. Dobro da ne hoda i prdi. Strava.MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Inače ovu bosansku bedeviju sam vidjela 10 ak puta u nekim prigodama. Jedno vrlo neodgojeno stvorenje.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
A kad krene kao nešto pametno reci, najrađe bi joj čovjek svinjski but u ruku dao i reko grickaj i šuti bolan pametnija si.
2015-08-15
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Srebrnoj Sandri Perković zabranite povratak u RH
» Nendmasna Sandra Perkovic.Sesto europsko rekordno zlato u nizu i time postala najtrofejnija atleticarka na europskim prvenstvima svih vremena
» ante perkovic rip
» Tko je Marko Perković Thompson?
» Donald Perković Trumpson
» Nendmasna Sandra Perkovic.Sesto europsko rekordno zlato u nizu i time postala najtrofejnija atleticarka na europskim prvenstvima svih vremena
» ante perkovic rip
» Tko je Marko Perković Thompson?
» Donald Perković Trumpson
Page 1 of 2