Staford izgrizao 11 djece na igralištu
Page 19 of 28
Page 19 of 28 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 28
Re: Staford izgrizao 11 djece na igralištu
Ma ne moze se uspoređivati uopće, mačke su tako, slatke i to je to.veber wrote:i mačke su privržene. moj mačor je čuvao malu u koljevci i samo smo žena i ja smjeli prići.kaja_333 wrote:Znaci pas koji vodi slijepe ili čuva stado ili ceka vlasnika godinama nije prijatelj ali mačka koja ne jebe ništa osim sto je umiljate je? Zanimljivo..
na sve druge je skakao.
naravno nije kao pas...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nije istina. jedne smo godine išli na more i nitko nije imao čuvat mačora pa smo ga ostavili kod punice.kaja_333 wrote:Jok, mačka ti je prijatelj, odneseš ju susjedu koji je bolje hrani i zaboravi da si postojao. A pas pređe kilometre da te nađe.
veli da je danima zavijao, odbijao jesti, a kada sam došao po njega nisam otvorio vrata od auta kako treba i odmah mi je skočio u krilo.
2014-12-30
štoholmski sindrom.kaja_333 wrote:Jok, mačka ti je prijatelj, odneseš ju susjedu koji je bolje hrani i zaboravi da si postojao. A pas pređe kilometre da te nađe.aben wrote:jel ti pištolj ki te čuvo prijatelj? jel ti šćop za hodanje prijatelj? ni.kaja_333 wrote:Znaci pas koji vodi slijepe ili čuva stado ili ceka vlasnika godinama nije prijatelj ali mačka koja ne jebe ništa osim sto je umiljate je? Zanimljivo..aben wrote:točno. to je bliže konceptu prijatelja, nego pas.marcellus wrote:aben wrote:da, mačka je čovikov nojbolji prijatelj. ona je ravnopravna, pas je sluga.
mačka ravnopravna? Nemoj zajebavat. Mačke to ne gledaju tak. Mačkama je u prirodi da sebe smatraju gospodarima svog terena. Ljudima ponekad dozvole da sjednu na njihovu fotelju.
pas je oruđe a ne prijatelj
ako imoš prijatelja, i loše se ponošoš prema njemu, realno je očekivati da će te odjebati.
bi li te pas odjebo? je li to reći prijatelj?
2014-04-16
pas i mačka su uglavnom interesni prijatelji, oboje.. iako postoje i iznimkeaben wrote:pas je oruđe a ne prijatelj
samo je mačka ostala manje pripitomljena i divljija, pa je samostalnija, manje ovisna
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Zbilja? Ah dobro, ali pas je ipak pas.veber wrote:nije istina. jedne smo godine išli na more i nitko nije imao čuvat mačora pa smo ga ostavili kod punice.kaja_333 wrote:Jok, mačka ti je prijatelj, odneseš ju susjedu koji je bolje hrani i zaboravi da si postojao. A pas pređe kilometre da te nađe.
veli da je danima zavijao, odbijao jesti, a kada sam došao po njega nisam otvorio vrata od auta kako treba i odmah mi je skočio u krilo.
2015-08-15
svi prijatelji na svitu su manje više interesni prijatelji,r_nevjesta wrote:pas i mačka su uglavnom interesni prijatelji, oboje.. iako postoje i iznimkeaben wrote:pas je oruđe a ne prijatelj
samo je mačka ostala manje pripitomljena i divljija, pa je samostalnija, manje ovisna
ali nijednon prijatelju ne moreš zapovidati, jer automatski prestaje biti prijatelj. bitna odrednica je dobrovoljnost.
2014-04-16
to ako je muška maška, ako je ženska onda joj ni pravo ča te ni bilo, i duri se.veber wrote:nije istina. jedne smo godine išli na more i nitko nije imao čuvat mačora pa smo ga ostavili kod punice.kaja_333 wrote:Jok, mačka ti je prijatelj, odneseš ju susjedu koji je bolje hrani i zaboravi da si postojao. A pas pređe kilometre da te nađe.
