Nema linka (chat)
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Nema linka (chat)
vuksadinare wrote:necu..nemam snage...koma samveber wrote:sada ti nju napikni...vuksadinare wrote:..probola me...IvyTeasdale wrote:sad si ga u srce ubola..Noor wrote:
što si se zaljubio?
tko te ukomirao?
Guest- Guest
to je pravo pitanje,.,.
2014-04-12
ma joj..ovaj rambo sa slike..sad cu ce morat okrenut ivy ili evicki nema mi druge..moram biti pristojan i dobar prema ivy..Noor wrote:vuksadinare wrote:necu..nemam snage...koma samveber wrote:sada ti nju napikni...vuksadinare wrote:..probola me...IvyTeasdale wrote:
sad si ga u srce ubola..
tko te ukomirao?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:ma joj..ovaj rambo sa slike..sad cu ce morat okrenut ivy ili evicki nema mi druge..moram biti pristojan i dobar prema ivy..Noor wrote:vuksadinare wrote:necu..nemam snage...koma samveber wrote:sada ti nju napikni...vuksadinare wrote:
..probola me...
tko te ukomirao?
aha, ajd..odmah mi je lakše
Guest- Guest
to moras bit svakako..vuksadinare wrote:ma joj..ovaj rambo sa slike..sad cu ce morat okrenut ivy ili evicki nema mi druge..moram biti pristojan i dobar prema ivy..Noor wrote:vuksadinare wrote:necu..nemam snage...koma samveber wrote:sada ti nju napikni...vuksadinare wrote:
..probola me...
tko te ukomirao?
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:to moras bit svakako..vuksadinare wrote:ma joj..ovaj rambo sa slike..sad cu ce morat okrenut ivy ili evicki nema mi druge..moram biti pristojan i dobar prema ivy..Noor wrote:vuksadinare wrote:necu..nemam snage...koma samveber wrote:
sada ti nju napikni...
tko te ukomirao?
da, a prema meni više ne mora...pa za krepat
Guest- Guest
ma pusti ga..vidiš da se koprca na suhom..ne zna što će od ljubomore..Noor wrote:IvyTeasdale wrote:to moras bit svakako..vuksadinare wrote:ma joj..ovaj rambo sa slike..sad cu ce morat okrenut ivy ili evicki nema mi druge..moram biti pristojan i dobar prema ivy..Noor wrote:vuksadinare wrote:
necu..nemam snage...koma sam
tko te ukomirao?
2014-04-12
Ivy...sunceko i srceko moje....ti si njezna ko rosna kap u ranu zoruIvyTeasdale wrote:to moras bit svakako..vuksadinare wrote:ma joj..ovaj rambo sa slike..sad cu ce morat okrenut ivy ili evicki nema mi druge..moram biti pristojan i dobar prema ivy..Noor wrote:vuksadinare wrote:necu..nemam snage...koma samveber wrote:
sada ti nju napikni...
tko te ukomirao?
2015-09-08
..zasto si stavila drugoga a ne mene?...Noor wrote:IvyTeasdale wrote:to moras bit svakako..vuksadinare wrote:ma joj..ovaj rambo sa slike..sad cu ce morat okrenut ivy ili evicki nema mi druge..moram biti pristojan i dobar prema ivy..Noor wrote:vuksadinare wrote:
tko te ukomirao?
2015-09-08
nježna i ženstvena, nego kako..i mene se mora 's perom' (tako moja mama kaže uvijek)vuksadinare wrote:Ivy...sunceko i srceko moje....ti si njezna ko rosna kap u ranu zoruIvyTeasdale wrote:to moras bit svakako..vuksadinare wrote:ma joj..ovaj rambo sa slike..sad cu ce morat okrenut ivy ili evicki nema mi druge..moram biti pristojan i dobar prema ivy..Noor wrote:vuksadinare wrote:
tko te ukomirao?
2014-04-12
vuksadinare wrote:..zasto si stavila drugoga a ne mene?...Noor wrote:IvyTeasdale wrote:to moras bit svakako..vuksadinare wrote:ma joj..ovaj rambo sa slike..sad cu ce morat okrenut ivy ili evicki nema mi druge..moram biti pristojan i dobar prema ivy..Noor wrote:
tko te ukomirao?
ak tebe stavim svi komadi će te napasti, štatije..
-------
http://ex-iskon.forumcroatian.com/viewtopic.forum?t=9656
Guest- Guest
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 50 of 50