Ne tonemo u fašizam, mi smo postkomunistički talog sa sicilijanskim primjesama
Page 3 of 13
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: Ne tonemo u fašizam, mi smo postkomunistički talog sa sicilijanskim primjesama
Hdz bi to s gustom prihvatio...a pravasi svrsavaju na spomenUsne Stjepana Gnječa wrote:Noor wrote:novi naziv vidim usvojen je ;)Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero, nikad od tebe slovenca možeš posjedovati 100 slovenskih državljanstava ali i dalje ćeš biti i ostati Kunarski dotepenec.
To je parafirano i ulazi u svakodnevnu uporabu. To možeš zaštititi autorskim pravima i dati prijedlog Saboru da i zakonski promijeni to gorje koje ima mrsko orjunaško jugonostalgičarsko ime Dinara.
Guest- Guest
Re: Ne tonemo u fašizam, mi smo postkomunistički talog sa sicilijanskim primjesama
A ja ću se pridružit mojom umotvorinom:
bit
kilobit
megabit
gigabit
terabit
velebit
bit
kilobit
megabit
gigabit
terabit
velebit
Guest- Guest
Za vrijeme Jugoslavije i SSSR-a stvarni se rad vršio samo u strateški važnim vojnim i industrijskim granama. Sve ostalo je manje-više bila imitacija rada. Ogromni zavodi i instituti nešto su radili i nešto istraživali. Istraživati se naravno moglo samo u granicama dozvoljenog, stoga je opseg stvarnog intelektualnog truda bio manji. To je činilo te ustanove vrlo privlačnima za rodbinu i drugove. Je li se što promijenilo? Trome, neučinkovite institucije poput Ministarstva vanjskih i europskih poslova, MZOS-a, Ministarstva gospodarstva i drugih državnih ustanova i dalje su topli kauč za rodbinu i partijske ljude, koji će se do kraja života ležerno rotirati po raznim odjelima i ponosito se nazivati diplomatima ili državnim službenicima imitirajući buran i naporan rad. Nije li vam čudno, što umjesto desetaka kompanija koje bi trebale konkurirati na području odvoza i zbrinjavanja smeća, urbanizacije, uređenja parkova, opskrbe energentima, i sl. mi (u Zagrebu) imamo državno čudovište pod nazivom Holding?
Upravo to IMITACIJA RADA to je odlika svih agencija, direkcija, zavoda, ustanova
Upravo to IMITACIJA RADA to je odlika svih agencija, direkcija, zavoda, ustanova
Kermit-
2014-04-17
to sve treba sjekirom rezati, sjeći itd.
Guest- Guest
Kao i što većina kroatograndomana živi u Hercegovini,Australiji, Nju Zilandu,Kanadi i Sloveniji.Ero wrote:Evega, još jedan rusofil koji se drži zapada ko klop...Zanimljivo, svi rusofili žive na zapadu, nijedan u Sibiru...asilovski wrote:Molim admine da baniraju eru jer je malouman, unapriejd hvala
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ero je za tebe gospodin inženjerasilovski wrote:Molim admine da baniraju eru jer je malouman, unapriejd hvala
Guest- Guest
Ero ovo je u vezi tvojih vlaja:
"Hrvatska je u još gorem stanju, jer uz postkomunistički talog mi patimo od južnjačkog sicilijansko-grčkog klijentelizma te nedostataka prozračnosti i socijalne mobilnosti koji su, između ostalog, uzrokovani porodicama i klanovima koji su iz provincije selili u gradove donoseći sa sobom zatvorene rodbinske sustave."
"Hrvatska je u još gorem stanju, jer uz postkomunistički talog mi patimo od južnjačkog sicilijansko-grčkog klijentelizma te nedostataka prozračnosti i socijalne mobilnosti koji su, između ostalog, uzrokovani porodicama i klanovima koji su iz provincije selili u gradove donoseći sa sobom zatvorene rodbinske sustave."
Kermit-
2014-04-17
dobro ti si sociopata, tebi je to dovoljna kaznadeda hipster wrote:ero je za tebe gospodin inženjerasilovski wrote:Molim admine da baniraju eru jer je malouman, unapriejd hvala
Kermit-
2014-04-17
nema šanse to je glib i močvara, to treba isušitipreko_vode_do_slobode wrote:to sve treba sjekirom rezati, sjeći itd.
