Nema linka (chat)
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Nema linka (chat)
vuksadinare wrote:..da...bas me to zanima da li mu ih je poslalaNoor wrote:IvyTeasdale wrote:ne kuzis ti romanticne relacije,vuce..samo ga provociram da posalje koju noviju sliku..naime,intenzivno je u teretani zadnji mjesec dana ;D
meni se čini da si ti na redu za slike
tako barem on kaže
neće ona, samo traži
Guest- Guest
Sve sam mu poslala..i vise se ne javlja..:'(
mozda jer je komentirao da sam "mrsava k'o pas"..;D
2014-04-12
a, meni? :(IvyTeasdale wrote:Sve sam mu poslala..i vise se ne javlja..:'(
2014-12-30
...a jesi li?IvyTeasdale wrote:Sve sam mu poslala..i vise se ne javlja..:'(
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
uvedena voda, sada ide kanalizacija i struja...Noor wrote:veber.. kako idu radovi?
2014-12-30
.....nekako sam dojma da je na ovom forumu bar 70-80% konzervi....postoji tema ljubav&sex a prica se o jajnicima i ajvaru...da se ubijes...kad dođu lascivnije recenice svi zakopcani do grla..posteni,odani..pa ako si posten i odan sto radis na toj temi...ono tipa..'ja bi sex ali da ne uđe'
2015-09-08
to se zove gerijatrijska faza. iz plodne prelaziš u gerijatrisku
2014-12-30
i tebi cu,ali se nemoj zalit k'o crveni..sve je dobro ;Dveber wrote:a, meni? :(IvyTeasdale wrote:Sve sam mu poslala..i vise se ne javlja..:'(
2014-04-12
mo's mislit ;Pvuksadinare wrote:...a jesi li?IvyTeasdale wrote:Sve sam mu poslala..i vise se ne javlja..:'(
2014-04-12
čekam s nestrpljenjem :DIvyTeasdale wrote:i tebi cu,ali se nemoj zalit k'o crveni..sve je dobro ;Dveber wrote:a, meni? :(IvyTeasdale wrote:Sve sam mu poslala..i vise se ne javlja..:'(
2014-12-30
meni nemoj..ja sam pod prismotromIvyTeasdale wrote:i tebi cu,ali se nemoj zalit k'o crveni..sve je dobro ;Dveber wrote:a, meni? :(IvyTeasdale wrote:Sve sam mu poslala..i vise se ne javlja..:'(
2015-09-08
veber wrote:uvedena voda, sada ide kanalizacija i struja...Noor wrote:veber.. kako idu radovi?
novogradnja ili rekonstrukcija?
Guest- Guest
vuksadinare wrote:.....nekako sam dojma da je na ovom forumu bar 70-80% konzervi....postoji tema ljubav&sex a prica se o jajnicima i ajvaru...da se ubijes...kad dođu lascivnije recenice svi zakopcani do grla..posteni,odani..pa ako si posten i odan sto radis na toj temi...ono tipa..'ja bi sex ali da ne uđe'
a znaš da je takvih uvijek najviše...
evo ja tebi otvoreno...vučino, uzmi meeee
Guest- Guest
samo su zidovi ostali, sve ostalo ide novo...Noor wrote:veber wrote:uvedena voda, sada ide kanalizacija i struja...Noor wrote:veber.. kako idu radovi?
novogradnja ili rekonstrukcija?
2014-12-30
uzeo sam te....Noor wrote:vuksadinare wrote:.....nekako sam dojma da je na ovom forumu bar 70-80% konzervi....postoji tema ljubav&sex a prica se o jajnicima i ajvaru...da se ubijes...kad dođu lascivnije recenice svi zakopcani do grla..posteni,odani..pa ako si posten i odan sto radis na toj temi...ono tipa..'ja bi sex ali da ne uđe'
2015-09-08
i ja sam otvoreno,ali nije pomoglo..vidjet cemo hoces li ti biti sretnije ruke 8-)Noor wrote:vuksadinare wrote:.....nekako sam dojma da je na ovom forumu bar 70-80% konzervi....postoji tema ljubav&sex a prica se o jajnicima i ajvaru...da se ubijes...kad dođu lascivnije recenice svi zakopcani do grla..posteni,odani..pa ako si posten i odan sto radis na toj temi...ono tipa..'ja bi sex ali da ne uđe'
2014-04-12
...sretnica je ona...vagaIvyTeasdale wrote:i ja sam otvoreno,ali nije pomoglo..vidjet cemo hoces li ti biti sretnije ruke 8-)Noor wrote:vuksadinare wrote:.....nekako sam dojma da je na ovom forumu bar 70-80% konzervi....postoji tema ljubav&sex a prica se o jajnicima i ajvaru...da se ubijes...kad dođu lascivnije recenice svi zakopcani do grla..posteni,odani..pa ako si posten i odan sto radis na toj temi...ono tipa..'ja bi sex ali da ne uđe'
2015-09-08
vuksadinare wrote:uzeo sam te....Noor wrote:vuksadinare wrote:.....nekako sam dojma da je na ovom forumu bar 70-80% konzervi....postoji tema ljubav&sex a prica se o jajnicima i ajvaru...da se ubijes...kad dođu lascivnije recenice svi zakopcani do grla..posteni,odani..pa ako si posten i odan sto radis na toj temi...ono tipa..'ja bi sex ali da ne uđe'
nisi, ne izmišljaj
Guest- Guest
dobro..nisam..Noor wrote:vuksadinare wrote:uzeo sam te....Noor wrote:vuksadinare wrote:.....nekako sam dojma da je na ovom forumu bar 70-80% konzervi....postoji tema ljubav&sex a prica se o jajnicima i ajvaru...da se ubijes...kad dođu lascivnije recenice svi zakopcani do grla..posteni,odani..pa ako si posten i odan sto radis na toj temi...ono tipa..'ja bi sex ali da ne uđe'
nisi, ne izmišljaj
2015-09-08
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 7 of 50