Ne tonemo u fašizam, mi smo postkomunistički talog sa sicilijanskim primjesama
Page 12 of 13
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Re: Ne tonemo u fašizam, mi smo postkomunistički talog sa sicilijanskim primjesama
Ono kaj je zajedničko svim velikim Hrvatima, je to da nisu rođeni na tlu Hrvatske niti su ikad u njoj živjeli. Koliko je to veliko životno breme, najbolje nam dočarava činjenica da su oni zbog istog postali veliki i jedini pravi, dok su svi ostali, oni obični rođeni i odrasli u Hrvatskoj, ostali mali i još je njihova nacionalna pripadnost vrlo upitna.
Guest- Guest
Re: Ne tonemo u fašizam, mi smo postkomunistički talog sa sicilijanskim primjesama
pa teze ti ej biti hrvat van domovine nego u domovini....drugdje se uvijek moras dokazivati..izlozen si prijetnjama..ucjenama...vjecitoj borbi za opstanak...evo ti primjer hrvata u bh-a,vojvodini...Eva wrote:Ono kaj je zajedničko svim velikim Hrvatima, je to da nisu rođeni na tlu Hrvatske niti su ikad u njoj živjeli. Koliko je to veliko životno breme, najbolje nam dočarava činjenica da su oni zbog istog postali veliki i jedini pravi, dok su svi ostali, oni obični rođeni i odrasli u Hrvatskoj, ostali mali i još je njihova nacionalna pripadnost vrlo upitna.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zato i jesu veliki, dok su ovi koji žive, rade, plaćaju porez i reket državi Hrvatskoj, mali i bezvrijedni crvi.
Guest- Guest
...pa i oni negdje placaju porez,reket a jos su izlozeni prijetnjama,ukidanjem prava na opstojnost...pa cak i ubojstvimaEva wrote:Zato i jesu veliki, dok su ovi koji žive, rade, plaćaju porez i reket državi mali i bezvrijedni crvi.
2015-09-08
Velik je to teret, nije ni čudno da su i oni veliki.
Guest- Guest
....jelda?Eva wrote:Velik je to teret, nije ni čudno da su i oni veliki.
2015-09-08
asilovski wrote: Mi smo društvo neiskorijenjenog komunizma. Još preciznije – postkomunističkog taloga.
hehehehe, neko je na aparatima
a sad dosta zajebancije, prestanite srat po Domovini i između redaka provlačit jugonostalgiju. Kome Hrvatska ne paše, mrš van u pizdu materinu, Srbiju. Njemačku, Švecku, Rusiju.
Nas pustite da delamo.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
locirati,transferirati,uhititi...bas zbog ovakvih hase preba biti predsjednik hdz-a i premijer
2015-09-08
vuksadinare wrote:locirati,transferirati,uhititi...bas zbog ovakvih hase preba biti predsjednik hdz-a i premijer
Ako će neko da menja Tita, prvo mora mene da se pita.
2015-11-10
vladimir seks u kijevu(ne ukrajinskom)
https://www.youtube.com/watch?v=xvOtY8CyTnI
https://www.youtube.com/watch?v=xvOtY8CyTnI
2015-09-08
Dosta vise hrvatstva i antihrvatstva..od toga se ne zivi,barem na forumu..osim ako neki nemaju druge agende ;D
2014-04-12
Hrvatstvo i antihrvatstvo uz fašizam i antifašizam i jugoslavijizam nam daju snage i energiju u ovim kriznim vremenima. Bolje da se time bavimo nego ić radit u polje ili na bauštelu po ovoj vrućini.IvyTeasdale wrote:Dosta vise hrvatstva i antihrvatstva..
Ne oduzimaj ljudima ovo malo zadovoljstva i životnog smisla.
2015-11-10
a kaj bi ti ivy?....pa nemremo samo tracati i zajebavati se...IvyTeasdale wrote:Dosta vise hrvatstva i antihrvatstva..od toga se ne zivi,barem na forumu..osim ako neki nemaju druge agende ;D
2015-09-08
IvyTeasdale wrote:Dosta vise hrvatstva i antihrvatstva..od toga se ne zivi,barem na forumu..osim ako neki nemaju druge agende ;D
Pa to je najprofitablnija grana hrvatske privrede. 1941-45-91. Da se to ukine 2,8 milijuna Hrvata je bez love, kruha i kreveta.
Guest- Guest
I mi tebe volemo.Mlogo.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Ero je to što je i nema posebnih želja, niti zahtjeva...To vi, dotepenci ili njihovi potomci, koji živite u HR, imate problem...Niti ste tamo niti amo.Leviathan2 wrote:a cuj, coek zeli biti hrvat , to je njegovo pravo, vidis kako crvenkasti to naglasi svaki drugi postIknar je gay wrote:Tko bi normalan uopće volio biti Hrvat ?Leviathan2 wrote:ero, evo ako te tjesi, nijesam ni ja hrvat, ako se osjecas izopceno urgirat cu da te se primi u pleme, tamo te nece nitko zajebavat
Mnogi pravi Hrvati rođeni u Hrvatskoj,stide se biti pripadnicima te malene iskompleksirane katolibanske nacije,dok oni koji zaprtavo nisu Hrvati,upinju se na zadnje noge da dokažu svoje R'vatstvo,poput našeg dragog i cijenjenog kolege Ere.
