Ne tonemo u fašizam, mi smo postkomunistički talog sa sicilijanskim primjesama
Page 4 of 13
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: Ne tonemo u fašizam, mi smo postkomunistički talog sa sicilijanskim primjesama
čak ni to, to je isto imitacija, sve je kod nas patvorina od haseta, pa do radnika Mome Kapovića, Kolinde, Plenkovića, sudova, sabora, apsolutno je sve imitacija onoga što bi trebalo predstavljatipreko_vode_do_slobode wrote:tonemo u antifašizam što je još najgore
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Re: Ne tonemo u fašizam, mi smo postkomunistički talog sa sicilijanskim primjesama
kaja_333 wrote:Malo je iskomplicirao . Fašizma naravno nema ni u priči, ima jedino komunjarskih nasljednika koji bi vladali kao njihov tata i deda a da bi vladali moraju izmišljati fašiste od kojih oni kao štite nekoga da ovi prvi ne bi otvorili Jasenovac i kuhali manjine . I to je sva mudrost. Fašisti su svi koji su opozicija njima.
ZADRANKA koja već godinama iznajmljuje stan u zadarskom kvartu Smiljevac ostala je u šoku kad je Talijan koji je kod nje trebao odsjesti naprasno napustio stan. Gospođa iznajmljuje stan putem stranice Booking.com, čiji su joj administratori obrazložili zbog čega je Talijan otišao, piše Zadarski list.
"Taj je Talijan trebao ostati u stanu sedam dana, ali je otišao nakon svega dva dana. Kako su me obavijestili iz Booking.com-a, učinio je to jer nije bio zadovoljan okruženjem. U mailu koji im je dostavio, a koji su oni potom meni i proslijedili, naveo je da nema baš nikakvog prigovora na sam smještaj i uslugu, no da se nije osjećao sigurnim jer je na zidu u neposrednoj blizini zgrade vidio iscrtan nacistički simbol "svastiku", objasnila je Zadranka, navodeći kako je talijanski turist uz svoj dopis Booking.com-u dostavio i fotografiju grafita s ozloglašenim kukastim križem.
Žena je potom izašla u dvorište zgrade, u kojem je ugledala trafostanicu na čijim su zidovima ispisani razni graditi, među kojima i svastika.
"Odmah sam kontaktirala Upravni odjel za komunalne djelatnosti Grada Zadra i zamolila ih da grafit prebojaju kako strani gosti u svijet ne bi odnosili jednu ružnu sliku o nama, a i kako mi koji se bavimo turizmom ne bismo radi takvih stvari trpjeli štetu", kaže iznajmljivačica.
Ni nakon dva tjedna nakon dojave nacistički simbol nije uklonjen sa zida tragostanice, a ne zna se ni kad će biti.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/seljacine-tjeraju-turiste-talijan-napustio-apartman-zbog-pogleda-na-kukasti-kriz/903109.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Gospodin Ero je jako star i mislim kako bi forumaši trebali uvažavati njegove godine i ne uzimati mu ama baš svaku za loše.jastreb wrote:Teško je reći.Iknar je gay wrote:Jeli i gospon Ero jedan od takvih ?jastreb wrote:Kao i što većina kroatograndomana živi u Hercegovini,Australiji, Nju Zilandu,Kanadi i Sloveniji.Ero wrote:Evega, još jedan rusofil koji se drži zapada ko klop...Zanimljivo, svi rusofili žive na zapadu, nijedan u Sibiru...asilovski wrote:Molim admine da baniraju eru jer je malouman, unapriejd hvala
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Orujna i Zoran Milanović nas porazilideda hipster wrote:nema nade, nema bdućnostipreko_vode_do_slobode wrote:tonemo u antifašizam što je još najgore
dok je još repka igrala imao si bar nešto vrijedno za živjet, sad je sve gotovo, Hrvatska je poražena
Guest- Guest
Ti bas znas...deda hipster wrote:da velika, kao i tvoja pozadinaNoor wrote:Uuu...velika stvar ;)deda hipster wrote:ero je za tebe gospodin inženjerasilovski wrote:Molim admine da baniraju eru jer je malouman, unapriejd hvala
opet ne znam kojeg si roda
Guest- Guest
šta se talijan ima bojat svastike? ja bila uvjerena da će se talijan pokazat ko fašist u priči..kad ono fašist zajeba stvar i nije platio jer se boji fašista..debotoijusto wrote:kaja_333 wrote:Malo je iskomplicirao . Fašizma naravno nema ni u priči, ima jedino komunjarskih nasljednika koji bi vladali kao njihov tata i deda a da bi vladali moraju izmišljati fašiste od kojih oni kao štite nekoga da ovi prvi ne bi otvorili Jasenovac i kuhali manjine . I to je sva mudrost. Fašisti su svi koji su opozicija njima.
