Nema linka (chat)
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Nema linka (chat)
curke i dečki...vuksadinare wrote:..pa necu rec dobro jutro decki....veber wrote:stavio si dobro jutro curke, pa dok nisi natipkao nešto nitko se nije pojavio
...ovako niti jedan muškić se nije htio javiti nakon tvog pozdrava...
veber- Posts : 53509
2014-12-30
..pa ni ne trebaju...samo mi smetajuveber wrote:curke i dečki...vuksadinare wrote:..pa necu rec dobro jutro decki....veber wrote:stavio si dobro jutro curke, pa dok nisi natipkao nešto nitko se nije pojavio
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
barem mi reče jedna spilćanka...IvyTeasdale wrote:kisa pada,chat propada.
bura puse,stabla se ruse.
mira nema,dok ne dođe krema.
2014-12-30
onda ko longi, sam sa sobom tipkajvuksadinare wrote:..pa ni ne trebaju...samo mi smetajuveber wrote:curke i dečki...vuksadinare wrote:..pa necu rec dobro jutro decki....veber wrote:stavio si dobro jutro curke, pa dok nisi natipkao nešto nitko se nije pojavio
2014-12-30
...cuj mozemo mi pricati....evo....dobar dan veberu?..sta ima?..oce li nasi sutar pobjediti?....jesi ocistio bazen?...kad si promjenio ulje u autu?...a da pricam s tobom o starsti,ljubavne i njezne pricice....ne,hvalaveber wrote:onda ko longi, sam sa sobom tipkajvuksadinare wrote:..pa ni ne trebaju...samo mi smetajuveber wrote:curke i dečki...vuksadinare wrote:..pa necu rec dobro jutro decki....veber wrote:stavio si dobro jutro curke, pa dok nisi natipkao nešto nitko se nije pojavio
2015-09-08
dobar dan!
nema nikaj
jebe mi se za nogomet
nisam
nemam pojma, mehaničar o tome brine
ne bi ni ja s tobom...
nema nikaj
jebe mi se za nogomet
nisam
ne bi ni ja s tobom...
2014-12-30
...ajd veberu zajebavam se....trenutno sam u koka fazi....veber wrote:dobar dan!
nema nikaj
jebe mi se za nogomet
nisam
ne bi ni ja s tobom...
2015-09-08
veber-
2014-12-30
a sto da joj radim..pa ne mogu vjecno tepat...njezan biti....ponekad se kod mene zvjerka probudi..veber wrote:pa i ja se zajebavam.
uspješno smo potjerali ivy
2015-09-08
ja ti veberu sa zenam u svim ostalim segmentima zivota moogu biti ravnopravan...mogu tepati..mogu njezan biti...dijeliti sve ali ima jedna stvar..znas koja?veber wrote:pa i to kaj veliš
2015-09-08
...u ljubavnom zivotu zelim dominirati..naravno na pozitivan nacin...zelim voditi igru...ofanzivac biti....naravno partnerici niko en brani da pokusa ona dominirati...ali to ide malo teze...zene vole zavoditi,dominirati....ali na koncu moram ja stavri preuzet u svoje ruke..veber wrote:ne!
2015-09-08
....zena je zena..na koncu svaka ima slabosti...i u prirodi zene je da na kraju i u ljubavi i u krevetu muzjak bude dominantan...mozes ti pisati pjesmuljke,tepati,razbacivati se ljubavnim izrazima...ipak na koncu zena voli da stvar u svoje ruke preuzmes da vodis igru...a vole i 'prljave' rijeci budimo iskreni...
2015-09-08
..naravno....rekao sam istinu..a od istine ne mo's pobjeci....veber wrote:razapet će te
2015-09-08
btw slažem si vodu u novoj kući, pa se dotipkavam s tobom između hlađenja ppr cijevi...
2014-12-30
..zoki ce ti biti zavidan...veber wrote:
btw slažem si vodu u novoj kući, pa se dotipkavam s tobom između hlađenja ppr cijevi...
2015-09-08
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 5 of 50