Nema linka (chat)
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Nema linka (chat)
dobro..nisam..Noor wrote:vuksadinare wrote:uzeo sam te....Noor wrote:vuksadinare wrote:.....nekako sam dojma da je na ovom forumu bar 70-80% konzervi....postoji tema ljubav&sex a prica se o jajnicima i ajvaru...da se ubijes...kad dođu lascivnije recenice svi zakopcani do grla..posteni,odani..pa ako si posten i odan sto radis na toj temi...ono tipa..'ja bi sex ali da ne uđe'
a znaš da je takvih uvijek najviše...
evo ja tebi otvoreno...vučino, uzmi meeee
nisi, ne izmišljaj
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
IvyTeasdale wrote:i ja sam otvoreno,ali nije pomoglo..vidjet cemo hoces li ti biti sretnije ruke 8-)Noor wrote:vuksadinare wrote:.....nekako sam dojma da je na ovom forumu bar 70-80% konzervi....postoji tema ljubav&sex a prica se o jajnicima i ajvaru...da se ubijes...kad dođu lascivnije recenice svi zakopcani do grla..posteni,odani..pa ako si posten i odan sto radis na toj temi...ono tipa..'ja bi sex ali da ne uđe'
crvenkasti je onda meni sumnjiv .....hm
Guest- Guest
vuksadinare wrote:dobro..nisam..Noor wrote:vuksadinare wrote:uzeo sam te....Noor wrote:vuksadinare wrote:.....nekako sam dojma da je na ovom forumu bar 70-80% konzervi....postoji tema ljubav&sex a prica se o jajnicima i ajvaru...da se ubijes...kad dođu lascivnije recenice svi zakopcani do grla..posteni,odani..pa ako si posten i odan sto radis na toj temi...ono tipa..'ja bi sex ali da ne uđe'
nisi, ne izmišljaj
a kaćeš?
Guest- Guest
..ne znam....kad mi dozvolisNoor wrote:vuksadinare wrote:dobro..nisam..Noor wrote:vuksadinare wrote:uzeo sam te....Noor wrote:
nisi, ne izmišljaj
a kaćeš?
2015-09-08
vuksadinare wrote:..ne znam....kad mi dozvolisNoor wrote:vuksadinare wrote:dobro..nisam..Noor wrote:vuksadinare wrote:
uzeo sam te....
nisi, ne izmišljaj
a kaćeš?
Guest- Guest
veber wrote:hrabra iza ekrana...
jbg...ak stvarno misli, nadrapala sam
Guest- Guest
nikad se nisam ni salio...veber wrote:vuk se ne šali...
2015-09-08
......veberu..mozemo li norka i ja kod tebe na bazen doci..mislim na tulum..
2015-09-08
vuksadinare wrote:......veberu..mozemo li norka i ja kod tebe na bazen doci..mislim na tulum..
mi ćemo kod mene na bazenu
Guest- Guest
..joj pa da..zaboravio sam...Noor wrote:vuksadinare wrote:......veberu..mozemo li norka i ja kod tebe na bazen doci..mislim na tulum..
mi ćemo kod mene na bazenu
2015-09-08
pa nisam ja hugh hefner pa da orgije organiziram i stanojko bi kaju na bazenu, i dzango bi megi na bazenu...vuksadinare wrote:......veberu..mozemo li norka i ja kod tebe na bazen doci..mislim na tulum..
tko će ga očistiti, to je 500 kubika vode :D
2014-12-30
pa popišamo se i cist je..he,heveber wrote:pa nisam ja hugh hefner pa da orgije organiziram i stanojko bi kaju na bazenu, i dzango bi megi na bazenu...vuksadinare wrote:......veberu..mozemo li norka i ja kod tebe na bazen doci..mislim na tulum..
2015-09-08
veber-
2014-12-30
..to daje svjetlosni efekt svemuveber wrote:odmah zacrveni vodu ako se popišaš...
2015-09-08
veber wrote:pa nisam ja hugh hefner pa da orgije organiziram i stanojko bi kaju na bazenu, i dzango bi megi na bazenu...vuksadinare wrote:......veberu..mozemo li norka i ja kod tebe na bazen doci..mislim na tulum..
da, 500
onda mora da je dubok 2 m, a dim 15,8x15,8...ili slično
kaj je?
Last edited by Noor on 17/6/2016, 13:02; edited 1 time in total
Guest- Guest
dam ti račun za vodu i kemikalije oa ćeš vidjeti svjetlosni efekt
2014-12-30
veber wrote:dam ti račun za vodu i kemikalije oa ćeš vidjeti svjetlosni efekt
e, PH+...PH-...algicidi...CL...košta to
kakva voda...kaj ju mijenjaš više puta?
Guest- Guest
...cuj....pa moras malo otrpjeti ako oces tulum na bazenu...ja gost a jos da placam troskoveveber wrote:dam ti račun za vodu i kemikalije oa ćeš vidjeti svjetlosni efekt
2015-09-08
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 8 of 50