ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Staford izgrizao 11 djece na igralištu

Page 7 of 28 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 28  Next

Go down

Staford izgrizao 11 djece na igralištu - Page 7 Empty Re: Staford izgrizao 11 djece na igralištu

Post by Guest Thu 19 May - 17:59

aben wrote:
preko_vode_do_slobode wrote:
aben wrote:
preko_vode_do_slobode wrote:meni cura bila na selu, i imali su  mačka, i neki debilni lovac pustio psa  i rastrga mačku u dvorištu.. cura naravno bila ukurcu i plakala...

ja da sam bio tu , odmah sjekirom uglavu pasa.. ti ubiješ moju životinju ja ubijem tvoju .. imam i jaku zračnu pušku, metak u glavu isto bi ga uspava
čuj, lovci su naoružani. predlažem specijalno ratovanje, trovanje i sl.
, da ali vlasnik nije bio tu, on je pustio pasa i vlasnik bio 100-200 metara dalje a ovaj u dvorištu para mačku na djelove..

u toj situaciji sjekirom u glavu pasa, ili puškom, a kako kažeš za ubuduće trovanje
a tako ši.
inače, maške ne razumu koncept privatnog vlasništva, pa su mi puno mašok potrovali i pobili. ali da tuja beštija ili čovik dojdu u moj dvor, well..avatar says it all

briga mene koliko netko ubija mačaka i pasa.. i šta radiš sa svojima..

moj mačak u mom dvoru.. tvoj pas u mom dvoru lovi moju mačku, ili se iša posrat.. odmah sjekirom u glavu, nema tu puno rasprave

Guest
Guest

Back to top Go down

Staford izgrizao 11 djece na igralištu - Page 7 Empty Re: Staford izgrizao 11 djece na igralištu

Post by veber Thu 19 May - 17:59

zanemarivo, sama voda

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest Thu 19 May - 18:00

aben wrote:
deda getting old wrote:
r_nevjesta wrote:
pa iako im neke biljke
kao i kod čovjeka, salata povećava površinu na kojoj se odvija probava, pa se stoga hrana lakše i brže probavlja, no sama salata nije izvor nutrijenata
stani, stani, kako ni?
tako što ne možeš probavljati biljke, želudac ti to ne vari

možeš ih jesti termički obrađene kuhanjem ili pečenjem gdje je biljni materijal već razgrađen

ono što možemo probaviti sirovo su voćni plodovi i pokoji korijen

krava ili ovca može probavljati salatu, čovjek ne, čovjeku ona služi samo da bi se na njenoj površini odvijala razgradnja druge hrane u želucu putem enzima
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva Thu 19 May - 18:05

aben wrote:
veber wrote:govorimo o zelenoj salati.
ok, pa ča nemo baš nijedun mineral u saloti?
ne znam, ali vrijednost neke namirnice ne mora biti samo u njezinoj hranjivoj vrijednosti, može biti i u olakšavanju probave, kao što kaže Deda ili u pomaganju iskorištenosti hranjivih tvari iz druge hrane
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by aben Thu 19 May - 18:05

deda getting old wrote:
aben wrote:
deda getting old wrote:
r_nevjesta wrote:
pa iako im neke biljke
kao i kod čovjeka, salata povećava površinu na kojoj se odvija probava, pa se stoga hrana lakše i brže probavlja, no sama salata nije izvor nutrijenata
stani, stani, kako ni?

možeš ih jesti termički obrađene kuhanjem ili pečenjem gdje je biljni materijal već razgrađen

krava ili ovca može probavljati salatu, čovjek ne, čovjeku ona služi samo da bi se na njenoj površini odvijala razgradnja druge hrane u želucu putem enzima
njanci minerale ne moremo iz lišćo izvući?

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben Thu 19 May - 18:06

r_nevjesta wrote:
aben wrote:
veber wrote:govorimo o zelenoj salati.
ok, pa ča nemo baš nijedun mineral u saloti?
ne znam, ali vrijednost neke namirnice ne mora biti samo u njezinoj hranjivoj vrijednosti, može biti i u olakšavanju probave, kao što kaže Deda ili u pomaganju iskorištenosti hranjivih tvari iz druge hrane
naravski, fibre su blagotvorne, ne očekujen energiju, al baš nišće od mineralov ili vitaminov..

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Thu 19 May - 18:08

aben wrote:
možeš ako ga skuhaš, i onda nije u listu nego će biti u vodi od juhe

no salatu se ne isplati kuhati, bolje ciklu, krumpir, repu, mrkvu...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva Thu 19 May - 18:12

aben wrote:naravski, fibre su blagotvorne, ne očekujen energiju, al baš nišće od mineralov ili vitaminov..
probavom se vjerojatno izvuče sva moguća korist, kakva god ona bila
a nije sve ni u hranjivosti, ima nešto i u okusima.. neke stvari su mi fine, pa ako nisu štetne, nije mi problem što možda nisu jako korisne :)
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by BB-8 Thu 19 May - 18:20

pricate pizdarije za minerale i vitamine u zelenoj salati...

2016-01-25

Back to top Go down

Post by Trinity Thu 19 May - 18:21

veber wrote:,
Staford izgrizao 11 djece na igralištu - Page 7 <a href=Staford izgrizao 11 djece na igralištu - Page 7 20150810

moja frendica, susjedova kujica. nikada nije zalajala, dobroćudna...

