Tko je Marko Perković Thompson?
Page 13 of 14
Page 13 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: Tko je Marko Perković Thompson?
https://www.google.si/search?q=vukovar&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiEoo-p8a3OAhXGWhQKHZEKAkUQsAQIIg&biw=1345&bih=838#tbm=isch&tbs=rimg%3ACYaV52FUfXU_1IjjzOLYTarqhK6-7phgmMsHGaFD3oub_1POTs-Y56dTzgwRGMje369M9g4OZ0w8WdHcVdu1E_1muzx9ioSCfM4thNquqErEZ5qvwE5krSRKhIJr7umGCYywcYRZ5m8ieqa7VQqEgloUPei5v885BEr0x74z6xOUSoSCez5jnp1PODBEVhft1OOrhOMKhIJEYyN7fr0z2ARQS10K3fnKC0qEgng5nTDxZ0dxRFKsLfMoG5OnyoSCV27UT-a7PH2EVTKVgK3uWkL&q=vukova
Da, da...najprije je bilo ovo, a tek 4 godine poslije OLUJA:
I sad bi ovo pokrili s nekim verbalim pokličima ili nepoželjnim znakovljem.
I da, Nikolić, Vučić i dačić su sukrivci za ove strahote.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Autolektura.Ships&Chips wrote:A što se spektra neubrojivosti tiče, teret odgovornosti nije na korisnicima niti njihovim pristranim ili paušalnim (pr)ocjenama. Mislim da se nije teško složiti kako jeShips&Chips wrote:A Bože moj... Ljudi se sami prepoznaju i svrstavaju. Osobno, nemam problema priznati svoje slabosti, tj. pristranost.razinakvaliteta komunikacije narečenog korisnika na najnižoj mogućoj razini. Što se pak njegovog potpisa tiče, meni je prešutno odobravanje jednako odiozno kao i sam potpis. Jasno mi je da nesankcioniranje pozdrava za koji ni Čičak nema dileme o čemu se tu zapravo radi, kao i neujednačena sudska praksa koja ga tretira samo prekršajno, ostavlja više nego dovoljno prostora za interpretacije. Pretužno.
Guest- Guest
Eroo wrote:https://www.google.si/search?q=vukovar&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiEoo-p8a3OAhXGWhQKHZEKAkUQsAQIIg&biw=1345&bih=838#tbm=isch&tbs=rimg%3ACYaV52FUfXU_1IjjzOLYTarqhK6-7phgmMsHGaFD3oub_1POTs-Y56dTzgwRGMje369M9g4OZ0w8WdHcVdu1E_1muzx9ioSCfM4thNquqErEZ5qvwE5krSRKhIJr7umGCYywcYRZ5m8ieqa7VQqEgloUPei5v885BEr0x74z6xOUSoSCez5jnp1PODBEVhft1OOrhOMKhIJEYyN7fr0z2ARQS10K3fnKC0qEgng5nTDxZ0dxRFKsLfMoG5OnyoSCV27UT-a7PH2EVTKVgK3uWkL&q=vukova
I sad su kao problematične Thompsonove pjesme, a da ne spominjem proslavu Oluje.
Oluju bi trebali slaviti i Srbi, jer se jedno sotonsko djelovanje uspješno zatrlo.
Ovo gore su mogle činiti samo sotone.
2016-07-22
Nitko normalan ne osporava proslavu Oluje. Tko si ti da 'propisuješ' tko bi trebao slaviti? Neka slavi onaj tko želi. Bojim se da će proći još puno vremena prije nego se dostigne potrebna razina pijeteta i dostojanstva.
Guest- Guest
Di se izgubio Milanović, nije ga bilo u Kninu?
A zašto bi išao? Ima izbor, demokracija je, ne?Eroo wrote:Di se izgubio Milanović, nije ga bilo u Kninu?
Guest- Guest
Naravno, naravno...Svatko svojim.Ships&Chips wrote:A zašto bi išao? Ima izbor, demokracija je, ne?Eroo wrote:Di se izgubio Milanović, nije ga bilo u Kninu?
2016-07-22
udba wrote:mene rasplače ona "puka ti je nokat" i "Grkinjo znaj, svemu je kraj" gdje govori o merkeličinom prekidu kreditiranja grčke ekonomije, pa ona za Perkovića "Sude mi", ima tu dobrijeh stvari.
darth_vader-
2014-04-17
ništa...imate pozdrav iz Knina.Ships&Chips wrote:I?
2016-07-22
darla wrote:dzango wrote:
Kopija pastirskog roka Gorana Bregovića koji je preteča turbo folka i svega što ne valja u muzici.
Jebiga tu cemo se tesko sloziti, Belo puce je Belo puce, always and forever.
Kolega neprijatelj je ipak u pravu...meni uši redovito prokrvare...
darth_vader-
2014-04-17
udba genije !jasambrend wrote:udba wrote:mene rasplače ona "puka ti je nokat" i "Grkinjo znaj, svemu je kraj" gdje govori o merkeličinom prekidu kreditiranja grčke ekonomije, pa ona za Perkovića "Sude mi", ima tu dobrijeh stvari.
kic wrote:udba genije !jasambrend wrote:udba wrote:mene rasplače ona "puka ti je nokat" i "Grkinjo znaj, svemu je kraj" gdje govori o merkeličinom prekidu kreditiranja grčke ekonomije, pa ona za Perkovića "Sude mi", ima tu dobrijeh stvari.
