Karijeristice bez djece
Page 1 of 1
Karijeristice bez djece
Čitam ovo :
https://sibenski.slobodnadalmacija.hr/sibenik/vijesti/sibenik/dermatolog-dr-sanja-jakelic-otvoreno-o-svome-zivotu-stresovima-i-strahovima-zbog-posla-mi-je-izmakao-brak-a-zbog-korone-sam-izgubila-glas-1111854
Pa ako se nisi ni trudila nije ni čudo šta se nisi udala.
Ovo je nešto kao : nije me bilo briga , mislila san da će netko trčat za mnom a ja ću ga vuć za nos i on će biti gospodin drugi jer je meni karijera i posao gospodin prvi i eto proleti vrime , uvati 50 godina i sad kao jbga.
Dobro aj bar je iskreno otvorena i sama kaže njena greška al ono način razmišljanja je : ja čekala a kad joj netko priđe onda traži razlog da to ne proradi i ima obaveza itd.
Pa nisi se ti tila udat. O tome se radi. Samo o tome.
https://sibenski.slobodnadalmacija.hr/sibenik/vijesti/sibenik/dermatolog-dr-sanja-jakelic-otvoreno-o-svome-zivotu-stresovima-i-strahovima-zbog-posla-mi-je-izmakao-brak-a-zbog-korone-sam-izgubila-glas-1111854
Pa ako se nisi ni trudila nije ni čudo šta se nisi udala.
Ovo je nešto kao : nije me bilo briga , mislila san da će netko trčat za mnom a ja ću ga vuć za nos i on će biti gospodin drugi jer je meni karijera i posao gospodin prvi i eto proleti vrime , uvati 50 godina i sad kao jbga.
Dobro aj bar je iskreno otvorena i sama kaže njena greška al ono način razmišljanja je : ja čekala a kad joj netko priđe onda traži razlog da to ne proradi i ima obaveza itd.
Pa nisi se ti tila udat. O tome se radi. Samo o tome.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Karijeristice bez djece
U scinetologiji imamo jedan izraz koji kaže : Namjera je uzrok.
Također ne priznajemo ono : nemam vremena.
Karijera ( nemam vremena ) , tila dicu ( nisam našla nikog , ko da za to mora biti gospodin savršeni ).
Lažeš ono.
Nije te zanimalo i to je sve. Nisi imala namjeru. Cila priča.
Prestani izmišljati razloge da se opravdaš.
Također ne priznajemo ono : nemam vremena.
Karijera ( nemam vremena ) , tila dicu ( nisam našla nikog , ko da za to mora biti gospodin savršeni ).
Lažeš ono.
Nije te zanimalo i to je sve. Nisi imala namjeru. Cila priča.
Prestani izmišljati razloge da se opravdaš.
2014-04-11
Zdrava mlada jedinka i onda ima izliku zašto se nije udala i/ili ostvarila potomstvo nego joj je proša voz.
Stvarno ? Ti to mene zajebavaš ?
Stvarno ? Ti to mene zajebavaš ?
2014-04-11
Smiješno mi je slušat odrasle ljude ( 50 godina ) k tome još i fakultetski obrazovane ( recimo ja to uopće nisam ) i onda kao jest sama kriva priznaje al izlika je karijera i nije našla pravoga ( fatalna ljubav ).
Ne.
Nisi imala namjeru. Namjera je uzrok.
Ne.
Nisi imala namjeru. Namjera je uzrok.
2014-04-11
I onda nemaš potomstvo jer to je nagon za razmnožavanjem slab i nikakav.
Oslobađaš životni prostor za druge koji ga imaju.
Jednostavno.
Oslobađaš životni prostor za druge koji ga imaju.
Jednostavno.
2014-04-11
Mlada i zdrava ženska osoba koja u 20 godina nije našla nekog muškog da joj sprči dite a pripadnici drugog spola šetajj naokolo...
Pa brate mili i bolje da nemaš potomstvo.
Nagon za razmnožavanjem ti je toliko nizak da bolje da ne širiš taj genom na iduća pokoljenja i da se to širi unutar ukupne populacije.
S druge strane ostaje više životnog prostora i resursa za ove koji taj genom imaju jak.
Pa brate mili i bolje da nemaš potomstvo.
Nagon za razmnožavanjem ti je toliko nizak da bolje da ne širiš taj genom na iduća pokoljenja i da se to širi unutar ukupne populacije.
S druge strane ostaje više životnog prostora i resursa za ove koji taj genom imaju jak.
2014-04-11
Nije uopće nije bitno šta neke žene nemaju potomstvo. Nisu ni u prošlosti sve imale pa ne mora ni danas.
Al neke stvari , to se mora reagirati.
Smetala karijera , nije našla gospodina savršenog itd.
Znači u 20 godina pored toliko muških okolo nisi uspila u tome da ti u pet minuta netko napravi dite ?
To oćeš reč ?
Pa nije te zanimalo.
Prosto ko pasulj.
Nemaš nagon za razmnožavanjem.
Al neke stvari , to se mora reagirati.
Smetala karijera , nije našla gospodina savršenog itd.
Znači u 20 godina pored toliko muških okolo nisi uspila u tome da ti u pet minuta netko napravi dite ?
To oćeš reč ?
Pa nije te zanimalo.
Prosto ko pasulj.
Nemaš nagon za razmnožavanjem.
2014-04-11
Prije matrijarhata dođe pajdo, toljaga , za kosu i put pećine i za devet mjeseci dojiš dite oćeš nećeš.
Sad su pravila malo drugačija.
Teže ćete do potomstva.
