Tko je Marko Perković Thompson?
Page 9 of 14
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Re: Tko je Marko Perković Thompson?
Pitali su kralja namještaljki Velibora Džarovskog jel' ima netko koga nije uspio prevariti. Pa je ispričao kako je preveo Arsena žednog preko vode i odveo ga u Niš, a ovaj mislio da svira u Bitoli (1min40sec)jastreb wrote:Najškrtiji iz te branše bio je Bregović. Taj ni prijateljima nije plaćao kavu.prckov wrote:ma tu ti je to negdje, sjedili mi ispred faksa I pili A stab drugo, ja jozo senad I nermin naide tifa ej di ste sa ima...evo cuga...sjedne ion nermin svira a on se kreveljifrakcija wrote:jel ti imaš naglasak ko tifa?prckov wrote:
sa tifom sam se jednom napio
Dočim je Čola bio pravi.
A kad su ga pitali jel' ima netko koga nije uspio prevariti: - Pa jedino Brega. Tog se nije dalo prevariti.
Nije Bregino pravo prezime bez veze Berger ;)
Of.Fender- Posts : 274
2016-07-24
Ukratko: "Za dom-spremni" nije ustaški pozdrav.jastreb wrote:Za Poglavnika i dom spremni je originalni ustaški pozdrav
Jel mogu ovako zaključit?
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Kad su to "The Shadows" robijali zbog marša na Drinu?udba wrote:Robijalo se za Vilu Velebita, Marša na Drinu...
2016-07-24
Eroo wrote:Ukratko: "Za dom-spremni" nije ustaški pozdrav.jastreb wrote:Za Poglavnika i dom spremni je originalni ustaški pozdrav
ne mozes !
i rimski pozdrav je degradiran nacizmom.
i kukasti krst je takodje dobio naci simbole.-
posebno ne moze na istoriju da se poziva narod
koji je to korsitio u godinama nacizma i nikada pre toga.
isto vazi i to, za dom spremni. taj poklic je degradiran.
ne kenjaj
Guest- Guest
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/ovih-13-slika-trebale-bi-biti-dovoljan-dokaz-svim-idiotima-koji-zagovaraju-rehabilitaciju-za-dom-spremni/
ovi su preoptimistični, jer ZNA SE da idiotima nikad ništa nije i neće biti dovoljan dokaz
ovi su preoptimistični, jer ZNA SE da idiotima nikad ništa nije i neće biti dovoljan dokaz
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Kao prvo, kenja ti ćaća.pizzon wrote:Eroo wrote:Ukratko: "Za dom-spremni" nije ustaški pozdrav.jastreb wrote:Za Poglavnika i dom spremni je originalni ustaški pozdrav
ne mozes !
i rimski pozdrav je degradiran nacizmom.
i kukasti krst je takodje dobio naci simbole.-
posebno ne moze na istoriju da se poziva narod
koji je to korsitio u godinama nacizma i nikada pre toga
ne kenjaj
Kao drugo, da slučajno nisi Srbin, primijetio bi bitnu razliku - iz pozdrava je izbačen Poglavnik.
Za ustaše valjda neoprostivo.
2016-07-22
Ja nisam idiot, ja sam samo kreten jer sam povjerovao Jastrebu.Neve wrote:http://www.telegram.hr/politika-kriminal/ovih-13-slika-trebale-bi-biti-dovoljan-dokaz-svim-idiotima-koji-zagovaraju-rehabilitaciju-za-dom-spremni/
Ti nisi samo malo bezobrazna, ti si pomalo i zlobna. ...(baš sam danas nešto fin )
2016-07-22
1984-e u zagrebačkom Moši svirale između ostalih i Brze Banane. Gitaristu Željku Baniću zvanom Bane, nešto štekalo pojačalo pa je čučnuo da vidi u čemu je stvar. Iz publike se urlalo: - Ustani, Bane! Nikom ništa...dzango wrote:Noor wrote:dzmrdz wrote:Eroo wrote:Slovenci, Makedonci Crnogorci su mogli bez problema pjevati domoljubne.udba wrote:Robijalo se za Vilu Velebita, Marša na Drinu.. ali danas što se tiče policijskog progona i progona od strane pravosudnog aparata tu vodstvo drži Grdović bez konkurencije.
Zabranjeno je bilo samo Srbima i Hrvatima, a posebno Hrvatima,
a najposebnije Hercegovcima. Za "Vilu Velebita" je išlo i šišanje na nulu.
Bome u mom selu su robijali za neke pesme a koje tacno ne znam, znam da su bile nacionalnog karaktera, srpske...
Ranih 80.tih sam s ekipom pjevala Ustani bane...a u zatvoru nismo završile samo ja i jedna prijateljica, jer smo bile maloljetne, bome ostali su bili 3 mjeseca na hlađenju...
