Štrik, metak
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Štrik, metak
Mene ste vec vidjeliStanojko wrote:Moze, al da vidimo i tebe... Dakle PP, smes ili ne?Noor wrote:Ima sansu slikom mojoj intuiciji stavit jagodu na slag...al ga prpavuksadinare wrote:morat ces...to su norkini kriteriji...Stanojko wrote:Eh, zenska intuicija - nula bodova...Noor wrote:
moraces sliku dat...pa cu ti kazem
Guest- Guest
Kad bi bilo manje zabrana , manje bi se radile gluposti .
Svijet je toliko sputan , toliko neslobodan , da
norka...izazvat ces šoru na forumu...vec si dovoljno nevolja izazvala.....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zanimaju me oci... :)Noor wrote:Mene ste vec vidjeliStanojko wrote:Moze, al da vidimo i tebe... Dakle PP, smes ili ne?Noor wrote:Ima sansu slikom mojoj intuiciji stavit jagodu na slag...al ga prpavuksadinare wrote:morat ces...to su norkini kriteriji...Stanojko wrote:
Eh, zenska intuicija - nula bodova...
Svijet je toliko sputan , toliko neslobodan , da su devijacije nuzne
Svijet je toliko sputan , toliko neslobodan , da su devijacije nuzne
Last edited by Sora on 24/6/2016, 15:27; edited 1 time in total
tre..prasac jedan bRezobraznitre911 wrote:Za kace :DD Dobar avNoor wrote:kakve obručove!?tre911 wrote:Ej mala na guzove tvoje valjalo bi staviti obručoveNoor wrote:vuksadinare wrote:....jedna ej rekla da ne voli jungfere
..al ta ne voli ni starije
Guest- Guest
nisam rekao soru već šoru..a ona se odmah javila...
2015-09-08
mislis?tre911 wrote:Godine su nam bliže nego što mislišNoor wrote:ne bu ga valjda zvala tatavuksadinare wrote:..znaci nema sanse ni kod Lady...Noor wrote:ni u tragovima, mi smo od prvog dana samo ljuti (ne)prijatelji..jel tako tre!?vuksadinare wrote:
upucavas se...
a i prestar je za mene
Guest- Guest
vuksadinare wrote:nisam rekao soru već šoru..a ona se odmah javila...
Pa da
Digla zaba nogu
..da je potkuju...Sora wrote:vuksadinare wrote:nisam rekao soru već šoru..a ona se odmah javila...
Pa da
Digla zaba nogu
2015-09-08
Koja šora? Stanojko se boji poslati slike na pp jer se ovdje pravi veliki srbo i četnik a u stvarnosti kupuje obuću i odjeću na dječjem odjeluvuksadinare wrote:norka...izazvat ces šoru na forumu...vec si dovoljno nevolja izazvala.....
Guest- Guest
tre911 wrote:Ajde ne seri, evo norka ja ću ti staviti stanojkovu sliju pa sama procjeniStanojko wrote:U moje vreme nije postojao fotoaparat...Noor wrote:Nema svercovanja sa sexy aluzijama...sliku daj vamoStanojko wrote:Eh, zenska intuicija - nula bodova...Noor wrote:
moraces sliku dat...pa cu ti kazem
nije moguće....ne mogu vjerovati
Tre...reci da zajebajes
Guest- Guest
stanojko sada šiša bradu..kad si muvec postavio sliku...tre911 wrote:Koja šora? Stanojko se boji poslati slike na pp jer se ovdje pravi veliki srbo i četnik a u stvarnosti kupuje obuću i odjeću na dječjem odjeluvuksadinare wrote:norka...izazvat ces šoru na forumu...vec si dovoljno nevolja izazvala.....
2015-09-08
vuksadinare wrote:..da je potkuju...Sora wrote:vuksadinare wrote:nisam rekao soru već šoru..a ona se odmah javila...
Pa da
Digla zaba nogu
Ma jok vruce mi je
Luftam se
De mi je neki pedofil ?
:DDD Vidiš da sam stavio desetke nakon togaNoor wrote:tre..prasac jedan bRezobraznitre911 wrote:Za kace :DD Dobar avNoor wrote:kakve obručove!?tre911 wrote:Ej mala na guzove tvoje valjalo bi staviti obručoveNoor wrote:
..al ta ne voli ni starije
Guest- Guest
Dobro bre Zile, od kad smo mi srbi postali nadzak-babe i drveni advokati. Pusti bre curu da se sama izjasni...tre911 wrote:Koja šora? Stanojko se boji poslati slike na pp jer se ovdje pravi veliki srbo i četnik a u stvarnosti kupuje obuću i odjeću na dječjem odjeluvuksadinare wrote:norka...izazvat ces šoru na forumu...vec si dovoljno nevolja izazvala.....
ajhahahahahahahha..kad god vidim ovi sliku..pocepam se..Noor wrote:tre911 wrote:Ajde ne seri, evo norka ja ću ti staviti stanojkovu sliju pa sama procjeniStanojko wrote:U moje vreme nije postojao fotoaparat...Noor wrote:Nema svercovanja sa sexy aluzijama...sliku daj vamoStanojko wrote:
Eh, zenska intuicija - nula bodova...
nije moguće....ne mogu vjerovati
Tre...reci da zajebajes
2015-09-08
samo mi petokraku ne dirajtevuksadinare wrote:ahahahahah....dvoboj cede i ujke oko partizanke..i onda kazu da je nesto nemoguce....
Guest- Guest
Upišat cu se..ahahaa SoraSora wrote:vuksadinare wrote:..da je potkuju...Sora wrote:vuksadinare wrote:nisam rekao soru već šoru..a ona se odmah javila...
Pa da
Digla zaba nogu
Ma jok vruce mi je
Luftam se
De mi je neki pedofil ?
Guest- Guest
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» štrik za ovog lika
» Pretukli mačku, obesili o štrik za veš i zadavili plastičnom trakom
» Pizzon pazi metak
» "Hrišćanima metak u glavu, neodlučnima u noge"