Štrik, metak
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Štrik, metak
Upišat cu se..ahahaa SoraSora wrote:vuksadinare wrote:..da je potkuju...Sora wrote:vuksadinare wrote:nisam rekao soru već šoru..a ona se odmah javila...
Pa da
Digla zaba nogu
Ma jok vruce mi je
Luftam se
De mi je neki pedofil ?
Guest- Guest
Čitam između redova i pamtim pa zato i govorim o tome sa sigurnošćuNoor wrote:mislis?tre911 wrote:Godine su nam bliže nego što mislišNoor wrote:ne bu ga valjda zvala tatavuksadinare wrote:..znaci nema sanse ni kod Lady...Noor wrote:
ni u tragovima, mi smo od prvog dana samo ljuti (ne)prijatelji..jel tako tre!?
a i prestar je za mene
Guest- Guest
ni'š ja se moram ici šorati sa jodicom..oko evicke....kad su vec šore....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
a ni kriva ni duzna...vuksadinare wrote:norka...izazvat ces šoru na forumu...vec si dovoljno nevolja izazvala.....
Guest- Guest
Yoda šuti....nis ne velivuksadinare wrote:ni'š ja se moram ici šorati sa jodicom..oko evicke....kad su vec šore....
Guest- Guest
Pa četnik je a je li ovaj to ne mogu sa sigurnošću tvrditi, možda je ipak nešto mlađi od ove spodobe, nešto ovako :DNoor wrote:tre911 wrote:Ajde ne seri, evo norka ja ću ti staviti stanojkovu sliju pa sama procjeniStanojko wrote:U moje vreme nije postojao fotoaparat...Noor wrote:Nema svercovanja sa sexy aluzijama...sliku daj vamoStanojko wrote:
Eh, zenska intuicija - nula bodova...
nije moguće....ne mogu vjerovati
Tre...reci da zajebajes
Guest- Guest
jesam...al moram te malotre911 wrote::DDD Vidiš da sam stavio desetke nakon togaNoor wrote:tre..prasac jedan bRezobraznitre911 wrote:Za kace :DD Dobar avNoor wrote:kakve obručove!?tre911 wrote:
Ej mala na guzove tvoje valjalo bi staviti obručove
Guest- Guest
....ko šuti..ne jebe...Noor wrote:Yoda šuti....nis ne velivuksadinare wrote:ni'š ja se moram ici šorati sa jodicom..oko evicke....kad su vec šore....
2015-09-08
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
pa jesi stavio prvi...Stanojko wrote:Sta bi Suncice? Menjamo slicice za album na pp ili?
2015-09-08
Alo, "fiskal", pusti bre curu...vuksadinare wrote:pa jesi stavio prvi...Stanojko wrote:Sta bi Suncice? Menjamo slicice za album na pp ili?
placa me....Stanojko wrote:Alo, "fiskal", pusti bre curu...vuksadinare wrote:pa jesi stavio prvi...Stanojko wrote:Sta bi Suncice? Menjamo slicice za album na pp ili?
2015-09-08
Evo gentlemenski se povlačimStanojko wrote:Dobro bre Zile, od kad smo mi srbi postali nadzak-babe i drveni advokati. Pusti bre curu da se sama izjasni...tre911 wrote:Koja šora? Stanojko se boji poslati slike na pp jer se ovdje pravi veliki srbo i četnik a u stvarnosti kupuje obuću i odjeću na dječjem odjeluvuksadinare wrote:norka...izazvat ces šoru na forumu...vec si dovoljno nevolja izazvala.....
Guest- Guest
tre911 wrote:Čitam između redova i pamtim pa zato i govorim o tome sa sigurnošćuNoor wrote:mislis?tre911 wrote:Godine su nam bliže nego što mislišNoor wrote:ne bu ga valjda zvala tatavuksadinare wrote:
..znaci nema sanse ni kod Lady...
znam..mala je razlika
Guest- Guest
Nikakav pp...tu stavi. Neka vasceo svet vidivuksadinare wrote:placa me....Stanojko wrote:Alo, "fiskal", pusti bre curu...vuksadinare wrote:pa jesi stavio prvi...Stanojko wrote:Sta bi Suncice? Menjamo slicice za album na pp ili?
Guest- Guest
Chicken...Noor wrote:Nikakav pp...tu stavi. Neka vasceo svet vidivuksadinare wrote:placa me....Stanojko wrote:Alo, "fiskal", pusti bre curu...vuksadinare wrote:pa jesi stavio prvi...Stanojko wrote:Sta bi Suncice? Menjamo slicice za album na pp ili?
Vuk mi je body guardStanojko wrote:Alo, "fiskal", pusti bre curu...vuksadinare wrote:pa jesi stavio prvi...Stanojko wrote:Sta bi Suncice? Menjamo slicice za album na pp ili?
Guest- Guest
Jastreb je zagrijan za nju iako se nije ni spermić zvao dok se sora trošila po ORA tako da je ovoaj očajnički poziv upućen njemuNoor wrote:Upišat cu se..ahahaa SoraSora wrote:vuksadinare wrote:..da je potkuju...Sora wrote:vuksadinare wrote:nisam rekao soru već šoru..a ona se odmah javila...
Pa da
Digla zaba nogu
Ma jok vruce mi je
Luftam se
De mi je neki pedofil ?
Guest- Guest
Eto..sad sam kokošStanojko wrote:Chicken...Noor wrote:Nikakav pp...tu stavi. Neka vasceo svet vidivuksadinare wrote:placa me....Stanojko wrote:Alo, "fiskal", pusti bre curu...vuksadinare wrote:
pa jesi stavio prvi...
Guest- Guest
Ne...samo plasljivica... :)Noor wrote:Eto..sad sam kokošStanojko wrote:Chicken...Noor wrote:Nikakav pp...tu stavi. Neka vasceo svet vidivuksadinare wrote:placa me....Stanojko wrote:
Alo, "fiskal", pusti bre curu...
Pa dobro..nema u tome nista lose ;)tre911 wrote:Jastreb je zagrijan za nju iako se nije ni spermić zvao dok se sora trošila po ORA tako da je ovoaj očajnički poziv upućen njemuNoor wrote:Upišat cu se..ahahaa SoraSora wrote:vuksadinare wrote:..da je potkuju...Sora wrote:
Pa da
Digla zaba nogu
Ma jok vruce mi je
Luftam se
De mi je neki pedofil ?
Guest- Guest
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» štrik za ovog lika
» Pretukli mačku, obesili o štrik za veš i zadavili plastičnom trakom
» Pizzon pazi metak
» "Hrišćanima metak u glavu, neodlučnima u noge"