Ne tonemo u fašizam, mi smo postkomunistički talog sa sicilijanskim primjesama
Page 6 of 13
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: Ne tonemo u fašizam, mi smo postkomunistički talog sa sicilijanskim primjesama
Ero wrote:Ne brini ti za HR, ima tko o njoj briniti...Nitko to od vas nije tražio, zato ne gurajte svoju njušku tamo di joj nije misto.asilovski wrote:samo oni ne mogu bez domaćina to je problemIknar je gay wrote:Mislim da je izglednija opcija daljnje odseljavanje Hrvata i nastavak katolibanizohercegovizacije Hrvatske.asilovski wrote:jwbali ste hrvatima, da sad odete trebalo bi im 10 godina da se oporaveEro wrote:
Šta su ti hebali nanu naninu? Tako i treba, ne čudim se...
Ovo je vrh hercegovačke arogancije. Pazi ti hercegovački kozojebu da tvoja njuška ne strada.
Guest- Guest
Re: Ne tonemo u fašizam, mi smo postkomunistički talog sa sicilijanskim primjesama
Pa normalno,nisam za vraga orjunaš.Ero wrote:Prezireš ti samo hr naciju, ne prodaji/te meni m*da pod bubrige...Iknar je gay wrote:Pa zašto ti ne ideš u svoju matičnu državu ?Ero wrote:O tome vi, dotepenci, nikad više nećete odlučivati. Eno vam vaše matične države pa tamo pravite red.Iknar je gay wrote:Mislim da je izglednija opcija daljnje odseljavanje Hrvata i nastavak katolibanizohercegovizacije Hrvatske.asilovski wrote:
jwbali ste hrvatima, da sad odete trebalo bi im 10 godina da se oporave
Trebate im ka ozeba sunce.
Osim toga,ja sam antefašist,ja prezirem nacije i religije.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pohvali se šta si napravio do sada sa životom, osim što ovdje visiš 24/7?Usne Stjepana Gnječa wrote:Iknar je gay wrote:Nije baš pristojno jako starom čovjeku napominjati kako mu se približava kraj.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Nedo Bog. Odavno ste mi ostali iza leđa...i ti i tvoji cigosi i tome slično.Usne Stjepana Gnječa wrote:
Ero, ti se nemožeš samnom uspoređivati ni u čemu.
Ma živi ti Ero u svojim fantazijama do smrti. Dve sekunde prije smrti sjetit ćeš se mene.
Pa nećemo se lagati.
Pitam se je li se vi družite uživo sa ženama? Zato i jeste tako frustrirani.
Sebe mrzite do podne, a popodne cijeli svijet...
Iknar je gay wrote:Pa zašto ti ne ideš u svoju matičnu državu ?Ero wrote:O tome vi, dotepenci, nikad više nećete odlučivati. Eno vam vaše matične države pa tamo pravite red.Iknar je gay wrote:Mislim da je izglednija opcija daljnje odseljavanje Hrvata i nastavak katolibanizohercegovizacije Hrvatske.asilovski wrote:jwbali ste hrvatima, da sad odete trebalo bi im 10 godina da se oporaveEro wrote:
Šta su ti hebali nanu naninu? Tako i treba, ne čudim se...
Hercegovci nemaju svoju matičnu državu nisu je nikada imali niti neće jer su psihopatske lopine štetočine paraziti klopi to im je u genima. Hercegovci preziru svaku državu, oni državu doživljavaju kao švedski stol, samoposlugu. To je istina i ništa drugo.
Last edited by Usne Stjepana Gnječa on 29/6/2016, 20:35; edited 1 time in total
Guest- Guest
Pošteno, cijenim iskrenost.Iknar je gay wrote:Pa normalno,nisam za vraga orjunaš.Ero wrote:Prezireš ti samo hr naciju, ne prodaji/te meni m*da pod bubrige...Iknar je gay wrote:Pa zašto ti ne ideš u svoju matičnu državu ?Ero wrote:O tome vi, dotepenci, nikad više nećete odlučivati. Eno vam vaše matične države pa tamo pravite red.Iknar je gay wrote:
Mislim da je izglednija opcija daljnje odseljavanje Hrvata i nastavak katolibanizohercegovizacije Hrvatske.
