Štrik, metak
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Štrik, metak
Pa dobro..nema u tome nista lose ;)tre911 wrote:Jastreb je zagrijan za nju iako se nije ni spermić zvao dok se sora trošila po ORA tako da je ovoaj očajnički poziv upućen njemuNoor wrote:Upišat cu se..ahahaa SoraSora wrote:vuksadinare wrote:..da je potkuju...Sora wrote:
Pa da
Digla zaba nogu
Ma jok vruce mi je
Luftam se
De mi je neki pedofil ?
Guest- Guest
Lajkam, vrijeme je da se malo oboje smire :DDNoor wrote:Pa dobro..nema u tome nista lose ;)tre911 wrote:Jastreb je zagrijan za nju iako se nije ni spermić zvao dok se sora trošila po ORA tako da je ovoaj očajnički poziv upućen njemuNoor wrote:Upišat cu se..ahahaa SoraSora wrote:vuksadinare wrote:
..da je potkuju...
Ma jok vruce mi je
Luftam se
De mi je neki pedofil ?
Guest- Guest
Daj to objasni..ja sam plasljivica jer trazim da slike stavimo javno..a ti koji bi na pp...ti si junak..a!?Stanojko wrote:Ne...samo plasljivica... :)Noor wrote:Eto..sad sam kokošStanojko wrote:Chicken...Noor wrote:Nikakav pp...tu stavi. Neka vasceo svet vidivuksadinare wrote:
placa me....
Guest- Guest
Jos samo tebi trebamo nac forumsku curutre911 wrote:Lajkam, vrijeme je da se malo oboje smire :DDNoor wrote:Pa dobro..nema u tome nista lose ;)tre911 wrote:Jastreb je zagrijan za nju iako se nije ni spermić zvao dok se sora trošila po ORA tako da je ovoaj očajnički poziv upućen njemuNoor wrote:Upišat cu se..ahahaa SoraSora wrote:
Ma jok vruce mi je
Luftam se
De mi je neki pedofil ?
Guest- Guest
Ja nemam sliku sa perikom iz profila, nazalost... A i volim da gledam u oci s onim koga pricam tako da... Ponuda stoji...Noor wrote:Daj to objasni..ja sam plasljivica jer trazim da slike stavimo javno..a ti koji bi na pp...ti si junak..a!?Stanojko wrote:Ne...samo plasljivica... :)Noor wrote:Eto..sad sam kokošStanojko wrote:Chicken...Noor wrote:
Nikakav pp...tu stavi. Neka vasceo svet vidi
Sad sam skuzio. Muhahahahaaaaaa
2014-04-14
Noor wrote:Jos samo tebi trebamo nac forumsku curutre911 wrote:Lajkam, vrijeme je da se malo oboje smire :DDNoor wrote:Pa dobro..nema u tome nista lose ;)tre911 wrote:Jastreb je zagrijan za nju iako se nije ni spermić zvao dok se sora trošila po ORA tako da je ovoaj očajnički poziv upućen njemuNoor wrote:
Upišat cu se..ahahaa Sora
Guest- Guest
Pa jel joj vidis lice? Ja toliku kosu da prokrijem lice nemam... :)vuksadinare wrote:tsssss...perikom...?
Pa ok...stavi periku i za profilnu...di je problem?Stanojko wrote:Ja nemam sliku sa perikom iz profila, nazalost... A i volim da gledam u oci s onim koga pricam tako da... Ponuda stoji...Noor wrote:Daj to objasni..ja sam plasljivica jer trazim da slike stavimo javno..a ti koji bi na pp...ti si junak..a!?Stanojko wrote:Ne...samo plasljivica... :)Noor wrote:Eto..sad sam kokošStanojko wrote:
Chicken...
