Primera- modrić,kova i raketa...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 28
Page 28 of 28 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28
Re: Primera- modrić,kova i raketa...
'U pravilu par dana nakon što bi novac od NK Dinama bio meni uplaćen na račun, ja bih otišao u banku zajedno s nekim od članova obitelji Mamić, koliko se sjećam jednom ili u dva navrata sa Zoranom Mamićem te Marijem Mamićem, sinom Zdravka Mamića, a što se tiče Zdravka Mamića, ne sjećam se zbog proteka vremena je li on zajedno sa mnom išao u banku,' prenosi Jutarnji Modrićeve riječi... Luka je naglasio kako je tada bezgranično vjerovao Zdravku Mamiću i kako će, ako se pokaže da ga nije smio primiti, spreman vratiti novac.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
[size=40]EKSKLUZIVNO: MODRIĆEV ISKAZ 'Ako se utvrdi da nisam imao pravo na taj novac, spreman sam ga vratiti... Mamiću sam vjerovao i sve sam potpisao bez čitanja'
[/size]
OBJAVLJENO:
28.09.2015. u 10:59
[/size]
- Željko Petrušić
AUTOR:
OBJAVLJENO:
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ne mogu se sjetiti postotka koliko je meni pripalo, ali mislim da sam dobio negdje oko 1,9 milijuna eura
[size=21]Luka Modrić, 29-godišnji veznjak Reala Madrida, našao se prije mjesec dana, u nedjelju 30. kolovoza, u ulozi na koju baš i nije navikao. Nije istrčao na domaći teren. Nije istrčao ni na gostujući travnjak. “Gostovao” je u sobi za ispitivanje Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u Gajevoj ulici u središtu Zagreba.
U svojstvu svjedoka, u istrazi protiv svojeg nekadašnjeg menadžera, po mnogima najmoćnijeg čovjeka hrvatskog nogometa Zdravka Mamića. Sa suprotne strane stola imao je zamjenika ravnatelja USKOK-a Svena Miškovića. U “rupi” između utakmice odigrane prethodnog dana u dresu Reala i odlaska s reprezentacijom Hrvatske u Baku, Modrić je nedjeljnu večer iskoristio da obavi svoju građansku dužnost i ispriča tužitelju USKOK-a sve što zna o okolnostima njegova transfera u Tottenham 2008., kao i okolnostima pod kojima mu je naknadno isplaćeno 50 posto od iznosa tog transfera, koji je on, većim dijelom, proslijedio Mamiću.
KOPILE CITAS LI[/size]
[size=21]Luka Modrić, 29-godišnji veznjak Reala Madrida, našao se prije mjesec dana, u nedjelju 30. kolovoza, u ulozi na koju baš i nije navikao. Nije istrčao na domaći teren. Nije istrčao ni na gostujući travnjak. “Gostovao” je u sobi za ispitivanje Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u Gajevoj ulici u središtu Zagreba.
U svojstvu svjedoka, u istrazi protiv svojeg nekadašnjeg menadžera, po mnogima najmoćnijeg čovjeka hrvatskog nogometa Zdravka Mamića. Sa suprotne strane stola imao je zamjenika ravnatelja USKOK-a Svena Miškovića. U “rupi” između utakmice odigrane prethodnog dana u dresu Reala i odlaska s reprezentacijom Hrvatske u Baku, Modrić je nedjeljnu večer iskoristio da obavi svoju građansku dužnost i ispriča tužitelju USKOK-a sve što zna o okolnostima njegova transfera u Tottenham 2008., kao i okolnostima pod kojima mu je naknadno isplaćeno 50 posto od iznosa tog transfera, koji je on, većim dijelom, proslijedio Mamiću.
KOPILE CITAS LI[/size]
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
[size=34]TVRDNJE USKOKA Modrić 52 milijuna dao Mamiću[/size]
U točki rješenja o provođenju istrage koja se odnosi na sredstva transfera Luke Modrića u Tottenham, USKOK tereti Mamića da je oštetio GNK Dinamo za 81,1 milijun kuna. USKOK tvrdi da je Mamić kao izvršni direktor kluba nakon Modićeva transfera i nakon što je Modrić potpisao zapisnik kojim se odriče bilo kakvih potraživanja od Dinama potpisao “aneks ugovora o profesionalnom igranju” kojim je predviđeno da igrač dobije 50 posto od budućeg transfera. Na temelju tog aneksa, koji prema optužbi u trenutku transfera 2008. nije ni postojao, Dinamo je od 2009. do 2011. isplatio ukupno 81,1 milijun kuna. Od toga je na porez i prirez otišlo 14,2 milijuna kuna, a oko 67 milijuna kuna prebačeno je na Modrićev račun, od čega je igrač oko 52 milijuna kuna predao Mamiću i članovima njegove obitelji.A OVO JE TEK SITNICA STA RADI TODORIC I TEDESCHI
2015-09-13
kakvo šamaranje malog čmara bracale ovo je nevjerojatno presretan sam
End- Posts : 21177
2015-08-25
i messi i modric pa da se radi o mome rodjenom caci ako zaradjuje ludjacke svote novca MORA PLACAT POREZ ....ako moze onnaj tuznik koji drzi mali ducan dusu vaditi da plati porez onda mogu i bogatasi svi osim ZDRAVKA MAMICA KOJI NETREBA PLATITI POREZ JER JE ON DOMOLJUB I TKO KAZE DA ZDRAVKO MORA PLATIT POREZ TAJ JE AUTOMATSKI ORJUNAS UDBAS KOMUNJARA I STA SVE NE....... il
2015-09-13
bogu bozije caru carevo rekao ISUS
2015-09-13
jel modrić optužen za utaju poreza?
