Ne tonemo u fašizam, mi smo postkomunistički talog sa sicilijanskim primjesama
Page 5 of 13
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: Ne tonemo u fašizam, mi smo postkomunistički talog sa sicilijanskim primjesama
Nije baš pristojno jako starom čovjeku napominjati kako mu se približava kraj.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Nedo Bog. Odavno ste mi ostali iza leđa...i ti i tvoji cigosi i tome slično.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Ja jesam, ali moja djeca nisu...šlepam se. A ti? Nit roda, nit poroda...Bože mili kud si zašo, noć te stigla u tuđini....Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero, nikad od tebe slovenca možeš posjedovati 100 slovenskih državljanstava ali i dalje ćeš biti i ostati Kunarski dotepenec.
Ero, ti se nemožeš samnom uspoređivati ni u čemu.
Ma živi ti Ero u svojim fantazijama do smrti. Dve sekunde prije smrti sjetit ćeš se mene.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Ne tonemo u fašizam, mi smo postkomunistički talog sa sicilijanskim primjesama
Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:
Samo vi pričajte...di god padnemo tu niknemo i samo rastemo, rastemo...uz red, rad i trud, naravno.
S neprofitnima se ne družimo, jer su mentalni invalidi, dok su za vas uspješni članovi društva.
Rastete ko korov ko ambrozija...
stranka Živi zid ima program protiv ambrozije
Guest- Guest
svi krajevi gdje su oni došli u većem broju tonu u bijedu, apatiju, kriminal, korupcijuUsne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Samo vi pričajte...di god padnemo tu niknemo i samo rastemo, rastemo...uz red, rad i trud, naravno.asilovski wrote:Ero ovo je u vezi tvojih vlaja:
"Hrvatska je u još gorem stanju, jer uz postkomunistički talog mi patimo od južnjačkog sicilijansko-grčkog klijentelizma te nedostataka prozračnosti i socijalne mobilnosti koji su, između ostalog, uzrokovani porodicama i klanovima koji su iz provincije selili u gradove donoseći sa sobom zatvorene rodbinske sustave."
S neprofitnima se ne družimo, jer su mentalni invalidi, dok su za vas uspješni članovi društva.
Kermit-
2014-04-17
Ne znan šta si tija reć, nemam problema s autohtonim stanovništvom. Mi smo ka nokat i meso.Iknar je gay wrote:Ma pa,vi ste kao ono kinesko drvo,,pajasen'' u odnosu oprena autohonom drveću,tako i vi prema autohtonom stanovništvu.Ero wrote:Samo vi pričajte...di god padnemo tu niknemo i samo rastemo, rastemo...uz red, rad i trud, naravno.asilovski wrote:Ero ovo je u vezi tvojih vlaja:
"Hrvatska je u još gorem stanju, jer uz postkomunistički talog mi patimo od južnjačkog sicilijansko-grčkog klijentelizma te nedostataka prozračnosti i socijalne mobilnosti koji su, između ostalog, uzrokovani porodicama i klanovima koji su iz provincije selili u gradove donoseći sa sobom zatvorene rodbinske sustave."
Problem imaju neprofitni, što je sasvim normalno u normalnom društvu. Kod vas su uglednici,
koje bi svaka majka poželila za zeta ili snaju...