ZADRANKA koja već godinama iznajmljuje stan u zadarskom kvartu Smiljevac ostala je u šoku kad je Talijan koji je kod nje trebao odsjesti naprasno napustio stan. Gospođa iznajmljuje stan putem stranice Booking.com, čiji su joj administratori obrazložili zbog čega je Talijan otišao, piše Zadarski list.
"Taj je Talijan trebao ostati u stanu sedam dana, ali je otišao nakon svega dva dana. Kako su me obavijestili iz Booking.com-a, učinio je to jer nije bio zadovoljan okruženjem. U mailu koji im je dostavio, a koji su oni potom meni i proslijedili, naveo je da nema baš nikakvog prigovora na sam smještaj i uslugu, no da se nije osjećao sigurnim jer je na zidu u neposrednoj blizini zgrade vidio iscrtan nacistički simbol "svastiku", objasnila je Zadranka, navodeći kako je talijanski turist uz svoj dopis Booking.com-u dostavio i fotografiju grafita s ozloglašenim kukastim križem.
Žena je potom izašla u dvorište zgrade, u kojem je ugledala trafostanicu na čijim su zidovima ispisani razni graditi, među kojima i svastika.
"Odmah sam kontaktirala Upravni odjel za komunalne djelatnosti Grada Zadra i zamolila ih da grafit prebojaju kako strani gosti u svijet ne bi odnosili jednu ružnu sliku o nama, a i kako mi koji se bavimo turizmom ne bismo radi takvih stvari trpjeli štetu", kaže iznajmljivačica.
Ni nakon dva tjedna nakon dojave nacistički simbol nije uklonjen sa zida tragostanice, a ne zna se ni kad će biti.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/seljacine-tjeraju-turiste-talijan-napustio-apartman-zbog-pogleda-na-kukasti-kriz/903109.aspx
Last edited by frakcija on 29/6/2016, 19:53; edited 1 time in total
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Pa neka se gospođa orijenitira na indijsko tržište.debotoijusto wrote:kaja_333 wrote:Malo je iskomplicirao . Fašizma naravno nema ni u priči, ima jedino komunjarskih nasljednika koji bi vladali kao njihov tata i deda a da bi vladali moraju izmišljati fašiste od kojih oni kao štite nekoga da ovi prvi ne bi otvorili Jasenovac i kuhali manjine . I to je sva mudrost. Fašisti su svi koji su opozicija njima.
2015-07-23
hahah Talijan sere, inače po Italiji musolinijevih bisti, slika, ikona na svakom ćošku to mu iponujeIknar je gay wrote:Pa neka se gospođa orijenitira na indijsko tržište.debotoijusto wrote:kaja_333 wrote:Malo je iskomplicirao . Fašizma naravno nema ni u priči, ima jedino komunjarskih nasljednika koji bi vladali kao njihov tata i deda a da bi vladali moraju izmišljati fašiste od kojih oni kao štite nekoga da ovi prvi ne bi otvorili Jasenovac i kuhali manjine . I to je sva mudrost. Fašisti su svi koji su opozicija njima.
Kermit-
2014-04-17
Ero wrote:Ja jesam, ali moja djeca nisu...šlepam se. A ti? Nit roda, nit poroda...Bože mili kud si zašo, noć te stigla u tuđini....Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero, nikad od tebe slovenca možeš posjedovati 100 slovenskih državljanstava ali i dalje ćeš biti i ostati Kunarski dotepenec.
