Štrik, metak
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Štrik, metak
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/profesori-s-cambridgea-pedofilija-je-prirodna-normalna-kod-muskaraca-933223
bila je tema nekidan temeljem teksta u brit novinama, ja malo obradio pa evo na hrvatskom
bila je tema nekidan temeljem teksta u brit novinama, ja malo obradio pa evo na hrvatskom
vuksadinare wrote:....jedna ej rekla da ne voli jungfere
..al ta ne voli ni starije
Guest- Guest
Re: Štrik, metak
ja sam rekao..'jedna'..a ne 'jedan'Eva wrote:Nije Joda junfer!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..ona voli samo sebe...Noor wrote:vuksadinare wrote:....jedna ej rekla da ne voli jungfere
..al ta ne voli ni starije
2015-09-08
Jadno vješanje za noge pa nek se koprca dok ne crkne. I profesore koji to tvrde i novinare koji to šire.
a ka'k znas da nije?...Eva wrote:Nije Joda junfer!
2015-09-08
vuksadinare wrote:a ka'k znas da nije?...Eva wrote:Nije Joda junfer!
Ženska intuicija, osjećam.
Guest- Guest
...Eva wrote:vuksadinare wrote:a ka'k znas da nije?...Eva wrote:Nije Joda junfer!
Ženska intuicija, osjećam.
2015-09-08
Mučnina.
2014-04-12
Svakog jutra, prosječan Hrvat, u modernoj kineskoj garderobi, ispija brazilsku kavicu,sjeda u talijanski auto, kupi za doručak francusko pecivo, vozi ulicama asfaltiranim njemačkom lovom i stigne na posao u austrijsku firmu. Odmah uključuje tajvanski mini-kompjuter i na engleskom jeziku počinje obavljati radne obveze. A kad se vrati sa posla, opere ruke turskim sapunom, otvori slovenski frižder, izvadi iz njega konzerviranu tajlandsku tunjevinju, nalije čašu makedonskog vina, upali južnokorejski televizor i uživa u turskim i latinoameričkim sapunicama. Dok ga grije ruski plin.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ímaju pravo rec, sloboda govora. Isto sto i ja imam pravo rec da je uvoz kozojeba katastrofa, ili?Regoč wrote:Jadno vješanje za noge pa nek se koprca dok ne crkne. I profesore koji to tvrde i novinare koji to šire.
omni-
2014-04-12
Jebi ga, ako ćeš tako, imaju pravo. Imaju pravo promicati robstvo, silovanje, incest... sve je to sloboda govora.omni wrote:Ímaju pravo rec, sloboda govora. Isto sto i ja imam pravo rec da je uvoz kozojeba katastrofa, ili?Regoč wrote:Jadno vješanje za noge pa nek se koprca dok ne crkne. I profesore koji to tvrde i novinare koji to šire.
Sloboda prestaje pominjanjem njihovih ljubimaca, kozojeba i da ne nabrajam dalje da me ne zatvore sad kad sam pred godisnjem.Regoč wrote:Jebi ga, ako ćeš tako, imaju pravo. Imaju pravo promicati robstvo, silovanje, incest... sve je to sloboda govora.omni wrote:Ímaju pravo rec, sloboda govora. Isto sto i ja imam pravo rec da je uvoz kozojeba katastrofa, ili?Regoč wrote:Jadno vješanje za noge pa nek se koprca dok ne crkne. I profesore koji to tvrde i novinare koji to šire.
omni-
2014-04-12
uglavnom ovo je još jedan razlog zašto je dobro da Briti nisu više u EU
iako sam stavio ko temu prije godinu dana:
http://www.salon.com/2015/09/21/im_a_pedophile_but_not_a_monster/
[size=33]I’m a pedophile, but not a monster[/size]
http://www.salon.com/2015/09/21/im_a_pedophile_but_not_a_monster/
[size=33]I’m a pedophile, but not a monster[/size]
I'm attracted to children but unwilling to act on it. Before judging me harshly, would you be willing to listen?
Kermit-
2014-04-17
Protestantske opačine ostaju i dalje. Sad ih širi i Đorđe Bergoljo.marcellus wrote:uglavnom ovo je još jedan razlog zašto je dobro da Briti nisu više u EU
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» štrik za ovog lika
» Pretukli mačku, obesili o štrik za veš i zadavili plastičnom trakom
» Pizzon pazi metak
» "Hrišćanima metak u glavu, neodlučnima u noge"
» "REUF’, PAZI METAK" – "HVALA BRATE (E)MIRKO"
» Pretukli mačku, obesili o štrik za veš i zadavili plastičnom trakom
» Pizzon pazi metak
» "Hrišćanima metak u glavu, neodlučnima u noge"
» "REUF’, PAZI METAK" – "HVALA BRATE (E)MIRKO"
Page 1 of 8