Sad su pravila malo drugačija.
Teže ćete do potomstva.
2014-04-11
Baš me zanima kako ćete dignit ovo s tim materijalom ( karijeristice ) koje pokušavaju prodat priču da ona u 20 godina nije našla pet minuta vrimena da si napravi dite pored toliko muški okolo nego je karijera , nije našla pravog i slične priče za malu djecu.
2014-04-11
To je 20 godina.
Radi karijere i jer nije našla pravoga nije ostvarila potomstvo.
To neka šala ili šta ?
Nisi našla pet minuta da napraviš dite s bilo kime u ti 20 godina ?
Frapiran sam.
Radi karijere i jer nije našla pravoga nije ostvarila potomstvo.
To neka šala ili šta ?
Nisi našla pet minuta da napraviš dite s bilo kime u ti 20 godina ?
Frapiran sam.
2014-04-11
Indija razmišlja o uvođenju zakona po kojem se onaj tko ima više od dvoje djece ne može zapošljavati u državnu službu. Žele smanjit natalitet.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t47477-najmnogoljudnija-drzava-indije-razmisljanja-o-uvoenju-politike-dvoje-djece
Vidit ćemo koliko će Hrvatska izdržati da ne donese isti takvi zakon pa se oni bez djece uopće neće moći zapošljavati u državnu službu.. Nizak je natalitet. Urušavaju sigurnost i stabilnost države za koju rade.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t47477-najmnogoljudnija-drzava-indije-razmisljanja-o-uvoenju-politike-dvoje-djece
Vidit ćemo koliko će Hrvatska izdržati da ne donese isti takvi zakon pa se oni bez djece uopće neće moći zapošljavati u državnu službu.. Nizak je natalitet. Urušavaju sigurnost i stabilnost države za koju rade.
2014-04-11
Malo će se drukčije raspravljati s vama u budućnosti kad upadnete s pričom kako u 20 godina radi karijere i jer niste našle gospodina pravoga niste si našle pet minuta da napravite potomstvo a rok ističe.
Malo drukčije ćemo pričat.
Malo drukčije ćemo pričat.
2014-04-11
Ja bi sam sebe ispleska da sam žena i da kažem da radi karijere i jer nisam našla gospodina savršenog nisam ostvarila potomstvo.
Lažeš. Nije ti se dalo. To je cijela istina.
Ne laži nas.
Lažeš. Nije ti se dalo. To je cijela istina.
Ne laži nas.
2014-04-11
Volija bi nać pitanje slično ovome a da se može postavit muškom spolu , samo ima nekoliko tehničkih problema jer ovi mogu cili život imat dicu , ne sudjeluju devet mjeseci u kreiranju toga i nisu spol koji se bavi odgojem djece primarno nego karijerom ( posao , zarada itd ) pa nemaju baš tu šemu da su neku svoju djecu propustili kreirat i odgajat jer to nije njihov posao.
Mislim ako ih pitaš zašto nisu ušli u brak i stvorili potomstvo odgovor će ti biti da im se nisu svidile. Nisu oni baš ono da će po svaku cijenu i svakom tu djecu. Oni su slobodnjaci. Dica im nisu prioritet sama po sebi. U suštini nisu im nikakvi prioritet.
Mislim ako ih pitaš zašto nisu ušli u brak i stvorili potomstvo odgovor će ti biti da im se nisu svidile. Nisu oni baš ono da će po svaku cijenu i svakom tu djecu. Oni su slobodnjaci. Dica im nisu prioritet sama po sebi. U suštini nisu im nikakvi prioritet.
2014-04-11
Malo teško isto pitanje postavit muškome jer odgovor ti je uvijek nije mi se dalo ( u to spada i nisam naša neku koja meni paše ) i kako može uvik onda je nastavk : posli ako šta uleti a u osnovi ih to nije brige jer ga s godinama ni seks više ne zanima toliko.
Nisu spol kojima se inkarnacija vrti oko kreiranja i odgajanja djece. Ako neće neka ženska to sve držat oni baš i nisu toliki kreteni pa da oni to drže. Nije to njihov posal.
Muškarci inače imaju puno veći ego od žena pa je uvijek ono jel to meni paše , dakle ja a ne netko drugi ( žena , djeca itd ).
Uvijek je jel meni paše dakle ja je u centru misli
Nisu spol kojima se inkarnacija vrti oko kreiranja i odgajanja djece. Ako neće neka ženska to sve držat oni baš i nisu toliki kreteni pa da oni to drže. Nije to njihov posal.
Muškarci inače imaju puno veći ego od žena pa je uvijek ono jel to meni paše , dakle ja a ne netko drugi ( žena , djeca itd ).
Uvijek je jel meni paše dakle ja je u centru misli
2014-04-11
Sad u matrijarhatu imamo nasilan pokušaj da se taj ego ukroti i stavi u službu ženama i djeci.
No rezultati se vide po demografskoj strukturi. Ništa od cile priče ukročivanja toga.
Evolucijski je to tu tako da je i sam pokušaj nasilnog uklanjanja toga opasan.
No rezultati se vide po demografskoj strukturi. Ništa od cile priče ukročivanja toga.
Evolucijski je to tu tako da je i sam pokušaj nasilnog uklanjanja toga opasan.
2014-04-11
Similar topics
» Od djece cvijeća do vječne djece
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
» U Africi 85 miliona neprijavljene djece
» edukacija djece
» NBC: mikročipiranje djece
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
» U Africi 85 miliona neprijavljene djece
» edukacija djece
» NBC: mikročipiranje djece
Page 1 of 1