Ero, ti se nemožeš samnom uspoređivati ni u čemu. Jednostavno si mentalno kastriran. Usto si i križar (škripar)
Križari (Škripari) je naziv za gerilske hrvatske grupe koje su preostale u Hrvatskoj nakon razbijanja vojnih postrojbi NDH, a koje su još neko vrieme izolirano djelovale od 1945. do 1950. godine. U Hrvatskoj bili su mahom vojnici, dočasnici i časnici poraženih oružanih snaga NDH, većinom ustaše, a mnogo manje domobrani ili Hrvati pripadnici legionarskih njemačkih jedinica, ali i članovi ustaškog pokreta izvan vojnih postrojbi. Uzroci stvaranja križarskog pokreta su borba protiv komunističkih vlasti i Jugoslavie, ter težnja za obnovom NDH. Križari nisu bili vjerski pokret. Vjera im je bila samo vanjsko obilježje kojom su pozivali na borbu protiv bezbožnih komunista. Isticali su svoje hrvatstvo. Kao znak su na svojim kapama koristili biele platnene križiće, umjesto nekadašnjeg ustaškog i domobranskog znakovlja. Korugva trobojnica je s jedne strane nosila hrvatski grb sa sloganom "Za Hrvatsku i Krista protiv komunista", a s druge strane bieli križ s natpisom "U ovom ćeš znaku pobijediti". Jedan od vodja križara tiekom 1945. godine bio je Vjekoslav (Maks) Luburić, bivši general Oružanih snaga NDH, a smatralo se i da je Rafael Boban, takodjer nekadašnji visoki ustaški časnik. Prema podatcima likvidirali su 1874 pripadnika OZNA-e.
Početkom srpnja 1948. prema podatcima UDBA-e u Hrvatskoj više nije postojala ni jedna organizirana oružana skupina. U jednom drugom dokumentu navodi se da je tiekom 1948. ubijeno, pohvatano ili se predalo 243 "odmetnika". Gerilske skupine su se postupno demoralizirale. Komunistički čelnici su i dalje prilikom spominjanja gerile naglašavali njihovu vezu sa HSS-om i katoličkim klerom. Stanje u 1949. oslikava dokument u kojem se obradjuje problem pretjeranog kažnjavanja na području Slavonie. Za prvih šest mjeseci kažnjeno je 19.004 osobe tj. svaki 6 ili čak 5 grdjanin. Nekoliko preostalih skupina, pa ni skupina osnovana 1952. kraj Našica, ne može utjecati na ocjenu da je početkom 1950-ih križarski pokret postao prošlost. Postupnom predajom bunkeraša, a neki su se skrivali sve do sredine 1960-ih godina.
-------------
http://hr.metapedia.org/wiki/Križari_(hrvatska_gerila)
I onda se pitaš zašto su vas hercegovce imali na nišanu?
Guest- Guest
Samo vi pričajte...di god padnemo tu niknemo i samo rastemo, rastemo...uz red, rad i trud, naravno.asilovski wrote:Ero ovo je u vezi tvojih vlaja:
"Hrvatska je u još gorem stanju, jer uz postkomunistički talog mi patimo od južnjačkog sicilijansko-grčkog klijentelizma te nedostataka prozračnosti i socijalne mobilnosti koji su, između ostalog, uzrokovani porodicama i klanovima koji su iz provincije selili u gradove donoseći sa sobom zatvorene rodbinske sustave."
S neprofitnima se ne družimo, jer su mentalni invalidi, dok su za vas uspješni članovi društva.
ja sam ti suprotnog rodaNoor wrote:Ti bas znas...deda hipster wrote:da velika, kao i tvoja pozadinaNoor wrote:Uuu...velika stvar ;)deda hipster wrote:ero je za tebe gospodin inženjerasilovski wrote:Molim admine da baniraju eru jer je malouman, unapriejd hvala
opet ne znam kojeg si roda
Guest- Guest
Bar se Turci raznose pa će sezona biti dobra, jedina pozitivna vijest ovih dana od kad je Karamarko dao ostavku.preko_vode_do_slobode wrote:Orujna i Zoran Milanović nas porazilideda hipster wrote:nema nade, nema bdućnostipreko_vode_do_slobode wrote:tonemo u antifašizam što je još najgore
dok je još repka igrala imao si bar nešto vrijedno za živjet, sad je sve gotovo, Hrvatska je poražena
Guest- Guest
Ma pa,vi ste kao ono kinesko drvo,,pajasen'' u odnosu oprena autohonom drveću,tako i vi prema autohtonom stanovništvu.Ero wrote:Samo vi pričajte...di god padnemo tu niknemo i samo rastemo, rastemo...uz red, rad i trud, naravno.asilovski wrote:Ero ovo je u vezi tvojih vlaja:
"Hrvatska je u još gorem stanju, jer uz postkomunistički talog mi patimo od južnjačkog sicilijansko-grčkog klijentelizma te nedostataka prozračnosti i socijalne mobilnosti koji su, između ostalog, uzrokovani porodicama i klanovima koji su iz provincije selili u gradove donoseći sa sobom zatvorene rodbinske sustave."