On bi i na karminama rasplakao od smijeha rodbinu preminulog...
darth_vader-
2014-04-17
A ti nisi bio kao ni Milanović. Ts, ts, ts... Kad već toliko sliniš o tome.Eroo wrote:ništa...imate pozdrav iz Knina.Ships&Chips wrote:I?
Guest- Guest
Ships&Chips wrote:Nitko normalan ne osporava proslavu Oluje. Tko si ti da 'propisuješ' tko bi trebao slaviti? Neka slavi onaj tko želi. Bojim se da će proći još puno vremena prije nego se dostigne potrebna razina pijeteta i dostojanstva.
Kako nije..vojvoda Nikolić i njegov pomoćnik na mašingeveru, mali pd Milošrvića (Dačić) i njegov bivši kavokuvar Vulin itd...
Doduše, oni i nisu baš svoji...
Šešelj je kod imenovanja rekao: "(...) Za izvanredne zasluge u ovom ratu, veliko junaštvo i pokazanu ratnu veštinu najistaknutijih komandanata proglašavam Tomislava Nikolića u zvanje srpskog četničkog vojvode. Kao potpredsednik Srpske radikalne stranke pokazao je kako se brani srpstvo. U početku organizuje i oprema dobrovoljačke jedinice Srpske radikalne stranke i srpskog dobrovoljačkog pokreta, predvodi i aktivno učestvuje u borbama u Slavoniji gde ispoljava veliku hrabrost i junaštvo".
2016-07-22
Eroo wrote:
Šešelj je kod imenovanja rekao: "(...) Za izvanredne zasluge u ovom ratu, veliko junaštvo i pokazanu ratnu veštinu najistaknutijih komandanata proglašavam Tomislava Nikolića u zvanje srpskog četničkog vojvode. Kao potpredsednik Srpske radikalne stranke pokazao je kako se brani srpstvo. U početku organizuje i oprema dobrovoljačke jedinice Srpske radikalne stranke i srpskog dobrovoljačkog pokreta, predvodi i aktivno učestvuje u borbama u Slavoniji gde ispoljava veliku hrabrost i junaštvo".
2016-07-22
jasambrend wrote:
Kolega neprijatelj je ipak u pravu...meni uši redovito prokrvare...
A na Grdovica suza krene
darla- Admin
2015-10-22
Eroo wrote:Ships&Chips wrote:Nitko normalan ne osporava proslavu Oluje. Tko si ti da 'propisuješ' tko bi trebao slaviti? Neka slavi onaj tko želi. Bojim se da će proći još puno vremena prije nego se dostigne potrebna razina pijeteta i dostojanstva.
Kako nije..vojvoda Nikolić i njegov pomoćnik na mašingeveru, mali pd Milošrvića (Dačić) i njegov bivši kavokuvar Vulin itd...
Mislim da mislio u Hrvata, ipak
darla- Admin
2015-10-22
Osporavaju je oni koji nisu bili 5.-og u Kninu. Spisak je podug...Ovi iznad su im saveznici.darla wrote:Eroo wrote:Ships&Chips wrote:Nitko normalan ne osporava proslavu Oluje. Tko si ti da 'propisuješ' tko bi trebao slaviti? Neka slavi onaj tko želi. Bojim se da će proći još puno vremena prije nego se dostigne potrebna razina pijeteta i dostojanstva.
Mislim da mislio u Hrvata, ipak
2016-07-22
Eroo wrote:
Osporavaju je oni koji nisu bili 5.-og u Kninu. Spisak je podug...Ovi iznad su im saveznici.
Osporavaju je samo oni koji tvrde da su od tada okupirani, a koliko se sjecam to je ovdje osim ponekih Srba cinila jedino Sora.
Drugima je to tek pak jefitno sakupljanje bodova i po meni fulana politicka strategija, ali vidim da ima vec druga tema, pa cu tamo dalje.
darla- Admin
2015-10-22
Ships&Chips wrote:Onda ti je možda i ovo poznato...Of.Fender wrote:1984-e u zagrebačkom Moši svirale između ostalih i Brze Banane. Gitaristu Željku Baniću zvanom Bane, nešto štekalo pojačalo pa je čučnuo da vidi u čemu je stvar. Iz publike se urlalo: - Ustani, Bane! Nikom ništa...dzango wrote:Noor wrote:dzmrdz wrote:
Bome u mom selu su robijali za neke pesme a koje tacno ne znam, znam da su bile nacionalnog karaktera, srpske...
Ranih 80.tih sam s ekipom pjevala Ustani bane...a u zatvoru nismo završile samo ja i jedna prijateljica, jer smo bile maloljetne, bome ostali su bili 3 mjeseca na hlađenju...
Par mjeseci prije toga na istom mjestu Leibach puštao na video Titine govore, ali se iz razglasa nije čuo njegov glas, nego lavež pasa. U publici muk :P
I vokalni ansambl "Čmarete", koje su bile jako ponosne na svoje umjetničko ime. NE! Da ne zaboravimo baletnu trupu Malajac.
Pojeli su mamicu
Sve do zadnje trunke,
Ostale su na tavanu
Visit njene šunke...
Ako su je pojeli sve do zadnje trunke, kako su ostale šunke....?
Of.Fender- Posts : 274
2016-07-24
Page 13 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Similar topics
» München - Perkovic i Mustac nemaju sanse
» ante perkovic rip
» Sandri Perković ZLATO!
» Donald Perković Trumpson
» Slučaj Perković upropastio mi je karijeru
» ante perkovic rip
» Sandri Perković ZLATO!
» Donald Perković Trumpson