Tko je Marko Perković Thompson?
Page 11 of 14
Page 11 of 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Re: Tko je Marko Perković Thompson?
Ja bih banicu. Sofiju Jelačić.bogomdani wrote:ebo ban...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
evo ti jedna Šiptarka,ne mirise na burek garant.!!!jastreb wrote:Ja bih banicu. Sofiju Jelačić.bogomdani wrote:ebo ban...
Guest- Guest
hev no klu...vidjah ove godine lijepe i raskosne primjerke Albanki,tijekom fuzbalšpilunga..doista otkidaju,i ovakve majice su nošale..
Guest- Guest
Onda ti je možda i ovo poznato...Of.Fender wrote:1984-e u zagrebačkom Moši svirale između ostalih i Brze Banane. Gitaristu Željku Baniću zvanom Bane, nešto štekalo pojačalo pa je čučnuo da vidi u čemu je stvar. Iz publike se urlalo: - Ustani, Bane! Nikom ništa...dzango wrote:Noor wrote:dzmrdz wrote:Eroo wrote:
Slovenci, Makedonci Crnogorci su mogli bez problema pjevati domoljubne.
Zabranjeno je bilo samo Srbima i Hrvatima, a posebno Hrvatima,
a najposebnije Hercegovcima. Za "Vilu Velebita" je išlo i šišanje na nulu.
Bome u mom selu su robijali za neke pesme a koje tacno ne znam, znam da su bile nacionalnog karaktera, srpske...
Ranih 80.tih sam s ekipom pjevala Ustani bane...a u zatvoru nismo završile samo ja i jedna prijateljica, jer smo bile maloljetne, bome ostali su bili 3 mjeseca na hlađenju...
Par mjeseci prije toga na istom mjestu Leibach puštao na video Titine govore, ali se iz razglasa nije čuo njegov glas, nego lavež pasa. U publici muk :P
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Kažem, rijetko pijem limunadu, a ti si očito ekspert za onu popišanu.Brain32 wrote:Zato što pizdiš bezveze a što se nepopišane limunade tiče, probaj, ima vitamina, popravlja raspoloženje.Starhemberg wrote:Zašto, tvoja ima okus po pišalini? Rijetko pijem limunadu.Brain32 wrote:A tko tebi piški u limunadu?Starhemberg wrote:
Misliš porušenu kuću, to je jedino mogao ostaviti... Stvarno odjebi s tim forama, jebo slavlje ako ga slaviš iz tih razloga. I onda sto kurčevih žalopojki nad folksdojčerima, jer ipak su oni bili 100 % nevini, ali svaki Jovan je četnik i zločinac...
Za limunadu nisam ali za kmečavce detektor imam.
Brain32-
2014-04-15
Za efendiju Eru, tada se na sluzbenim dokumentima koristio potpis/pozdrav: "Za dom spremni!", kad dodjes na godisnji u Hrvata, lako ti je naci u arhivi takvih dokumenata. Ja sam recimo nasla kad smo spremali stare arhive na bivsem poslu.. Nikakvi poglavnici nisu bili u tome pozdravu/potpisu. Imas recimo u dubrovackim arhivima sigurno.
Inace jel u usmenom izricaju pozdrav ide u dva dijela. Jedna strana kaze: "Za dom!", druga strana odgovara: "Spremni!"
Inace jel u usmenom izricaju pozdrav ide u dva dijela. Jedna strana kaze: "Za dom!", druga strana odgovara: "Spremni!"
darla- Admin
2015-10-22
Brain32 wrote:
Jebote logoreje.
darla- Admin
2015-10-22
Ali ga uključiš samo nekad, periodično i selektivno?Brain32 wrote:Starhemberg wrote:Kažem, rijetko pijem limunadu, a ti si očito ekspert za onu popišanu.Brain32 wrote:Zato što pizdiš bezveze a što se nepopišane limunade tiče, probaj, ima vitamina, popravlja raspoloženje.Starhemberg wrote:Zašto, tvoja ima okus po pišalini? Rijetko pijem limunadu.Brain32 wrote:A tko tebi piški u limunadu?Starhemberg wrote:
Misliš porušenu kuću, to je jedino mogao ostaviti... Stvarno odjebi s tim forama, jebo slavlje ako ga slaviš iz tih razloga. I onda sto kurčevih žalopojki nad folksdojčerima, jer ipak su oni bili 100 % nevini, ali svaki Jovan je četnik i zločinac...
