Nema linka (chat)
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Nema linka (chat)
da,stvar sklonosti i slaganja..treba musko imat dobre zivce B-)vuksadinare wrote:ma nije...meni savrseno dogovara kad se stvari događaju spontano..onda se tu vidi koliko je covjek sposoban improvizirati..snaci se u nenadanim situacijama..tu glume nema..IvyTeasdale wrote:to vrijedi za one koje glume..ja sam spontano takva, to je nezgodno ;-)vuksadinare wrote:hm...nekad igra zavrsi sa neocekivanim raspletom....sa mnom bi tesko se igrala..ja volim izazove...sto veci to mene vise pali..IvyTeasdale wrote:tako je..uvijek ja..B-)vuksadinare wrote:
...pa ko dobije...
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
norka ti moze potvrditi kakvi su zivci kod mene...he,he..a i nesto drugo...IvyTeasdale wrote:da,stvar sklonosti i slaganja..treba musko imat dobre zivce B-)vuksadinare wrote:ma nije...meni savrseno dogovara kad se stvari događaju spontano..onda se tu vidi koliko je covjek sposoban improvizirati..snaci se u nenadanim situacijama..tu glume nema..IvyTeasdale wrote:to vrijedi za one koje glume..ja sam spontano takva, to je nezgodno ;-)vuksadinare wrote:hm...nekad igra zavrsi sa neocekivanim raspletom....sa mnom bi tesko se igrala..ja volim izazove...sto veci to mene vise pali..IvyTeasdale wrote:
tako je..uvijek ja..B-)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
K'o djecak si, trazis potvrdu..sacuvaj nesto i tajanstveno ;D
2014-04-12
pa cuvam....ono sto trebam cuvati...ovo nije neka tajnaIvyTeasdale wrote:K'o djecak si, trazis potvrdu..sacuvaj nesto i tajanstveno ;D
2015-09-08
....je imas pravo...ne valja previse otkrivati...odmah je netko u beduIvyTeasdale wrote:K'o djecak si, trazis potvrdu..sacuvaj nesto i tajanstveno ;D
2015-09-08
Samo ti slusaj moje savjete ;-)
2014-04-12
hm, vucina, jel ti baris noor il megicu il obje s crvenkastim pride :D
je...pogled ti je "ubojit"....seče u kolenavuksadinare wrote:norka ti moze potvrditi kakvi su zivci kod mene...he,he..a i nesto drugo...IvyTeasdale wrote:da,stvar sklonosti i slaganja..treba musko imat dobre zivce B-)vuksadinare wrote:ma nije...meni savrseno dogovara kad se stvari događaju spontano..onda se tu vidi koliko je covjek sposoban improvizirati..snaci se u nenadanim situacijama..tu glume nema..IvyTeasdale wrote:to vrijedi za one koje glume..ja sam spontano takva, to je nezgodno ;-)vuksadinare wrote:
hm...nekad igra zavrsi sa neocekivanim raspletom....sa mnom bi tesko se igrala..ja volim izazove...sto veci to mene vise pali..
Guest- Guest
ne zna ni onLeviathan2 wrote:hm, vucina, jel ti baris noor il megicu il obje s crvenkastim pride :D
Guest- Guest
haha,nasmija me..pa di si ti?! ;DLeviathan2 wrote:hm, vucina, jel ti baris noor il megicu il obje s crvenkastim pride :D
Mene ne bari,pricamo strogo friendly..za norku znam,a za crvenkastog nisam sigurna 8-)
2014-04-12
...crvenkastog dam za gratis...sori...megi se jos 'drzi'.....ona vole igru...na tanane....pa malo duze traje..ostale su u vucjoj jazbiniLeviathan2 wrote:hm, vucina, jel ti baris noor il megicu il obje s crvenkastim pride :D
2015-09-08
..'u zenicu oka te gledam'Noor wrote:je...pogled ti je "ubojit"....seče u kolenavuksadinare wrote:norka ti moze potvrditi kakvi su zivci kod mene...he,he..a i nesto drugo...IvyTeasdale wrote:da,stvar sklonosti i slaganja..treba musko imat dobre zivce B-)vuksadinare wrote:ma nije...meni savrseno dogovara kad se stvari događaju spontano..onda se tu vidi koliko je covjek sposoban improvizirati..snaci se u nenadanim situacijama..tu glume nema..IvyTeasdale wrote:
to vrijedi za one koje glume..ja sam spontano takva, to je nezgodno ;-)
2015-09-08
..ona sa srpom i cekicomNoor wrote:a sora?vuksadinare wrote:...ivy vole na lepo
2015-09-08
big gun
https://www.youtube.com/watch?v=a82cNcjw3iw
https://www.youtube.com/watch?v=a82cNcjw3iw
2015-09-08
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Stanojko wrote:A ti?Noor wrote:a sora?vuksadinare wrote:...ivy vole na lepo
šta ja?
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
....zuljevite ruke mora's imati..inace ni'sStanojko wrote:Pa kakve sanse imaju zemljoradnici kod tebe?
2015-09-08
Stanojko wrote:Pa kakve sanse imaju zemljoradnici kod tebe?
dogovorićemo se....ljudi smo
za početak, ćeš mi pošišaš travu
Guest- Guest
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 34 of 50