Nema linka (chat)
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Nema linka (chat)
To je proslo...sad krug Sutjeska, Kozara, Tjentiste....dijagram wrote:Norka, valjda u kumrovcu,gdje bi drugo:)IvyTeasdale wrote:Ode vuk..nisam ga ni stigla pitat di je norka..^.^
Last edited by Noor on 6/6/2016, 22:51; edited 2 times in total
Guest- Guest
Samo naprijed tifusari, Nertva je ladna voda:)Noor wrote:To je proslo...sad krug Sutjeska, Kozara, Tjentiste....dijagram wrote:Norka, valjda u kumrovcu,gdje bi drugo:)IvyTeasdale wrote:Ode vuk..nisam ga ni stigla pitat di je norka..^.^
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Samo naprijed tifusari, Nertva je ladna voda:)Noor wrote:To je proslo...sad krug Sutjeska, Kozara, Tjentiste....dijagram wrote:Norka, valjda u kumrovcu,gdje bi drugo:)IvyTeasdale wrote:Ode vuk..nisam ga ni stigla pitat di je norka..^.^
Guest- Guest
Tko o cemu , ona o nasiljuNoor wrote:dijagram wrote:Samo naprijed tifusari, Nertva je ladna voda:)Noor wrote:To je proslo...sad krug Sutjeska, Kozara, Tjentiste....dijagram wrote:Norka, valjda u kumrovcu,gdje bi drugo:)IvyTeasdale wrote:Ode vuk..nisam ga ni stigla pitat di je norka..^.^
Di je ljubav, vidi kako megi i ja, ili kaja i ja, ili neke druge i ja
dijagram-
2015-08-09
Idi k njimadijagram wrote:Tko o cemu , ona o nasiljuNoor wrote:dijagram wrote:Samo naprijed tifusari, Nertva je ladna voda:)Noor wrote:To je proslo...sad krug Sutjeska, Kozara, Tjentiste....dijagram wrote:
Norka, valjda u kumrovcu,gdje bi drugo:)
Di je ljubav, vidi kako megi i ja, ili kaja i ja, ili neke druge i ja
Guest- Guest
U krevetu do mene i dizemo tlak dijagramu i asiliIvyTeasdale wrote:Ode vuk..nisam ga ni stigla pitat di je norka..^.^
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Meni forum usporio totalno ^_~
2014-04-12
a da, nikad ga, ko veberovih tresanjaIvyTeasdale wrote:Meni forum usporio totalno ^_~
dijagram-
2015-08-09
Slikat ce nam bar ;D
Fotum ni to :-o
Fotum ni to :-o
2014-04-12
Blentoooovuksadinare wrote:U krevetu do mene i dizemo tlak dijagramu i asiliIvyTeasdale wrote:Ode vuk..nisam ga ni stigla pitat di je norka..^.^
Guest- Guest
Je...posvuda si me vodiovuksadinare wrote:....bas je bio vikend dobar zar ne norka?
Guest- Guest
..vozao sam te tu i tamoNoor wrote:Je...posvuda si me vodiovuksadinare wrote:....bas je bio vikend dobar zar ne norka?
2015-09-08
Sto blento?...pitala me gdje si ti ja joj pristojno odgovorioNoor wrote:Blentoooovuksadinare wrote:U krevetu do mene i dizemo tlak dijagramu i ailiIvyTeasdale wrote:Ode vuk..nisam ga ni stigla pitat di je norka..^.^
2015-09-08
Ko prizna duplo mu se pisevuksadinare wrote:..vozao sam te tu i tamoNoor wrote:Je...posvuda si me vodiovuksadinare wrote:....bas je bio vikend dobar zar ne norka?
Guest- Guest
Je..zato vise nista ne pita..misli da mjesecarisvuksadinare wrote:Sto blento?...pitala me gdje si ti ja joj pristojno odgovorioNoor wrote:Blentoooovuksadinare wrote:U krevetu do mene i dizemo tlak dijagramu i ailiIvyTeasdale wrote:Ode vuk..nisam ga ni stigla pitat di je norka..^.^
Guest- Guest
...pa da..lijepo smo se proveli...malo skoknuli do mora...setnjica..vecera...i ujutro kavica i nazad doma...Noor wrote:Ko prizna duplo mu se pisevuksadinare wrote:..vozao sam te tu i tamoNoor wrote:Je...posvuda si me vodiovuksadinare wrote:....bas je bio vikend dobar zar ne norka?
2015-09-08
Noor wrote:Je..zato vise nista ne pita..misli da mjesecarisvuksadinare wrote:Sto blento?...pitala me gdje si ti ja joj pristojno odgovorioNoor wrote:Blentoooovuksadinare wrote:U krevetu do mene i dizemo tlak dijagramu i ailiIvyTeasdale wrote:Ode vuk..nisam ga ni stigla pitat di je norka..^.^
2015-09-08
Jesam i ja bila!?vuksadinare wrote:...pa da..lijepo smo se proveli...malo skoknuli do mora...setnjica..vecera...i ujutro kavica i nazad doma...Noor wrote:Ko prizna duplo mu se pisevuksadinare wrote:..vozao sam te tu i tamoNoor wrote:Je...posvuda si me vodiovuksadinare wrote:....bas je bio vikend dobar zar ne norka?
Guest- Guest
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 31 of 50