Nema linka (chat)
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Nema linka (chat)
Dogovoreno!Noor wrote:Stanojko wrote:Ma ne brini, neces sele da mi cepas drva...Noor wrote:Stanojko wrote:Dobro... Onda Jakov da mi kuva, Koli da jede...i ti da me grejes uvece. Ovde na planini ume da bidne gadno zimi...Noor wrote:Stanojko wrote:Mene bre sele treba neko ki ce da mi kuva a ne da mi jede `ranu! :)Noor wrote:Stanojko wrote:Dapace! Kakav par! On se vec oblizuje kad pomisli sta ce mu sve lepo draga skuvati...vuksadinare wrote:kakav promasaj....jastreb wrote:
Stanojko & Nur.
i ti si mi neki švaler...samo na hranu misliš
tebi bi više pasala KGK nego ja
onda uzmi i prvu damu..jakova
štatije, kakvo crno grejanje...to nismo dogovorili
e, nećeš ni ti ništa da cepaš
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
IvyTeasdale wrote:muška solidarnost..zato sam ja uvijek za žene--vuksadinare wrote:...stanojko....ne daj se....
zločinačko udruženje
Guest- Guest
More dao bi se, al` nece niki da uzme!vuksadinare wrote:...stanojko....ne daj se....
ne znas upoetrijebiti prave rijeci..a vrlo su jednostavne...zamoli me...mozda ti ih damStanojko wrote:More dao bi se, al` nece niki da uzme!vuksadinare wrote:...stanojko....ne daj se....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:ne znas upoetrijebiti prave rijeci..a vrlo su jednostavne...zamoli me...mozda ti ih damStanojko wrote:More dao bi se, al` nece niki da uzme!vuksadinare wrote:...stanojko....ne daj se....
samo petokraka na glavi...kakve riječi....vi bi sve izrekli i uložili u sljedećih pola sata :)))
Guest- Guest
....ja sam ej na celo urezao..he,heNoor wrote:vuksadinare wrote:ne znas upoetrijebiti prave rijeci..a vrlo su jednostavne...zamoli me...mozda ti ih damStanojko wrote:More dao bi se, al` nece niki da uzme!vuksadinare wrote:...stanojko....ne daj se....
samo petokraka na glavi...kakve riječi....vi bi sve izrekli i uložili u sljedećih pola sata :)))
2015-09-08
ma 'ko ih ne zna,,Noor wrote:IvyTeasdale wrote:muška solidarnost..zato sam ja uvijek za žene--vuksadinare wrote:...stanojko....ne daj se....
zločinačko udruženje
2014-04-12
Ali...to ne bi bile moje reci...vec tvoje... :) Kod cice bre "sto u izlogu to i u ducanu"! Nema lazi, nema prevare...vuksadinare wrote:ne znas upoetrijebiti prave rijeci..a vrlo su jednostavne...zamoli me...mozda ti ih damStanojko wrote:More dao bi se, al` nece niki da uzme!vuksadinare wrote:...stanojko....ne daj se....
vuksadinare wrote:....ja sam ej na celo urezao..he,heNoor wrote:vuksadinare wrote:ne znas upoetrijebiti prave rijeci..a vrlo su jednostavne...zamoli me...mozda ti ih damStanojko wrote:More dao bi se, al` nece niki da uzme!vuksadinare wrote:...stanojko....ne daj se....
i ispod nje SF SN?
Guest- Guest
Stanojko wrote:Ali...to ne bi bile moje reci...vec tvoje... :) Kod cice bre "sto u izlogu to i u ducanu"! Nema lazi, nema prevare...vuksadinare wrote:ne znas upoetrijebiti prave rijeci..a vrlo su jednostavne...zamoli me...mozda ti ih damStanojko wrote:More dao bi se, al` nece niki da uzme!vuksadinare wrote:...stanojko....ne daj se....
onda se drž svoje cice, šta bre skicaš druge izloge
Guest- Guest
..ne...'ja mao ce tung'Noor wrote:vuksadinare wrote:....ja sam ej na celo urezao..he,heNoor wrote:vuksadinare wrote:ne znas upoetrijebiti prave rijeci..a vrlo su jednostavne...zamoli me...mozda ti ih damStanojko wrote:More dao bi se, al` nece niki da uzme!vuksadinare wrote:...stanojko....ne daj se....
i ispod nje SF SN?
