Staford izgrizao 11 djece na igralištu
Page 7 of 28
Page 7 of 28 • 1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 28
Re: Staford izgrizao 11 djece na igralištu
aben wrote:a tako ši.preko_vode_do_slobode wrote:, da ali vlasnik nije bio tu, on je pustio pasa i vlasnik bio 100-200 metara dalje a ovaj u dvorištu para mačku na djelove..aben wrote:čuj, lovci su naoružani. predlažem specijalno ratovanje, trovanje i sl.preko_vode_do_slobode wrote:meni cura bila na selu, i imali su mačka, i neki debilni lovac pustio psa i rastrga mačku u dvorištu.. cura naravno bila ukurcu i plakala...
ja da sam bio tu , odmah sjekirom uglavu pasa.. ti ubiješ moju životinju ja ubijem tvoju .. imam i jaku zračnu pušku, metak u glavu isto bi ga uspava
u toj situaciji sjekirom u glavu pasa, ili puškom, a kako kažeš za ubuduće trovanje
inače, maške ne razumu koncept privatnog vlasništva, pa su mi puno mašok potrovali i pobili. ali da tuja beštija ili čovik dojdu u moj dvor, well..avatar says it all
briga mene koliko netko ubija mačaka i pasa.. i šta radiš sa svojima..
moj mačak u mom dvoru.. tvoj pas u mom dvoru lovi moju mačku, ili se iša posrat.. odmah sjekirom u glavu, nema tu puno rasprave
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
tako što ne možeš probavljati biljke, želudac ti to ne variaben wrote:stani, stani, kako ni?deda getting old wrote:kao i kod čovjeka, salata povećava površinu na kojoj se odvija probava, pa se stoga hrana lakše i brže probavlja, no sama salata nije izvor nutrijenatar_nevjesta wrote:
pa iako im neke biljke
možeš ih jesti termički obrađene kuhanjem ili pečenjem gdje je biljni materijal već razgrađen
ono što možemo probaviti sirovo su voćni plodovi i pokoji korijen
krava ili ovca može probavljati salatu, čovjek ne, čovjeku ona služi samo da bi se na njenoj površini odvijala razgradnja druge hrane u želucu putem enzima
Guest- Guest
ne znam, ali vrijednost neke namirnice ne mora biti samo u njezinoj hranjivoj vrijednosti, može biti i u olakšavanju probave, kao što kaže Deda ili u pomaganju iskorištenosti hranjivih tvari iz druge hraneaben wrote:ok, pa ča nemo baš nijedun mineral u saloti?veber wrote:govorimo o zelenoj salati.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
njanci minerale ne moremo iz lišćo izvući?deda getting old wrote:tako što ne možeš probavljati biljke, želudac ti to ne variaben wrote:stani, stani, kako ni?deda getting old wrote:kao i kod čovjeka, salata povećava površinu na kojoj se odvija probava, pa se stoga hrana lakše i brže probavlja, no sama salata nije izvor nutrijenatar_nevjesta wrote:
pa iako im neke biljke
možeš ih jesti termički obrađene kuhanjem ili pečenjem gdje je biljni materijal već razgrađen
krava ili ovca može probavljati salatu, čovjek ne, čovjeku ona služi samo da bi se na njenoj površini odvijala razgradnja druge hrane u želucu putem enzima
2014-04-16
naravski, fibre su blagotvorne, ne očekujen energiju, al baš nišće od mineralov ili vitaminov..r_nevjesta wrote:ne znam, ali vrijednost neke namirnice ne mora biti samo u njezinoj hranjivoj vrijednosti, može biti i u olakšavanju probave, kao što kaže Deda ili u pomaganju iskorištenosti hranjivih tvari iz druge hraneaben wrote:ok, pa ča nemo baš nijedun mineral u saloti?veber wrote:govorimo o zelenoj salati.
2014-04-16
možeš ako ga skuhaš, i onda nije u listu nego će biti u vodi od juheaben wrote:
njanci minerale ne moremo iz lišćo izvući?
no salatu se ne isplati kuhati, bolje ciklu, krumpir, repu, mrkvu...
Guest- Guest
probavom se vjerojatno izvuče sva moguća korist, kakva god ona bilaaben wrote:naravski, fibre su blagotvorne, ne očekujen energiju, al baš nišće od mineralov ili vitaminov..
a nije sve ni u hranjivosti, ima nešto i u okusima.. neke stvari su mi fine, pa ako nisu štetne, nije mi problem što možda nisu jako korisne :)
neva- Posts : 4367
2014-04-12
pricate pizdarije za minerale i vitamine u zelenoj salati...
U susjednoj zgradi ista.veber wrote:,
moja frendica, susjedova kujica. nikada nije zalajala, dobroćudna...
...stvar odgoja.
Curice ju šetaju.
Trinity-
2014-04-17
zecov daj si mira.Dread_Pirate_Roberts wrote:pricate pizdarije za minerale i vitamine u zelenoj salati...
uđe i izađe, nutritivno zero.
i ako nemaš masnoću nema ni lučenja vitamina ;)
2014-12-30
Ja imam lovačkog. Naravski da ima takvo zubalo.deda getting old wrote:nisu tu samo očnjaci, cijelo prednje zubalo psa služi za čupanje mesa, očnjaci cluže da bi probili i razderali kožukaja_333 wrote:ocnjake razvijene? Ajde ti meni odgovori zašto ih čovjek nema?deda getting old wrote:kaja_333 wrote:A zašto ti nemaš kožicu između prstiju a plivaš i zašto jedeš beštekom a imaš zube i zašto imaš pimpek a stalno si na forumu?deda getting old wrote:aben wrote:psi nisu krivi, oni inače ne grizu
zašto onda imaju razvijene zube koji služe za trganje mesa?
evo ako ti odgovoriš zašto pas ima razvijene zube koji služe za trganje mesa, ja ti odgovorim na ovaj zadnji dio pitanja
I pase travu ponekad.