Šta su ti hebali nanu naninu? Tako i treba, ne čudim se...asilovski wrote:svi krajevi gdje su oni došli u većem broju tonu u bijedu, apatiju, kriminal, korupcijuUsne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Samo vi pričajte...di god padnemo tu niknemo i samo rastemo, rastemo...uz red, rad i trud, naravno.asilovski wrote:Ero ovo je u vezi tvojih vlaja:
Pa ni pajasen nema problema s autohtonim drvećem,ali zato autohtono drveće ima problema s njim,jer pajasen preko svog korijena šire otrovne pore koje loše utječu na domaće sorte koje vremenom odumiru radi zagađenosti tla.Ero wrote:Ne znan šta si tija reć, nemam problema s autohtonim stanovništvom. Mi smo ka nokat i meso.Iknar je gay wrote:Ma pa,vi ste kao ono kinesko drvo,,pajasen'' u odnosu oprena autohonom drveću,tako i vi prema autohtonom stanovništvu.Ero wrote:Samo vi pričajte...di god padnemo tu niknemo i samo rastemo, rastemo...uz red, rad i trud, naravno.asilovski wrote:Ero ovo je u vezi tvojih vlaja:
Problem imaju neprofitni, što je sasvim normalno u normalnom društvu. Kod vas su uglednici,
koje bi svaka majka poželila za zeta ili snaju...
2015-07-23
jwbali ste hrvatima, da sad odete trebalo bi im 10 godina da se oporaveEro wrote:Šta su ti hebali nanu naninu? Tako i treba, ne čudim se...asilovski wrote:svi krajevi gdje su oni došli u većem broju tonu u bijedu, apatiju, kriminal, korupcijuUsne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Samo vi pričajte...di god padnemo tu niknemo i samo rastemo, rastemo...uz red, rad i trud, naravno.asilovski wrote:Ero ovo je u vezi tvojih vlaja:
Kermit-
2014-04-17
Podsjećaju me na neku jako zaljubljenu curu,koju mladić međutim neće ni da pogleda.asilovski wrote:jwbali ste hrvatima, da sad odete trebalo bi im 10 godina da se oporaveEro wrote:Šta su ti hebali nanu naninu? Tako i treba, ne čudim se...asilovski wrote:svi krajevi gdje su oni došli u većem broju tonu u bijedu, apatiju, kriminal, korupcijuUsne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:
Samo vi pričajte...di god padnemo tu niknemo i samo rastemo, rastemo...uz red, rad i trud, naravno.
Momak je tjera od sebe. Na očigled nje dovodi druge djevojke,ismijava je i sprda se,a ona i dalje navaljuje nadajući se da će mladić ipak jednog dana se oženiti njome.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma ti si prdimahovina, štat bi trekli tvoji Bosanci. Nikad ti ništa pametno nisi u životu napravio ni stvorio.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Nedo Bog. Odavno ste mi ostali iza leđa...i ti i tvoji cigosi i tome slično.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Ja jesam, ali moja djeca nisu...šlepam se. A ti? Nit roda, nit poroda...Bože mili kud si zašo, noć te stigla u tuđini....Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero, nikad od tebe slovenca možeš posjedovati 100 slovenskih državljanstava ali i dalje ćeš biti i ostati Kunarski dotepenec.
Ma živi ti Ero u svojim fantazijama do smrti. Dve sekunde prije smrti sjetit ćeš se mene.
Opet izazivam, tebe, Asilu...Jastreba...može i Noor . Imam toliko referenci koliko ih vi nećete imati skupa makar živili još tri života.
Hvalim se? Naravno, i imam s čime. Svi moji radovi su javni, neke se vidi već kroz prozor, a neke su u tehničkim knjižnicama.
A ti? Što si to ti do danas uradio pa da na tebe nacija bude ponosna? Ništa. Nula. Nulla di nulla. Ja sam u to siguran!
Razuvjeri nas ako nisam u pravu. Ali ne s laprdanjem i c/p tuđih tekstova.
Last edited by Ero on 29/6/2016, 20:18; edited 1 time in total
Mislim da je izglednija opcija daljnje odseljavanje Hrvata i nastavak katolibanizohercegovizacije Hrvatske.asilovski wrote:jwbali ste hrvatima, da sad odete trebalo bi im 10 godina da se oporaveEro wrote:Šta su ti hebali nanu naninu? Tako i treba, ne čudim se...asilovski wrote:svi krajevi gdje su oni došli u većem broju tonu u bijedu, apatiju, kriminal, korupcijuUsne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:
2015-07-23
A koja je nacija na tebe ponosna,slovenska ili bosanska ?Ero wrote: Što si to ti do danas uradio pa da na tebe nacija bude ponosna?
