Nema linka (chat)
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Nema linka (chat)
Tako je sele! Hvala ti sto si me spasla ponizenja!Noor wrote:vuksadinare wrote:znaci ne drzis do rijeci..'kad ti pokazes svoju i ja cu..'...aha...to ti komadi ne vole...ne obecavaj ono sto ne mozes ispuniti....rekao si sliku i to je to...pokazat norki ako ona pokaze svoju...red je..a ja mislio da cede drze do rijeci..Stanojko wrote:Moja nema potencijala...
ajd, pusti čovjeka...ako neće, ne mora...jel tako Stanojko?
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
ma da? čija?veber wrote:tesko...Noor wrote:Stanojko wrote:Bem ti misa, uzbudlivo je ko na nosi... Ocekujem da se uzmu do 43 strane...
to će bit prvo forumsko vjenčanje
vec sam bio na dva.
Guest- Guest
Mozes samo Kaji! Ko zna...mozda voli male, celave, debele i brkate....Noor wrote:Stanojko wrote:Dal` si bre ti normalan! Pa ja sam ruzan ko lopov. Ovako jos mogu da lazem i mazem cure, al kad bi stavio....brrrr... Ali u pravu si. Dogovor je dogovor. Mozda joj posaljem na PP pa sta mi Bog da...vuksadinare wrote:znaci ne drzis do rijeci..'kad ti pokazes svoju i ja cu..'...aha...to ti komadi ne vole...ne obecavaj ono sto ne mozes ispuniti....rekao si sliku i to je to...pokazat norki ako ona pokaze svoju...red je..a ja mislio da cede drze do rijeci..Stanojko wrote:Moja nema potencijala...
neću dilat...tako mi boga
a ne..u svakog srbina dana rijec je sveta..zar ne stanojko?..ti si ej dao i moras je ispuniti...inace ces bracu obrukati..neceti vise vjerovat..postat ces nepouzdan...Stanojko wrote:Tako je sele! Hvala ti sto si me spasla ponizenja!Noor wrote:vuksadinare wrote:znaci ne drzis do rijeci..'kad ti pokazes svoju i ja cu..'...aha...to ti komadi ne vole...ne obecavaj ono sto ne mozes ispuniti....rekao si sliku i to je to...pokazat norki ako ona pokaze svoju...red je..a ja mislio da cede drze do rijeci..Stanojko wrote:Moja nema potencijala...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Rekoh...mozda joj posaljem na PPvuksadinare wrote:a ne..u svakog srbina dana rijec je sveta..zar ne stanojko?..ti si ej dao i moras je ispuniti...inace ces bracu obrukati..neceti vise vjerovat..postat ces nepouzdan...Stanojko wrote:Tako je sele! Hvala ti sto si me spasla ponizenja!Noor wrote:vuksadinare wrote:znaci ne drzis do rijeci..'kad ti pokazes svoju i ja cu..'...aha...to ti komadi ne vole...ne obecavaj ono sto ne mozes ispuniti....rekao si sliku i to je to...pokazat norki ako ona pokaze svoju...red je..a ja mislio da cede drze do rijeci..Stanojko wrote:Moja nema potencijala...
Stanojko wrote:Mozes samo Kaji! Ko zna...mozda voli male, celave, debele i brkate....Noor wrote:Stanojko wrote:Dal` si bre ti normalan! Pa ja sam ruzan ko lopov. Ovako jos mogu da lazem i mazem cure, al kad bi stavio....brrrr... Ali u pravu si. Dogovor je dogovor. Mozda joj posaljem na PP pa sta mi Bog da...vuksadinare wrote:znaci ne drzis do rijeci..'kad ti pokazes svoju i ja cu..'...aha...to ti komadi ne vole...ne obecavaj ono sto ne mozes ispuniti....rekao si sliku i to je to...pokazat norki ako ona pokaze svoju...red je..a ja mislio da cede drze do rijeci..Stanojko wrote:Moja nema potencijala...
rekla mi je...luda je za takvima
Guest- Guest
marcu i zecu.Noor wrote:ma da? čija?veber wrote:tesko...Noor wrote:Stanojko wrote:Bem ti misa, uzbudlivo je ko na nosi... Ocekujem da se uzmu do 43 strane...
vec sam bio na dva.
2014-12-30
To mi reci!Noor wrote:Stanojko wrote:Mozes samo Kaji! Ko zna...mozda voli male, celave, debele i brkate....Noor wrote:Stanojko wrote:Dal` si bre ti normalan! Pa ja sam ruzan ko lopov. Ovako jos mogu da lazem i mazem cure, al kad bi stavio....brrrr... Ali u pravu si. Dogovor je dogovor. Mozda joj posaljem na PP pa sta mi Bog da...vuksadinare wrote:
znaci ne drzis do rijeci..'kad ti pokazes svoju i ja cu..'...aha...to ti komadi ne vole...ne obecavaj ono sto ne mozes ispuniti....rekao si sliku i to je to...pokazat norki ako ona pokaze svoju...red je..a ja mislio da cede drze do rijeci..
