Štrik, metak
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Štrik, metak
Pa mogu i direktno, ali ko velim da iskoristim kad vec menjamo...Noor wrote:Pa sam joj posalj...sto cu ti jaStanojko wrote:Neozbiljna si...Steta, imala si sansu da me vidis i lepo se nasmejes ali... (i prosledis Kaji, sto i jeste poAnta) :)Noor wrote:Pa ok...stavi periku i za profilnu...di je problem?Stanojko wrote:Ja nemam sliku sa perikom iz profila, nazalost... A i volim da gledam u oci s onim koga pricam tako da... Ponuda stoji...Noor wrote:
Daj to objasni..ja sam plasljivica jer trazim da slike stavimo javno..a ti koji bi na pp...ti si junak..a!?
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Mlogo si bre komplikovanStanojko wrote:Pa mogu i direktno, ali ko velim da iskoristim kad vec menjamo...Noor wrote:Pa sam joj posalj...sto cu ti jaStanojko wrote:Neozbiljna si...Steta, imala si sansu da me vidis i lepo se nasmejes ali... (i prosledis Kaji, sto i jeste poAnta) :)Noor wrote:Pa ok...stavi periku i za profilnu...di je problem?Stanojko wrote:
Ja nemam sliku sa perikom iz profila, nazalost... A i volim da gledam u oci s onim koga pricam tako da... Ponuda stoji...
Guest- Guest
...ok...bilo je dosta sale..norka je moja cura....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Stanojko,uhvatili su te u kolo ;P
2014-04-12
Noor wrote:Ko tu kome pali trisku!?tre911 wrote:Noor wrote:Jos samo tebi trebamo nac forumsku curutre911 wrote:Lajkam, vrijeme je da se malo oboje smire :DDNoor wrote:
Pa dobro..nema u tome nista lose ;)
Znaš ono ad je mladu djevojku majka savjetovala kako će biti sa dečkom. Kaže joj majka; prvo će te pomilovati po kosi i to mu možeš pustiti, onda će te malo po ramenima maziti i to je u redu. Onda će te u obraz poljubiti i to mu dozvoli, onad će te po grudima dirati i tu se malo otimaj, onda će preći na koljena i htjeti skočiti na tebe ali ti mu to nedaj nikako jer ćeš osramotiti i sebe i cijelu obitelj!!
Kad se vratila sa spoja priča djevojka majci; mama sve je bilo kako si rekla i kad je htio skočiti na mene ja mu nisam dala nego sam ja skočila na njega pa nek se sad on i njegova obitelj sramote a ne mi!!
Guest- Guest
Ne zna igrati nego gazi svima po nogama :DDIvyTeasdale wrote:Stanojko,uhvatili su te u kolo ;P
Guest- Guest
to se kaze u zrenduIvyTeasdale wrote:Stanojko,uhvatili su te u kolo ;P
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
tre911 wrote:Noor wrote:Ko tu kome pali trisku!?tre911 wrote:Noor wrote:Jos samo tebi trebamo nac forumsku curutre911 wrote:
Lajkam, vrijeme je da se malo oboje smire :DD
Znaš ono ad je mladu djevojku majka savjetovala kako će biti sa dečkom. Kaže joj majka; prvo će te pomilovati po kosi i to mu možeš pustiti, onda će te malo po ramenima maziti i to je u redu. Onda će te u obraz poljubiti i to mu dozvoli, onad će te po grudima dirati i tu se malo otimaj, onda će preći na koljena i htjeti skočiti na tebe ali ti mu to nedaj nikako jer ćeš osramotiti i sebe i cijelu obitelj!!
Kad se vratila sa spoja priča djevojka majci; mama sve je bilo kako si rekla i kad je htio skočiti na mene ja mu nisam dala nego sam ja skočila na njega pa nek se sad on i njegova obitelj sramote a ne mi!!
Guest- Guest
Uh...mrzim dok mi partner u plesu gazi prstetre911 wrote:Ne zna igrati nego gazi svima po nogama :DDIvyTeasdale wrote:Stanojko,uhvatili su te u kolo ;P
Plesem taj ples i dosta....
Guest- Guest
Ne vjerujte svemu što taj marcel i to sranje.hr pišu.
Uostalom i sam novinar Holjevac je to više puta ponovio.
Amerika i engleskaaa biće zemlja proleterskaaaaprovocator wrote:Ne vjerujte svemu što taj marcel i to sranje.hr pišu.
