Nema linka (chat)
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Nema linka (chat)
...kaja odudara...ona je plavojka djevojkaStanojko wrote:Ne smem bre, ubice me Kaja!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:..eh....i ti suzdrzanStanojko wrote:Ma nek su zive i zdrave! :)
oprezan je Stanojko kad treba
Guest- Guest
vuksadinare wrote:..pa i to..imas pravo..zurke su im skoro identicne..boja...ne znam za dolje...ko sta fura..al dobro..jos su zidis...pohode iste destinacije..mozda su sistericeStanojko wrote:Idu kod istog frizera?
a možda i alteri...
Guest- Guest
a cuj bilo bi po pipici....Noor wrote:vuksadinare wrote:..eh....i ti suzdrzanStanojko wrote:Ma nek su zive i zdrave! :)
oprezan je Stanojko kad treba
2015-09-08
...ja volim stopalice....Noor wrote:vuksadinare wrote:..pa i to..imas pravo..zurke su im skoro identicne..boja...ne znam za dolje...ko sta fura..al dobro..jos su zidis...pohode iste destinacije..mozda su sistericeStanojko wrote:Idu kod istog frizera?
a možda i alteri...
2015-09-08
vuksadinare wrote:...ja volim stopalice....Noor wrote:vuksadinare wrote:..pa i to..imas pravo..zurke su im skoro identicne..boja...ne znam za dolje...ko sta fura..al dobro..jos su zidis...pohode iste destinacije..mozda su sistericeStanojko wrote:Idu kod istog frizera?
a možda i alteri...
alteri su bolji
Guest- Guest
....ja volim stopalice i stikle....Noor wrote:vuksadinare wrote:...ja volim stopalice....Noor wrote:vuksadinare wrote:..pa i to..imas pravo..zurke su im skoro identicne..boja...ne znam za dolje...ko sta fura..al dobro..jos su zidis...pohode iste destinacije..mozda su sistericeStanojko wrote:Idu kod istog frizera?
a možda i alteri...
alteri su bolji
2015-09-08
vuksadinare wrote:....ja volim stopalice i stikle....Noor wrote:vuksadinare wrote:...ja volim stopalice....Noor wrote:vuksadinare wrote:..pa i to..imas pravo..zurke su im skoro identicne..boja...ne znam za dolje...ko sta fura..al dobro..jos su zidis...pohode iste destinacije..mozda su sistericeStanojko wrote:Idu kod istog frizera?
a možda i alteri...
alteri su bolji
u kombinaciji??
Guest- Guest
ma bje'z....samo stikle i golo tijeloNoor wrote:vuksadinare wrote:....ja volim stopalice i stikle....Noor wrote:vuksadinare wrote:...ja volim stopalice....Noor wrote:vuksadinare wrote:..pa i to..imas pravo..zurke su im skoro identicne..boja...ne znam za dolje...ko sta fura..al dobro..jos su zidis...pohode iste destinacije..mozda su sistericeStanojko wrote:Idu kod istog frizera?
a možda i alteri...
alteri su bolji
u kombinaciji??
2015-09-08
Niko nije savrsen...ali cini mi se da bi najlakse "kliknuli"... :)vuksadinare wrote:...kaja odudara...ona je plavojka djevojkaStanojko wrote:Ne smem bre, ubice me Kaja!
a bi je ti,ha?....rekla je da si poslije mene pravi frajer tuStanojko wrote:Niko nije savrsen...ali cini mi se da bi najlakse "kliknuli"... :)vuksadinare wrote:...kaja odudara...ona je plavojka djevojkaStanojko wrote:Ne smem bre, ubice me Kaja!
2015-09-08
Leleeee....pa opet, niko nije savrsen...vuksadinare wrote:a bi je ti,ha?....rekla je da si poslije mene pravi frajer tuStanojko wrote:Niko nije savrsen...ali cini mi se da bi najlakse "kliknuli"... :)vuksadinare wrote:...kaja odudara...ona je plavojka djevojkaStanojko wrote:Ne smem bre, ubice me Kaja!
kuku...Stanojko wrote:Leleeee....pa opet, niko nije savrsen...vuksadinare wrote:a bi je ti,ha?....rekla je da si poslije mene pravi frajer tuStanojko wrote:Niko nije savrsen...ali cini mi se da bi najlakse "kliknuli"... :)vuksadinare wrote:...kaja odudara...ona je plavojka djevojkaStanojko wrote:Ne smem bre, ubice me Kaja!