Ne bih to tako formulirao. Katolici iz Hercegovine jesu Hrvati i to im nitko ne spori,ali oni su po meni Hrvati u pubertetu,ili Hrvati stažisti,ili Hrvati pripravnici.Iknar je gay wrote:
Vi niste Hrvati,vi ste samo bosanska katolčad kojoj je Tuđman 90tih. podijelio domovnice.Glupa crkva i Tuđman su vas ubijedili da ste Hrvati ali to i ne znači da jeste.
To je ono kao kad mladi policajac pripravnik koji tek što je došao u službu iz škole hoće pametovati i "učiti" poslu starog iskusnog milicajčinu,ili kao što lovac stažista u lovu jedva čeka da mu daju pušku i da odstijeli prvu divljač,ili kad mladić u pubertetu snatruje i mašta o voljenoj djevojci koju još nije ni poljubio.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nije na vama dotepencima da o tome uopće razmišljate. Ako i ppostoje neki problemi , onda je to naše unutrašnje pitanje, koje s vama nema nikakve veze. Odjebite, krpelji...Usne Stjepana Gnječa wrote:Iknar je gay wrote:Pa zašto ti ne ideš u svoju matičnu državu ?Ero wrote:O tome vi, dotepenci, nikad više nećete odlučivati. Eno vam vaše matične države pa tamo pravite red.Iknar je gay wrote:Mislim da je izglednija opcija daljnje odseljavanje Hrvata i nastavak katolibanizohercegovizacije Hrvatske.asilovski wrote:
jwbali ste hrvatima, da sad odete trebalo bi im 10 godina da se oporave
Hercegovci nemaju svoju matičnu državu nisu je nikada imali niti neće jer su psihopatske lopine štetočine paraziti klopi to im je u genima. Hercegovci preziru svaku državu, oni državu doživljavaju kao švedski stol, samoposlugu. To je istina i ništa drugo.
Hercegovačko hrvatstvo liči mi na ono kad nekom nadobudnom ročniku daš čin desetara i odmah misli da je,u najmanju ruku,pukovnik.
2014-04-22
Drug Tito je hercegovcima bio ko penicilin. Zato ga toliko mrze, mrze ga kao što bakterije i mikrobi mrze antibiotike.
Guest- Guest
Izgleda da još nisi shvatio moju poruku. Ne bavite se hr-hr odnosima, više koristi ćete imati ako se budete bavili razmnožavanjem komaraca .Iknar je gay wrote:Pa ni pajasen nema problema s autohtonim drvećem,ali zato autohtono drveće ima problema s njim,jer pajasen preko svog korijena šire otrovne pore koje loše utječu na domaće sorte koje vremenom odumiru radi zagađenosti tla.Ero wrote:Ne znan šta si tija reć, nemam problema s autohtonim stanovništvom. Mi smo ka nokat i meso.Iknar je gay wrote:Ma pa,vi ste kao ono kinesko drvo,,pajasen'' u odnosu oprena autohonom drveću,tako i vi prema autohtonom stanovništvu.Ero wrote:Samo vi pričajte...di god padnemo tu niknemo i samo rastemo, rastemo...uz red, rad i trud, naravno.asilovski wrote:Ero ovo je u vezi tvojih vlaja:
"Hrvatska je u još gorem stanju, jer uz postkomunistički talog mi patimo od južnjačkog sicilijansko-grčkog klijentelizma te nedostataka prozračnosti i socijalne mobilnosti koji su, između ostalog, uzrokovani porodicama i klanovima koji su iz provincije selili u gradove donoseći sa sobom zatvorene rodbinske sustave."