2014-04-16
To ti je njihova pseća ljubav. Ostaju jadni lojalni i onima koji ih loše tretiraju. I zato se ipak ne mogu uspoređivati s mačkama.aben wrote:štoholmski sindrom.kaja_333 wrote:Jok, mačka ti je prijatelj, odneseš ju susjedu koji je bolje hrani i zaboravi da si postojao. A pas pređe kilometre da te nađe.aben wrote:jel ti pištolj ki te čuvo prijatelj? jel ti šćop za hodanje prijatelj? ni.kaja_333 wrote:Znaci pas koji vodi slijepe ili čuva stado ili ceka vlasnika godinama nije prijatelj ali mačka koja ne jebe ništa osim sto je umiljate je? Zanimljivo..aben wrote:točno. to je bliže konceptu prijatelja, nego pas.marcellus wrote:aben wrote:da, mačka je čovikov nojbolji prijatelj. ona je ravnopravna, pas je sluga.
mačka ravnopravna? Nemoj zajebavat. Mačke to ne gledaju tak. Mačkama je u prirodi da sebe smatraju gospodarima svog terena. Ljudima ponekad dozvole da sjednu na njihovu fotelju.
pas je oruđe a ne prijatelj
ako imoš prijatelja, i loše se ponošoš prema njemu, realno je očekivati da će te odjebati.
bi li te pas odjebo? je li to reći prijatelj?
2015-08-15
točno. ni s prijateljima.kaja_333 wrote:
To ti je njihova pseća ljubav. Ostaju jadni lojalni i onima koji ih loše tretiraju. I zato se ipak ne mogu uspoređivati s mačkama.
2014-04-16
Al možes ga hraniti?aben wrote:svi prijatelji na svitu su manje više interesni prijatelji,r_nevjesta wrote:pas i mačka su uglavnom interesni prijatelji, oboje.. iako postoje i iznimkeaben wrote:pas je oruđe a ne prijatelj
ali nijednon prijatelju ne moreš zapovidati, jer automatski prestaje biti prijatelj. bitna odrednica je dobrovoljnost.
2015-08-15
istina!kaja_333 wrote:Zbilja? Ah dobro, ali pas je ipak pas.veber wrote:nije istina. jedne smo godine išli na more i nitko nije imao čuvat mačora pa smo ga ostavili kod punice.kaja_333 wrote:Jok, mačka ti je prijatelj, odneseš ju susjedu koji je bolje hrani i zaboravi da si postojao. A pas pređe kilometre da te nađe.
slijedeće godine je buraz išao svaki dan do kuće i davao mu hranu i vodu.
mačor je cijelo vrijeme bio u kući, uopće nije izlazio. morao mu je pijesak stavit.
a, inače je normalno izlazio van kada smo mi doma.
vodili smo ga na vikendicu i uvijek je bio uz nas...
da imam prostora možda bi nabavio nekog mješanca.
2014-12-30
naaravski. ja nosin njoj isti, i ona nosi meni isti.kaja_333 wrote:Al možes ga hraniti?aben wrote:svi prijatelji na svitu su manje više interesni prijatelji,r_nevjesta wrote:pas i mačka su uglavnom interesni prijatelji, oboje.. iako postoje i iznimkeaben wrote:pas je oruđe a ne prijatelj
jedino je rozlika ča jo ne volin isto ono ča mi ona nosi.
2014-04-16
previše doslovno shvaćaš izraz prijatelj, kad se radi o pripadnicima životinjskih vrsta nižih od čovjekaaben wrote:svi prijatelji na svitu su manje više interesni prijatelji,
no pas sluša tvoje naredbe, ne zato što mu ti to zapovijedaš, nego zato što si ga u treningu naviknuo da će nešto dobiti ako posluša
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:tako je..mi smo mackoljupci ;-)aben wrote:pas je rob, mačka i jo delimo prostor. nekad meni tribo malo tepline krzna, negad nju tribo počešati iza uha. ali isključivo kad obje strone to oće. to prijatelji rodu jedni drugima, a ne sedi! prekreni se! lezi!kaja_333 wrote:Pas je prijatelj, mačka je sama za sebeaben wrote:da, mačka je čovikov nojbolji prijatelj. ona je ravnopravna, pas je sluga.
