ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Staford izgrizao 11 djece na igralištu

Page 20 of 28 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 28  Next

Go down

Staford izgrizao 11 djece na igralištu - Page 20 Empty Re: Staford izgrizao 11 djece na igralištu

Post by aben 20/5/2016, 18:29

IvyTeasdale wrote:
Yehudi wrote:
IvyTeasdale wrote:
aben wrote:
kaja_333 wrote:
aben wrote:da, mačka je čovikov nojbolji prijatelj. ona je ravnopravna, pas je sluga.
Pas je prijatelj, mačka je sama za sebe
pas je rob, mačka i jo delimo prostor. nekad meni tribo malo tepline krzna, negad nju tribo počešati iza uha. ali isključivo kad obje strone to oće. to prijatelji rodu jedni drugima, a ne sedi! prekreni se! lezi!
tako je..mi smo mackoljupci ;-)
Staford izgrizao 11 djece na igralištu - Page 20 Img_2019

Tako jeeee, mace su zakon
;-)*♡*
mačkoljubci su prirodni neprijatelji pasoljubcima

aben

2014-04-16

Back to top Go down

Staford izgrizao 11 djece na igralištu - Page 20 Empty Re: Staford izgrizao 11 djece na igralištu

Post by L'âme 20/5/2016, 18:29

aben wrote:
veber wrote:
kaja_333 wrote:Jok, mačka ti je prijatelj, odneseš ju susjedu koji je bolje hrani i zaboravi da si postojao. A pas pređe kilometre da te nađe.
nije istina. jedne smo godine išli na more i nitko nije imao čuvat mačora pa smo ga ostavili kod punice.
veli da je danima zavijao, odbijao jesti, a kada sam došao po njega nisam otvorio vrata od auta kako treba i odmah mi je skočio u krilo.
to ako je muška maška, ako je ženska onda joj ni pravo ča te ni bilo, i duri se.
hshaha,istina 8-)

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by kaya 20/5/2016, 18:30

r_nevjesta wrote:
aben wrote:svi prijatelji na svitu su manje više interesni prijatelji,

ali nijednon prijatelju ne moreš zapovidati, jer automatski prestaje biti prijatelj. bitna odrednica je dobrovoljnost.
previše doslovno shvaćaš izraz prijatelj, kad se radi o pripadnicima životinjskih vrsta nižih od čovjeka
no pas sluša tvoje naredbe, ne zato što mu ti to zapovijedaš, nego zato što si ga u treningu naviknuo da će nešto dobiti ako posluša
A nekad i ne, moj je uvijek nosio vrećicu iz dućana do doma. I to mu je moraš dati, skače i hvata ju za ručkice dok ju ne das. A nisam ga na to učila ili mu davala nagradu ili tako nešto. On si je nekako to uzeo sam u zadatak, nemam pojma zašto.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by veber 20/5/2016, 18:31

r_nevjesta wrote:
veber wrote:da imam prostora možda bi nabavio nekog mješanca.
šteta što nemaš, znam za jednog lijepog.. ali je 'pravi' pas, nije kao igračka
Staford izgrizao 11 djece na igralištu - Page 20 <a href=Staford izgrizao 11 djece na igralištu - Page 20 Tobi11

od tete. iz dumovca.

stalno mi se mota po baušteli :D

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by L'âme 20/5/2016, 18:32

Sladak je ;-)

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by marcellus 20/5/2016, 18:33

Staford izgrizao 11 djece na igralištu - Page 20 7deaee11d40268da84df9d6f07623bf0

