Štrik, metak
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Štrik, metak
Pa nisam ćema to je sigurno, 187 cm 100 kg a nisam debel, ima mali pojasić ali on dolazi s godinama, ništa zabrinjavajuće kad i danas nosim broj hlača kao i prije dvadeset godinaNoor wrote:znači, nije me intuicija prevarila..taj sitre911 wrote:Taj sam , no ne znam koliki je stanojko, ovo je malo podmetanje i iako se sa njim ne slažem u skoro ničemu (veliko srbin je, deklarirani i praktični četnik) više ga cijenim nego masu domaćih ljigoša i ulizica koji nemaju mozga nego samo sljede partijsku direktivu tipa deboto i slični.On i ja smo na suprotnim stranama (osim po pitanju gendera i abortusa i nekih još sitnih pitanja) i to će uvijek ostati tako.Noor wrote:ne dolazi onda u obzir....sviđaju mi se samo kršni dečkitre911 wrote:Pa rekoh ti veliko srbin koji kupuje odjeću i obuću na dječjem odjelu :DDNoor wrote:
Hoces reci da je metar zvancih!?
[size=33]ja sam sitna, ali nikad miš pod plastom sijena nije krepao..hehe
[/size]
stanojko mi vec dva dana salje sliku..al jos nije stigla...vidjet cemo i tog pijetla
Guest- Guest
tre911 wrote:Pa nisam ćema to je sigurno, 187 cm 100 kg a nisam debel, ima mali pojasić ali on dolazi s godinama, ništa zabrinjavajuće kad i danas nosim broj hlača kao i prije dvadeset godinaNoor wrote:znači, nije me intuicija prevarila..taj sitre911 wrote:Taj sam , no ne znam koliki je stanojko, ovo je malo podmetanje i iako se sa njim ne slažem u skoro ničemu (veliko srbin je, deklarirani i praktični četnik) više ga cijenim nego masu domaćih ljigoša i ulizica koji nemaju mozga nego samo sljede partijsku direktivu tipa deboto i slični.On i ja smo na suprotnim stranama (osim po pitanju gendera i abortusa i nekih još sitnih pitanja) i to će uvijek ostati tako.Noor wrote:ne dolazi onda u obzir....sviđaju mi se samo kršni dečkitre911 wrote:
Pa rekoh ti veliko srbin koji kupuje odjeću i obuću na dječjem odjelu :DD
[size=51]ja sam sitna, ali nikad miš pod plastom sijena nije krepao..hehe
[/size]
stanojko mi vec dva dana salje sliku..al jos nije stigla...vidjet cemo i tog pijetla
lijepa visina
s njom ni ne mozes imati manje kila
a pojasić..tko ga nema neka se javi..hehe
Guest- Guest
sad bih stavila smiley popcorn,ali sam na mobu :0)
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:sad bih stavila smiley popcorn,ali sam na mobu :0)
izgaram...odoh se rashladiti žujom...odmah profunkciniram
Guest- Guest
eee,taj..;D
bravo, ja samo na vodi..i cajeve sam izbacila ;P
2014-04-12
ja cijeli zivot pijem vodu...obicnu...ali kad je vruce pivo mi tako legne..uhIvyTeasdale wrote:eee,taj..;D
Guest- Guest
ja vrlo rijetko,a sklona sam i izvoljevanju ;PNoor wrote:ja cijeli zivot pijem vodu...obicnu...ali kad je vruce pivo mi tako legne..uhIvyTeasdale wrote:eee,taj..;D
2014-04-12
jastreb wrote:I ispod naložiti vatru.Regoč wrote:Jadno vješanje za noge pa nek se koprca dok ne crkne. I profesore koji to tvrde i novinare koji to šire.
Gledao sam jedan čehoslovački film gdje su tako vezali lika i upalili vatru.
Od topline čovjek se počeo toliko znojiti da je znoj ugasio vatru.
tre911 wrote:Pa nisam ćema to je sigurno, 187 cm 100 kg a nisam debel, ima mali pojasić ali on dolazi s godinama, ništa zabrinjavajuće kad i danas nosim broj hlača kao i prije dvadeset godinaNoor wrote:znači, nije me intuicija prevarila..taj sitre911 wrote:Taj sam , no ne znam koliki je stanojko, ovo je malo podmetanje i iako se sa njim ne slažem u skoro ničemu (veliko srbin je, deklarirani i praktični četnik) više ga cijenim nego masu domaćih ljigoša i ulizica koji nemaju mozga nego samo sljede partijsku direktivu tipa deboto i slični.On i ja smo na suprotnim stranama (osim po pitanju gendera i abortusa i nekih još sitnih pitanja) i to će uvijek ostati tako.Noor wrote:ne dolazi onda u obzir....sviđaju mi se samo kršni dečkitre911 wrote:
Pa rekoh ti veliko srbin koji kupuje odjeću i obuću na dječjem odjelu :DD
[/size]
nisi spomenuo ženu i četvero djece
Ne trkeljaj, da je manje zabrana i kazni koje sliede za njihovo kršenje, bilo bi puno više i glupostih, i zločinah.Sora wrote:Kad bi bilo manje zabrana , manje bi se radile gluposti .