rekla mi je...luda je za takvima
Stanojko wrote:Rekoh...mozda joj posaljem na PPvuksadinare wrote:a ne..u svakog srbina dana rijec je sveta..zar ne stanojko?..ti si ej dao i moras je ispuniti...inace ces bracu obrukati..neceti vise vjerovat..postat ces nepouzdan...Stanojko wrote:Tako je sele! Hvala ti sto si me spasla ponizenja!Noor wrote:vuksadinare wrote:
znaci ne drzis do rijeci..'kad ti pokazes svoju i ja cu..'...aha...to ti komadi ne vole...ne obecavaj ono sto ne mozes ispuniti....rekao si sliku i to je to...pokazat norki ako ona pokaze svoju...red je..a ja mislio da cede drze do rijeci..
meni je sandučić zatrpan i u blokadi, probaj pogurat, možda prođe
Guest- Guest
veber wrote:marcu i zecu.Noor wrote:ma da? čija?veber wrote:tesko...Noor wrote:Stanojko wrote:Bem ti misa, uzbudlivo je ko na nosi... Ocekujem da se uzmu do 43 strane...
vec sam bio na dva.
joj da..za prvoga znam..al za drugog ne
Guest- Guest
Hahahahaha...pa pobrisi nesto... Vidis da kojot izgore...Noor wrote:Stanojko wrote:Rekoh...mozda joj posaljem na PPvuksadinare wrote:a ne..u svakog srbina dana rijec je sveta..zar ne stanojko?..ti si ej dao i moras je ispuniti...inace ces bracu obrukati..neceti vise vjerovat..postat ces nepouzdan...Stanojko wrote:Tako je sele! Hvala ti sto si me spasla ponizenja!Noor wrote:
ne mgu te više ni poljubit,frakcija wrote:darla wrote:frakcija wrote:
joj..ja promrzla..noge se odsjekle..ošla mutit šećera i vode..
Eto ko moze ovo platiti, stvarno bi trebala pisati, ako vec ne pises.
svi gledaju ispod roletne
al šta me briga
jednom se živi
2014-04-19
Stanojko wrote:Hahahahaha...pa pobrisi nesto... Vidis da kojot izgore...Noor wrote:Stanojko wrote:Rekoh...mozda joj posaljem na PPvuksadinare wrote:a ne..u svakog srbina dana rijec je sveta..zar ne stanojko?..ti si ej dao i moras je ispuniti...inace ces bracu obrukati..neceti vise vjerovat..postat ces nepouzdan...Stanojko wrote:
Tako je sele! Hvala ti sto si me spasla ponizenja!
brže stiže nego stignem brisat
Guest- Guest
"Houston, we have a problem..."Noor wrote:Stanojko wrote:Hahahahaha...pa pobrisi nesto... Vidis da kojot izgore...Noor wrote:Stanojko wrote:Rekoh...mozda joj posaljem na PPvuksadinare wrote:
a ne..u svakog srbina dana rijec je sveta..zar ne stanojko?..ti si ej dao i moras je ispuniti...inace ces bracu obrukati..neceti vise vjerovat..postat ces nepouzdan...
brže stiže nego stignem brisat
...dok se ne uvjerim ni's ti ne vjerujem...nema izvlacenja..kako god posaljes moras poslati...Stanojko wrote:Rekoh...mozda joj posaljem na PPvuksadinare wrote:a ne..u svakog srbina dana rijec je sveta..zar ne stanojko?..ti si ej dao i moras je ispuniti...inace ces bracu obrukati..neceti vise vjerovat..postat ces nepouzdan...Stanojko wrote:Tako je sele! Hvala ti sto si me spasla ponizenja!Noor wrote:vuksadinare wrote:
2015-09-08
Ne vredi...vidis da ne moze da primi poruku...vuksadinare wrote:...dok se ne uvjerim ni's ti ne vjerujem...nema izvlacenja..kako god posaljes moras poslati...Stanojko wrote:Rekoh...mozda joj posaljem na PPvuksadinare wrote:a ne..u svakog srbina dana rijec je sveta..zar ne stanojko?..ti si ej dao i moras je ispuniti...inace ces bracu obrukati..neceti vise vjerovat..postat ces nepouzdan...Stanojko wrote:Tako je sele! Hvala ti sto si me spasla ponizenja!Noor wrote:
Stanojko wrote:Ne vredi...vidis da ne moze da primi poruku...vuksadinare wrote:...dok se ne uvjerim ni's ti ne vjerujem...nema izvlacenja..kako god posaljes moras poslati...Stanojko wrote:Rekoh...mozda joj posaljem na PPvuksadinare wrote:a ne..u svakog srbina dana rijec je sveta..zar ne stanojko?..ti si ej dao i moras je ispuniti...inace ces bracu obrukati..neceti vise vjerovat..postat ces nepouzdan...Stanojko wrote:
ni da pošaljem....
Ivyyyy
Guest- Guest
Soon they will fly awayfrakcija wrote:Noor + Stanojko sitting on the tree
so that they can be free..
aha....sve se moze kad se hoce...Stanojko wrote:Ne vredi...vidis da ne moze da primi poruku...vuksadinare wrote:...dok se ne uvjerim ni's ti ne vjerujem...nema izvlacenja..kako god posaljes moras poslati...Stanojko wrote:Rekoh...mozda joj posaljem na PPvuksadinare wrote:a ne..u svakog srbina dana rijec je sveta..zar ne stanojko?..ti si ej dao i moras je ispuniti...inace ces bracu obrukati..neceti vise vjerovat..postat ces nepouzdan...Stanojko wrote:
2015-09-08
frakcija wrote:Noor + Stanojko sitting on the tree
a, ima nas više koji sjedimo i pratimo love story by Frakcija&Prcko
Guest- Guest
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 23 of 50