Nema linka (chat)
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Nema linka (chat)
nemoj im slijepo vjerovati...veber wrote:nema šanse. zato postoje fidovke.
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
...tako si sexy...crvenkasti wrote:Danas sam se zaboravio počešljati.
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
vuksadinare wrote:...tako si sexy...crvenkasti wrote:Danas sam se zaboravio počešljati.
Jel i marcelus misli tako?
crvenkasti-
2014-04-17
..on ima rascupaniju frizuru od tebe..njegova je ala radovan karađic...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:...tako si sexy...crvenkasti wrote:Danas sam se zaboravio počešljati.
Jel i marcelus misli tako?
2015-09-08
...moram malo cimat..crveni mi je dosao na desetku karo....veber wrote:hahahahahaha
a, jebote vuče
2015-09-08
veber-
2014-12-30
...jqa mislio na vucicaveber wrote:pa i faca mu vuče na karađića
2015-09-08
Poštovana Megi,možeš li mi pomoći?
Ovako,kao prvo zanima me zašto su svi učenici po povratku sa osnovnoškolske ekskurzije po par dana bili promukli?
I drugo,ne znam naslov pjesme. Pjesma je bila strana i u dance stilu,a bila je popularna tamo 94-95. Pjevala je ženska a refren je išao kao "Lila lo-lila-lo-lilalila-lilalo".
Ovako,kao prvo zanima me zašto su svi učenici po povratku sa osnovnoškolske ekskurzije po par dana bili promukli?
I drugo,ne znam naslov pjesme. Pjesma je bila strana i u dance stilu,a bila je popularna tamo 94-95. Pjevala je ženska a refren je išao kao "Lila lo-lila-lo-lilalila-lilalo".
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Poštovana Megi,možeš li mi pomoći?
jel ovo?
Guest- Guest
he,he..nije da se hvalim....ali dobio sam na forumskom lotu
2015-09-08
vuksadinare wrote:he,he..nije da se hvalim....ali dobio sam na forumskom lotu
šta stvarno? jel puno?
Guest- Guest
mnogo sestro mnogo....Noor wrote:vuksadinare wrote:he,he..nije da se hvalim....ali dobio sam na forumskom lotu
šta stvarno? jel puno?
2015-09-08
vuksadinare wrote:mnogo sestro mnogo....Noor wrote:vuksadinare wrote:he,he..nije da se hvalim....ali dobio sam na forumskom lotu
šta stvarno? jel puno?
bumo zapili..može?
Guest- Guest
bumo....ima da sve popijem i zadnju kap isisam...Noor wrote:vuksadinare wrote:mnogo sestro mnogo....Noor wrote:vuksadinare wrote:he,he..nije da se hvalim....ali dobio sam na forumskom lotu
šta stvarno? jel puno?
bumo zapili..može?
2015-09-08
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 18 of 50