Guest- Guest
Rugala se sova sjeniciStarhemberg wrote:Ali ga uključiš samo nekad, periodično i selektivno?Brain32 wrote:Starhemberg wrote:Kažem, rijetko pijem limunadu, a ti si očito ekspert za onu popišanu.Brain32 wrote:Zato što pizdiš bezveze a što se nepopišane limunade tiče, probaj, ima vitamina, popravlja raspoloženje.Starhemberg wrote:
Zašto, tvoja ima okus po pišalini? Rijetko pijem limunadu.
Brain32-
2014-04-15
Pjevali smo u dvorištu crkve...culi susjedi i zvali murijuOf.Fender wrote:1984-e u zagrebačkom Moši svirale između ostalih i Brze Banane. Gitaristu Željku Baniću zvanom Bane, nešto štekalo pojačalo pa je čučnuo da vidi u čemu je stvar. Iz publike se urlalo: - Ustani, Bane! Nikom ništa...dzango wrote:Noor wrote:dzmrdz wrote:Eroo wrote:
Slovenci, Makedonci Crnogorci su mogli bez problema pjevati domoljubne.
Zabranjeno je bilo samo Srbima i Hrvatima, a posebno Hrvatima,
a najposebnije Hercegovcima. Za "Vilu Velebita" je išlo i šišanje na nulu.
Bome u mom selu su robijali za neke pesme a koje tacno ne znam, znam da su bile nacionalnog karaktera, srpske...
Ranih 80.tih sam s ekipom pjevala Ustani bane...a u zatvoru nismo završile samo ja i jedna prijateljica, jer smo bile maloljetne, bome ostali su bili 3 mjeseca na hlađenju...
Par mjeseci prije toga na istom mjestu Leibach puštao na video Titine govore, ali se iz razglasa nije čuo njegov glas, nego lavež pasa. U publici muk :P
Guest- Guest
Brain32 wrote:
Rugala se sova sjenici
Mene si preskocio? Vec jucer si poceo sa degute spikama, smanji volumen malo.
darla- Admin
2015-10-22
Moguće, no meni "detektor" radi stalno. Mislim da sam to kao admin i pokazao u ovih godinu-dvije. Ako nisam, mogu to ovog trena prestati obavljati.Brain32 wrote:Rugala se sova sjeniciStarhemberg wrote:Ali ga uključiš samo nekad, periodično i selektivno?Brain32 wrote:Starhemberg wrote:Kažem, rijetko pijem limunadu, a ti si očito ekspert za onu popišanu.Brain32 wrote:Zato što pizdiš bezveze a što se nepopišane limunade tiče, probaj, ima vitamina, popravlja raspoloženje.Starhemberg wrote:
Zašto, tvoja ima okus po pišalini? Rijetko pijem limunadu.
Guest- Guest
Starhemberg wrote:
Moguće, no meni "detektor" radi stalno. Mislim da sam to kao admin i pokazao u ovih godinu-dvije. Ako nisam, mogu to ovog trena prestati obavljati.
Nemoj da moram pocet pjevat, ne ostavljaj me sad u ponoru bez dna .
darla- Admin
2015-10-22
Ako budeš pjevala samo za mene :) ;)darla wrote:Starhemberg wrote:
Moguće, no meni "detektor" radi stalno. Mislim da sam to kao admin i pokazao u ovih godinu-dvije. Ako nisam, mogu to ovog trena prestati obavljati.
Nemoj da moram pocet pjevat, ne ostavljaj me sad u ponoru bez dna .
Guest- Guest
pjevo' bi ti i ja, ali mislim da bi ti uši bile zahvalne da ipak zašutim i slušamo darlu :^^
Starhemberg wrote:
Ako budeš pjevala samo za mene :) ;)
Samo za tebe, drugima oklagija
darla- Admin
2015-10-22
Yes please :Pkic wrote:pjevo' bi ti i ja, ali mislim da bi ti uši bile zahvalne da ipak zašutim i slušamo darlu :^^
Guest- Guest
debotoijusto wrote:cat fight nadzornika misli
darla- Admin
2015-10-22
Page 11 of 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» München - Perkovic i Mustac nemaju sanse
» ante perkovic rip
» Sandri Perković ZLATO!
» Donald Perković Trumpson
» Slučaj Perković upropastio mi je karijeru