Tako jeeee, mace su zakon
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
šteta što nemaš, znam za jednog lijepog.. ali je 'pravi' pas, nije kao igračkaveber wrote:da imam prostora možda bi nabavio nekog mješanca.
2014-04-12
ma jo nemun nišće protiv pasov, pasi su oužje a jo držin da svi imaju pravo biti naoružani. naravski, mislin da ni dobro da se oružjen zvecka u javnosti, pa tako svi pasi veći od kolena tribaju imati zaveženu gubicu.
ali, imun puno protiv ljudi ki volu pase. to su obično ljudi koji želu nekome zapovidati, a da ih se voli.ti ljudi žele sljedbenike, bezumno privržene, i beskompromisne.
to su ljudi ki valjda nemaju svoje žene, pa kompeziraju.
ali, imun puno protiv ljudi ki volu pase. to su obično ljudi koji želu nekome zapovidati, a da ih se voli.ti ljudi žele sljedbenike, bezumno privržene, i beskompromisne.
to su ljudi ki valjda nemaju svoje žene, pa kompeziraju.
2014-04-16
jooj..rastopila sam se :-)Noor wrote:Iz istog legla jedva dva da su slicna...imam 23 slatka, mala čupava iskustvaIvyTeasdale wrote:zavisno o odgoju..iz istog legla dvoje potpuno razlicito..marcellus wrote:IvyTeasdale wrote:Maltezer je bas sladak..onaj mini,carski od 1,5 kg cca :D
ima sused, živčano
2014-04-12
nis jo reko da je un vaš prijatelj, to ste vi rekli:)r_nevjesta wrote:previše doslovno shvaćaš izraz prijatelj, kad se radi o pripadnicima životinjskih vrsta nižih od čovjekaaben wrote:svi prijatelji na svitu su manje više interesni prijatelji,
no pas sluša tvoje naredbe, ne zato što mu ti to zapovijedaš, nego zato što si ga u treningu naviknuo da će nešto dobiti ako posluša
ko kad bi robovlasnici na jugu proglosili niže crne vrste prijateljima, jer in držu ekonomiju. a i crnci ne slušaju naredbe jer in gazda tako zapovido, nego jer će dobiti nešto ako ne posluša:)
2014-04-16
;-)*♡*Yehudi wrote:IvyTeasdale wrote:tako je..mi smo mackoljupci ;-)aben wrote:pas je rob, mačka i jo delimo prostor. nekad meni tribo malo tepline krzna, negad nju tribo počešati iza uha. ali isključivo kad obje strone to oće. to prijatelji rodu jedni drugima, a ne sedi! prekreni se! lezi!kaja_333 wrote:Pas je prijatelj, mačka je sama za sebeaben wrote:da, mačka je čovikov nojbolji prijatelj. ona je ravnopravna, pas je sluga.
2014-04-12
mačkoljubci su prirodni neprijatelji pasoljubcimaIvyTeasdale wrote:;-)*♡*Yehudi wrote:IvyTeasdale wrote:tako je..mi smo mackoljupci ;-)aben wrote:pas je rob, mačka i jo delimo prostor. nekad meni tribo malo tepline krzna, negad nju tribo počešati iza uha. ali isključivo kad obje strone to oće. to prijatelji rodu jedni drugima, a ne sedi! prekreni se! lezi!kaja_333 wrote:Pas je prijatelj, mačka je sama za sebeaben wrote:da, mačka je čovikov nojbolji prijatelj. ona je ravnopravna, pas je sluga.
2014-04-16
Page 19 of 28 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 28
Similar topics
» Pas izgrizao dete na smrt u SLO
» Umiljati Staford zaklao majku i sina
» Od djece cvijeća do vječne djece
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
» Karijeristice bez djece
» Umiljati Staford zaklao majku i sina
» Od djece cvijeća do vječne djece
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
» Karijeristice bez djece
Page 19 of 28