Staford izgrizao 11 djece na igralištu
Page 12 of 28
Page 12 of 28 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 28
Re: Staford izgrizao 11 djece na igralištu
ja mislim da nije ni to, vidiš da uopće nije socijaliziran, takve neživotne stvari lupeta da je to strašno.vuksadinare wrote:kornjacukaja_333 wrote:pa ja mislim da mu je svijest razvijena više nego tebi definitivno. jesi ti ikada imao kakvu životinju, bilo kakvu?deda getting old wrote:Dobro, dobro, pas je jako inteligentna životinja. Da nije tako ne bi naganjao vlastiti rep, te lajao i režao na njega. Svijest mu je toliko razvijena da ne razaznaje kako je to njegov dio tijela.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
...kornjaca mu pase..on spor a i ona..za cuvanje um nije potreban..a mozda bi njemu i utekla..kaja_333 wrote:ja mislim da nije ni to, vidiš da uopće nije socijaliziran, takve neživotne stvari lupeta da je to strašno.vuksadinare wrote:kornjacukaja_333 wrote:pa ja mislim da mu je svijest razvijena više nego tebi definitivno. jesi ti ikada imao kakvu životinju, bilo kakvu?deda getting old wrote:Dobro, dobro, pas je jako inteligentna životinja. Da nije tako ne bi naganjao vlastiti rep, te lajao i režao na njega. Svijest mu je toliko razvijena da ne razaznaje kako je to njegov dio tijela.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
a možda bi ju i mučio jer misli da je salata.vuksadinare wrote:...kornjaca mu pase..on spor a i ona..za cuvanje um nije potreban..a mozda bi njemu i utekla..kaja_333 wrote:ja mislim da nije ni to, vidiš da uopće nije socijaliziran, takve neživotne stvari lupeta da je to strašno.vuksadinare wrote:kornjacukaja_333 wrote:pa ja mislim da mu je svijest razvijena više nego tebi definitivno. jesi ti ikada imao kakvu životinju, bilo kakvu?deda getting old wrote:Dobro, dobro, pas je jako inteligentna životinja. Da nije tako ne bi naganjao vlastiti rep, te lajao i režao na njega. Svijest mu je toliko razvijena da ne razaznaje kako je to njegov dio tijela.
2015-08-15
..ili dagnjakaja_333 wrote:a možda bi ju i mučio jer misli da je salata.vuksadinare wrote:...kornjaca mu pase..on spor a i ona..za cuvanje um nije potreban..a mozda bi njemu i utekla..kaja_333 wrote:ja mislim da nije ni to, vidiš da uopće nije socijaliziran, takve neživotne stvari lupeta da je to strašno.vuksadinare wrote:kornjacukaja_333 wrote:pa ja mislim da mu je svijest razvijena više nego tebi definitivno. jesi ti ikada imao kakvu životinju, bilo kakvu?deda getting old wrote:Dobro, dobro, pas je jako inteligentna životinja. Da nije tako ne bi naganjao vlastiti rep, te lajao i režao na njega. Svijest mu je toliko razvijena da ne razaznaje kako je to njegov dio tijela.
2015-09-08
da, da dagnja.vuksadinare wrote:..ili dagnjakaja_333 wrote:a možda bi ju i mučio jer misli da je salata.vuksadinare wrote:...kornjaca mu pase..on spor a i ona..za cuvanje um nije potreban..a mozda bi njemu i utekla..kaja_333 wrote:ja mislim da nije ni to, vidiš da uopće nije socijaliziran, takve neživotne stvari lupeta da je to strašno.vuksadinare wrote:kornjacukaja_333 wrote:pa ja mislim da mu je svijest razvijena više nego tebi definitivno. jesi ti ikada imao kakvu životinju, bilo kakvu?deda getting old wrote:Dobro, dobro, pas je jako inteligentna životinja. Da nije tako ne bi naganjao vlastiti rep, te lajao i režao na njega. Svijest mu je toliko razvijena da ne razaznaje kako je to njegov dio tijela.
2015-08-15
ha ha ha ha, danas si me najbolje nasmijao..dijagram wrote:ma da, ne kuha ni sebi kamoli njemuNoor wrote:dijagram wrote:kaja ne hrani psa kako spada, negdje sam procitao,mislim u glasu koncila
valja ga oduzeti i povjeriti norki na skrb
hrani kaja psa kako treba, sigurna sam da joj nije samo na salati i voću.
jadna zivotinjica, kad tad nekoga ce zaskociti jer ce biti gladna
2014-04-11
pusti kajo...kaja_333 wrote:stanična stjenka, vi ste neki tu neki embriolozi, genetičari ili kaj?aben wrote:a kako se probije stanična stjenka?Dread_Pirate_Roberts wrote:pa naravno da može...to veber bulazni...
više se izvuče iz sirovog povrća nego iz kuhanog, ali se izvuče...
a kako ljudi unose vitamine u tijelo putem hrane ako je to nemoguće ? jer tijelo ne prozvodi samo vitamine i minerale..
mislite što hoćete...najbolje vam je ne jesti povrće nego se kljukajte tabletama koje su napucane vitaminima i mineralima...
IvyTeasdale wrote:ha ha ha ha, danas si me najbolje nasmijao..dijagram wrote:ma da, ne kuha ni sebi kamoli njemuNoor wrote:dijagram wrote:kaja ne hrani psa kako spada, negdje sam procitao,mislim u glasu koncila
valja ga oduzeti i povjeriti norki na skrb
hrani kaja psa kako treba, sigurna sam da joj nije samo na salati i voću.
jadna zivotinjica, kad tad nekoga ce zaskociti jer ce biti gladna
dijagram-
2015-08-09
http://lmgtfy.com/?q=absorption+of+nutrients+from+vegetables
evo još malo...ne nema ničeg...o jebote pameti...
evo još malo...ne nema ničeg...o jebote pameti...