Guest- Guest
Ko tu kome pali trisku!?tre911 wrote:Noor wrote:Jos samo tebi trebamo nac forumsku curutre911 wrote:Lajkam, vrijeme je da se malo oboje smire :DDNoor wrote:Pa dobro..nema u tome nista lose ;)tre911 wrote:
Jastreb je zagrijan za nju iako se nije ni spermić zvao dok se sora trošila po ORA tako da je ovoaj očajnički poziv upućen njemu
Guest- Guest
ja sam njoj vidio lice....Stanojko wrote:Pa jel joj vidis lice? Ja toliku kosu da prokrijem lice nemam... :)vuksadinare wrote:tsssss...perikom...?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Stavi bez glave....samo vito telo...vretenoStanojko wrote:Pa jel joj vidis lice? Ja toliku kosu da prokrijem lice nemam... :)vuksadinare wrote:tsssss...perikom...?
Guest- Guest
Neozbiljna si...Steta, imala si sansu da me vidis i lepo se nasmejes ali... (i prosledis Kaji, sto i jeste poAnta) :)Noor wrote:Pa ok...stavi periku i za profilnu...di je problem?Stanojko wrote:Ja nemam sliku sa perikom iz profila, nazalost... A i volim da gledam u oci s onim koga pricam tako da... Ponuda stoji...Noor wrote:Daj to objasni..ja sam plasljivica jer trazim da slike stavimo javno..a ti koji bi na pp...ti si junak..a!?Stanojko wrote:Ne...samo plasljivica... :)Noor wrote:
Eto..sad sam kokoš
..kad sam uzeo povecalovuksadinare wrote:ja sam njoj vidio lice....Stanojko wrote:Pa jel joj vidis lice? Ja toliku kosu da prokrijem lice nemam... :)vuksadinare wrote:tsssss...perikom...?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Bojim se da takve nemam na lageru...Noor wrote:Stavi bez glave....samo vito telo...vretenoStanojko wrote:Pa jel joj vidis lice? Ja toliku kosu da prokrijem lice nemam... :)vuksadinare wrote:tsssss...perikom...?
Pa sam joj posalj...sto cu ti jaStanojko wrote:Neozbiljna si...Steta, imala si sansu da me vidis i lepo se nasmejes ali... (i prosledis Kaji, sto i jeste poAnta) :)Noor wrote:Pa ok...stavi periku i za profilnu...di je problem?Stanojko wrote:Ja nemam sliku sa perikom iz profila, nazalost... A i volim da gledam u oci s onim koga pricam tako da... Ponuda stoji...Noor wrote:Daj to objasni..ja sam plasljivica jer trazim da slike stavimo javno..a ti koji bi na pp...ti si junak..a!?Stanojko wrote:
Ne...samo plasljivica... :)
Guest- Guest
Pa mogu i direktno, ali ko velim da iskoristim kad vec menjamo...Noor wrote:Pa sam joj posalj...sto cu ti jaStanojko wrote:Neozbiljna si...Steta, imala si sansu da me vidis i lepo se nasmejes ali... (i prosledis Kaji, sto i jeste poAnta) :)Noor wrote:Pa ok...stavi periku i za profilnu...di je problem?Stanojko wrote:Ja nemam sliku sa perikom iz profila, nazalost... A i volim da gledam u oci s onim koga pricam tako da... Ponuda stoji...Noor wrote:
Daj to objasni..ja sam plasljivica jer trazim da slike stavimo javno..a ti koji bi na pp...ti si junak..a!?
Similar topics
» štrik za ovog lika
» Pretukli mačku, obesili o štrik za veš i zadavili plastičnom trakom
» Pizzon pazi metak
» "Hrišćanima metak u glavu, neodlučnima u noge"
» "REUF’, PAZI METAK" – "HVALA BRATE (E)MIRKO"
» Pretukli mačku, obesili o štrik za veš i zadavili plastičnom trakom
» Pizzon pazi metak
» "Hrišćanima metak u glavu, neodlučnima u noge"
» "REUF’, PAZI METAK" – "HVALA BRATE (E)MIRKO"
Page 6 of 8