S neprofitnima se ne družimo, jer su mentalni invalidi, dok su za vas uspješni članovi društva.
Problem imaju neprofitni, što je sasvim normalno u normalnom društvu. Kod vas su uglednici,
koje bi svaka majka poželila za zeta ili snaju...
Ero wrote:Izgleda da još nisi shvatio moju poruku. Ne bavite se hr-hr odnosima, više koristi ćete imati ako se budete bavili razmnožavanjem komaraca .Iknar je gay wrote:Pa ni pajasen nema problema s autohtonim drvećem,ali zato autohtono drveće ima problema s njim,jer pajasen preko svog korijena šire otrovne pore koje loše utječu na domaće sorte koje vremenom odumiru radi zagađenosti tla.Ero wrote:Ne znan šta si tija reć, nemam problema s autohtonim stanovništvom. Mi smo ka nokat i meso.Iknar je gay wrote:Ma pa,vi ste kao ono kinesko drvo,,pajasen'' u odnosu oprena autohonom drveću,tako i vi prema autohtonom stanovništvu.Ero wrote:
Samo vi pričajte...di god padnemo tu niknemo i samo rastemo, rastemo...uz red, rad i trud, naravno.
S neprofitnima se ne družimo, jer su mentalni invalidi, dok su za vas uspješni članovi društva.
Problem imaju neprofitni, što je sasvim normalno u normalnom društvu. Kod vas su uglednici,
Jebate koja arogancija, samodopadnost, trijumfalizam. Plakat ćeš Ero plakat ronit gorke suze ja ti obećajem.
Guest- Guest
Međuhrvatski odnosi nisu tvoja/vaša briga. Uvijek smo se mi zanli osloboditi nametnika sa strane, u to budi uvjere da će i ovaj puta biti isto.jastreb wrote:Hercegovačko hrvatstvo liči mi na ono kad nekom nadobudnom ročniku daš čin desetara i odmah misli da je,u najmanju ruku,pukovnik.
Nego, ne reče nam ti u čemu si uspješan i na što bi to nacija trebala biti ponosna kad si ti u pitanju?
Reci šta pušiš?Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Izgleda da još nisi shvatio moju poruku. Ne bavite se hr-hr odnosima, više koristi ćete imati ako se budete bavili razmnožavanjem komaraca .Iknar je gay wrote:Pa ni pajasen nema problema s autohtonim drvećem,ali zato autohtono drveće ima problema s njim,jer pajasen preko svog korijena šire otrovne pore koje loše utječu na domaće sorte koje vremenom odumiru radi zagađenosti tla.Ero wrote:Ne znan šta si tija reć, nemam problema s autohtonim stanovništvom. Mi smo ka nokat i meso.Iknar je gay wrote:
Ma pa,vi ste kao ono kinesko drvo,,pajasen'' u odnosu oprena autohonom drveću,tako i vi prema autohtonom stanovništvu.
Jebate koja arogancija, samodopadnost, trijumfalizam. Plakat ćeš Ero plakat ronit gorke suze ja ti obećajem.
Jebo te on i ti njega. Koprcajte se, jbga, to vam je jedino i ostalo...Usne Stjepana Gnječa wrote:Drug Tito je hercegovcima bio ko penicilin. Zato ga toliko mrze, mrze ga kao što bakterije i mikrobi mrze antibiotike.
Opet ti o nečemu s čim nemaš nikakve veze...Skinite nam se, ili ćemo vas mi skinit...jastreb wrote:Ne bih to tako formulirao. Katolici iz Hercegovine jesu Hrvati i to im nitko ne spori,ali oni su po meni Hrvati u pubertetu,ili Hrvati stažisti,ili Hrvati pripravnici.Iknar je gay wrote:
Vi niste Hrvati,vi ste samo bosanska katolčad kojoj je Tuđman 90tih. podijelio domovnice.Glupa crkva i Tuđman su vas ubijedili da ste Hrvati ali to i ne znači da jeste.
dobra analiza, i čestitke na priznanju autora da je i sun zaražen socijalizmon. u inače dobromu tekstu, u nekoliko navrata , skrenu je u socijalističke vode.
