Nema linka (chat)
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Nema linka (chat)
frakcija wrote:Noor + Stanojko sitting on the tree
a, ima nas više koji sjedimo i pratimo love story by Frakcija&Prcko
Guest- Guest
ljubav je to....Noor wrote:frakcija wrote:Noor + Stanojko sitting on the tree
a, ima nas više koji sjedimo i pratimo love story by Frakcija&Prcko
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ako neka još ne zna, ja imam najveći pimpek.
crvenkasti-
2014-04-17
ovo je čista telepatija, kako li je samo ignorirati..cijelo jutro, dok radim i topim se u znoju lica svog, razmišljam kako sam sretna zbog frakcije i prcija, no ujedno i tužna..nema mi crvenog dugo, nismo mu više zanimljivi, zaboravio nas..kad li ono, pojavio se glavom i bradom..
2014-04-12
Hahahahaha... Pa cim si pomenuo ovo gore, odma` se javila Megi..."telepatija" velicrvenkasti wrote:Ako neka još ne zna, ja imam najveći pimpek.
Ma,pusti ga, to se on skriva iza grubog nastupa..usitinu je plah, nježan i samozatajan..
2014-04-12
catabbath-
2015-08-22
zapravo, kad malo pročitam što niže pišeš, sve više sam mišljenja da bi ti bilo puno bolje i korisnije češće pogledat ovdje..kod nas nema zla..
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:zapravo, kad malo pročitam što niže pišeš, sve više sam mišljenja da bi ti bilo puno bolje i korisnije češće pogledat ovdje..kod nas nema zla..
samo peace&love
Guest- Guest
nemas najveci pimpek..joda ga imacrvenkasti wrote:Ako neka još ne zna, ja imam najveći pimpek.
2015-09-08
.....crveni te nesto cesto o pimpeku svom...
2015-09-08
vuksadinare wrote:nemas najveci pimpek..joda ga imacrvenkasti wrote:Ako neka još ne zna, ja imam najveći pimpek.
veber kaže da je marcelusov ogroman
crvenkasti-
2014-04-17
to ne znam...sto si ih cirio...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:nemas najveci pimpek..joda ga imacrvenkasti wrote:Ako neka još ne zna, ja imam najveći pimpek.
veber kaže da je marcelusov ogroman
2015-09-08
znas kako se kaze..tko se hvali...pimpek mu je mali...Noor wrote:vječito opterećeni organom
2015-09-08
vuksadinare wrote:znas kako se kaze..tko se hvali...pimpek mu je mali...Noor wrote:vječito opterećeni organom
ne znam, ne provjeravam
Guest- Guest
..i bolje nemoj...Noor wrote:vuksadinare wrote:znas kako se kaze..tko se hvali...pimpek mu je mali...Noor wrote:vječito opterećeni organom
ne znam, ne provjeravam
2015-09-08
15:18 + 8 =23 :18.
Last edited by frakcija on Tue 5 Jul - 15:25; edited 1 time in total
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 24 of 50