Nema linka (chat)
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Nema linka (chat)
sto ima nejasno, uzivao sam setati tako kao ti po proljetnoj kisi:)IvyTeasdale wrote:Hmmm?
To ces mi morat razjasnit @_@
dijagram-
2015-08-09
Mlado,ludo,adrenalin..shvacam sad..;-)
2014-04-12
Vladimir: Hoćeš li rotkvicu?
Estragon: To je sve što imaš?
Vladimir: Imam rotkvice i repice.
Estragon: Mrkve više nemaš?
Vladimir: Ne. Uostalom ti pretjeruješ s tim svojim mrkvama.
Estragon: Onda mi daj rotkvicu. (Vladi-mir prekapa po džepovima, no nalazi same repice. Napokon izvuče jednu rotkvu i pruži je Estragonu, koji je ugleda sa svih strana i njuši.) Crna je!
Vladimir: To je rotkva.
Estragon: Ja volim samo crvene, znaš i sam!
Vladimir: Dakle, ovu nećeš?
Estragon: Ja volim samo crvene.
Estragon: To je sve što imaš?
Vladimir: Imam rotkvice i repice.
Estragon: Mrkve više nemaš?
Vladimir: Ne. Uostalom ti pretjeruješ s tim svojim mrkvama.
Estragon: Onda mi daj rotkvicu. (Vladi-mir prekapa po džepovima, no nalazi same repice. Napokon izvuče jednu rotkvu i pruži je Estragonu, koji je ugleda sa svih strana i njuši.) Crna je!
Vladimir: To je rotkva.
Estragon: Ja volim samo crvene, znaš i sam!
Vladimir: Dakle, ovu nećeš?
Estragon: Ja volim samo crvene.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Eeeee?;D
2014-04-12
Nista ludo, i to se radi, mislim, mi odabrani:)IvyTeasdale wrote:Mlado,ludo,adrenalin..shvacam sad..;-)
dijagram-
2015-08-09
vi odabrani mazohisti..no,da nije bilo vas..;-)dijagram wrote:Nista ludo, i to se radi, mislim, mi odabrani:)IvyTeasdale wrote:Mlado,ludo,adrenalin..shvacam sad..;-)
2014-04-12
nista sado-mazo...samo njezno kako spadaIvyTeasdale wrote:vi odabrani mazohisti..no,da nije bilo vas..;-)dijagram wrote:Nista ludo, i to se radi, mislim, mi odabrani:)IvyTeasdale wrote:Mlado,ludo,adrenalin..shvacam sad..;-)
dijagram-
2015-08-09
na prstima,pazeci di ces ugazit..;Ddijagram wrote:nista sado-mazo...samo njezno kako spadaIvyTeasdale wrote:vi odabrani mazohisti..no,da nije bilo vas..;-)dijagram wrote:Nista ludo, i to se radi, mislim, mi odabrani:)IvyTeasdale wrote:Mlado,ludo,adrenalin..shvacam sad..;-)
2014-04-12
trcao oko kuce?vuksadinare wrote:...uh...malo fizicke aktivnosti ne skodi..
;P
2014-04-12
Ma kakvi...s ljubavnicom igrao se macke i misaIvyTeasdale wrote:trcao oko kuce?vuksadinare wrote:...uh...malo fizicke aktivnosti ne skodi..
;P
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
maca glumila ljubavnicu,a ti misa?vuksadinare wrote:Ma kakvi...s ljubavnicom igrao se macke i misaIvyTeasdale wrote:trcao oko kuce?vuksadinare wrote:...uh...malo fizicke aktivnosti ne skodi..
;P
Fino ;D
2014-04-12
meko, meko, mekse,...najmekse:)IvyTeasdale wrote:na prstima,pazeci di ces ugazit..;Ddijagram wrote:nista sado-mazo...samo njezno kako spadaIvyTeasdale wrote:vi odabrani mazohisti..no,da nije bilo vas..;-)dijagram wrote:Nista ludo, i to se radi, mislim, mi odabrani:)IvyTeasdale wrote:Mlado,ludo,adrenalin..shvacam sad..;-)
dijagram-
2015-08-09
dok stopala upadaju u pijesak..B-)dijagram wrote:meko, meko, mekse,...najmekse:)IvyTeasdale wrote:na prstima,pazeci di ces ugazit..;Ddijagram wrote:nista sado-mazo...samo njezno kako spadaIvyTeasdale wrote:vi odabrani mazohisti..no,da nije bilo vas..;-)dijagram wrote:
Nista ludo, i to se radi, mislim, mi odabrani:)
2014-04-12
ma samo da ove tresnje vise,..nikad ih, namjerno zatezu
nije meni do njih,nego kaji da naberem, obecao sam:)
nije meni do njih,nego kaji da naberem, obecao sam:)
dijagram-
2015-08-09
Ma ti si pravi kavalir,uvijek sam to znala B-)
2014-04-12
Ode vuk..nisam ga ni stigla pitat di je norka..^.^
2014-04-12
Norka, valjda u kumrovcu,gdje bi drugo:)IvyTeasdale wrote:Ode vuk..nisam ga ni stigla pitat di je norka..^.^
dijagram-
2015-08-09
Jel me netko trazio!?IvyTeasdale wrote:Ode vuk..nisam ga ni stigla pitat di je norka..^.^
Guest- Guest
To je proslo...sad krug Sutjeska, Kozara, Tjentiste....dijagram wrote:Norka, valjda u kumrovcu,gdje bi drugo:)IvyTeasdale wrote:Ode vuk..nisam ga ni stigla pitat di je norka..^.^
Last edited by Noor on Mon 6 Jun - 22:51; edited 2 times in total
Guest- Guest
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 30 of 50