Štrik, metak
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Štrik, metak
Protestantske opačine ostaju i dalje. Sad ih širi i Đorđe Bergoljo.marcellus wrote:uglavnom ovo je još jedan razlog zašto je dobro da Briti nisu više u EU
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Prvo metak a onda saslusat u miru.asilovski wrote:iako sam stavio ko temu prije godinu dana:
http://www.salon.com/2015/09/21/im_a_pedophile_but_not_a_monster/
[size=33]I’m a pedophile, but not a monster[/size]I'm attracted to children but unwilling to act on it. Before judging me harshly, would you be willing to listen?
omni-
2014-04-12
Nije stvar u protestanstvu. Pogledaj Fince koliko su se borili da rezerviraju brak za heteroseksualne parove.Regoč wrote:Protestantske opačine ostaju i dalje. Sad ih širi i Đorđe Bergoljo.marcellus wrote:uglavnom ovo je još jedan razlog zašto je dobro da Briti nisu više u EU
2014-04-12
Obično to dolazi od njih, nije krenulo iz Španjolske ili Portugala, nego Amerike. No, slažem se da se uvodi suprotno narodnoj volji, referendumi koji ne odobre pederske brakove poništavaju se.IvyTeasdale wrote:Nije stvar u protestanstvu. Pogledaj Fince koliko su se borili da rezerviraju brak za heteroseksualne parove.Regoč wrote:Protestantske opačine ostaju i dalje. Sad ih širi i Đorđe Bergoljo.marcellus wrote:uglavnom ovo je još jedan razlog zašto je dobro da Briti nisu više u EU
Nije Amerika strogo protestantska. Nešto drugo je tu u pitanju, što prevazilazi vjeru. Naravno da nema veze s voljom naroda. Fincima su ponavljali i ponavljali referendum, na račun naroda,dok nije 'prošao'..a, zemlja je protestantska vjerojatno 90%.Regoč wrote:Obično to dolazi od njih, nije krenulo iz Španjolske ili Portugala, nego Amerike. No, slažem se da se uvodi suprotno narodnoj volji, referendumi koji ne odobre pederske brakove poništavaju se.IvyTeasdale wrote:Nije stvar u protestanstvu. Pogledaj Fince koliko su se borili da rezerviraju brak za heteroseksualne parove.Regoč wrote:Protestantske opačine ostaju i dalje. Sad ih širi i Đorđe Bergoljo.marcellus wrote:uglavnom ovo je još jedan razlog zašto je dobro da Briti nisu više u EU
2014-04-12
Regoč-
2015-08-21
Tako da su svi ishodi vrlo upitne vjerodostojnosti.
Takva je realnost.
Takva je realnost.
2014-04-12
Zato treba zabraniti ponavljanje referenduma o istom pitanju na deset godinah.
Ej mala na guzove tvoje valjalo bi staviti obručoveNoor wrote:vuksadinare wrote:....jedna ej rekla da ne voli jungfere
..al ta ne voli ni starije
Guest- Guest
kakve obručove!?tre911 wrote:Ej mala na guzove tvoje valjalo bi staviti obručoveNoor wrote:vuksadinare wrote:....jedna ej rekla da ne voli jungfere
Guest- Guest
upucavas se...tre911 wrote:Ej mala na guzove tvoje valjalo bi staviti obručoveNoor wrote:vuksadinare wrote:....jedna ej rekla da ne voli jungfere
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ni u tragovima, mi smo od prvog dana samo ljuti (ne)prijatelji..jel tako tre!?vuksadinare wrote:upucavas se...tre911 wrote:Ej mala na guzove tvoje valjalo bi staviti obručoveNoor wrote:vuksadinare wrote:....jedna ej rekla da ne voli jungfere
a i prestar je za mene
Guest- Guest
..znaci nema sanse ni kod Lady...Noor wrote:ni u tragovima, mi smo od prvog dana samo ljuti (ne)prijatelji..jel tako tre!?vuksadinare wrote:upucavas se...tre911 wrote:Ej mala na guzove tvoje valjalo bi staviti obručoveNoor wrote:vuksadinare wrote:....jedna ej rekla da ne voli jungfere
a i prestar je za mene
2015-09-08
ne bu ga valjda zvala tatavuksadinare wrote:..znaci nema sanse ni kod Lady...Noor wrote:ni u tragovima, mi smo od prvog dana samo ljuti (ne)prijatelji..jel tako tre!?vuksadinare wrote:upucavas se...tre911 wrote:Ej mala na guzove tvoje valjalo bi staviti obručoveNoor wrote:
a i prestar je za mene
Guest- Guest
....tre sad ima preca posla..mora organizirat referendum za izlazak iz eu-a i potpunu samostalnost hrvatske kao drzave
2015-09-08
nista bez srba...vuksadinare wrote:....tre sad ima preca posla..mora organizirat referendum za izlazak iz eu-a i potpunu samostalnost hrvatske kao drzave
kad ste neodoljiviStanojko wrote:nista bez srba...vuksadinare wrote:....tre sad ima preca posla..mora organizirat referendum za izlazak iz eu-a i potpunu samostalnost hrvatske kao drzave
Guest- Guest
Sele, cak i ja!?Noor wrote:kad ste neodoljiviStanojko wrote:nista bez srba...vuksadinare wrote:....tre sad ima preca posla..mora organizirat referendum za izlazak iz eu-a i potpunu samostalnost hrvatske kao drzave
moraces sliku dat...pa cu ti kazemStanojko wrote:Sele, cak i ja!?Noor wrote:kad ste neodoljiviStanojko wrote:nista bez srba...vuksadinare wrote:....tre sad ima preca posla..mora organizirat referendum za izlazak iz eu-a i potpunu samostalnost hrvatske kao drzave
Guest- Guest
Eh, zenska intuicija - nula bodova...Noor wrote:moraces sliku dat...pa cu ti kazemStanojko wrote:Sele, cak i ja!?Noor wrote:kad ste neodoljiviStanojko wrote:nista bez srba...vuksadinare wrote:....tre sad ima preca posla..mora organizirat referendum za izlazak iz eu-a i potpunu samostalnost hrvatske kao drzave
sliku na sunce....moze i na pp..norki je to minimum...Noor wrote:moraces sliku dat...pa cu ti kazemStanojko wrote:Sele, cak i ja!?Noor wrote:kad ste neodoljiviStanojko wrote:nista bez srba...vuksadinare wrote:....tre sad ima preca posla..mora organizirat referendum za izlazak iz eu-a i potpunu samostalnost hrvatske kao drzave
2015-09-08
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» štrik za ovog lika
» Pretukli mačku, obesili o štrik za veš i zadavili plastičnom trakom
» Pizzon pazi metak
» "Hrišćanima metak u glavu, neodlučnima u noge"
» "REUF’, PAZI METAK" – "HVALA BRATE (E)MIRKO"
» Pretukli mačku, obesili o štrik za veš i zadavili plastičnom trakom
» Pizzon pazi metak
» "Hrišćanima metak u glavu, neodlučnima u noge"