Staford izgrizao 11 djece na igralištu
Page 11 of 28
Page 11 of 28 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 28
Re: Staford izgrizao 11 djece na igralištu
bi on...ali ne da onaNoor wrote:dijagram wrote:raznim kajama norama stvarno netko treba objasniti neke stvari, najbolje ja:)
jel se to guraš u sendvič?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ajde, prikljuci seIvyTeasdale wrote:dijagram wrote:raznim kajama norama stvarno netko treba objasniti neke stvari, najbolje ja:)
dijagram-
2015-08-09
vuksadinare wrote:bi on...ali ne da onaNoor wrote:dijagram wrote:raznim kajama norama stvarno netko treba objasniti neke stvari, najbolje ja:)
kaja ili Ivy?
Guest- Guest
ni ja, vidiš da misli da su oni nešto kao puž.Noor wrote:kaja_333 wrote:pa jasno ti je da je taj životinje vidio samo na slici, on je nekakvoj izolaciji izgleda.Noor wrote:deda getting old wrote:
kakva tendencija? to što netko blesav poput kaje daje svom psu biljnu hranu ne znači da se psi pretvaraju u svejede
pas je glupa životinja, progutat će svašta, ako proguta čarape, znači li to da se hrani tekstilom?
zubi i crijeva psa su jasan dokaz da su oni isključivi mesojedi, to što ih kaja hrani rižom je dokaz da njoj nisu sve daske na broju
čuj ovog retarda...
slušaji, ne baljezgaj sranja o stvarima o kojima nemaš usranog pojma...
pas je izuzetno pametna životinja, prepuna karakternih osobina, a glup si jedino ti, što si dokazao zavidnim neznanjem i notornim besmislicama i oko pasa, a i oko biljaka
pas i te kako ima izraženu osobnost ili karakter, koja ga razlikuje od bilo kojeg drugog psa, ne samo iz neke druge pasmine, nego i unutar iste pasmine.
kad si pametan čovjek nabavlja psa, dobro prouči osobnost pasmine i prema tome izabere kakvog psa želi.
u slučaju ovog AST-a, kriv je isključivo vlasnik. amen.
ne bi se čudila ni da ih mlati
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
maricaNoor wrote:vuksadinare wrote:bi on...ali ne da onaNoor wrote:dijagram wrote:raznim kajama norama stvarno netko treba objasniti neke stvari, najbolje ja:)
kaja ili Ivy?
2015-09-08
vuksadinare wrote:maricaNoor wrote:vuksadinare wrote:bi on...ali ne da onaNoor wrote:dijagram wrote:raznim kajama norama stvarno netko treba objasniti neke stvari, najbolje ja:)
kaja ili Ivy?
ona ne vidi
Guest- Guest
kaja ne hrani psa kako spada, negdje sam procitao,mislim u glasu koncila
valja ga oduzeti i povjeriti norki na skrb
dijagram-
2015-08-09
ako je stanična stjenka od celuloze, a nemamo enzime za razgradnju celuloze, unda je to pitanje opravdano.kaja_333 wrote:stanična stjenka, vi ste neki tu neki embriolozi, genetičari ili kaj?aben wrote:a kako se probije stanična stjenka?Dread_Pirate_Roberts wrote:pa naravno da može...to veber bulazni...
više se izvuče iz sirovog povrća nego iz kuhanog, ali se izvuče...
a kako ljudi unose vitamine u tijelo putem hrane ako je to nemoguće ? jer tijelo ne prozvodi samo vitamine i minerale..
vitamini koje ne sintetiziramo unosimo hranom koju moremo razgroditi
2014-04-16
Kako misliš hranit psa? 4 noge i čvalje ima, svijet je okrutan, neka se hranidijagram wrote:kaja ne hrani psa kako spada, negdje sam procitao,mislim u glasu koncila
2014-04-15
Dobro, dobro, pas je jako inteligentna životinja. Da nije tako ne bi naganjao vlastiti rep, te lajao i režao na njega. Svijest mu je toliko razvijena da ne razaznaje kako je to njegov dio tijela.
Guest- Guest
dijagram wrote:kaja ne hrani psa kako spada, negdje sam procitao,mislim u glasu koncila
hrani kaja psa kako treba, sigurna sam da joj nije samo na salati i voću.