Kermit-
2014-04-17
Uuu...velika stvar ;)deda hipster wrote:ero je za tebe gospodin inženjerasilovski wrote:Molim admine da baniraju eru jer je malouman, unapriejd hvala
Guest- Guest
Ero je bio suradnik KOS-a.Noor wrote:Uuu...velika stvar ;)deda hipster wrote:ero je za tebe gospodin inženjerasilovski wrote:Molim admine da baniraju eru jer je malouman, unapriejd hvala
Spominje ga u svojim memoarima i Josip manolić.
I kodno ime bilo mu je Ero. U toj ekipi bili su još i Srećko,Brada,Doksa i drugi.
2014-04-22
Jeli i gospon Ero jedan od takvih ?jastreb wrote:Kao i što većina kroatograndomana živi u Hercegovini,Australiji, Nju Zilandu,Kanadi i Sloveniji.Ero wrote:Evega, još jedan rusofil koji se drži zapada ko klop...Zanimljivo, svi rusofili žive na zapadu, nijedan u Sibiru...asilovski wrote:Molim admine da baniraju eru jer je malouman, unapriejd hvala
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Teško je reći.Iknar je gay wrote:Jeli i gospon Ero jedan od takvih ?jastreb wrote:Kao i što većina kroatograndomana živi u Hercegovini,Australiji, Nju Zilandu,Kanadi i Sloveniji.Ero wrote:Evega, još jedan rusofil koji se drži zapada ko klop...Zanimljivo, svi rusofili žive na zapadu, nijedan u Sibiru...asilovski wrote:Molim admine da baniraju eru jer je malouman, unapriejd hvala
2014-04-22
sve, pa tako i domaju je lakše voljeti iz daleka, kad ništa ne remeti iluzije.jastreb wrote:Kao i što većina kroatograndomana živi u Hercegovini,Australiji, Nju Zilandu,Kanadi i Sloveniji.Ero wrote:Evega, još jedan rusofil koji se drži zapada ko klop...Zanimljivo, svi rusofili žive na zapadu, nijedan u Sibiru...asilovski wrote:Molim admine da baniraju eru jer je malouman, unapriejd hvala
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
da velika, kao i tvoja pozadinaNoor wrote:Uuu...velika stvar ;)deda hipster wrote:ero je za tebe gospodin inženjerasilovski wrote:Molim admine da baniraju eru jer je malouman, unapriejd hvala
Guest- Guest
Ja jesam, ali moja djeca nisu...šlepam se. A ti? Nit roda, nit poroda...Bože mili kud si zašo, noć te stigla u tuđini....Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero, nikad od tebe slovenca možeš posjedovati 100 slovenskih državljanstava ali i dalje ćeš biti i ostati Kunarski dotepenec.
tonemo u antifašizam što je još najgore
Guest- Guest
samo navodim činjenice, ne znam što se odmah ljutišasilovski wrote:dobro ti si sociopata, tebi je to dovoljna kaznadeda hipster wrote:ero je za tebe gospodin inženjerasilovski wrote:Molim admine da baniraju eru jer je malouman, unapriejd hvala
Guest- Guest
nije da se ljutim već postavljam dijagnozu, a to je s tobom uvijek tužnodeda hipster wrote:samo navodim činjenice, ne znam što se odmah ljutišasilovski wrote:dobro ti si sociopata, tebi je to dovoljna kaznadeda hipster wrote:ero je za tebe gospodin inženjerasilovski wrote:Molim admine da baniraju eru jer je malouman, unapriejd hvala
Kermit-
2014-04-17
nema nade, nema bdućnostipreko_vode_do_slobode wrote:tonemo u antifašizam što je još najgore
dok je još repka igrala imao si bar nešto vrijedno za živjet, sad je sve gotovo, Hrvatska je poražena
Guest- Guest
čak ni to, to je isto imitacija, sve je kod nas patvorina od haseta, pa do radnika Mome Kapovića, Kolinde, Plenkovića, sudova, sabora, apsolutno je sve imitacija onoga što bi trebalo predstavljatipreko_vode_do_slobode wrote:tonemo u antifašizam što je još najgore
Kermit-
2014-04-17
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Fašizam ba...:D
» #ostanidoma = fašizam
» Woke Fašizam Down Under
» Fasizam u Srbiji
» Fašizam je najveća prijetnja
» #ostanidoma = fašizam
» Woke Fašizam Down Under
» Fasizam u Srbiji