Ovdje je jedino jasno da ništa nije jasno. Da nije tako na optuženičkoj klupi bi zajedno sa obitelji Mamić bio obavezno i Luka Modrić i to zbog sudjelovanja u prevari. Ne možeš ti nekome sa svog računa prebaciti 60-ak mil. kuna, a da neznaš zašto, dakle u najmanju ruku si saučesnik u prevari, ako je prevare bilo.muckodjubre wrote:jel modrić optužen za utaju poreza?
Zeko-
2015-08-26
sa svoga računa ja mogu dići lovu i podijeliti ljudima na trgu bana jelačića
Možeš, al' ne vjrujem da budeš svih 60 milja kuna stigao podijeliti. Budu došli i otpeljali te u Vrapče.
Zeko-
2015-08-26
ima li taj pokvareni kriminalac imalo srca? ajde što krade državu ali da i uništava živote nevinoj djeci. nemam riječinowitzki wrote:[size=49] Hudson je u školi na pitanje ‘Kada biste mogli upoznati bilo koju osobu na svijetu, tko bi to bio?’ odgovorio: ‘Lionel Messi’. I tako smo nas dvojica, zajedno s još 75 vlasnika VIP ulaznica, u svlačionici prije utakmice čekali i čekali... Pet minuta prije početka rekli su nam da se Messi neće pojaviti. Onda su nam obećali da ćemo ga upoznati u poluvremenu ili na kraju. Ništa se od toga nije dogodilo, on je u 69. minuti napustio stadion i odletio na Ibizu. Zagrlio sam Hudsona i rekao mu da mi je žao, a on se rasplakao. Rekao je da ne želi Messijev dres i da on više nije njegov heroj - prepričava nesretni otac.[/size]
mogu ih dati tebi i tko mi što može?Zeko wrote:Možeš, al' ne vjrujem da budeš svih 60 milja kuna stigao podijeliti. Budu došli i otpeljali te u Vrapče.
Kako psihopatu iz costa rice jedna šamarčina raspeezi da odmah opali po familiji što pokazuje da je nali ante takva ljudska mizerija i minijatura, jedna najobičnija pičkica i miš.
Pičketina i miš vazda bio, kurčeva prašina od čoveka.
Pičketina i miš vazda bio, kurčeva prašina od čoveka.
Guest- Guest
kako srpsko kopile izvrce pravdu tipicni srpski lazov al sto puni gace od straha na sam spome moga imena to je nenadjebivo...... ANTE JA ANTE STARCEVIC ANTE GOTOVINA ANTE ROSO ANTE PAVELIC........srbima samare dijele....
monitorski advokat koji je dokazao svoju "profesiju" nepoznavanjem ni najobicnijeg smijesnog slucaja.... kriminal cine zvezda i barcelena i juventus i ostali samo partizan i real nemaju grijeha.....
o boze ja napola pismen pa ucim ADVOKATA pravnim poslovima....al koga jebe najlakse sidit iza monitora i glunmit facu kad je tat masno platio faks a keva pickom potvrdila diplomski........
sad trkom plakat mamicevim kujicama rajkanu i sportu kaKO TE USTASA BRE VREDJA
monitorski advokat koji je dokazao svoju "profesiju" nepoznavanjem ni najobicnijeg smijesnog slucaja.... kriminal cine zvezda i barcelena i juventus i ostali samo partizan i real nemaju grijeha.....
o boze ja napola pismen pa ucim ADVOKATA pravnim poslovima....al koga jebe najlakse sidit iza monitora i glunmit facu kad je tat masno platio faks a keva pickom potvrdila diplomski........
sad trkom plakat mamicevim kujicama rajkanu i sportu kaKO TE USTASA BRE VREDJA
2015-09-13
ej bracala di ti je sport i rajko da ti pomognu
2015-09-13
nije ali neizravno je jer glup ko kurac pomogao mamicu da ovaj pokrade drzavu no mamic ionako krade drzavu jer je on domoljub i tko kaze nesto protiv mamica taj je automatski orjunas....mamic netreba placati porez u medjuvremenu naime on po beogradu placa vecere ARKANOVIM HEROJIMA....i ako to radi onda netreba placati porez uostalom sta svi bbb torcida i 3.8 milijuna normalnih stanovnika hrvatske imaju prozivati mamica on je donirao a ujedno i platio rodjendanski party plavoksoj kokoski koja se sastaje sa cetnikom na dunavu dok hrvati u vojvodini prozivljaavaju agoniju i ponizavanja od strane one stoke sto tamo obitava dabogda izginulimuckodjubre wrote:jel modrić optužen za utaju poreza?
2015-09-13
Zvijezda Barcelone Neymar nema dvojbe: Cristiano Ronaldo je najveći kandidat za osvajanje Zlatne lopte.
„Osvoji je Ligu prvaka s Real Madridom, a s Portugalom je postao prvak Europe. Nema dvojbe da je Ronaldo veliki nogometaš“, izjavio je Neymar za brazilske medije. Ovu su izjavu katalonski mediji elegantno prešutjeli, dok je madridski ističu u prvi plan i naglašavaju da bi mogla izazvati buru na Camp Nouu.
„Osvoji je Ligu prvaka s Real Madridom, a s Portugalom je postao prvak Europe. Nema dvojbe da je Ronaldo veliki nogometaš“, izjavio je Neymar za brazilske medije. Ovu su izjavu katalonski mediji elegantno prešutjeli, dok je madridski ističu u prvi plan i naglašavaju da bi mogla izazvati buru na Camp Nouu.
Guest- Guest
demo otvori temu za novu sezonu ove najjače lige svijeta
2015-08-25
samo mi nemoj modrića u naslov raketa može
2015-08-25
Page 28 of 28 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28
Similar topics
» Primera- modrić,kova i raketa...