....a cuj nekog zajebe kornjaca pa pomisle da je njemacki sljemkaja_333 wrote:da, da dagnja.vuksadinare wrote:..ili dagnjakaja_333 wrote:a možda bi ju i mučio jer misli da je salata.vuksadinare wrote:...kornjaca mu pase..on spor a i ona..za cuvanje um nije potreban..a mozda bi njemu i utekla..kaja_333 wrote:ja mislim da nije ni to, vidiš da uopće nije socijaliziran, takve neživotne stvari lupeta da je to strašno.vuksadinare wrote:kornjacukaja_333 wrote:pa ja mislim da mu je svijest razvijena više nego tebi definitivno. jesi ti ikada imao kakvu životinju, bilo kakvu?deda getting old wrote:Dobro, dobro, pas je jako inteligentna životinja. Da nije tako ne bi naganjao vlastiti rep, te lajao i režao na njega. Svijest mu je toliko razvijena da ne razaznaje kako je to njegov dio tijela.
2015-09-08
Dread_Pirate_Roberts wrote:pusti kajo...kaja_333 wrote:stanična stjenka, vi ste neki tu neki embriolozi, genetičari ili kaj?aben wrote:a kako se probije stanična stjenka?Dread_Pirate_Roberts wrote:pa naravno da može...to veber bulazni...
više se izvuče iz sirovog povrća nego iz kuhanog, ali se izvuče...
a kako ljudi unose vitamine u tijelo putem hrane ako je to nemoguće ? jer tijelo ne prozvodi samo vitamine i minerale..
mislite što hoćete...najbolje vam je ne jesti povrće nego se kljukajte tabletama koje su napucane vitaminima i mineralima...
gljedoj, ti moreš znati kako se to dogođo, a moreš i samo verovati, meni je sve isto sve dokle ne rečeš kako se to dogođo.
jo salotu gucan ko gudić, dvopu je prekrenin krez zubi i gotovo. ako je jedini nočin probijanja stjenke mehanički, unda bi to znočilo da od nutrijenata ne ću viditi ni n.
e, da, u čemu je problem s vitaminskim tabletami? recimo, vitamin c u tableti, zoč je to problem popiti?
2014-04-16
Vitamin c, kiseli kupus, limun... Te tablete pune umjetnih zaslađivača.
Guest- Guest
nemam ti ja što o tome pričati...guglaj pa ćeš naći...
nisam ja križar od salate...
daj se saberi...ti bi pio tablete pored voća i povrća...pa nisi retardirani amerikanac...
daj se saberi...ti bi pio tablete pored voća i povrća...pa nisi retardirani amerikanac...
kivi, paprika, ribizl, borovnica...Starhemberg wrote:Vitamin c, kiseli kupus, limun... Te tablete pune umjetnih zaslađivača.
2014-12-30
Starhemberg wrote:Vitamin c, kiseli kupus, limun... Te tablete pune umjetnih zaslađivača.
dobro, je,
vitamina c ima u kapusu, ali ima li ga u tableti?
jer, jednako tako sun jo tebi mogo reći je ali limun je kiseli, ili kapus deblja i sl.
jo od tablet uzimun magnezija, ča bi tribo poisti vriću kikirikija da bi dobi veće količine, razumiš
2014-04-16
Dread_Pirate_Roberts wrote:nemam ti ja što o tome pričati...guglaj pa ćeš naći...
pogljedo sun one linkove ke si do, niti jedun ne govori o razgradnji.
pa u čemu je problem s tabletami?
2014-04-16
ča se ne očituješ sa, pirat ti je brči rukavicu u liceveber wrote:kivi, paprika, ribizl, borovnica...Starhemberg wrote:Vitamin c, kiseli kupus, limun... Te tablete pune umjetnih zaslađivača.
2014-04-16
Magnezija imaš i u mineralnoj, ohne zucker.aben wrote:Starhemberg wrote:Vitamin c, kiseli kupus, limun... Te tablete pune umjetnih zaslađivača.
dobro, je,
jer, jednako tako sun jo tebi mogo reći je ali limun je kiseli, ili kapus deblja i sl.
jo od tablet uzimun magnezija, ča bi tribo poisti vriću kikirikija da bi dobi veće količine, razumiš
Guest- Guest
I to, ali najvise volim kiseliš :)veber wrote:kivi, paprika, ribizl, borovnica...Starhemberg wrote:Vitamin c, kiseli kupus, limun... Te tablete pune umjetnih zaslađivača.
Guest- Guest
ločen jo i donata.Starhemberg wrote:Magnezija imaš i u mineralnoj, ohne zucker.aben wrote:Starhemberg wrote:Vitamin c, kiseli kupus, limun... Te tablete pune umjetnih zaslađivača.
dobro, je,
ali ne vidin problem s tabletami.
ako ti fali željeza, moreš se preidati ciklon, a moreš i elegantno pogucati tabletu. pitanje je jel željezo iz cikle kvalitetnije ili se bolje apsorbiro ili čakoli drugo od željeza iz tablete.
2014-04-16
Tablete su kemija koja ide preko jetre..bolje uzet iz prirode, ako se može..ako ne, onda tablete..
2014-04-11
Page 12 of 28 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 28
Similar topics
» Pas izgrizao dete na smrt u SLO
» Umiljati Staford zaklao majku i sina
» Od djece cvijeća do vječne djece
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
» Karijeristice bez djece
» Umiljati Staford zaklao majku i sina
» Od djece cvijeća do vječne djece
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
» Karijeristice bez djece
Page 12 of 28