Nema linka (chat)
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Nema linka (chat)
evo ti odgovorfrakcija wrote:haha izgubljen u prijevodu..i ja sam se pogubila dok sam se sporazumila i što ti se sve izdogađalo.prckov wrote:čuj bon, meni kroz glavu oni bonovi što sam starom krao kad se vrati iz noćne,
i odem sa rajom na ormašice u ekspres restoran sa njima.
Kontam, nije ženo bon, šta ti je jesi ti pri sebi, ta neće mi mobitel jest ormašice.
Opet razmišljam, ko kad sam mnogo pametan, možda su to neki novi bonovi,
čarobni, multitasking....možda su plastčni pa sa njima osim što možeš napunit mob, možeš i u slastičarni tu kart..bon prislonit uz ormašicu ko kredit card i zasladit se na kredit. Jebiga svašta čovjeku može proć kroz glavu, a moja je nepredvidiva. Isto ko u moje drage f:.
Dok sam ja tako razmisljo, što moja frakcija reče kontempliro, ova prodavačica skoči uvati me za vrat i pođe davit. Oteo sam se taman kad mi se pojavio onaj tunel (ne onaj vaš što ste ga varbali) i ostalo znate. Mom draganu noge ko u zeca
vebere....
kako je blagajnica znala da si starom krao bonove? jesu li down there već blagajnice doznale za to? jesi li zbog toga pobjego di te niko ne zna?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Mislim na darlu,naravno ;D
Ok,razmislit cu jos,ali tuzni stihovi cuce u meni 8-)
2014-04-12
jesi vidila što šara očimaIvyTeasdale wrote:Frakcija me vara, crveni me ostavio..napisat cu poslije jednu tuznu pjesmicu..nema inspiracije dok radis ;P 8-)
sve opcini
2014-04-19
ljutiš se bez veze, brinu te sitnice. tako često imaš zamišljeno lice..IvyTeasdale wrote:Mislim na darlu,naravno ;D
volim te budalo mala.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ne kaže se peder nego pedereveber wrote:promeo, promeo
es ti peder?
2014-04-19
ne bas sve, promeo!prckov wrote:jesi vidila što šara očimaIvyTeasdale wrote:Frakcija me vara, crveni me ostavio..napisat cu poslije jednu tuznu pjesmicu..nema inspiracije dok radis ;P 8-)
sve opcini
2014-12-30
hahaha ajvi, znaš da je u nje srce ko bačvafrakcija wrote:ljutiš se bez veze, brinu te sitnice. tako često imaš zamišljeno lice..IvyTeasdale wrote:Mislim na darlu,naravno ;D
volim te budalo mala.
2014-04-19
ti se nedašveber wrote:ne bas sve, promeo!prckov wrote:jesi vidila što šara očimaIvyTeasdale wrote:Frakcija me vara, crveni me ostavio..napisat cu poslije jednu tuznu pjesmicu..nema inspiracije dok radis ;P 8-)
sve opcini
2014-04-19
ne dam se.prckov wrote:ti se nedašveber wrote:ne bas sve, promeo!prckov wrote:jesi vidila što šara očimaIvyTeasdale wrote:Frakcija me vara, crveni me ostavio..napisat cu poslije jednu tuznu pjesmicu..nema inspiracije dok radis ;P 8-)
sve opcini
mene je ajvi opcarala...
2014-12-30
zagrizo ko pitbul i ne pušća.veber wrote:ne dam se.prckov wrote:ti se nedašveber wrote:ne bas sve, promeo!prckov wrote:jesi vidila što šara očimaIvyTeasdale wrote:Frakcija me vara, crveni me ostavio..napisat cu poslije jednu tuznu pjesmicu..nema inspiracije dok radis ;P 8-)
sve opcini
mene je ajvi opcarala...
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
takav sam...frakcija wrote:zagrizo ko pitbul i ne pušća.veber wrote:ne dam se.prckov wrote:ti se nedašveber wrote:ne bas sve, promeo!prckov wrote:
jesi vidila što šara očima
sve opcini
mene je ajvi opcarala...
-------
http://ex-iskon.forumcroatian.com/viewtopic.forum?t=10229
2014-12-30
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 50 of 50