...stvar odgoja.
U susjednoj zgradi ista.
Curice ju šetaju.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by veber Thu 19 May - 18:22

Dread_Pirate_Roberts wrote:pricate pizdarije za minerale i vitamine u zelenoj salati...
zecov daj si mira.
uđe i izađe, nutritivno zero.

i ako nemaš masnoću nema ni lučenja vitamina ;)

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Trinity Thu 19 May - 18:23

deda getting old wrote:
kaja_333 wrote:
deda getting old wrote:
kaja_333 wrote:
deda getting old wrote:
aben wrote:psi nisu krivi, oni inače ne grizu

zašto onda imaju razvijene zube koji služe za trganje mesa?
A zašto ti nemaš kožicu između prstiju a plivaš i zašto jedeš beštekom a imaš zube i zašto imaš pimpek a stalno si na forumu?

evo ako ti odgovoriš zašto pas ima razvijene zube koji služe za trganje mesa, ja ti odgovorim na ovaj zadnji dio pitanja
ocnjake razvijene? Ajde ti meni odgovori zašto ih čovjek nema?
nisu tu samo očnjaci, cijelo prednje zubalo psa služi za čupanje mesa, očnjaci cluže da bi probili i razderali kožu

Staford izgrizao 11 djece na igralištu - Page 7 Dog-teeth_thumb

Staford izgrizao 11 djece na igralištu - Page 7 Dog-teeth-molars

Ja imam lovačkog. Naravski da ima takvo zubalo.
I pase travu ponekad. :D

Last edited by Triny on Thu 19 May - 18:25; edited 1 time in total
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by veber Thu 19 May - 18:24

Triny wrote:
veber wrote:,
Staford izgrizao 11 djece na igralištu - Page 7 <a href=Staford izgrizao 11 djece na igralištu - Page 7 20150810

moja frendica, susjedova kujica. nikada nije zalajala, dobroćudna...

...stvar odgoja.
U susjednoj zgradi ista.
Curice ju šetaju.
kaj nije lijepa?

inače nisam ljubitelj cucaka, ali ova je baš super.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by BB-8 Thu 19 May - 18:25

veber wrote:
Dread_Pirate_Roberts wrote:pricate pizdarije za minerale i vitamine u zelenoj salati...
zecov daj si mira.

zguglaj...

2016-01-25

Back to top Go down

Post by aben Thu 19 May - 18:26

deda getting old wrote:
aben wrote:
možeš ako ga skuhaš, i onda nije u listu nego će biti u vodi od juhe

no salatu se ne isplati kuhati, bolje ciklu, krumpir, repu, mrkvu...
mene su učili da su partizani ili trovu

skule tribo ukinuti

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Trinity Thu 19 May - 18:28

deda getting old wrote:
kaja_333 wrote:
deda getting old wrote:
kaja_333 wrote:
deda getting old wrote:
aben wrote:psi nisu krivi, oni inače ne grizu

zašto onda imaju razvijene zube koji služe za trganje mesa?
A zašto ti nemaš kožicu između prstiju a plivaš i zašto jedeš beštekom a imaš zube i zašto imaš pimpek a stalno si na forumu?

evo ako ti odgovoriš zašto pas ima razvijene zube koji služe za trganje mesa, ja ti odgovorim na ovaj zadnji dio pitanja
ocnjake razvijene? Ajde ti meni odgovori zašto ih čovjek nema?
nisu tu samo očnjaci, cijelo prednje zubalo psa služi za čupanje mesa, očnjaci cluže da bi probili i razderali kožu

Staford izgrizao 11 djece na igralištu - Page 7 Dog-teeth_thumb

Staford izgrizao 11 djece na igralištu - Page 7 Dog-teeth-molars

Ja imam lovačkog. Naravski da ima takvo zubalo.

Vidi mog manekena love

Staford izgrizao 11 djece na igralištu - Page 7 Wp_20113

Staford izgrizao 11 djece na igralištu - Page 7 Wp_20114
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by aben Thu 19 May - 18:33

Dread_Pirate_Roberts wrote:
veber wrote:
zecov daj si mira.

zguglaj...
https://www.physicsforums.com/threads/digestion-questions.241420/

evo neki forum,

vele da se mehanički, zubima ako ništa, i kuhanjem more osloboditi čakoli dobroga

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben Thu 19 May - 18:38

http://nutritiondata.self.com/facts/vegetables-and-vegetable-products/2476/2

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kaya Thu 19 May - 18:44

deda getting old wrote:
aben wrote:
deda getting old wrote:
r_nevjesta wrote:
pa iako im neke biljke
stani, stani, kako ni?

opet pizdarije pišeš, pa probaj progutati list salate  pa vidi hoćeš ju probaviti ili pokakati kakvu si ju i pojeo.
čovjek može probaviti svu hranu. salata je puna minerala i vitamina, njena nutritivna vrijednost je mala, malo kalorija ima. probavlja se malo duže nego kuhani krumpir na primjer ali se probavlja.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by veber Thu 19 May - 18:48

kajo, deda ti se zapravo upucava...
na svoj način :D

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest Thu 19 May - 18:55

kaja_333 wrote:
deda getting old wrote:
aben wrote:
deda getting old wrote:
r_nevjesta wrote:
pa iako im neke biljke
stani, stani, kako ni?

opet pizdarije pišeš, pa probaj progutati list salate  pa vidi hoćeš ju probaviti ili pokakati kakvu si ju i pojeo.
čovjek može probaviti svu hranu. salata je puna minerala i vitamina, njena nutritivna vrijednost je mala, malo kalorija ima. probavlja se malo duže nego kuhani krumpir na primjer ali se probavlja.

čovjek ne može probaviti svu hranu, u listu salate uglavnom nema ničeg, biljke svoje hranjive tvari skladište u korijen ili u gomolje
zelena boja nije inače nešto što u prirdoi označava hranu za čovjeka, dijelovi biljke bogati vitaminima i mineralima nisu zelene boje nego u nijansama crvene, žute, narančaste itd.

zeleni dijelovi biljke su u pravilu otrovni za čovjeka
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 28 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 28  Next

Back to top

- Similar topics