ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ne tonemo u fašizam, mi smo postkomunistički talog sa sicilijanskim primjesama

Page 13 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

Go down

Ne tonemo u fašizam, mi smo postkomunistički talog sa sicilijanskim primjesama - Page 13 Empty Re: Ne tonemo u fašizam, mi smo postkomunistički talog sa sicilijanskim primjesama

Post by Guest 30/6/2016, 10:58

Ero wrote:
Eva wrote:Ono kaj je zajedničko svim velikim Hrvatima, je to da nisu rođeni na tlu Hrvatske niti su ikad u njoj živjeli. Koliko je to veliko životno breme, najbolje nam dočarava činjenica da su oni zbog istog postali veliki i jedini pravi,  dok su svi ostali, oni obični rođeni i odrasli u Hrvatskoj, ostali mali i još je njihova nacionalna pripadnost vrlo upitna.
Kak si ti nama pametnaaa...Još malo pa ti ni Gnječ neće biti ravan. :)

A lijepa još više. Kad buju izbori za miss da stavim lentu i krunu konačno?

Guest
Guest

Back to top Go down

Ne tonemo u fašizam, mi smo postkomunistički talog sa sicilijanskim primjesama - Page 13 Empty Re: Ne tonemo u fašizam, mi smo postkomunistički talog sa sicilijanskim primjesama

Post by Guest 30/6/2016, 11:00

IvyTeasdale wrote:
Eva wrote:
IvyTeasdale wrote:Dosta vise hrvatstva i antihrvatstva..od toga se ne zivi,barem na forumu..osim ako neki nemaju druge agende ;D

Pa to je najprofitablnija grana hrvatske privrede. 1941-45-91. Da se to ukine 2,8 milijuna Hrvata je bez love, kruha i kreveta.
nemoj tako usko..i jedni i drugi su se dobro uhljebili i svi misle da imaju vise prava ;D

Domoljubi su brojniji, a i novi Subnor je avangardniji u nastupu. Onaj performans s plinskim bocama mi je najevent prošle godine.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/6/2016, 11:03

udba wrote:
crvenkasti wrote:Mijenjamo se s vjetrom
nikad nismo isti
nekad smo komunjare
a često i fašisti.

Udba manipulira narodom
i baca mu kost
pa malo glasa za esdepe,
malo za most

Danas je za Karamarka
sutra ga miče
jedan šef hadezea navečer
a drugi kad zora sviće

narod je glup i zbunjen
kao mali medo
svi se stalno mijenjamo
samo ti ostaješ čedo

Kakav čedo,
kad se odavno pred'o,
Crveni hrvatski diše,
otkad na forumu piše
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 30/6/2016, 11:04

Eva wrote:
udba wrote:
crvenkasti wrote:Mijenjamo se s vjetrom
nikad nismo isti
nekad smo komunjare
a često i fašisti.

Udba manipulira narodom
i baca mu kost
pa malo glasa za esdepe,
malo za most

Danas je za Karamarka
sutra ga miče
jedan šef hadezea navečer
a drugi kad zora sviće

narod je glup i zbunjen
kao mali medo
svi se stalno mijenjamo
samo ti ostaješ čedo

Kakav čedo,
kad se odavno pred'o,
Crveni hrvatski diše,
otkad na forumu piše
je bas 'diše'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 13 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

Back to top

- Similar topics