2014-04-16
Ero wrote:Jebo te on i ti njega. Koprcajte se, jbga, to vam je jedino i ostalo...Usne Stjepana Gnječa wrote:Drug Tito je hercegovcima bio ko penicilin. Zato ga toliko mrze, mrze ga kao što bakterije i mikrobi mrze antibiotike.
Koprcat ćete se vi hercegovci uskoro samo vi još toga niste svjesni slijepi ste od vlastite samodopadnosti i orgijanja i demoliranja RH. Čeka vas Bleiburg Finale
Guest- Guest
Ero wrote:Vi Židovi ste primjer anacionalizma.Eva wrote:Pa zna se kaj je važno. Lova, a nacionalizam je za stoku sitnog zuba. Neš ti mudrosti.
Oni su primjer najkrvolcnijeg nacionalizma
Nemas ti pojma ero
Eto,ga na.Ero wrote:Međuhrvatski odnosi nisu tvoja/vaša briga. Uvijek smo se mi zanli osloboditi nametnika sa strane, u to budi uvjere da će i ovaj puta biti isto.jastreb wrote:Hercegovačko hrvatstvo liči mi na ono kad nekom nadobudnom ročniku daš čin desetara i odmah misli da je,u najmanju ruku,pukovnik.
Nego, ne reče nam ti u čemu si uspješan i na što bi to nacija trebala biti ponosna kad si ti u pitanju?
Poznato je da je temelj svake nacije obitelj. I mi mali Hrvati smo sretni kad naše obitelji bivaju zadovoljne sa nama.
Ti bi odmah na naciju.
Rekoh:daj mu čin desetara,on bi u najmanju ruku zapovijedao brigadom.
2014-04-22
Pa ja i jesam u matičnoj državi. Cijeli svoj život sam joj posvetio.Iknar je gay wrote:Pa zašto ti ne ideš u svoju matičnu državu ?
Znam da je to vama Balkancima nepojmljivo, ali vas ne razumijem...i ne očekujte to od mene.
Mislim, ono, živjeti u nekoj državi i razmišljati samo kako bi je podrivali...Za povratit mi je kad samo
pomislim da takvi ljudi uopće postojite.
Ja i jesam brigadir, ali svojom zaslugom. Ništa mi nije podareno, sve je proizvod moje pameti, rada i ustrajnosti.jastreb wrote:Eto,ga na.Ero wrote:Međuhrvatski odnosi nisu tvoja/vaša briga. Uvijek smo se mi zanli osloboditi nametnika sa strane, u to budi uvjere da će i ovaj puta biti isto.jastreb wrote:Hercegovačko hrvatstvo liči mi na ono kad nekom nadobudnom ročniku daš čin desetara i odmah misli da je,u najmanju ruku,pukovnik.
Poznato je da je temelj svake nacije obitelj. I mi mali Hrvati smo sretni kad naše obitelji bivaju zadovoljne sa nama.
Ti bi odmah na naciju.
Rekoh:daj mu čin desetara,on bi u najmanju ruku zapovijedao brigadom.
A sad, da čujem, na što je nacija ponosna kad si ti u pitanju? Nije valjda to neka tajna, ili što?
Vidiš, prije nego bilo koga kritiziraš upitaj se što je s tobom? Šta si to ti učinio više od onoga koga kritiziraš?
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Fašizam ba...:D
» #ostanidoma = fašizam
» Woke Fašizam Down Under
» Fasizam u Srbiji
» Fašizam je najveća prijetnja
» #ostanidoma = fašizam
» Woke Fašizam Down Under
» Fasizam u Srbiji
» Fašizam je najveća prijetnja
Page 6 of 13