Last edited by Triny on Thu 19 May - 18:25; edited 1 time in total
Trinity-
2014-04-17
kaj nije lijepa?Triny wrote:U susjednoj zgradi ista.veber wrote:,
moja frendica, susjedova kujica. nikada nije zalajala, dobroćudna...
...stvar odgoja.
Curice ju šetaju.
inače nisam ljubitelj cucaka, ali ova je baš super.
2014-12-30
zguglaj...veber wrote:zecov daj si mira.Dread_Pirate_Roberts wrote:pricate pizdarije za minerale i vitamine u zelenoj salati...
mene su učili da su partizani ili trovudeda getting old wrote:možeš ako ga skuhaš, i onda nije u listu nego će biti u vodi od juheaben wrote:
njanci minerale ne moremo iz lišćo izvući?
no salatu se ne isplati kuhati, bolje ciklu, krumpir, repu, mrkvu...
skule tribo ukinuti
2014-04-16
Ja imam lovačkog. Naravski da ima takvo zubalo.deda getting old wrote:nisu tu samo očnjaci, cijelo prednje zubalo psa služi za čupanje mesa, očnjaci cluže da bi probili i razderali kožukaja_333 wrote:ocnjake razvijene? Ajde ti meni odgovori zašto ih čovjek nema?deda getting old wrote:kaja_333 wrote:A zašto ti nemaš kožicu između prstiju a plivaš i zašto jedeš beštekom a imaš zube i zašto imaš pimpek a stalno si na forumu?deda getting old wrote:aben wrote:psi nisu krivi, oni inače ne grizu
zašto onda imaju razvijene zube koji služe za trganje mesa?
evo ako ti odgovoriš zašto pas ima razvijene zube koji služe za trganje mesa, ja ti odgovorim na ovaj zadnji dio pitanja
Vidi mog manekena
Trinity-
2014-04-17
https://www.physicsforums.com/threads/digestion-questions.241420/Dread_Pirate_Roberts wrote:zguglaj...veber wrote:zecov daj si mira.Dread_Pirate_Roberts wrote:pricate pizdarije za minerale i vitamine u zelenoj salati...
evo neki forum,
vele da se mehanički, zubima ako ništa, i kuhanjem more osloboditi čakoli dobroga
2014-04-16
http://nutritiondata.self.com/facts/vegetables-and-vegetable-products/2476/2
2014-04-16
opet pizdarije pišeš, pa probaj progutati list salate pa vidi hoćeš ju probaviti ili pokakati kakvu si ju i pojeo.deda getting old wrote:tako što ne možeš probavljati biljke, želudac ti to ne variaben wrote:stani, stani, kako ni?deda getting old wrote:kao i kod čovjeka, salata povećava površinu na kojoj se odvija probava, pa se stoga hrana lakše i brže probavlja, no sama salata nije izvor nutrijenatar_nevjesta wrote:
pa iako im neke biljke
čovjek može probaviti svu hranu. salata je puna minerala i vitamina, njena nutritivna vrijednost je mala, malo kalorija ima. probavlja se malo duže nego kuhani krumpir na primjer ali se probavlja.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kajo, deda ti se zapravo upucava...
na svoj način
na svoj način
2014-12-30
kaja_333 wrote:opet pizdarije pišeš, pa probaj progutati list salate pa vidi hoćeš ju probaviti ili pokakati kakvu si ju i pojeo.deda getting old wrote:tako što ne možeš probavljati biljke, želudac ti to ne variaben wrote:stani, stani, kako ni?deda getting old wrote:kao i kod čovjeka, salata povećava površinu na kojoj se odvija probava, pa se stoga hrana lakše i brže probavlja, no sama salata nije izvor nutrijenatar_nevjesta wrote:
pa iako im neke biljke
čovjek može probaviti svu hranu. salata je puna minerala i vitamina, njena nutritivna vrijednost je mala, malo kalorija ima. probavlja se malo duže nego kuhani krumpir na primjer ali se probavlja.
čovjek ne može probaviti svu hranu, u listu salate uglavnom nema ničeg, biljke svoje hranjive tvari skladište u korijen ili u gomolje
zelena boja nije inače nešto što u prirdoi označava hranu za čovjeka, dijelovi biljke bogati vitaminima i mineralima nisu zelene boje nego u nijansama crvene, žute, narančaste itd.
zeleni dijelovi biljke su u pravilu otrovni za čovjeka
Guest- Guest
Page 7 of 28 • 1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 28
Similar topics
» Pas izgrizao dete na smrt u SLO
» Umiljati Staford zaklao majku i sina
» Od djece cvijeća do vječne djece
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
» Karijeristice bez djece
» Umiljati Staford zaklao majku i sina
» Od djece cvijeća do vječne djece
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
» Karijeristice bez djece
Page 7 of 28