Budite to što jeste, koga briga. Nepotrebno ste frustrirani. Treba vam društvo u vašoj frustriranosti...pa eto, ima vas družite se, plačite, smijite se, igrajte kozaračko, slavite Tita mangu...No, niste pozvani miješati se u međuhrvatske odnose, ili, nedo Bog, u suverena prava naroda.
Slušaj me majmune gdje ti živiš gdje plaćaš poreze? U Slo ili u RH? U Slo plaćaš. Pa onda odjebi u trista pičkih svojih materina u Sloveniju smeće ercegovansko kako te nije sram kako te nije sram ustašo jebo te Pavelić Kvaternik i Budak da ti zabio budak u prkno korovu hercegovanski.
Jado jadni usranko ti se prčiš nama djeliti lekcije? MARŠ U TRISTO PIČKIH MATERINA !
e sad nek me subjektivni i nimalo objektivni admini filohercegovci baniraju gonite se u pičku materinu hrvatsku. Pa kako vas nije sramota jebem vam majku koja vas je podojila? Kako vas nije sramora pustit ERA korov psihopata hercegovansi izmet gnoji i orgija po forumu bez ikakvih reperkusija jebe svih u zdrav mozak a zločinac živi u drugoj državi?
JEBEM VAM MAJKU!
Kak si ti nama pametnaaa...Još malo pa ti ni Gnječ neće biti ravan.Eva wrote:Ono kaj je zajedničko svim velikim Hrvatima, je to da nisu rođeni na tlu Hrvatske niti su ikad u njoj živjeli. Koliko je to veliko životno breme, najbolje nam dočarava činjenica da su oni zbog istog postali veliki i jedini pravi, dok su svi ostali, oni obični rođeni i odrasli u Hrvatskoj, ostali mali i još je njihova nacionalna pripadnost vrlo upitna.
Mijenjamo se s vjetrom
nikad nismo isti
nekad smo komunjare
a često i fašisti.
nikad nismo isti
nekad smo komunjare
a često i fašisti.
crvenkasti-
2014-04-17
nemoj tako usko..i jedni i drugi su se dobro uhljebili i svi misle da imaju vise prava ;DEva wrote:IvyTeasdale wrote:Dosta vise hrvatstva i antihrvatstva..od toga se ne zivi,barem na forumu..osim ako neki nemaju druge agende ;D
Pa to je najprofitablnija grana hrvatske privrede. 1941-45-91. Da se to ukine 2,8 milijuna Hrvata je bez love, kruha i kreveta.
2014-04-12
a,sto ti je ovo..malo visehardcore tracanje i zahebavanje ;Pvuksadinare wrote:a kaj bi ti ivy?....pa nemremo samo tracati i zajebavati se...IvyTeasdale wrote:Dosta vise hrvatstva i antihrvatstva..od toga se ne zivi,barem na forumu..osim ako neki nemaju druge agende ;D
2014-04-12
crvenkasti wrote:Mijenjamo se s vjetrom
nikad nismo isti
nekad smo komunjare
a često i fašisti.
Udba manipulira narodom
i baca mu kost
pa malo glasa za esdepe,
malo za most
Danas je za Karamarka
sutra ga miče
jedan šef hadezea navečer
a drugi kad zora sviće
narod je glup i zbunjen
kao mali medo
svi se stalno mijenjamo
samo ti ostaješ čedo
Ero wrote:Kak si ti nama pametnaaa...Još malo pa ti ni Gnječ neće biti ravan.Eva wrote:Ono kaj je zajedničko svim velikim Hrvatima, je to da nisu rođeni na tlu Hrvatske niti su ikad u njoj živjeli. Koliko je to veliko životno breme, najbolje nam dočarava činjenica da su oni zbog istog postali veliki i jedini pravi, dok su svi ostali, oni obični rođeni i odrasli u Hrvatskoj, ostali mali i još je njihova nacionalna pripadnost vrlo upitna.
A lijepa još više. Kad buju izbori za miss da stavim lentu i krunu konačno?
Guest- Guest
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Similar topics
» Fašizam ba...:D
» #ostanidoma = fašizam
» Woke Fašizam Down Under
» Fasizam u Srbiji
» Fašizam je najveća prijetnja
» #ostanidoma = fašizam
» Woke Fašizam Down Under
» Fasizam u Srbiji
» Fašizam je najveća prijetnja