Guest- Guest
Stanojko je maher u tome iako nosi broj timbrlenki 36Noor wrote:Uh...mrzim dok mi partner u plesu gazi prstetre911 wrote:Ne zna igrati nego gazi svima po nogama :DDIvyTeasdale wrote:Stanojko,uhvatili su te u kolo ;P
Guest- Guest
Hoces reci da je metar zvancih!?tre911 wrote:Stanojko je maher u tome iako nosi broj timbrlenki 36Noor wrote:Uh...mrzim dok mi partner u plesu gazi prstetre911 wrote:Ne zna igrati nego gazi svima po nogama :DDIvyTeasdale wrote:Stanojko,uhvatili su te u kolo ;P
Guest- Guest
Pa rekoh ti veliko srbin koji kupuje odjeću i obuću na dječjem odjelu :DDNoor wrote:Hoces reci da je metar zvancih!?tre911 wrote:Stanojko je maher u tome iako nosi broj timbrlenki 36Noor wrote:Uh...mrzim dok mi partner u plesu gazi prstetre911 wrote:Ne zna igrati nego gazi svima po nogama :DDIvyTeasdale wrote:Stanojko,uhvatili su te u kolo ;P
Guest- Guest
ne dolazi onda u obzir....sviđaju mi se samo kršni dečkitre911 wrote:Pa rekoh ti veliko srbin koji kupuje odjeću i obuću na dječjem odjelu :DDNoor wrote:Hoces reci da je metar zvancih!?tre911 wrote:Stanojko je maher u tome iako nosi broj timbrlenki 36Noor wrote:Uh...mrzim dok mi partner u plesu gazi prstetre911 wrote:
Ne zna igrati nego gazi svima po nogama :DD
Guest- Guest
Taj sam , no ne znam koliki je stanojko, ovo je malo podmetanje i iako se sa njim ne slažem u skoro ničemu (veliko srbin je, deklarirani i praktični četnik) više ga cijenim nego masu domaćih ljigoša i ulizica koji nemaju mozga nego samo sljede partijsku direktivu tipa deboto i slični.On i ja smo na suprotnim stranama (osim po pitanju gendera i abortusa i nekih još sitnih pitanja) i to će uvijek ostati tako.Noor wrote:ne dolazi onda u obzir....sviđaju mi se samo kršni dečkitre911 wrote:Pa rekoh ti veliko srbin koji kupuje odjeću i obuću na dječjem odjelu :DDNoor wrote:Hoces reci da je metar zvancih!?tre911 wrote:Stanojko je maher u tome iako nosi broj timbrlenki 36Noor wrote:
Uh...mrzim dok mi partner u plesu gazi prste
Guest- Guest
Sa stanojkom znas na cemu si,istina ;-)
2014-04-12
znači, nije me intuicija prevarila..taj sitre911 wrote:Taj sam , no ne znam koliki je stanojko, ovo je malo podmetanje i iako se sa njim ne slažem u skoro ničemu (veliko srbin je, deklarirani i praktični četnik) više ga cijenim nego masu domaćih ljigoša i ulizica koji nemaju mozga nego samo sljede partijsku direktivu tipa deboto i slični.On i ja smo na suprotnim stranama (osim po pitanju gendera i abortusa i nekih još sitnih pitanja) i to će uvijek ostati tako.Noor wrote:ne dolazi onda u obzir....sviđaju mi se samo kršni dečkitre911 wrote:Pa rekoh ti veliko srbin koji kupuje odjeću i obuću na dječjem odjelu :DDNoor wrote:Hoces reci da je metar zvancih!?tre911 wrote:
Stanojko je maher u tome iako nosi broj timbrlenki 36
ja sam sitna, ali nikad miš pod plastom sijena nije krepao..heh
stanojko mi vec dva dana salje sliku..al jos nije stigla...vidjet cemo i tog pijetla
Last edited by Noor on 25/6/2016, 11:19; edited 1 time in total
Guest- Guest
To i kažem, više cijenim iskrenog neprijatelja u tuđim redovima nego kurve i izdajice u svojim i to u svakom slučajuIvyTeasdale wrote:Sa stanojkom znas na cemu si,istina ;-)
Guest- Guest
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» štrik za ovog lika
» Pretukli mačku, obesili o štrik za veš i zadavili plastičnom trakom
» Pizzon pazi metak
» "Hrišćanima metak u glavu, neodlučnima u noge"
» "REUF’, PAZI METAK" – "HVALA BRATE (E)MIRKO"
» Pretukli mačku, obesili o štrik za veš i zadavili plastičnom trakom
» Pizzon pazi metak
» "Hrišćanima metak u glavu, neodlučnima u noge"
» "REUF’, PAZI METAK" – "HVALA BRATE (E)MIRKO"