S neprofitnima se ne družimo, jer su mentalni invalidi, dok su za vas uspješni članovi društva.
Last edited by Iknar je gay on 29/6/2016, 19:59; edited 1 time in total
2015-07-23
Nedo Bog. Odavno ste mi ostali iza leđa...i ti i tvoji cigosi i tome slično.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Ja jesam, ali moja djeca nisu...šlepam se. A ti? Nit roda, nit poroda...Bože mili kud si zašo, noć te stigla u tuđini....Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero, nikad od tebe slovenca možeš posjedovati 100 slovenskih državljanstava ali i dalje ćeš biti i ostati Kunarski dotepenec.
Ero, ti se nemožeš samnom uspoređivati ni u čemu.
Ero wrote:Samo vi pričajte...di god padnemo tu niknemo i samo rastemo, rastemo...uz red, rad i trud, naravno.asilovski wrote:Ero ovo je u vezi tvojih vlaja:
Rastete ko korov ko ambrozija...
Guest- Guest
Eto vidiš,meni je prva asocijacija bila pajasen,ali ni ambrozija nije loša usporedba.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Samo vi pričajte...di god padnemo tu niknemo i samo rastemo, rastemo...uz red, rad i trud, naravno.asilovski wrote:Ero ovo je u vezi tvojih vlaja:
Rastete ko korov ko ambrozija...
2015-07-23
Zaključak je da obje zemlje vodi trash. Jasno k'o sunce.Ero wrote:"Она је председница Хрватске, и обожава да слуша Томпсона, певача усташких песама. Воли да га пушта деци док се возе колима."
Ona je predsednica Hrvatske, i obožava da sluša Tompsona, pevača ustaških pesama. Voli da ga pušta deci dok se voze kolima.
Zaključak: Ona je ustašica.
Guest- Guest
Ero wrote:Nedo Bog. Odavno ste mi ostali iza leđa...i ti i tvoji cigosi i tome slično.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Ja jesam, ali moja djeca nisu...šlepam se. A ti? Nit roda, nit poroda...Bože mili kud si zašo, noć te stigla u tuđini....Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero, nikad od tebe slovenca možeš posjedovati 100 slovenskih državljanstava ali i dalje ćeš biti i ostati Kunarski dotepenec.
Ma živi ti Ero u svojim fantazijama do smrti. Dve sekunde prije smrti sjetit ćeš se mene.
Guest- Guest
šta se talijan ima bojat svastike? ja bila uvjerena da će se talijan pokazat ko fašist u priči..kad ono fašist zajeba stvar i nije platio jer se boji fašista.
jbg. talijan antifasist
trafostanica mile budaka
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
antifašisti imaju plan za liječenje nacionalizma kad dođu na vlast
poticat će potrošnju aspirina, jer aspirin razrjeđuje krv
poticat će potrošnju aspirina, jer aspirin razrjeđuje krv
Guest- Guest
Nije baš pristojno jako starom čovjeku napominjati kako mu se približava kraj.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Nedo Bog. Odavno ste mi ostali iza leđa...i ti i tvoji cigosi i tome slično.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Ja jesam, ali moja djeca nisu...šlepam se. A ti? Nit roda, nit poroda...Bože mili kud si zašo, noć te stigla u tuđini....Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero, nikad od tebe slovenca možeš posjedovati 100 slovenskih državljanstava ali i dalje ćeš biti i ostati Kunarski dotepenec.
Ma živi ti Ero u svojim fantazijama do smrti. Dve sekunde prije smrti sjetit ćeš se mene.
2015-07-23
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Fašizam ba...:D
» #ostanidoma = fašizam
» Woke Fašizam Down Under
» Fasizam u Srbiji
» Fašizam je najveća prijetnja
» #ostanidoma = fašizam
» Woke Fašizam Down Under
» Fasizam u Srbiji