Primera- modrić,kova i raketa...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 28
Page 24 of 28 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28
Re: Primera- modrić,kova i raketa...
bafalo wrote:lionel je kad je došao iz argentine bio dobar i skroman dečko, bogobjazni kršćanin i dječački nevin to je svatko moga vidjeti. no onda su ga pokvarili katalonski čergari. previše je bio izložen truležu tog grada i jednostavno nije imao dovoljnu snagu volje da se odupre toj sodomi i gomori. sad krade na porezu, djeca plaču radi njega, gazi navijače, digao je nos maksimalno .. počeo se tetovirat i vjerojatno puši cigarete.. prešao na tamnu stranu i nema povratka. velika šteta. da je otišao negdje drugdje ili imao pameti da se makne od oca i dan danas bi bio poštovanja vrijedno ljudsko biće a ne još jedan u nizu klošara i mentalnih sirotinja
uspoređivati njega sa cristianom je uvreda tom dobrom čovjeku
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
nowitzki wrote:bafalo wrote:lionel je kad je došao iz argentine bio dobar i skroman dečko, bogobjazni kršćanin i dječački nevin to je svatko moga vidjeti. no onda su ga pokvarili katalonski čergari. previše je bio izložen truležu tog grada i jednostavno nije imao dovoljnu snagu volje da se odupre toj sodomi i gomori. sad krade na porezu, djeca plaču radi njega, gazi navijače, digao je nos maksimalno .. počeo se tetovirat i vjerojatno puši cigarete.. prešao na tamnu stranu i nema povratka. velika šteta. da je otišao negdje drugdje ili imao pameti da se makne od oca i dan danas bi bio poštovanja vrijedno ljudsko biće a ne još jedan u nizu klošara i mentalnih sirotinja
uspoređivati njega sa cristianom je uvreda tom dobrom čovjeku
Guest- Guest
Španski državni tužilac odbacio je ideju da zvezda Barselone Lionel Mesi nije znao ništa u vezi sa porezom.
Mesi je u četvrtak svedočio povodom optužbi za utaju poreza od 4 miliona evra da nije upućen u svoje poslove o kojima računa vodi njegov otac Horhe i advokat, dok je on potpuno posvećen fudbalu.
Njima dvojici preti zatvorska kazna od 22 meseca zatvora ukoliko budu proglašeni krivim, što zahteva tužilac, mada mediji spekulišu da bi Lionel mogao da prođe nekažnjeno, a otac dobije 18 meseci.
Tužilaštvo prihvata Lionelovu odbranu da nije imao znanja u vezi sa navodnim of-šor shemama za koje je optužen, ali da je mora znati da li plaća porez ili ne.
"Oni su lajici u vezi sa porezom, ali mogu da shvate šta on znači. Čak i desetogodišnjak to zna, a Mesi bi bez problema trebalo da razume to pitanje", rekao je tužilac Marijo Masa.
Masa je čak uporedio Lionela sa šefom kriminalne organizacije ("kapo"), neko ko nije upućen u kriminalne radnje koje se obavljaju u njegovo ime, ali ima koristi od toga, pa ističe da "nema kredibilitet".
Preduda se očekuje sledeće sedmice.
Mesi je u četvrtak svedočio povodom optužbi za utaju poreza od 4 miliona evra da nije upućen u svoje poslove o kojima računa vodi njegov otac Horhe i advokat, dok je on potpuno posvećen fudbalu.
Njima dvojici preti zatvorska kazna od 22 meseca zatvora ukoliko budu proglašeni krivim, što zahteva tužilac, mada mediji spekulišu da bi Lionel mogao da prođe nekažnjeno, a otac dobije 18 meseci.
Tužilaštvo prihvata Lionelovu odbranu da nije imao znanja u vezi sa navodnim of-šor shemama za koje je optužen, ali da je mora znati da li plaća porez ili ne.
"Oni su lajici u vezi sa porezom, ali mogu da shvate šta on znači. Čak i desetogodišnjak to zna, a Mesi bi bez problema trebalo da razume to pitanje", rekao je tužilac Marijo Masa.
Masa je čak uporedio Lionela sa šefom kriminalne organizacije ("kapo"), neko ko nije upućen u kriminalne radnje koje se obavljaju u njegovo ime, ali ima koristi od toga, pa ističe da "nema kredibilitet".
Preduda se očekuje sledeće sedmice.
Guest- Guest
klošaru glupi njemu je to kao da plaća kaznu za parking koju je stari napravio
End- Posts : 21177
2015-08-25
Kapo messi
nowitzki-
2014-04-27
Kakve dvije price u dva dana, cr donirao 4 i po milijuna kuna, a kapo messi ce u zatvor radi utaje poreza.....dobro i zlo, ovo djeci u skoli treba uvest
nowitzki-
2014-04-27
Kapo de tutti kapi
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Kakve dvije price u dva dana, cr donirao 4 i po milijuna kuna, a kapo messi ce u zatvor radi utaje poreza.....dobro i zlo, ovo djeci u skoli treba uvest
Guest- Guest
Svijet je poludio za sestrom Kristijana Ronalda i njenim bujnim oblinama!
u faci mi je s počupanim obrvama i iskvarcanim tenom ženstveniji ronaldo nego sestra
Leo Messi dobio je presudu protiv promadridskog magazina "La Razón", u kojem su se prije više od godinu dana pisale neistine o Argentincu u članku nazvanom "Sonatina", autora Alfonsa Ussíe. Sud je isti članak nazvao "nepotrebnim i irelevantnim", te je naložio madridskom magazinu da plati odštetu u visini od 64 590 eura. Isti novac Leo Messi će uplatiti u humanitarne svrhe organizaciji "Liječnici bez granica".
kakva ljudina leo messi
kakva ljudina leo messi
2015-08-25
End1899 wrote:Leo Messi dobio je presudu protiv promadridskog magazina "La Razón", u kojem su se prije više od godinu dana pisale neistine o Argentincu u članku nazvanom "Sonatina", autora Alfonsa Ussíe. Sud je isti članak nazvao "nepotrebnim i irelevantnim", te je naložio madridskom magazinu da plati odštetu u visini od 64 590 eura. Isti novac Leo Messi će uplatiti u humanitarne svrhe organizaciji "Liječnici bez granica".
kakva ljudina leo messi
svakako, svakako...
Guest- Guest
messi je uvijek bio humanist iz prikrajka, on u jednom danu napravi koliko nagelirani u godinu dana i onda još isplaćuje bonuse za marcu za reklame
2015-08-25
End1899 wrote:messi je uvijek bio humanist iz prikrajka, on u jednom danu napravi koliko nagelirani u godinu dana i onda još isplaćuje bonuse za marcu za reklame
ovo ulazi u konkurenciju top 100 najglupljih spermenkovih izjava kojih ima jedno 20 000
Guest- Guest
http://www.germanijak.hr/vijesti/spanjolska-marca-u-kockama-luka-modric-kralj-na-ploci/20953
Guest- Guest
radije bi bibliju čitao više njima vjerujem nego marci
2015-08-25
Real želi dovesti Paula Pogbu i spreman je platiti čak 120 milijuna eura.
Page 24 of 28 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28
Similar topics
» Primera- modrić,kova i raketa...
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet