Nema linka (chat)
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Nema linka (chat)
streljat...betty.boop wrote:vuksadinare wrote:potpisao sam ugovor sa novim forumom...jos nesto finalizirat i to je to...dosadio ovaj..ipak sam ja vuk...moram zapisat nove teritorije...prckov wrote:čekaj, di ćeš, akozalutaš da znamo di sivuksadinare wrote:....palim motor polako
ULTIMATIVNA IZDAJA
veber- Posts : 53509
2014-12-30
..nije...real je realbetty.boop wrote:vuksadinare wrote:potpisao sam ugovor sa novim forumom...jos nesto finalizirat i to je to...dosadio ovaj..ipak sam ja vuk...moram zapisat nove teritorije...prckov wrote:čekaj, di ćeš, akozalutaš da znamo di sivuksadinare wrote:....palim motor polako
ULTIMATIVNA IZDAJA
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
sutra u podne strijeljanje..pokupit će te veber..budi spreman..vuksadinare wrote:..nije...real je realbetty.boop wrote:vuksadinare wrote:potpisao sam ugovor sa novim forumom...jos nesto finalizirat i to je to...dosadio ovaj..ipak sam ja vuk...moram zapisat nove teritorije...prckov wrote:čekaj, di ćeš, akozalutaš da znamo di sivuksadinare wrote:....palim motor polako
ULTIMATIVNA IZDAJA
2014-04-12
nene...streljat ga moramo za pouku drugima.IvyTeasdale wrote:sutra u podne strijeljanje..pokupit će te veber..budi spreman..vuksadinare wrote:..nije...real je realbetty.boop wrote:vuksadinare wrote:potpisao sam ugovor sa novim forumom...jos nesto finalizirat i to je to...dosadio ovaj..ipak sam ja vuk...moram zapisat nove teritorije...prckov wrote:
čekaj, di ćeš, akozalutaš da znamo di si
ULTIMATIVNA IZDAJA
ovako nema koristi da ga solo smaknem
2014-12-30
....kasno..kasno...IvyTeasdale wrote:sutra u podne strijeljanje..pokupit će te veber..budi spreman..vuksadinare wrote:..nije...real je realbetty.boop wrote:vuksadinare wrote:potpisao sam ugovor sa novim forumom...jos nesto finalizirat i to je to...dosadio ovaj..ipak sam ja vuk...moram zapisat nove teritorije...prckov wrote:
ULTIMATIVNA IZDAJA
2015-09-08
veber-
2014-12-30
vuksadinare wrote:..nije...real je realbetty.boop wrote:vuksadinare wrote:potpisao sam ugovor sa novim forumom...jos nesto finalizirat i to je to...dosadio ovaj..ipak sam ja vuk...moram zapisat nove teritorije...prckov wrote:čekaj, di ćeš, akozalutaš da znamo di sivuksadinare wrote:....palim motor polako
ULTIMATIVNA IZDAJA
jos reci da je taj drugi forumhaer i
betty.boop-
2015-01-23
svi moraju prisustvovat..iakos e još nada izvućiveber wrote:nene...streljat ga moramo za pouku drugima.IvyTeasdale wrote:sutra u podne strijeljanje..pokupit će te veber..budi spreman..vuksadinare wrote:..nije...real je realbetty.boop wrote:vuksadinare wrote:
potpisao sam ugovor sa novim forumom...jos nesto finalizirat i to je to...dosadio ovaj..ipak sam ja vuk...moram zapisat nove teritorije...
ULTIMATIVNA IZDAJA
ovako nema koristi da ga solo smaknem
2014-04-12
u 12 streljanjeIvyTeasdale wrote:svi moraju prisustvovat..iakos e još nada izvući
u 13 klopa i cuga
program traje dok ima sudionika, cuga i klopa na vučev račun.
2014-12-30
ne..ne..jos nekoliko dana...sam tu..i onda...zabijam golove za realbetty.boop wrote:vuksadinare wrote:..nije...real je realbetty.boop wrote:vuksadinare wrote:potpisao sam ugovor sa novim forumom...jos nesto finalizirat i to je to...dosadio ovaj..ipak sam ja vuk...moram zapisat nove teritorije...prckov wrote:
ULTIMATIVNA IZDAJA
2015-09-08
evo, frakcija je i pjesmu prigodnu najavilaveber wrote:u 12 streljanjeIvyTeasdale wrote:svi moraju prisustvovat..iakos e još nada izvući
u 13 klopa i cuga
2014-04-12
vuksadinare wrote:ne..ne..jos nekoliko dana...sam tu..i onda...zabijam golove za realbetty.boop wrote:vuksadinare wrote:..nije...real je realbetty.boop wrote:vuksadinare wrote:potpisao sam ugovor sa novim forumom...jos nesto finalizirat i to je to...dosadio ovaj..ipak sam ja vuk...moram zapisat nove teritorije...prckov wrote:
ULTIMATIVNA IZDAJA
aaaaa lito, galebe ?
betty.boop-
2015-01-23
kaj i ti njemačku gramatiku primjenjuješ na hrvatskom?IvyTeasdale wrote:evo, frakcija je i pjesmu prigodnu najavilaveber wrote:u 12 streljanjeIvyTeasdale wrote:svi moraju prisustvovat..iakos e još nada izvući
u 13 klopa i cuga
barem nisam jedini
2014-12-30
ah..sto ces....rekli su mi..da imas krila obletio bi svijet..nikad mira nemas....ne volim biti na jednom mjestu previse dugo..treba izvidit nove horizonte...daljine vukubetty.boop wrote:vuksadinare wrote:ne..ne..jos nekoliko dana...sam tu..i onda...zabijam golove za realbetty.boop wrote:vuksadinare wrote:..nije...real je realbetty.boop wrote:
ULTIMATIVNA IZDAJA
aaaaa lito, galebe ?
2015-09-08
veber wrote:kaj i ti njemačku gramatiku primjenjuješ na hrvatskom?IvyTeasdale wrote:evo, frakcija je i pjesmu prigodnu najavilaveber wrote:u 12 streljanjeIvyTeasdale wrote:svi moraju prisustvovat..iakos e još nada izvući
u 13 klopa i cuga
barem nisam jedini
kaj, glagol na kraju rečenice?
ich weiß nicht was das bedeuten soll
crvenkasti-
2014-04-17
nisam ja taj srećkovićfrakcija wrote:srce mi je priskočilo
ali se nadam da ću bit
2014-04-19
jebiga, upropasti mi susjeda veče
nema nkog osim ovog hrvata sa krizom identiteta
nema nkog osim ovog hrvata sa krizom identiteta
2014-04-19
a?prckov wrote:nisam ja taj srećkovićfrakcija wrote:srce mi je priskočilo
ali se nadam da ću bit
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
nesto se u svezi s tvojim srcem nada @_@
2014-04-12
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 34 of 50