Staford izgrizao 11 djece na igralištu
Page 28 of 28
Page 28 of 28 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28
Re: Staford izgrizao 11 djece na igralištu
ok lubeničice ;)Noor wrote:veber wrote:tikvico
ljepše je dinjico
veber- Posts : 53509
2014-12-30
shvaćam i ja tebeNoor wrote:cassanowa wrote:ja se ne volim slikavat... bundevoNoor wrote:cassanowa wrote:moš se slikatNoor wrote:evo jos jednog fana juhe od salatecassanowa wrote:A di to triba sa životinjama? Na trosjed možda???vuksadinare wrote:Spremi se na rostiljanje od strane kaje i noorcassanowa wrote:Životinje triba sve u šumu. Tamo im je misto. Amen!
moš se ti...blitvo
ak si ružan bar na pola kolko si glup...shvaćam te
Guest- Guest
veber wrote:ok lubeničice ;)Noor wrote:veber wrote:tikvico
ljepše je dinjico
e..moji pasi i to jako vole..dinje i lubenice..breskve..i šljive
nakon 2 kg mesine to im je desert
Guest- Guest
Tome se ni ne čudim...Noor wrote:ja uđem kad poželim i tamo.cassanowa wrote:zato jer ni ja, npr. pasu, ne ulazim u njegovu kuću...kaja_333 wrote:zašto ne.cassanowa wrote:A di to triba sa životinjama? Na trosjed možda???vuksadinare wrote:Spremi se na rostiljanje od strane kaje i noorcassanowa wrote:Životinje triba sve u šumu. Tamo im je misto. Amen!
Guest- Guest
mativka wrote::D Znak pažnje i svjesnosti, više :)aben wrote:sve ok, samomativka wrote:Ono što mi je lijepo kod mačaka unatoč njihovoj neukrotivoj čudi je to što mačka donese na prag miša svom gospodaru. Ali isto tako ne svaka mačka. Ima i njih ljenivaca, ali one koje to naprave, nekako su mi više vrijedne od ostalih :)aben wrote:ne ne, libertarijanciStarhemberg wrote:Volim mačke više nego pse iskreno, ali ako je ja hranim, nije libertarijanac nikako
su slobodni ulaziti u bilokakove asocijacije pa i komunističke ili fašističke, bit je u dobrovoljnosti.
ako se i ti i tvoja maška složite da ćeš je ti hroniti- sve je ok.
uostalon, al po slavoniji nemo mišov, bakula?
maška nemo gospodora, ona donese miša ili ćoka više iz sažaljenja, jer zno da ih jo sun ne morin uloviti...
da, maca to donese da te nahrani jer vidi da si ćorav gluh i nesposoban loviti, a malo i da se pohvali ulovom i digne repić
mačke nisu zanimljive, kao da imaš još jednu vazu koju treba hraniti
2014-04-15
Page 28 of 28 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28
Similar topics
» Pas izgrizao dete na smrt u SLO
» Umiljati Staford zaklao majku i sina
» Od djece cvijeća do vječne djece
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
» Karijeristice bez djece
» Umiljati Staford zaklao majku i sina
» Od djece cvijeća do vječne djece
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
» Karijeristice bez djece
Page 28 of 28