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kaya 20/5/2016, 18:33

aben wrote:
r_nevjesta wrote:

ali nijednon prijatelju ne moreš zapovidati, jer automatski prestaje biti prijatelj. bitna odrednica je dobrovoljnost.
previše doslovno shvaćaš izraz prijatelj, kad se radi o pripadnicima životinjskih vrsta nižih od čovjeka
no pas sluša tvoje naredbe, ne zato što mu ti to zapovijedaš, nego zato što si ga u treningu naviknuo da će nešto dobiti ako posluša
nis jo reko da je un vaš prijatelj, to ste vi rekli:)

ko kad bi robovlasnici na jugu proglosili niže crne vrste prijateljima, jer in držu ekonomiju.  a i crnci ne slušaju naredbe jer in gazda tako zapovido, nego jer će dobiti nešto ako ne posluša:)
Usporedba ti je bezveze, oni mogu biti radni ali i neradni. Uglavnom su drugo. Njega ne veze hrana nego ljubav prema vlasniku. Odnesi ga kod susjeda koji ce hraniti bolje i vratiti ce se tebi svejedno. Teorije ti nemaju veze.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by aben 20/5/2016, 18:33

marcellus wrote:Staford izgrizao 11 djece na igralištu - Page 20 7deaee11d40268da84df9d6f07623bf0
e, to su šporke beštije, bljak...

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by neva 20/5/2016, 18:34

aben wrote:nis jo reko da je un vaš prijatelj, to ste vi rekli:)

ko kad bi robovlasnici na jugu proglosili niže crne vrste prijateljima, jer in držu ekonomiju.  a i crnci ne slušaju naredbe jer in gazda tako zapovido, nego jer će dobiti nešto ako ne posluša:)
izraz prijatelj u slučaju psa je eufemizam i opisuje malo drugačiji odnos od prijateljstva među ljudima
točno je da su domaće i kućne životinje podložne čovjeku i ljudi ih koriste za nešto, ako za ništa drugo, a ono za razonodu i društvo
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by aben 20/5/2016, 18:35

kaja_333 wrote:
aben wrote:
r_nevjesta wrote:

nis jo reko da je un vaš prijatelj, to ste vi rekli:)

Usporedba ti je bezveze, oni mogu biti radni ali i neradni. Uglavnom su drugo. Njega ne veze hrana nego ljubav prema vlasniku. Odnesi ga kod susjeda koji ce hraniti bolje i vratiti ce se tebi svejedno. Teorije ti nemaju veze.
i nisu neke teorije,

ako sun predoslovno shvati rič prijatelj, mea kulpa. ali njihova priroda bezuvjetnosti je sranje, to ostaje.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 20/5/2016, 18:36

Staford izgrizao 11 djece na igralištu - Page 20 Vecera10

Problem s mačkama je što im je recimo teže nego psima objasniti neke stvari... mačka nije bila izvorno u planu za ovu fotku, samo list...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben 20/5/2016, 18:36

r_nevjesta wrote:
aben wrote:nis jo reko da je un vaš prijatelj, to ste vi rekli:)

izraz prijatelj u slučaju psa je eufemizam i opisuje malo drugačiji odnos od prijateljstva među ljudima
točno je da su domaće i kućne životinje podložne čovjeku i ljudi ih koriste za nešto, ako za ništa drugo, a ono za razonodu i društvo
ne ću više pritiskati po toj sintagmi.

ali nojdi mi prijateljskiji odnos među beštijama i ljudima od maška - čovik.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by neva 20/5/2016, 18:38

kaja_333 wrote:A nekad i ne, moj je uvijek nosio vrećicu iz dućana do doma. I to mu je moraš dati, skače i hvata ju za ručkice dok ju ne das. A nisam ga na to učila ili mu davala nagradu ili tako nešto. On si je nekako to uzeo sam u zadatak, nemam pojma zašto.
možda je to izabrao kao igru, nisu svi psi stalno pohlepni na hranu, neki se jako vole igrati i kroz igru ih je lakše nešto naučiti
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by neva 20/5/2016, 18:40

veber wrote:
r_nevjesta wrote:
veber wrote:da imam prostora možda bi nabavio nekog mješanca.
šteta što nemaš, znam za jednog lijepog.. ali je 'pravi' pas, nije kao igračka
Staford izgrizao 11 djece na igralištu - Page 20 <a href=Staford izgrizao 11 djece na igralištu - Page 20 Tobi11

od tete. iz dumovca.

