Nema linka (chat)
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Nema linka (chat)
malo sam se pritajila,da se opusti..vuksadinare wrote:..bice tebi kiseli..kad te ivy dohvati..crvenkasti wrote:Jedva čekam da počne sezona kiselih krastavaca.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
.....pa je uletio u klopku...krastavac jedan..IvyTeasdale wrote:malo sam se pritajila,da se opusti..vuksadinare wrote:..bice tebi kiseli..kad te ivy dohvati..crvenkasti wrote:Jedva čekam da počne sezona kiselih krastavaca.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nije jos,ali hoce..zasad kruzi okolo..vuksadinare wrote:.....pa je uletio u klopku...krastavac jedan..IvyTeasdale wrote:malo sam se pritajila,da se opusti..vuksadinare wrote:..bice tebi kiseli..kad te ivy dohvati..crvenkasti wrote:Jedva čekam da počne sezona kiselih krastavaca.
2014-04-12
..strsljenIvyTeasdale wrote:nije jos,ali hoce..zasad kruzi okolo..vuksadinare wrote:.....pa je uletio u klopku...krastavac jedan..IvyTeasdale wrote:malo sam se pritajila,da se opusti..vuksadinare wrote:..bice tebi kiseli..kad te ivy dohvati..crvenkasti wrote:Jedva čekam da počne sezona kiselih krastavaca.
2015-09-08
ivy...nemoj da previse kruzi...ima onih koji se direktno obruše
2015-09-08
ma, kobac jedanvuksadinare wrote:..strsljenIvyTeasdale wrote:nije jos,ali hoce..zasad kruzi okolo..vuksadinare wrote:.....pa je uletio u klopku...krastavac jedan..IvyTeasdale wrote:malo sam se pritajila,da se opusti..vuksadinare wrote:
..bice tebi kiseli..kad te ivy dohvati..
Guest- Guest
vuksadinare wrote:ivy...nemoj da previse kruzi...ima onih koji se direktno obruše
to samo oni s kljucem
Guest- Guest
Ja se volim igrat ;-)
2014-04-12
da....kljuc je poanta svegaNoor wrote:vuksadinare wrote:ivy...nemoj da previse kruzi...ima onih koji se direktno obruše
to samo oni s kljucem
2015-09-08
...pa ko dobije...IvyTeasdale wrote:Ja se volim igrat ;-)
2015-09-08
tako je..uvijek ja..B-)vuksadinare wrote:...pa ko dobije...IvyTeasdale wrote:Ja se volim igrat ;-)
2014-04-12
tako je..inace,super pjesma ;-)Noor wrote:
2014-04-12
hm...nekad igra zavrsi sa neocekivanim raspletom....sa mnom bi tesko se igrala..ja volim izazove...sto veci to mene vise pali..IvyTeasdale wrote:tako je..uvijek ja..B-)vuksadinare wrote:...pa ko dobije...IvyTeasdale wrote:Ja se volim igrat ;-)
2015-09-08
ma ti si tntvuksadinare wrote:hm...nekad igra zavrsi sa neocekivanim raspletom....sa mnom bi tesko se igrala..ja volim izazove...sto veci to mene vise pali..IvyTeasdale wrote:tako je..uvijek ja..B-)vuksadinare wrote:...pa ko dobije...IvyTeasdale wrote:Ja se volim igrat ;-)
Guest- Guest
ne tnt....nego tnt na trecu potencijuNoor wrote:ma ti si tntvuksadinare wrote:hm...nekad igra zavrsi sa neocekivanim raspletom....sa mnom bi tesko se igrala..ja volim izazove...sto veci to mene vise pali..IvyTeasdale wrote:tako je..uvijek ja..B-)vuksadinare wrote:...pa ko dobije...IvyTeasdale wrote:Ja se volim igrat ;-)
2015-09-08
evo od mene malo tnt-a...
https://www.youtube.com/watch?v=44XYEeD1A1U
https://www.youtube.com/watch?v=44XYEeD1A1U
2015-09-08
to vrijedi za one koje glume..ja sam spontano takva, to je nezgodno ;-)vuksadinare wrote:hm...nekad igra zavrsi sa neocekivanim raspletom....sa mnom bi tesko se igrala..ja volim izazove...sto veci to mene vise pali..IvyTeasdale wrote:tako je..uvijek ja..B-)vuksadinare wrote:...pa ko dobije...IvyTeasdale wrote:Ja se volim igrat ;-)
2014-04-12
ma nije...meni savrseno dogovara kad se stvari događaju spontano..onda se tu vidi koliko je covjek sposoban improvizirati..snaci se u nenadanim situacijama..tu glume nema..IvyTeasdale wrote:to vrijedi za one koje glume..ja sam spontano takva, to je nezgodno ;-)vuksadinare wrote:hm...nekad igra zavrsi sa neocekivanim raspletom....sa mnom bi tesko se igrala..ja volim izazove...sto veci to mene vise pali..IvyTeasdale wrote:tako je..uvijek ja..B-)vuksadinare wrote:...pa ko dobije...IvyTeasdale wrote:Ja se volim igrat ;-)
2015-09-08
ovako ja..
https://www.youtube.com/watch?v=xRQnJyP77tY
https://www.youtube.com/watch?v=xRQnJyP77tY
2015-09-08
da,stvar sklonosti i slaganja..treba musko imat dobre zivce B-)vuksadinare wrote:ma nije...meni savrseno dogovara kad se stvari događaju spontano..onda se tu vidi koliko je covjek sposoban improvizirati..snaci se u nenadanim situacijama..tu glume nema..IvyTeasdale wrote:to vrijedi za one koje glume..ja sam spontano takva, to je nezgodno ;-)vuksadinare wrote:hm...nekad igra zavrsi sa neocekivanim raspletom....sa mnom bi tesko se igrala..ja volim izazove...sto veci to mene vise pali..IvyTeasdale wrote:tako je..uvijek ja..B-)vuksadinare wrote:
...pa ko dobije...
2014-04-12
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 33 of 50