Par mjeseci prije toga na istom mjestu Leibach puštao na video Titine govore, ali se iz razglasa nije čuo njegov glas, nego lavež pasa. U publici muk :P
2016-07-24
Ne možeš. Pjesma "Spremte se spremte četnici" bila je prije 1.svj. rata vrlo popularna i među mnogim Hrvatima i u originalu je posvećena komitama iz Makedonije.Eroo wrote:Ukratko: "Za dom-spremni" nije ustaški pozdrav.jastreb wrote:Za Poglavnika i dom spremni je originalni ustaški pozdrav
Pa danmas ako te pijanog izvedu iz kafane nakon što si je urlao,na sudu ćeš se teško izvući,ako navedeš u obrani da je to pjesma makedonskih komita.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Eroo wrote:Ja nisam idiot, ja sam samo kreten jer sam povjerovao Jastrebu.Neve wrote:http://www.telegram.hr/politika-kriminal/ovih-13-slika-trebale-bi-biti-dovoljan-dokaz-svim-idiotima-koji-zagovaraju-rehabilitaciju-za-dom-spremni/
Ti nisi samo malo bezobrazna, ti si pomalo i zlobna. ...(baš sam danas nešto fin )
PS: I kune su vam ustaške, i grb, i svašta nešto...Jbote, znači da je Vučić u pravu, a? NDH, jbote...
2016-07-22
Svatko shvaca i dozivljava prema svojim zeljama i sklonostima 8-)crvenkasti wrote:maggie13 wrote:s nizom srcedrapajucih pjesmuljaka,uz koje sedobro ljuBi,ali ne i ratuje.
Pravim Hrvatima i dan danas kad čuju "spremaj majko kreveta", dođe da se ljube.
2014-04-12
Pa svi znaju da je Goering bio alter ego Jože Broza ;DEroo wrote:Ja nisam idiot, ja sam samo kreten jer sam povjerovao Jastrebu.Neve wrote:http://www.telegram.hr/politika-kriminal/ovih-13-slika-trebale-bi-biti-dovoljan-dokaz-svim-idiotima-koji-zagovaraju-rehabilitaciju-za-dom-spremni/
Evo ih ovdje: Hićo, Anto i Tile u razgovoru ugodnom :P
2016-07-24
jastreb wrote:Ne možeš. Pjesma "Spremte se spremte četnici" bila je prije 1.svj. rata vrlo popularna i među mnogim Hrvatima i u originalu je posvećena komitama iz Makedonije.Eroo wrote:Ukratko: "Za dom-spremni" nije ustaški pozdrav.jastreb wrote:Za Poglavnika i dom spremni je originalni ustaški pozdrav
Pa danmas ako te pijanog izvedu iz kafane nakon što si je urlao,na sudu ćeš se teško izvući,ako navedeš u obrani da je to pjesma makedonskih komita.
Neve je dala bolje dokaze.
Samo da još od forezničara priskrbi potvrdu o autentičnosti i prihavatam njeno obrazloženje.
Osim ono da sam idiot, naravno.
2016-07-22
Ero,da li je četnički pokret Draže Mihailovića,odnosno JVUO ,bio isključivo srpski ekskluzivistički pokret?Eroo wrote:jastreb wrote:Ne možeš. Pjesma "Spremte se spremte četnici" bila je prije 1.svj. rata vrlo popularna i među mnogim Hrvatima i u originalu je posvećena komitama iz Makedonije.Eroo wrote:Ukratko: "Za dom-spremni" nije ustaški pozdrav.jastreb wrote:Za Poglavnika i dom spremni je originalni ustaški pozdrav
Samo da još od forezničara priskrbi potvrdu o autentičnosti i prihavatam njeno obrazloženje.
2014-04-22
uff, baš sam zla, sram me bilo eto, sreća što ti nisi nimaloEroo wrote:Ja nisam idiot, ja sam samo kreten jer sam povjerovao Jastrebu.Neve wrote:http://www.telegram.hr/politika-kriminal/ovih-13-slika-trebale-bi-biti-dovoljan-dokaz-svim-idiotima-koji-zagovaraju-rehabilitaciju-za-dom-spremni/
očito ne voliš leći onako kako drugima prostireš, vrli vjerniče?
2014-04-12
Iskreno...zaboli me jedna stvar šta je i čiji bio. Nisam povjesničar pa me puno toga ne zanima iz tog područja.jastreb wrote:Ero,da li je četnički pokret Draže Mihailovića,odnosno JVUO ,bio isključivo srpski ekskluzivistički pokret?Eroo wrote:jastreb wrote:Ne možeš. Pjesma "Spremte se spremte četnici" bila je prije 1.svj. rata vrlo popularna i među mnogim Hrvatima i u originalu je posvećena komitama iz Makedonije.Eroo wrote:Ukratko: "Za dom-spremni" nije ustaški pozdrav.jastreb wrote:Za Poglavnika i dom spremni je originalni ustaški pozdrav
Uostalom, rekoh već, meni nijedne verbalne zaebancije ne smetaju. Dok ostanu na verbalnom nivou.