Guest- Guest
ma da, ne kuha ni sebi kamoli njemuNoor wrote:dijagram wrote:kaja ne hrani psa kako spada, negdje sam procitao,mislim u glasu koncila
jadna zivotinjica, kad tad nekoga ce zaskociti jer ce biti gladna
Last edited by dijagram on 20/5/2016, 11:40; edited 1 time in total
dijagram-
2015-08-09
ali dusu okrepljujeNoor wrote:vuksadinare wrote:maricaNoor wrote:vuksadinare wrote:bi on...ali ne da onaNoor wrote:dijagram wrote:raznim kajama norama stvarno netko treba objasniti neke stvari, najbolje ja:)
kaja ili Ivy?
ona ne vidi
2015-09-08
deda getting old wrote:Dobro, dobro, pas je jako inteligentna životinja. Da nije tako ne bi naganjao vlastiti rep, te lajao i režao na njega. Svijest mu je toliko razvijena da ne razaznaje kako je to njegov dio tijela.
majstore....zašto se ne informiraš?!
kad pas lovi vlastiti rep, on traži pažnju ili se igra sam sa sobom.
osim toga, to može biti i posljedica različitih zdravstvenih problema, da sad ne nabrajam, al zna se koji su.
daj još malo prosera....
Last edited by Noor on 20/5/2016, 11:44; edited 1 time in total
Guest- Guest
dijagram wrote:ma da, ne kuha ni sebi kamoli njemuNoor wrote:dijagram wrote:kaja ne hrani psa kako spada, negdje sam procitao,mislim u glasu koncila
jadna zivotinjica, kad tad nekoga ce zaskociti jer ce biti gladna
ni ne mora mu kuhati...može kupiti
Guest- Guest
:)dijagram wrote:kaja ne hrani psa kako spada, negdje sam procitao,mislim u glasu koncila
2015-08-15
pa ja mislim da mu je svijest razvijena više nego tebi definitivno. jesi ti ikada imao kakvu životinju, bilo kakvu?deda getting old wrote:Dobro, dobro, pas je jako inteligentna životinja. Da nije tako ne bi naganjao vlastiti rep, te lajao i režao na njega. Svijest mu je toliko razvijena da ne razaznaje kako je to njegov dio tijela.
2015-08-15
ljubica moja, nedam nikomekaja_333 wrote::)dijagram wrote:kaja ne hrani psa kako spada, negdje sam procitao,mislim u glasu koncila
dijagram-
2015-08-09
kornjacukaja_333 wrote:pa ja mislim da mu je svijest razvijena više nego tebi definitivno. jesi ti ikada imao kakvu životinju, bilo kakvu?deda getting old wrote:Dobro, dobro, pas je jako inteligentna životinja. Da nije tako ne bi naganjao vlastiti rep, te lajao i režao na njega. Svijest mu je toliko razvijena da ne razaznaje kako je to njegov dio tijela.
2015-09-08
dijagram wrote:ljubica moja, nedam nikomekaja_333 wrote::)dijagram wrote:kaja ne hrani psa kako spada, negdje sam procitao,mislim u glasu koncila
2015-08-15
ja mislim da nije ni to, vidiš da uopće nije socijaliziran, takve neživotne stvari lupeta da je to strašno.vuksadinare wrote:kornjacukaja_333 wrote:pa ja mislim da mu je svijest razvijena više nego tebi definitivno. jesi ti ikada imao kakvu životinju, bilo kakvu?deda getting old wrote:Dobro, dobro, pas je jako inteligentna životinja. Da nije tako ne bi naganjao vlastiti rep, te lajao i režao na njega. Svijest mu je toliko razvijena da ne razaznaje kako je to njegov dio tijela.
2015-08-15
Page 11 of 28 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 28
Similar topics
» Pas izgrizao dete na smrt u SLO
» Umiljati Staford zaklao majku i sina
» Od djece cvijeća do vječne djece
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
» Karijeristice bez djece
» Umiljati Staford zaklao majku i sina
» Od djece cvijeća do vječne djece
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
» Karijeristice bez djece
Page 11 of 28