Nema linka (chat)
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Nema linka (chat)
A rekoh joj da je to samo za njene oci! c,c,c,c... sto vole zensko da se pohvali - cudo jedno!
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
masta nije zabranjena..a ni pokusaji..ali cilj je predalekoStanojko wrote:Dapace! Kakav par! On se vec oblizuje kad pomisli sta ce mu sve lepo draga skuvati...vuksadinare wrote:kakav promasaj....jastreb wrote:
Stanojko & Nur.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
To nije ništa. Jedna moja prijateljica je na mojoj slici iglama probila oči.Stanojko wrote:A rekoh joj da je to samo za njene oci! c,c,c,c... sto vole zensko da se pohvali - cudo jedno!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Nurka.Stanojko wrote:Ko ti je dao moju sliku!? :)jastreb wrote:Ne. To je obrijani Stanoje.Noor wrote:jastreb wrote:Stanojko wrote:Kukuuuuu... Nista, znaci mi visoki, snazni otpadamo...
Pa ,ne znam. Uvijek postoji neka srodna duša.
jesi to ti?
marš
nisi trebao...
Guest- Guest
nego, ode mi gerrard, sad mogu plakat..betty.boop wrote:radije bi ja neku drugu vrstu akcije, recimo sergio ramos uleti meni u hotel pitat ima li slobodna soba
Ništa,kokice u ruke i gledat samo loptu..eventualno gol
2014-04-12
Stanojko wrote:Dapace! Kakav par! On se vec oblizuje kad pomisli sta ce mu sve lepo draga skuvati...vuksadinare wrote:kakav promasaj....jastreb wrote:
Stanojko & Nur.
i ti si mi neki švaler...samo na hranu misliš
tebi bi više pasala KGK nego ja
Guest- Guest
.....meni je super kad je netko zapeo....a ja lijepo...
2015-09-08
Mene bre sele treba neko ki ce da mi kuva a ne da mi jede `ranu! :)Noor wrote:Stanojko wrote:Dapace! Kakav par! On se vec oblizuje kad pomisli sta ce mu sve lepo draga skuvati...vuksadinare wrote:kakav promasaj....jastreb wrote:
Stanojko & Nur.
Stanojko wrote:Mene bre sele treba neko ki ce da mi kuva a ne da mi jede `ranu! :)Noor wrote:Stanojko wrote:Dapace! Kakav par! On se vec oblizuje kad pomisli sta ce mu sve lepo draga skuvati...vuksadinare wrote:kakav promasaj....jastreb wrote:
Stanojko & Nur.
onda uzmi i prvu damu..jakova
Guest- Guest
vuksadinare wrote:...stanojko....ne daj se....
samo ti kuri
ne piše ti se dobro
Guest- Guest
Dobro... Onda Jakov da mi kuva, Koli da jede...i ti da me grejes uvece. Ovde na planini ume da bidne gadno zimi...Noor wrote:Stanojko wrote:Mene bre sele treba neko ki ce da mi kuva a ne da mi jede `ranu! :)Noor wrote:Stanojko wrote:Dapace! Kakav par! On se vec oblizuje kad pomisli sta ce mu sve lepo draga skuvati...vuksadinare wrote:kakav promasaj....jastreb wrote:
Stanojko & Nur.
..ne bojim se ja za sebe...trebat cemu puno vece umijece....Noor wrote:vuksadinare wrote:...stanojko....ne daj se....
samo ti kuri
ne piše ti se dobro
2015-09-08
Stanojko wrote:Dobro... Onda Jakov da mi kuva, Koli da jede...i ti da me grejes uvece. Ovde na planini ume da bidne gadno zimi...Noor wrote:Stanojko wrote:Mene bre sele treba neko ki ce da mi kuva a ne da mi jede `ranu! :)Noor wrote:Stanojko wrote:Dapace! Kakav par! On se vec oblizuje kad pomisli sta ce mu sve lepo draga skuvati...vuksadinare wrote:kakav promasaj....jastreb wrote:
Stanojko & Nur.
štatije, kakvo crno grejanje...to nismo dogovorili
Guest- Guest
vuksadinare wrote:..ne bojim se ja za sebe...trebat cemu puno vece umijece....Noor wrote:vuksadinare wrote:...stanojko....ne daj se....
samo ti kuri
ne piše ti se dobro
će dušu da ispusti
Guest- Guest
Ma ne brini, neces sele da mi cepas drva...Noor wrote:Stanojko wrote:Dobro... Onda Jakov da mi kuva, Koli da jede...i ti da me grejes uvece. Ovde na planini ume da bidne gadno zimi...Noor wrote:Stanojko wrote:Mene bre sele treba neko ki ce da mi kuva a ne da mi jede `ranu! :)Noor wrote:Stanojko wrote:Dapace! Kakav par! On se vec oblizuje kad pomisli sta ce mu sve lepo draga skuvati...vuksadinare wrote:kakav promasaj....jastreb wrote:
Stanojko & Nur.
Stanojko wrote:Ma ne brini, neces sele da mi cepas drva...Noor wrote:Stanojko wrote:Dobro... Onda Jakov da mi kuva, Koli da jede...i ti da me grejes uvece. Ovde na planini ume da bidne gadno zimi...Noor wrote:Stanojko wrote:Mene bre sele treba neko ki ce da mi kuva a ne da mi jede `ranu! :)Noor wrote:Stanojko wrote:Dapace! Kakav par! On se vec oblizuje kad pomisli sta ce mu sve lepo draga skuvati...vuksadinare wrote:kakav promasaj....jastreb wrote:
Stanojko & Nur.
e, nećeš ni ti ništa da cepaš
Guest- Guest
ne gotivimNoor wrote:vuksadinare wrote:..ne bojim se ja za sebe...trebat cemu puno vece umijece....Noor wrote:vuksadinare wrote:...stanojko....ne daj se....
samo ti kuri
ne piše ti se dobro
će dušu da ispusti
2015-09-08
muška solidarnost..zato sam ja uvijek za žene--vuksadinare wrote:...stanojko....ne daj se....
2014-04-12
a moram coe'ku pruzit podrsku....ne da se....makar od zid udarao...IvyTeasdale wrote:muška solidarnost..zato sam ja uvijek za žene--vuksadinare wrote:...stanojko....ne daj se....
2015-09-08
Dogovoreno!Noor wrote:Stanojko wrote:Ma ne brini, neces sele da mi cepas drva...Noor wrote:Stanojko wrote:Dobro... Onda Jakov da mi kuva, Koli da jede...i ti da me grejes uvece. Ovde na planini ume da bidne gadno zimi...Noor wrote:Stanojko wrote:Mene bre sele treba neko ki ce da mi kuva a ne da mi jede `ranu! :)Noor wrote:Stanojko wrote:Dapace! Kakav par! On se vec oblizuje kad pomisli sta ce mu sve lepo draga skuvati...vuksadinare wrote:kakav promasaj....jastreb wrote:
Stanojko & Nur.
e, nećeš ni ti ništa da cepaš
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 15 of 50