2015-07-23
O tome vi, dotepenci, nikad više nećete odlučivati. Eno vam vaše matične države pa tamo pravite red.Iknar je gay wrote:Mislim da je izglednija opcija daljnje odseljavanje Hrvata i nastavak katolibanizohercegovizacije Hrvatske.asilovski wrote:jwbali ste hrvatima, da sad odete trebalo bi im 10 godina da se oporaveEro wrote:Šta su ti hebali nanu naninu? Tako i treba, ne čudim se...asilovski wrote:svi krajevi gdje su oni došli u većem broju tonu u bijedu, apatiju, kriminal, korupcijuUsne Stjepana Gnječa wrote:
Trebate im ka ozeba sunce.
Slovenska, hrvatska, pa, eto, i bosanska, ako baš hoćeš tako.Iknar je gay wrote:A koja je nacija na tebe ponosna,slovenska ili bosanska ?Ero wrote: Što si to ti do danas uradio pa da na tebe nacija bude ponosna?
A na tebe? Da nešto čujemo i od vas, pohvalite se...
Što drugo radite vi, dotepenci, nego što podkopavate državu u kojoj živite?
Last edited by Ero on 29/6/2016, 20:22; edited 1 time in total
samo oni ne mogu bez domaćina to je problemIknar je gay wrote:Mislim da je izglednija opcija daljnje odseljavanje Hrvata i nastavak katolibanizohercegovizacije Hrvatske.asilovski wrote:jwbali ste hrvatima, da sad odete trebalo bi im 10 godina da se oporaveEro wrote:Šta su ti hebali nanu naninu? Tako i treba, ne čudim se...asilovski wrote:svi krajevi gdje su oni došli u većem broju tonu u bijedu, apatiju, kriminal, korupcijuUsne Stjepana Gnječa wrote:
Kermit-
2014-04-17
Pa zašto ti ne ideš u svoju matičnu državu ?Ero wrote:O tome vi, dotepenci, nikad više nećete odlučivati. Eno vam vaše matične države pa tamo pravite red.Iknar je gay wrote:Mislim da je izglednija opcija daljnje odseljavanje Hrvata i nastavak katolibanizohercegovizacije Hrvatske.asilovski wrote:jwbali ste hrvatima, da sad odete trebalo bi im 10 godina da se oporaveEro wrote:Šta su ti hebali nanu naninu? Tako i treba, ne čudim se...asilovski wrote:
svi krajevi gdje su oni došli u većem broju tonu u bijedu, apatiju, kriminal, korupciju
Osim toga,ja sam antefašist,ja prezirem nacije i religije.
2015-07-23
Ne brini ti za HR, ima tko o njoj briniti...Nitko to od vas nije tražio, zato ne gurajte svoju njušku tamo di joj nije misto.asilovski wrote:samo oni ne mogu bez domaćina to je problemIknar je gay wrote:Mislim da je izglednija opcija daljnje odseljavanje Hrvata i nastavak katolibanizohercegovizacije Hrvatske.asilovski wrote:jwbali ste hrvatima, da sad odete trebalo bi im 10 godina da se oporaveEro wrote:Šta su ti hebali nanu naninu? Tako i treba, ne čudim se...asilovski wrote:
svi krajevi gdje su oni došli u većem broju tonu u bijedu, apatiju, kriminal, korupciju
Prezireš ti samo hr naciju, ne prodaji/te meni m*da pod bubrige...Iknar je gay wrote:Pa zašto ti ne ideš u svoju matičnu državu ?Ero wrote:O tome vi, dotepenci, nikad više nećete odlučivati. Eno vam vaše matične države pa tamo pravite red.Iknar je gay wrote:Mislim da je izglednija opcija daljnje odseljavanje Hrvata i nastavak katolibanizohercegovizacije Hrvatske.asilovski wrote:jwbali ste hrvatima, da sad odete trebalo bi im 10 godina da se oporaveEro wrote:
Šta su ti hebali nanu naninu? Tako i treba, ne čudim se...