2015-09-08
e onda cica budi rudarStanojko wrote:Ali...to ne bi bile moje reci...vec tvoje... :) Kod cice bre "sto u izlogu to i u ducanu"! Nema lazi, nema prevare...vuksadinare wrote:ne znas upoetrijebiti prave rijeci..a vrlo su jednostavne...zamoli me...mozda ti ih damStanojko wrote:More dao bi se, al` nece niki da uzme!vuksadinare wrote:...stanojko....ne daj se....
2015-09-08
Ih bre sele, pa kakvo bi ja musko bio onda...Noor wrote:Stanojko wrote:Ali...to ne bi bile moje reci...vec tvoje... :) Kod cice bre "sto u izlogu to i u ducanu"! Nema lazi, nema prevare...vuksadinare wrote:ne znas upoetrijebiti prave rijeci..a vrlo su jednostavne...zamoli me...mozda ti ih damStanojko wrote:More dao bi se, al` nece niki da uzme!vuksadinare wrote:...stanojko....ne daj se....
vuksadinare wrote:..ne...'ja mao ce tung'Noor wrote:vuksadinare wrote:....ja sam ej na celo urezao..he,heNoor wrote:vuksadinare wrote:ne znas upoetrijebiti prave rijeci..a vrlo su jednostavne...zamoli me...mozda ti ih damStanojko wrote:More dao bi se, al` nece niki da uzme!vuksadinare wrote:...stanojko....ne daj se....
i ispod nje SF SN?
znači, teoretičar, ali i praktičar
Guest- Guest
kako se ono nazivaju dvije zene, zajdno?IvyTeasdale wrote:muška solidarnost..zato sam ja uvijek za žene--vuksadinare wrote:...stanojko....ne daj se....
nesto na l, lsb, lsd.....
2014-12-30
Posteno i vjerno cici!?Stanojko wrote:Ih bre sele, pa kakvo bi ja musko bio onda...Noor wrote:Stanojko wrote:Ali...to ne bi bile moje reci...vec tvoje... :) Kod cice bre "sto u izlogu to i u ducanu"! Nema lazi, nema prevare...vuksadinare wrote:ne znas upoetrijebiti prave rijeci..a vrlo su jednostavne...zamoli me...mozda ti ih damStanojko wrote:More dao bi se, al` nece niki da uzme!vuksadinare wrote:...stanojko....ne daj se....
Guest- Guest
frakcija me ostavila,sad sam s betty B-)veber wrote:kako se ono nazivaju dvije zene, zajdno?IvyTeasdale wrote:muška solidarnost..zato sam ja uvijek za žene--vuksadinare wrote:...stanojko....ne daj se....
2014-04-12
da?IvyTeasdale wrote:frakcija me ostavila,sad sam s betty B-)veber wrote:kako se ono nazivaju dvije zene, zajdno?IvyTeasdale wrote:muška solidarnost..zato sam ja uvijek za žene--vuksadinare wrote:...stanojko....ne daj se....
2014-12-30
NISAM TE OSTAVILA!! Ostavila sam ti malo prostora prije nego što osjetiš zasićenje, prije nego te počnem gušiti. To je točka bez povratka...IvyTeasdale wrote:frakcija me ostavila,sad sam s betty B-)veber wrote:kako se ono nazivaju dvije zene, zajdno?IvyTeasdale wrote:muška solidarnost..zato sam ja uvijek za žene--vuksadinare wrote:...stanojko....ne daj se....
Sjeti se samo kako sam godinama teatralno pozirala na starom forumu čekajući...
Nadala sam se doći ćeš..Poslati mail na nickname@net.hr. Godinama zavirivala u pretinac, dok sam shvatila da si me zaboravila...........
Tada sam došla ovamo i gledale smo se krišom kao stranci, ali opet su nas privukli stari lanci
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 16 of 50