Staford izgrizao 11 djece na igralištu
Page 18 of 28
Page 18 of 28 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 28
Re: Staford izgrizao 11 djece na igralištu
Mi smo doma razmišljali o pesu ali je mačka glasala protiv te ideje
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
joojjj tamagoči, kak sam ga uzgajao i pazio, a sin stisne reset
tak sam ga zafrljačio o zid....
dedi i baki više nije palo na pamet kupiti nešto takvo.
tak sam ga zafrljačio o zid....
dedi i baki više nije palo na pamet kupiti nešto takvo.
2014-12-30
da, mačka je čovikov nojbolji prijatelj. ona je ravnopravna, pas je sluga.
2014-04-16
mačka ima pravo veta?marcellus wrote:Mi smo doma razmišljali o pesu ali je mačka glasala protiv te ideje
2014-12-30
veber wrote:mačka ima pravo veta?marcellus wrote:Mi smo doma razmišljali o pesu ali je mačka glasala protiv te ideje
nema neko visoko mišljenje o pesima, u stvari ih prezire
aben wrote:da, mačka je čovikov nojbolji prijatelj. ona je ravnopravna, pas je sluga.
mačka ravnopravna? Nemoj zajebavat. Mačke to ne gledaju tak. Mačkama je u prirodi da sebe smatraju gospodarima svog terena. Ljudima ponekad dozvole da sjednu na njihovu fotelju.
čini ti se, mačka bi obožavala da ima koga zlostavljatimarcellus wrote:Mi smo doma razmišljali o pesu ali je mačka glasala protiv te ideje
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Pas je prijatelj, mačka je sama za sebeaben wrote:da, mačka je čovikov nojbolji prijatelj. ona je ravnopravna, pas je sluga.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
znači mačka kolo vodimarcellus wrote:veber wrote:mačka ima pravo veta?marcellus wrote:Mi smo doma razmišljali o pesu ali je mačka glasala protiv te ideje
nema neko visoko mišljenje o pesima, u stvari ih prezire
2014-12-30
točno. to je bliže konceptu prijatelja, nego pas.marcellus wrote:aben wrote:da, mačka je čovikov nojbolji prijatelj. ona je ravnopravna, pas je sluga.
mačka ravnopravna? Nemoj zajebavat. Mačke to ne gledaju tak. Mačkama je u prirodi da sebe smatraju gospodarima svog terena. Ljudima ponekad dozvole da sjednu na njihovu fotelju.
2014-04-16
kaja_333 wrote:Pas je prijatelj, mačka je sama za sebeaben wrote:da, mačka je čovikov nojbolji prijatelj. ona je ravnopravna, pas je sluga.
2014-12-30
pas je rob, mačka i jo delimo prostor. nekad meni tribo malo tepline krzna, negad nju tribo počešati iza uha. ali isključivo kad obje strone to oće. to prijatelji rodu jedni drugima, a ne sedi! prekreni se! lezi!kaja_333 wrote:Pas je prijatelj, mačka je sama za sebeaben wrote:da, mačka je čovikov nojbolji prijatelj. ona je ravnopravna, pas je sluga.
2014-04-16
mislim da bi ih vjerojatno rastavio na sastavne dijelove i od 2 probao napraviti 4-5kaja_333 wrote:da, da su mu kupili dva pokušao bi ih razmnožiti.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Znaci pas koji vodi slijepe ili čuva stado ili ceka vlasnika godinama nije prijatelj ali mačka koja ne jebe ništa osim sto je umiljate je? Zanimljivo..aben wrote:točno. to je bliže konceptu prijatelja, nego pas.marcellus wrote:aben wrote:da, mačka je čovikov nojbolji prijatelj. ona je ravnopravna, pas je sluga.
2015-08-15
:)r_nevjesta wrote:mislim da bi ih vjerojatno rastavio na sastavne dijelove i od 2 probao napraviti 4-5kaja_333 wrote:da, da su mu kupili dva pokušao bi ih razmnožiti.
Genetski bi ih modificirao i izbacio neke dijelove.
2015-08-15
Ma da, mislis da funkcionira na samo komande?aben wrote:pas je rob, mačka i jo delimo prostor. nekad meni tribo malo tepline krzna, negad nju tribo počešati iza uha. ali isključivo kad obje strone to oće. to prijatelji rodu jedni drugima, a ne sedi! prekreni se! lezi!kaja_333 wrote:Pas je prijatelj, mačka je sama za sebeaben wrote:da, mačka je čovikov nojbolji prijatelj. ona je ravnopravna, pas je sluga.
2015-08-15
jel ti pištolj ki te čuvo prijatelj? jel ti šćop za hodanje prijatelj? ni.kaja_333 wrote:Znaci pas koji vodi slijepe ili čuva stado ili ceka vlasnika godinama nije prijatelj ali mačka koja ne jebe ništa osim sto je umiljate je? Zanimljivo..aben wrote:točno. to je bliže konceptu prijatelja, nego pas.marcellus wrote:aben wrote:da, mačka je čovikov nojbolji prijatelj. ona je ravnopravna, pas je sluga.
pas je oruđe a ne prijatelj
2014-04-16
Jok, mačka ti je prijatelj, odneseš ju susjedu koji je bolje hrani i zaboravi da si postojao. A pas pređe kilometre da te nađe.aben wrote:jel ti pištolj ki te čuvo prijatelj? jel ti šćop za hodanje prijatelj? ni.kaja_333 wrote:Znaci pas koji vodi slijepe ili čuva stado ili ceka vlasnika godinama nije prijatelj ali mačka koja ne jebe ništa osim sto je umiljate je? Zanimljivo..aben wrote:točno. to je bliže konceptu prijatelja, nego pas.marcellus wrote:aben wrote:da, mačka je čovikov nojbolji prijatelj. ona je ravnopravna, pas je sluga.
pas je oruđe a ne prijatelj
2015-08-15
i mačke su privržene. moj mačor je čuvao malu u koljevci i samo smo žena i ja smjeli prići.kaja_333 wrote:Znaci pas koji vodi slijepe ili čuva stado ili ceka vlasnika godinama nije prijatelj ali mačka koja ne jebe ništa osim sto je umiljate je? Zanimljivo..
na sve druge je skakao.
naravno nije kao pas...
2014-12-30
tako je..mi smo mackoljupci ;-)aben wrote:pas je rob, mačka i jo delimo prostor. nekad meni tribo malo tepline krzna, negad nju tribo počešati iza uha. ali isključivo kad obje strone to oće. to prijatelji rodu jedni drugima, a ne sedi! prekreni se! lezi!kaja_333 wrote:Pas je prijatelj, mačka je sama za sebeaben wrote:da, mačka je čovikov nojbolji prijatelj. ona je ravnopravna, pas je sluga.
2014-04-12
Ma ne moze se uspoređivati uopće, mačke su tako, slatke i to je to.veber wrote:i mačke su privržene. moj mačor je čuvao malu u koljevci i samo smo žena i ja smjeli prići.kaja_333 wrote:Znaci pas koji vodi slijepe ili čuva stado ili ceka vlasnika godinama nije prijatelj ali mačka koja ne jebe ništa osim sto je umiljate je? Zanimljivo..
na sve druge je skakao.
naravno nije kao pas...
2015-08-15
Page 18 of 28 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 28
Similar topics
» Pas izgrizao dete na smrt u SLO
» Umiljati Staford zaklao majku i sina
» Od djece cvijeća do vječne djece
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
» Karijeristice bez djece
» Umiljati Staford zaklao majku i sina
» Od djece cvijeća do vječne djece
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
» Karijeristice bez djece
Page 18 of 28