Osim toga,ja sam antefašist,ja prezirem nacije i religije.
Poslušaj sam svoj savijet.Kakve ti imaš veze s Hrvatskom.Nisi niti rođen,niti živiš u Hrvatskoj.Ero wrote:Ne brini ti za HR, ima tko o njoj briniti...Nitko to od vas nije tražio, zato ne gurajte svoju njušku tamo di joj nije misto.asilovski wrote:samo oni ne mogu bez domaćina to je problemIknar je gay wrote:Mislim da je izglednija opcija daljnje odseljavanje Hrvata i nastavak katolibanizohercegovizacije Hrvatske.asilovski wrote:jwbali ste hrvatima, da sad odete trebalo bi im 10 godina da se oporaveEro wrote:
Ti si bosanac,odnosno naturalizirani slovenac,pa s kojim pravom ti možeš govoriti o guranju njuške jednom građaninu Hrvatske,s kojom ti nemaš ama baš nikakve veze.
Vi niste Hrvati,vi ste samo bosanska katolčad kojoj je Tuđman 90tih. podijelio domovnice.Glupa crkva i Tuđman su vas ubijedili da ste Hrvati ali to i ne znači da jeste.
2015-07-23
Iknar je gay wrote:Nije baš pristojno jako starom čovjeku napominjati kako mu se približava kraj.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Nedo Bog. Odavno ste mi ostali iza leđa...i ti i tvoji cigosi i tome slično.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:
Ja jesam, ali moja djeca nisu...šlepam se. A ti? Nit roda, nit poroda...Bože mili kud si zašo, noć te stigla u tuđini....
Pa nećemo se lagati.
Guest- Guest
Ti si jedini koji si nepotreban naciji, niškorist...To su ti valjda već rekli tvoji bližnji.jastreb wrote:Podsjećaju me na neku jako zaljubljenu curu,koju mladić međutim neće ni da pogleda.asilovski wrote:jwbali ste hrvatima, da sad odete trebalo bi im 10 godina da se oporaveEro wrote:Šta su ti hebali nanu naninu? Tako i treba, ne čudim se...asilovski wrote:svi krajevi gdje su oni došli u većem broju tonu u bijedu, apatiju, kriminal, korupcijuUsne Stjepana Gnječa wrote:
Momak je tjera od sebe. Na očigled nje dovodi druge djevojke,ismijava je i sprda se,a ona i dalje navaljuje nadajući se da će mladić ipak jednog dana se oženiti njome.
Ne ljuti se na uspješne ljude, već poradi na sebi, da i ti budeš uspješan.
Nema bez truda ništa, ne u biznisu, pa , ako baš hoćeš, ni kod žena...
Sve se osvaja na juriš: tvrđave, žene, biznis...
Ero wrote:Ne brini ti za HR, ima tko o njoj briniti...Nitko to od vas nije tražio, zato ne gurajte svoju njušku tamo di joj nije misto.asilovski wrote:samo oni ne mogu bez domaćina to je problemIknar je gay wrote:Mislim da je izglednija opcija daljnje odseljavanje Hrvata i nastavak katolibanizohercegovizacije Hrvatske.asilovski wrote:jwbali ste hrvatima, da sad odete trebalo bi im 10 godina da se oporaveEro wrote:
Ovo je vrh hercegovačke arogancije. Pazi ti hercegovački kozojebu da tvoja njuška ne strada.
Guest- Guest
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Fašizam ba...:D
» #ostanidoma = fašizam
» Woke Fašizam Down Under
» Fasizam u Srbiji
» Fašizam je najveća prijetnja
» #ostanidoma = fašizam
» Woke Fašizam Down Under
» Fasizam u Srbiji
» Fašizam je najveća prijetnja