Svijet je toliko sputan , toliko neslobodan , da
Mienja garderobu s Bujancem?tre911 wrote:Koja šora? Stanojko se boji poslati slike na pp jer se ovdje pravi veliki srbo i četnik a u stvarnosti kupuje obuću i odjeću na dječjem odjeluvuksadinare wrote:norka...izazvat ces šoru na forumu...vec si dovoljno nevolja izazvala.....
Za te je gerontofil!Sora wrote:vuksadinare wrote:..da je potkuju...Sora wrote:vuksadinare wrote:nisam rekao soru već šoru..a ona se odmah javila...
Pa da
Digla zaba nogu
Ma jok vruce mi je
Luftam se
De mi je neki pedofil ?
marcellus wrote:tre911 wrote:Pa nisam ćema to je sigurno, 187 cm 100 kg a nisam debel, ima mali pojasić ali on dolazi s godinama, ništa zabrinjavajuće kad i danas nosim broj hlača kao i prije dvadeset godinaNoor wrote:znači, nije me intuicija prevarila..taj sitre911 wrote:Taj sam , no ne znam koliki je stanojko, ovo je malo podmetanje i iako se sa njim ne slažem u skoro ničemu (veliko srbin je, deklarirani i praktični četnik) više ga cijenim nego masu domaćih ljigoša i ulizica koji nemaju mozga nego samo sljede partijsku direktivu tipa deboto i slični.On i ja smo na suprotnim stranama (osim po pitanju gendera i abortusa i nekih još sitnih pitanja) i to će uvijek ostati tako.Noor wrote:
ne dolazi onda u obzir....sviđaju mi se samo kršni dečki
[size=48]ja sam sitna, ali nikad miš pod plastom sijena nije krepao..hehe
[/size]
znaci..i pravi pastuh je..sta fali, hehe
Guest- Guest
Ako se oni vole...Noor wrote:Pa dobro..nema u tome nista lose ;)tre911 wrote:Jastreb je zagrijan za nju iako se nije ni spermić zvao dok se sora trošila po ORA tako da je ovoaj očajnički poziv upućen njemuNoor wrote:Upišat cu se..ahahaa SoraSora wrote:vuksadinare wrote:
..da je potkuju...
Ma jok vruce mi je
Luftam se
De mi je neki pedofil ?
Kome smetaju deca, neka jede govna.Noor wrote:marcellus wrote:tre911 wrote:Pa nisam ćema to je sigurno, 187 cm 100 kg a nisam debel, ima mali pojasić ali on dolazi s godinama, ništa zabrinjavajuće kad i danas nosim broj hlača kao i prije dvadeset godinaNoor wrote:znači, nije me intuicija prevarila..taj sitre911 wrote:
Taj sam , no ne znam koliki je stanojko, ovo je malo podmetanje i iako se sa njim ne slažem u skoro ničemu (veliko srbin je, deklarirani i praktični četnik) više ga cijenim nego masu domaćih ljigoša i ulizica koji nemaju mozga nego samo sljede partijsku direktivu tipa deboto i slični.On i ja smo na suprotnim stranama (osim po pitanju gendera i abortusa i nekih još sitnih pitanja) i to će uvijek ostati tako.
[size=48]ja sam sitna, ali nikad miš pod plastom sijena nije krepao..hehe
[/size]
znaci..i pravi pastuh je..sta fali, hehe
Nije pitala za njihmarcellus wrote:tre911 wrote:Pa nisam ćema to je sigurno, 187 cm 100 kg a nisam debel, ima mali pojasić ali on dolazi s godinama, ništa zabrinjavajuće kad i danas nosim broj hlača kao i prije dvadeset godinaNoor wrote:znači, nije me intuicija prevarila..taj sitre911 wrote:Taj sam , no ne znam koliki je stanojko, ovo je malo podmetanje i iako se sa njim ne slažem u skoro ničemu (veliko srbin je, deklarirani i praktični četnik) više ga cijenim nego masu domaćih ljigoša i ulizica koji nemaju mozga nego samo sljede partijsku direktivu tipa deboto i slični.On i ja smo na suprotnim stranama (osim po pitanju gendera i abortusa i nekih još sitnih pitanja) i to će uvijek ostati tako.Noor wrote:
ne dolazi onda u obzir....sviđaju mi se samo kršni dečki
[/size]
Guest- Guest
Regoč wrote:Mienja garderobu s Bujancem?tre911 wrote:Koja šora? Stanojko se boji poslati slike na pp jer se ovdje pravi veliki srbo i četnik a u stvarnosti kupuje obuću i odjeću na dječjem odjeluvuksadinare wrote:norka...izazvat ces šoru na forumu...vec si dovoljno nevolja izazvala.....
Guest- Guest
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» štrik za ovog lika
» Pretukli mačku, obesili o štrik za veš i zadavili plastičnom trakom
» Pizzon pazi metak
» "Hrišćanima metak u glavu, neodlučnima u noge"
» "REUF’, PAZI METAK" – "HVALA BRATE (E)MIRKO"
» Pretukli mačku, obesili o štrik za veš i zadavili plastičnom trakom
» Pizzon pazi metak
» "Hrišćanima metak u glavu, neodlučnima u noge"
» "REUF’, PAZI METAK" – "HVALA BRATE (E)MIRKO"