2015-09-08
Stanojko wrote:Niko nije savrsen...ali cini mi se da bi najlakse "kliknuli"... :)vuksadinare wrote:...kaja odudara...ona je plavojka djevojkaStanojko wrote:Ne smem bre, ubice me Kaja!
kajo, izjasni se
Guest- Guest
....ce'k da kafu popijeNoor wrote:Stanojko wrote:Niko nije savrsen...ali cini mi se da bi najlakse "kliknuli"... :)vuksadinare wrote:...kaja odudara...ona je plavojka djevojkaStanojko wrote:Ne smem bre, ubice me Kaja!
kajo, izjasni se
2015-09-08
vuksadinare wrote:ma bje'z....samo stikle i golo tijeloNoor wrote:vuksadinare wrote:....ja volim stopalice i stikle....Noor wrote:vuksadinare wrote:...ja volim stopalice....Noor wrote:vuksadinare wrote:..pa i to..imas pravo..zurke su im skoro identicne..boja...ne znam za dolje...ko sta fura..al dobro..jos su zidis...pohode iste destinacije..mozda su sistericeStanojko wrote:Idu kod istog frizera?
a možda i alteri...
alteri su bolji
u kombinaciji??
jel tebi opet nema žene?
Guest- Guest
zena bogu moliNoor wrote:vuksadinare wrote:ma bje'z....samo stikle i golo tijeloNoor wrote:vuksadinare wrote:....ja volim stopalice i stikle....Noor wrote:vuksadinare wrote:...ja volim stopalice....Noor wrote:vuksadinare wrote:..pa i to..imas pravo..zurke su im skoro identicne..boja...ne znam za dolje...ko sta fura..al dobro..jos su zidis...pohode iste destinacije..mozda su sistericeStanojko wrote:Idu kod istog frizera?
a možda i alteri...
alteri su bolji
u kombinaciji??
jel tebi opet nema žene?
2015-09-08
Oh, frakcijo moja, sad si me rastužila..kakvi nesporazaum, kakva nesretna ljubav..sad će iz svega ispasti ljubavni trokut..ili možda četverokut, ako se crveni pridruži...frakcija wrote:NISAM TE OSTAVILA!! Ostavila sam ti malo prostora prije nego što osjetiš zasićenje, prije nego te počnem gušiti. To je točka bez povratka...IvyTeasdale wrote:frakcija me ostavila,sad sam s betty B-)veber wrote:kako se ono nazivaju dvije zene, zajdno?IvyTeasdale wrote:muška solidarnost..zato sam ja uvijek za žene--vuksadinare wrote:...stanojko....ne daj se....
nesto na l, lsb, lsd.....
Sjeti se samo kako sam godinama teatralno pozirala na starom forumu čekajući...
Nadala sam se doći ćeš..Poslati mail na nickname@net.hr. Godinama zavirivala u pretinac, dok sam shvatila da si me zaboravila...........
Tada sam došla ovamo i gledale smo se krišom kao stranci, ali opet su nas privukli stari lanci
plačem, suze ronim..
2014-04-12
Zapravo nisam ni ljubomorna, ni nesigurna. Idi, igraj se, tako će ti više rasti spoznaja da ti svi oni ne mogu pružiti ono što ja mogu..IvyTeasdale wrote:Oh, frakcijo moja, sad si me rastužila..kakvi nesporazaum, kakva nesretna ljubav..sad će iz svega ispasti ljubavni trokut..ili možda četverokut, ako se crveni pridruži...frakcija wrote:NISAM TE OSTAVILA!! Ostavila sam ti malo prostora prije nego što osjetiš zasićenje, prije nego te počnem gušiti. To je točka bez povratka...IvyTeasdale wrote:frakcija me ostavila,sad sam s betty B-)veber wrote:kako se ono nazivaju dvije zene, zajdno?IvyTeasdale wrote:muška solidarnost..zato sam ja uvijek za žene--vuksadinare wrote:...stanojko....ne daj se....
Nadala sam se doći ćeš..Poslati mail na nickname@net.hr. Godinama zavirivala u pretinac, dok sam shvatila da si me zaboravila...........
Tada sam došla ovamo i gledale smo se krišom kao stranci, ali opet su nas privukli stari lanci
plačem, suze ronim..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
znaci..lejzba....hm..i one imaju svojih strasti
2015-09-08
frakcija wrote:Zapravo nisam ni ljubomorna, ni nesigurna. Idi, igraj se, tako će ti više rasti spoznaja da ti svi oni ne mogu pružiti ono što ja mogu..IvyTeasdale wrote:Oh, frakcijo moja, sad si me rastužila..kakvi nesporazaum, kakva nesretna ljubav..sad će iz svega ispasti ljubavni trokut..ili možda četverokut, ako se crveni pridruži...frakcija wrote:NISAM TE OSTAVILA!! Ostavila sam ti malo prostora prije nego što osjetiš zasićenje, prije nego te počnem gušiti. To je točka bez povratka...IvyTeasdale wrote:frakcija me ostavila,sad sam s betty B-)veber wrote:kako se ono nazivaju dvije zene, zajdno?IvyTeasdale wrote:muška solidarnost..zato sam ja uvijek za žene--vuksadinare wrote:...stanojko....ne daj se....
plačem, suze ronim..
tvoje srce je veliko, a duša još veća..plačem, ni suza više nemam..evo, samo za tebe..
Last edited by IvyTeasdale on 31/5/2016, 10:58; edited 1 time in total
2014-04-12
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 18 of 50