Nema linka (chat)
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Nema linka (chat)
;Dfrakcija wrote:sidnen u prugu i goni me..nisan se još naučila vozit..ide mi ko šeldonu..prckov wrote:pa kako ideš na posa,frakcija wrote:ne znam..moram uzet gugl map..nanoge biće po ure-uruprckov wrote:ajd praviću se da je zbog mene radi egafrakcija wrote:
zarađivala za internet zbog tebe. <3
kolko ti je daleko stan od posla?
ja danas išo u šoping nanoge i pošto sam mislio nate ne znam ni kakom sam stiga
Ja cu te vozat dok ne dođe prci..8-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
oš me naučit?..muški mi samo broju sve svece i gospe..IvyTeasdale wrote:;Dfrakcija wrote:sidnen u prugu i goni me..nisan se još naučila vozit..ide mi ko šeldonu..prckov wrote:pa kako ideš na posa,frakcija wrote:ne znam..moram uzet gugl map..nanoge biće po ure-uruprckov wrote:
ajd praviću se da je zbog mene radi ega
kolko ti je daleko stan od posla?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
fin tekst, jel se odnosi name
2014-04-19
pa napisala sam ti ga u didaskalijama virtualne improvizacije ljubavne drame.prckov wrote:fin tekst, jel se odnosi name
2016-03-09
uzmeš automatik lakse ti jefrakcija wrote:oš me naučit?..muški mi samo broju sve svece i gospe..IvyTeasdale wrote:;Dfrakcija wrote:sidnen u prugu i goni me..nisan se još naučila vozit..ide mi ko šeldonu..prckov wrote:pa kako ideš na posa,frakcija wrote:
ne znam..moram uzet gugl map..nanoge biće po ure-uru
a ja ne bi nikad broja nate
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ma mene najviše ebe kočnica i gas..uvik moran razmislit koja mi je koja noga, kojon rukon se taren..da prostiš..prckov wrote:uzmeš automatik lakse ti jefrakcija wrote:oš me naučit?..muški mi samo broju sve svece i gospe..IvyTeasdale wrote:;Dfrakcija wrote:sidnen u prugu i goni me..nisan se još naučila vozit..ide mi ko šeldonu..prckov wrote:
pa kako ideš na posa,
2016-03-09
frakcija wrote:pa napisala sam ti ga u didaskalijama virtualne improvizacije ljubavne drame.prckov wrote:fin tekst, jel se odnosi name
2014-04-19
zato je moj instruktor super bio..uvjerio me cak da sam talent ;Dfrakcija wrote:oš me naučit?..muški mi samo broju sve svece i gospe..IvyTeasdale wrote:;Dfrakcija wrote:sidnen u prugu i goni me..nisan se još naučila vozit..ide mi ko šeldonu..prckov wrote:pa kako ideš na posa,frakcija wrote:
ne znam..moram uzet gugl map..nanoge biće po ure-uru
Pokoj mu dusi,mlad umr'o..;(
Moze,bio bi show ;P
2014-04-12
to se nauči praksom,frakcija wrote:ma mene najviše ebe kočnica i gas..uvik moran razmislit koja mi je koja noga, kojon rukon se taren..da prostiš..prckov wrote:uzmeš automatik lakse ti jefrakcija wrote:oš me naučit?..muški mi samo broju sve svece i gospe..IvyTeasdale wrote:;Dfrakcija wrote:
sidnen u prugu i goni me..nisan se još naučila vozit..ide mi ko šeldonu..
što više vožnje i to sve legne
učiću te ja a ti mene matematiku
2014-04-19
javi kad vozis da ne dolazim u splitIvyTeasdale wrote:zato je moj instruktor super bio..uvjerio me cak da sam talent ;Dfrakcija wrote:oš me naučit?..muški mi samo broju sve svece i gospe..IvyTeasdale wrote:;Dfrakcija wrote:sidnen u prugu i goni me..nisan se još naučila vozit..ide mi ko šeldonu..prckov wrote:
pa kako ideš na posa,
Moze,bio bi show ;P
2014-04-19
mene su već dva instruktora ostavila :(IvyTeasdale wrote:zato je moj instruktor super bio..uvjerio me cak da sam talent ;Dfrakcija wrote:oš me naučit?..muški mi samo broju sve svece i gospe..IvyTeasdale wrote:;Dfrakcija wrote:sidnen u prugu i goni me..nisan se još naučila vozit..ide mi ko šeldonu..prckov wrote:
pa kako ideš na posa,
Moze,bio bi show ;P
2016-03-09
ma pusti, ,zavide tifrakcija wrote:mene su već dva instruktora ostavila :(IvyTeasdale wrote:zato je moj instruktor super bio..uvjerio me cak da sam talent ;Dfrakcija wrote:oš me naučit?..muški mi samo broju sve svece i gospe..IvyTeasdale wrote:;Dfrakcija wrote:
Moze,bio bi show ;P
2014-04-19
stalno i neplanski..morat ces pobijedit strah ;Dprckov wrote:javi kad vozis da ne dolazim u splitIvyTeasdale wrote:zato je moj instruktor super bio..uvjerio me cak da sam talent ;Dfrakcija wrote:oš me naučit?..muški mi samo broju sve svece i gospe..IvyTeasdale wrote:;Dfrakcija wrote:
Moze,bio bi show ;P
2014-04-12
kad budete doazili na čaj parkiraj kilometar prije moje kućeIvyTeasdale wrote:stalno i neplanski..morat ces pobijedit strah ;Dprckov wrote:javi kad vozis da ne dolazim u splitIvyTeasdale wrote:zato je moj instruktor super bio..uvjerio me cak da sam talent ;Dfrakcija wrote:oš me naučit?..muški mi samo broju sve svece i gospe..IvyTeasdale wrote:
;D
Moze,bio bi show ;P
2014-04-19
Ahahahhaha..sramis nas se,je li?! ;D
2014-04-12
nego oćel taj čaj bit od autohtonog domaćeg ljekovitog bilja?prckov wrote:kad budete doazili na čaj parkiraj kilometar prije moje kućeIvyTeasdale wrote:stalno i neplanski..morat ces pobijedit strah ;Dprckov wrote:javi kad vozis da ne dolazim u splitIvyTeasdale wrote:zato je moj instruktor super bio..uvjerio me cak da sam talent ;Dfrakcija wrote:
oš me naučit?..muški mi samo broju sve svece i gospe..
Moze,bio bi show ;P
2016-03-09
porušićeš ono par kamenih kuća što je preostalo useluIvyTeasdale wrote:Ahahahhaha..sramis nas se,je li?! ;D
2014-04-19
iša sam brat kadulju i majčinu dušicu okolo, za tebe ću otić i u siriju brat ako zatribafrakcija wrote:nego oćel taj čaj bit od autohtonog domaćeg ljekovitog bilja?prckov wrote:kad budete doazili na čaj parkiraj kilometar prije moje kućeIvyTeasdale wrote:stalno i neplanski..morat ces pobijedit strah ;Dprckov wrote:javi kad vozis da ne dolazim u splitIvyTeasdale wrote:
zato je moj instruktor super bio..uvjerio me cak da sam talent ;D
Moze,bio bi show ;P
još sam kra všnjei pravio džem i sok od šipka ( nar )
2014-04-19
pregledaj malo krovove po komšiluku, tamo bi moglo bit dobrih trava.prckov wrote:iša sam brat kadulju i majčinu dušicu okolo, za tebe ću otić i u siriju brat ako zatribafrakcija wrote:nego oćel taj čaj bit od autohtonog domaćeg ljekovitog bilja?prckov wrote:kad budete doazili na čaj parkiraj kilometar prije moje kućeIvyTeasdale wrote:stalno i neplanski..morat ces pobijedit strah ;Dprckov wrote:
javi kad vozis da ne dolazim u split
2016-03-09
šta raste po krovovimafrakcija wrote:pregledaj malo krovove po komšiluku, tamo bi moglo bit dobrih trava.prckov wrote:iša sam brat kadulju i majčinu dušicu okolo, za tebe ću otić i u siriju brat ako zatribafrakcija wrote:nego oćel taj čaj bit od autohtonog domaćeg ljekovitog bilja?prckov wrote:kad budete doazili na čaj parkiraj kilometar prije moje kućeIvyTeasdale wrote:
stalno i neplanski..morat ces pobijedit strah ;D
2014-04-19
a ti ka da si sa drugoga kraja svita.prckov wrote:šta raste po krovovimafrakcija wrote:pregledaj malo krovove po komšiluku, tamo bi moglo bit dobrih trava.prckov wrote:iša sam brat kadulju i majčinu dušicu okolo, za tebe ću otić i u siriju brat ako zatribafrakcija wrote:nego oćel taj čaj bit od autohtonog domaćeg ljekovitog bilja?prckov wrote:
kad budete doazili na čaj parkiraj kilometar prije moje kuće
2016-03-09
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 13 of 50