Nazivati onaj mladi svijet na Thompsovim koncertima ustaškim , je blago rečeno idiotizam prve vrste.
Na njegovim koncerima bude i ptreko 60,000 ljudi i nikad nije došlo niti do najmanjeg incidenta...
Pitam se imate li imalo obraza?
2016-07-22
A imaš li ti iole obraza nazivati sve partizane šumskim razbojnicima,nesrećo i pokoro?Eroo wrote:
Iskreno...zaboli me jedna stvar šata je i čiji bio. Nisam povjesničar pa me puno toga ne zanima iz tog područja.
Uostalom, rekoh već, meni nijedne verbalne zaebancije ne smetaju. Dok ostanu na vrbalnom nivou.
Nazivati onaj mladi svijet na Thompsovim koncertima ustaškim , je blago rečeno idiotizam prve vrste.
Na njegovim koncerima bude i ptreko 60,000 ljudi i nikad nije došlo niti do najmanjeg incidenta...
Zar je jedan nazor bio šumski razbojnik? Zar su profesor doktor Pavle Savić, Ivan Goran Kovačić, Vladimir Velebit, Skender Kulenović, šahovski velemajstor Svetozar Gligorić, golman Vladimir Beara, glumica Irena Kolesar,pjesnik Karel Destovnik Kajuh, fizičar Ivan Supek,ili pak monsinjor Svetozar Ritig bili šumnjaci, divljaci,neandertalci???
Zar to nije idiotizam par excellance?
2014-04-22
Q.E.D., upravo si dokazao i uredno potvrdio ono što sam napisala, zahvaljujemEroo wrote:Samo da još od forezničara priskrbi potvrdu o autentičnosti i prihavatam njeno obrazloženje.
2014-04-12
koje altroche pizdarijejastreb wrote:Glupost. U ratu je snimio jednu pjesmu i sigurno bi pao u zaborav da se 2000-te nije angažirao u borbama protiv "komunista" Ivice Račana i Stipe Mesića.maggie13 wrote:Covjek seljak,na pocetku karijere s nekim estetskim nedostatcima,uzrokovanih vjerojatno i dijelom siromastvom.
Njegov najveci krimen uzrocno-posljedicno je vezan uz velikosrpsku agresiju na njegovo selo i odlaskom u progonstvo.
Eh,da,nisam razjasnila koji mu je glavni i neoprostivi krimen.
Skladao,ukrao,posudio,whatever,covjek je usred obrambenog rata narodu dao prvu i jedinu ratnu pjesmu,koracnicu,koja ima povijesni znacaj za Domovinski rat,u usporedbi s nizom srcedrapajucih pjesmuljaka,uz koje sedobro ljuBi,ali ne i ratuje.
Tek tada ,a ne u ratu,počinje njegov vrtoglavi uspon.
pa Vrijeme Škorpiona mu najbolji album, izdan na kraju rata, kakve balade, kakvi pjesmuljci, odonud je i Anica...tada mi je još bio iber, poslije reciklaža starih stavri
2014-04-15
a kune? Kune više nisu ustaške bagro licemjerna?jastreb wrote:Eroo wrote:
Koga hebe šta šumski razbojnici percipiraju.
Pitao sam te izravno, jeli "Za dom-spremni" bio ustaški pozdrav ili ne?
Ako da-daj link s dokazom. Ako ne - s kojim razlogom i ciljem je bio proglašen ustaškim?
Sasvim jednostavno je odgovoriti jednostavno, ako znaš.
2014-04-15
Čuj, ako vi onu raspjevanu mladež možete nazivati ustašoidima, onda vas sleduje to što sam napisao.jastreb wrote:A imaš li ti iole obraza nazivati sve partizane šumskim razbojnicima,nesrećo i pokoro?Eroo wrote:
Iskreno...zaboli me jedna stvar šata je i čiji bio. Nisam povjesničar pa me puno toga ne zanima iz tog područja.
Uostalom, rekoh već, meni nijedne verbalne zaebancije ne smetaju. Dok ostanu na vrbalnom nivou.
Bez pardona!
2016-07-22
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Similar topics
» München - Perkovic i Mustac nemaju sanse
» ante perkovic rip
» Sandri Perković ZLATO!
» Donald Perković Trumpson
» Slučaj Perković upropastio mi je karijeru
» ante perkovic rip