Nema linka (chat)
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Nema linka (chat)
..'za mnom braco gusari'...ahahah odlepit cu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
fukara na buljuk..vuksadinare wrote:ko koga tu ljubi...ludnica...
2014-12-30
daću ja tebi te tvoje fazonefrakcija wrote:joj..ja promrzla..noge se odsjekle..ošla mutit šećera i vode..Noor wrote:prckov wrote:koNoor wrote:darla wrote:
Nisam te bas razumijela, ali imam za reci, ako dodjem popodne, a frakcija i prcko mi vise ne ljubuju na chatu, dobiti ces trajni.
daj, peca jednu malu na Moda&ljepota
veberčina..a more joj bit tata
bar tak mala veli
2014-04-19
šuti, pođem u prodavnicu i promašim kolko mi je pamet zavrtilaNoor wrote:frakcija wrote:joj..ja promrzla..noge se odsjekle..ošla mutit šećera i vode..Noor wrote:prckov wrote:koNoor wrote:
daj, peca jednu malu na Moda&ljepota
bar tak mala veli
a? ti mislila prcko?
ma neeeeeeeeeeeeee.....ne bi on uz tebe ni jednu pogledao
prcko, sad znaš kako ćeš proći samo ako probaš išta tamo dolje....
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:šuti, pođem u prodavnicu i promašim kolko mi je pamet zavrtilaNoor wrote:frakcija wrote:joj..ja promrzla..noge se odsjekle..ošla mutit šećera i vode..Noor wrote:prckov wrote:
ko
bar tak mala veli
a? ti mislila prcko?
jel idu leptirići u trbuhu, a?
Guest- Guest
:donquijote: nemoj da te sad pregalopiram pa u rikvercveber wrote:fukara na buljuk..vuksadinare wrote:ko koga tu ljubi...ludnica...
2014-04-19
neću ti rećNoor wrote:prckov wrote:šuti, pođem u prodavnicu i promašim kolko mi je pamet zavrtilaNoor wrote:frakcija wrote:joj..ja promrzla..noge se odsjekle..ošla mutit šećera i vode..Noor wrote:
bar tak mala veli
a? ti mislila prcko?
jel idu leptirići u trbuhu, a?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Bem ti misa, uzbudlivo je ko na nosi... Ocekujem da se uzmu do 43 strane...
Stanojko wrote:Bem ti misa, uzbudlivo je ko na nosi... Ocekujem da se uzmu do 43 strane...
to će bit prvo forumsko vjenčanje
Guest- Guest
Nek se vole deca... Organizuju lepo svadbu u zavicajnom klubu "Dalmacija" u Brizbejnu, opale kolce i eto!
stanojko sto ti kazen na sliku u norkinom avataru?Stanojko wrote:Nek se vole deca... Organizuju lepo svadbu u zavicajnom klubu "Dalmacija" u Brizbejnu, opale kolce i eto!
2015-09-08
Mala ima potencijala!vuksadinare wrote:stanojko sto ti kazen na sliku u norkinom avataru?Stanojko wrote:Nek se vole deca... Organizuju lepo svadbu u zavicajnom klubu "Dalmacija" u Brizbejnu, opale kolce i eto!
a tvoja slika?Stanojko wrote:Mala ima potencijala!vuksadinare wrote:stanojko sto ti kazen na sliku u norkinom avataru?Stanojko wrote:Nek se vole deca... Organizuju lepo svadbu u zavicajnom klubu "Dalmacija" u Brizbejnu, opale kolce i eto!
2015-09-08
darla wrote:frakcija wrote:
joj..ja promrzla..noge se odsjekle..ošla mutit šećera i vode..
Eto ko moze ovo platiti, stvarno bi trebala pisati, ako vec ne pises.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
znaci ne drzis do rijeci..'kad ti pokazes svoju i ja cu..'...aha...to ti komadi ne vole...ne obecavaj ono sto ne mozes ispuniti....rekao si sliku i to je to...pokazat norki ako ona pokaze svoju...red je..a ja mislio da cede drze do rijeci..Stanojko wrote:Moja nema potencijala...
2015-09-08
tesko...Noor wrote:Stanojko wrote:Bem ti misa, uzbudlivo je ko na nosi... Ocekujem da se uzmu do 43 strane...
to će bit prvo forumsko vjenčanje
vec sam bio na dva.
2014-12-30
Dal` si bre ti normalan! Pa ja sam ruzan ko lopov. Ovako jos mogu da lazem i mazem cure, al kad bi stavio....brrrr... Ali u pravu si. Dogovor je dogovor. Mozda joj posaljem na PP pa sta mi Bog da...vuksadinare wrote:znaci ne drzis do rijeci..'kad ti pokazes svoju i ja cu..'...aha...to ti komadi ne vole...ne obecavaj ono sto ne mozes ispuniti....rekao si sliku i to je to...pokazat norki ako ona pokaze svoju...red je..a ja mislio da cede drze do rijeci..Stanojko wrote:Moja nema potencijala...
vuksadinare wrote:znaci ne drzis do rijeci..'kad ti pokazes svoju i ja cu..'...aha...to ti komadi ne vole...ne obecavaj ono sto ne mozes ispuniti....rekao si sliku i to je to...pokazat norki ako ona pokaze svoju...red je..a ja mislio da cede drze do rijeci..Stanojko wrote:Moja nema potencijala...
ajd, pusti čovjeka...ako neće, ne mora...jel tako Stanojko?
Guest- Guest
Stanojko wrote:Dal` si bre ti normalan! Pa ja sam ruzan ko lopov. Ovako jos mogu da lazem i mazem cure, al kad bi stavio....brrrr... Ali u pravu si. Dogovor je dogovor. Mozda joj posaljem na PP pa sta mi Bog da...vuksadinare wrote:znaci ne drzis do rijeci..'kad ti pokazes svoju i ja cu..'...aha...to ti komadi ne vole...ne obecavaj ono sto ne mozes ispuniti....rekao si sliku i to je to...pokazat norki ako ona pokaze svoju...red je..a ja mislio da cede drze do rijeci..Stanojko wrote:Moja nema potencijala...
neću dilat...tako mi boga
Guest- Guest
Tako je sele! Hvala ti sto si me spasla ponizenja!Noor wrote:vuksadinare wrote:znaci ne drzis do rijeci..'kad ti pokazes svoju i ja cu..'...aha...to ti komadi ne vole...ne obecavaj ono sto ne mozes ispuniti....rekao si sliku i to je to...pokazat norki ako ona pokaze svoju...red je..a ja mislio da cede drze do rijeci..Stanojko wrote:Moja nema potencijala...
ajd, pusti čovjeka...ako neće, ne mora...jel tako Stanojko?
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 22 of 50