Primera- modrić,kova i raketa...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 28
Page 26 of 28 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28
Re: Primera- modrić,kova i raketa...
Ma moja neka daljnja rodica radi u tom nekom eu buro. I kaze ona da sw zna ali suti o tome da spanjolska vlada poticaje i pomoc od eu daje velikin dijelom za real i barcu u prvom dijelu a onda ostalina kolace. Posebno ce sada biti gore kad je bijo ovi brexit.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
jel se slažete da bi trebalo sve što ne plaćaju porez u zatvor bez obzira na ime i moše tipa više je koristan vani? ja bi ih sve pobacao na godinu-dvije kao što su ameri weslya snipesa svaka im čast na tome a i onu paris hilton su poslali par mjeseci. ove baze da ih puštaju na slobodi je svim normalnim ljudima šamar jer bi mi bez pardona završili iza rešetaka za daleko manje sume
Neka tresu kavez, ali ovakve gluposti sa slučajem Messi bi se postidjeli i u meksičkim tv kućama što snimaju serije.
Guest- Guest
modrić je tu isto kriv. on je isto muljao s mamićem ispod stola i sigurno oštetio hrvatsku za lijepe pare. igračina je i sve najbolje ali i njega bi trebalo kao i sve gazdine lutkice skupa s njim jedno 200 godina..
Nego sta nego slazem da bi tako trebalo biti. Znaci zaradjujes milijune i jos serkas. U ovom slucaju Messi. Brate kriv si svaka cast najbilji si najgenijalniji bla bla sli i Isus rece BOGU BOZIJE CARU CAREVO. Nisi platio ..sinko odlezi svoje plati kamatom i odguli. Ili ko u hrvatskoj placaju pomorci porez a todoricu i tedeschiu se oprasta. Pa to je vrhunac lapsusa
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Apsolutno .... brate ti si sudjelovao u pljacki drzave skupa sa smecon koje se izruguje hrvatskom narodu i jos casti Arkanove "junacine" po beogradu i jos kaze da je sugoslavija najljepsa drzava bila.. taj mamic je sramota i rak rana ko toga brani ja mu jebem mater u srid pickebafalo wrote:modrić je tu isto kriv. on je isto muljao s mamićem ispod stola i sigurno oštetio hrvatsku za lijepe pare. igračina je i sve najbolje ali i njega bi trebalo kao i sve gazdine lutkice skupa s njim jedno 200 godina..
2015-09-13
Ma streljanje jer baš zato što su bogati i slavni, imaju love za kakvu su se primjerice Zola ili Francescoli u svoje vrijeme morali znojiti da bi zaraditi dok današnji pored toliko love samo od sponzora sa strane imaju lagodan život i još na to ovo bolesno što imaju kao profesionalci koji jednostavno imaju novaca za 20 knjigovođa...
Guest- Guest
Daj mu placu ko i nekom radniku pa ces vidit Boga svoga. Dobro je reka oni engles sta je kida pare prid rooneyem i vika im evi vam ionako vam je samo stalo do par
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Messi krivično osudjen-kriminalac.
Nijedna smešna kazna ne može da izbriše tu sramotu.
Guest- Guest
lakrdija, umjesto da ga osude na streljanje za 10 godina teroriziranja loreala, a još tolko ih čeka
End- Posts : 21177
2015-08-25
scorpion-
2014-04-18
messi evoluirao iz štakora u kriminalca. sad ga više ne smijemo zvat ovim prvim da ne uvrijedimo nevine životinje koje poštuju zakone prirodeBraćala wrote:Messi krivično osudjen-kriminalac.
izgleda kao oni likovi šta sa zidića prodaju glinene suvenire turistima. klošar i varalica da ga nemascorpion wrote:
treba i modrica u zatvor jer je svojim potpisima omogucio da kriminalac krade hrvatskoj,,,
da kriminalac je mamic i samom suradnjom sa mamicem modric je pocinitelj kaznenog dijela. naravno sad ce se javit rvatine koje ce biti domoljubi osim kad mamic treba platiti porez ili ako ga neko obavezuje na to onda ce taj netko biti orjunas i komunjara jer mamic je domooljub i ratni profiter i on netreba placat porez....mamicevci jebem VAM MATER JEL CUJETE STOKO LOPOVSKA IZDAJICKA JEBEM VAM MATER SVIMA KOJI BRANITE MAMICA VAM JA JEBEM MATER
da kriminalac je mamic i samom suradnjom sa mamicem modric je pocinitelj kaznenog dijela. naravno sad ce se javit rvatine koje ce biti domoljubi osim kad mamic treba platiti porez ili ako ga neko obavezuje na to onda ce taj netko biti orjunas i komunjara jer mamic je domooljub i ratni profiter i on netreba placat porez....mamicevci jebem VAM MATER JEL CUJETE STOKO LOPOVSKA IZDAJICKA JEBEM VAM MATER SVIMA KOJI BRANITE MAMICA VAM JA JEBEM MATER
2015-09-13
ali zamisli koju dobit oni ostvaruju od messija svake godine u milijardama da ga maltretiraju za 2 pišljiva milijuna i još će to vratiti u 4 puta većoj cifri, taman bi trebao kod guardiole u city, a barca u le šampijonat koja bi to svemirska liga bila
2015-08-25
da nema messija i guardiole ne bi bilo ni španjolske države
nije ni modric platio porez naime sudjelovao je u prevari hrvatske drzave skupa sa onim nadrogiranim ratnim profiterom znaci i modrara je lopov.......modrara je lopov a messi ima pravo neplacati porez.......hmmm cudna neka danasnja dicaEnd1899 wrote:ali zamisli koju dobit oni ostvaruju od messija svake godine u milijardama da ga maltretiraju za 2 pišljiva milijuna i još će to vratiti u 4 puta većoj cifri, taman bi trebao kod guardiole u city, a barca u le šampijonat koja bi to svemirska liga bila
2015-09-13
kad modrić bude imao svoju fondaciju koja će svakodnevno skrbiti za bolesne i graditi škole i vrtiće onda možda ne plati porez, ali nije ga bzvz maminjo prozvao svojim sinom
2015-08-25
Page 26 of 28 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28
Similar topics
» Primera- modrić,kova i raketa...
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» dvi jadne picketine raketa i modric