stalno mi se mota po baušteli :D
slatki je, nešto kao terijer, čini mi se :)
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 20/5/2016, 18:43

Yehudi wrote:
IvyTeasdale wrote:
aben wrote:
kaja_333 wrote:
aben wrote:da, mačka je čovikov nojbolji prijatelj. ona je ravnopravna, pas je sluga.
Pas je prijatelj, mačka je sama za sebe
pas je rob, mačka i jo delimo prostor. nekad meni tribo malo tepline krzna, negad nju tribo počešati iza uha. ali isključivo kad obje strone to oće. to prijatelji rodu jedni drugima, a ne sedi! prekreni se! lezi!
tako je..mi smo mackoljupci ;-)
Staford izgrizao 11 djece na igralištu - Page 20 Img_2019

Tako jeeee, mace su zakon
too mačor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 20/5/2016, 18:45

ovi pasisti ko da ne kužu da vode nisu dobrodošli..pa pogljedojte  samo sliku goli livo na popisu foruma. jedna prijava adminu, i opla -ban!
jel mi vama dolazimo na forume s wiskas forama?
malo se povucite i sve će biti u redu.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by neva 20/5/2016, 18:46

aben wrote:ne ću više pritiskati po toj sintagmi.

ali nojdi mi prijateljskiji odnos među beštijama i ljudima od maška - čovik.
ok, ali zbilja nemam potrebu za mjerenjem razine 'prijateljstva' između ljudi i njihovih ljubimaca
i nisam previše slektivna, životinje su mi općenito drage, psi, mace, miševi, zečeki, ni sama ne znam zašto, valjda neki plemenski atavizam :D
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by veber 20/5/2016, 18:47

marcellus wrote:Staford izgrizao 11 djece na igralištu - Page 20 Vecera10

Problem s mačkama je što im je recimo teže nego psima objasniti neke stvari... mačka nije bila izvorno u planu za ovu fotku, samo list...
ja sam štefeka naučio koji je prostor naš, a koji njegov. nikada mi nije na stol došao.
jedino ga nisam mogao odučit da pije vodu iz školjke :D

mrcina je naučila dići dasku :D

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by kaya 20/5/2016, 18:48

marcellus wrote:

Problem s mačkama je što im je recimo teže nego psima objasniti neke stvari...
psi imaju sposobnost razumijevanja i suosjećanja s čovjekom, pa i po pogledu nekad zna što misliš. 50 ak riječi zna a da nisu komande, do par brojeva i broji, pokaži mu tri keksa i daj 2 on, čeka treći itd.itd. do tih kognitivnih sposobnosti pasa se došlo proučavanjem i istraživanjem. mačke to ne mogu, ne znači da su gluplje nego se s njima ne može raditi na taj način. njih istraživati i njihove sposobnosti komunikacije je kao istraživati ribe na primjer, nemoguće, kužiš kaj želim reći. možda  i mogu ali s njima ne možeš raditi i to potvrditi.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by veber 20/5/2016, 18:49

r_nevjesta wrote:
veber wrote:slatki je, nešto kao terijer, čini mi se :)
 mišung vulgaris.

najgore je to što bi pomagao na baušteli, pa najebe :D

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by kaya 20/5/2016, 18:50

r_nevjesta wrote:
kaja_333 wrote:A nekad i ne, moj je uvijek nosio vrećicu iz dućana do doma. I to mu je moraš dati, skače i hvata ju za ručkice dok ju ne das. A nisam ga na to učila ili mu davala nagradu ili tako nešto. On si je nekako to uzeo sam u zadatak, nemam pojma zašto.
možda je to izabrao kao igru, nisu svi psi stalno pohlepni na hranu, neki se jako vole igrati i kroz igru ih je lakše nešto naučiti
pa vjerojatno kao igru.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 20 of 28 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 28  Next

Back to top

- Similar topics