ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Primera- modrić,kova i raketa...

Page 27 of 28 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28  Next

Go down

Primera- modrić,kova i raketa... - Page 27 Empty Re: Primera- modrić,kova i raketa...

Post by muckodjubre Fri 8 Jul - 15:49

Primera- modrić,kova i raketa... - Page 27 13627013_1039592866131222_7261246026337266227_n

muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Primera- modrić,kova i raketa... - Page 27 Empty Re: Primera- modrić,kova i raketa...

Post by Guest Fri 8 Jul - 16:38

Kako psihopata iz kosta rike polušava da relativizuje i avanzuje to što je grbavi hobit osudjeni kriminalac izmišljotinama na račun najvećeg HR igrača u istoriji i najboljeg veznjaka sveta.

Koji jadnik, bože dragi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End Fri 8 Jul - 16:52

a ti si pametnjaković mater ti cigansku poljubim zato jer je messiju ovo ekvivalent 2 kune i boli ga kurac, a tebi je to smisao tvojega jadnoga života
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by End Fri 8 Jul - 16:54

znaš li di je messi dočekao svoju kaznu na bahamima je ladio jaja, valjda su svi prije njega znali šta treba platiti pa i takva gluperda poput tebe
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by End Fri 8 Jul - 17:36

da čmarnaldo nije plaćao porez ne bi ništa rekao, misliš da taj cigan uopće imao pojma šta sve i koga treba plaćati, nepismen je ko i ti, to je njemu kao speed ticket ili parking karta ili kuglica sladoleda iliti jedan popušeni marokanski kubaner
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest Fri 8 Jul - 18:04

Dok messi krade i pljacka milijune mala djeca u svijetu umiru od gladi i zedi. on i njegov stari.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre Fri 8 Jul - 18:10

:D

Primera- modrić,kova i raketa... - Page 27 6b8efe2f85c2b63406b2Primera- modrić,kova i raketa... - Page 27 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Primera- modrić,kova i raketa... - Page 27 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest Fri 8 Jul - 19:45

:^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK Fri 8 Jul - 20:52

Braćala wrote:Kako psihopata iz kosta rike polušava da relativizuje i avanzuje to što je grbavi hobit osudjeni kriminalac izmišljotinama na račun najvećeg HR igrača u istoriji i najboljeg veznjaka sveta.

Koji jadnik, bože dragi.
tebi psihopata iz kostarike prvo jer kurvu mater jebe..
znam kopile iz nesredjene obitelji da patis od mene i da drces na sam spomen moga imena i drago mi je.. jati kaem jbg ako ti je stari staru izbacio na cestu i tebe snjom nitko nije za to kriv... prvo procitaj sta sam napisao onda seri... ja sam poruku endu napisao ali ti ionako sve shvacas kako tebi pase.ah da modric je sudjelovao u prevari hrvatske drzave a to sto ti bolesno mrzis sve sta igra u toj baceloni to je jedan od tvojih tezih problema kurvin sine. to tvoje shvacanje moje ironije naspram enda je jednako onom tvome lapsusu kad si napisao da je ramsey kurac od igraca jer igra u arsenalu ili di vec pa si ga nako minute hvalio na sva zvona.... eto sad psihopata iz kosta rike ti porucuje da nije zdravo trositi belo raditi za strabag i ziviti u iluziji da si uspesan advokat........ prvo nesto procitaj onda komentiraj jebem ti mrtvu mater kurvin sine  geek
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK Fri 8 Jul - 20:53

i sad slobodno dovedi SPORTA I RAJKANA I KICA pa im se jadaj

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK Fri 8 Jul - 20:54

operw wrote:Dok messi krade i pljacka milijune mala djeca u svijetu umiru od gladi i zedi. on i njegov stari.
operwe ajde reci kako je ono bilo MOME SINU LEO JE BIO UZOR
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by muckodjubre Fri 8 Jul - 21:00

vovjoda šta si toliko nabrijan?

jebiga ne može njemačka uvijek pobjeđivati ne ide bez 4 igrača iz prve postave i još k tome sami sebi uvale 2 gola

Primera- modrić,kova i raketa... - Page 27 6b8efe2f85c2b63406b2Primera- modrić,kova i raketa... - Page 27 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Primera- modrić,kova i raketa... - Page 27 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by FRANK Fri 8 Jul - 21:01

ma ko spominje njemacku ....jbg. ispali pa ispali nemoze ni najveca reprezentacija u povijesti uvijek prva... nego srpsko kopile koje je okotila kurva mene stavlja u usta a da nije ni procita text ...znam da drce od mene i da me se i na nekih 10000 km boji i puni gace od mene no i geni su mu takvi

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK Fri 8 Jul - 21:03

na danasnji dan poginuli ANDRIJA ANDABAK I SIMUN FOFIC FOFA I GODISNJICA KATE SOLJIC ..........a na jucerasnji dan preminuo MARKO BABIC ..za dom spremni hrvatskim herojima

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK Fri 8 Jul - 21:07

pablo_escobar wrote:
End1899 wrote:ali zamisli koju dobit oni ostvaruju od messija svake godine u milijardama da ga maltretiraju za 2 pišljiva milijuna i još će to vratiti u 4 puta većoj cifri, taman bi trebao kod guardiole u city, a barca u le šampijonat koja bi to svemirska liga bila
nije ni modric platio porez naime sudjelovao je u prevari hrvatske drzave skupa sa onim nadrogiranim ratnim profiterom znaci i modrara je lopov.......modrara je lopov a messi ima pravo neplacati porez.......hmmm cudna neka danasnja dica
moj text samo nije razumio lazni advokat
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by nowitzki Fri 8 Jul - 21:13

[size=49] Hudson je u školi na pitanje ‘Kada biste mogli upoznati bilo koju osobu na svijetu, tko bi to bio?’ odgovorio: ‘Lionel Messi’. I tako smo nas dvojica, zajedno s još 75 vlasnika VIP ulaznica, u svlačionici prije utakmice čekali i čekali... Pet minuta prije početka rekli su nam da se Messi neće pojaviti. Onda su nam obećali da ćemo ga upoznati u poluvremenu ili na kraju. Ništa se od toga nije dogodilo, on je u 69. minuti napustio stadion i odletio na Ibizu. Zagrlio sam Hudsona i rekao mu da mi je žao, a on se rasplakao. Rekao je da ne želi Messijev dres i da on više nije njegov heroj - prepričava nesretni otac.[/size]
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by Guest Fri 8 Jul - 21:42

"Leo je mojem sinu bio najveći heroj, a sad danima plače. Platio sam pet tisuća dolara da se upoznaju" - priča prevareni otac.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 8 Jul - 21:43

Ukrao novac i pobjegao u ibizu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK Fri 8 Jul - 22:26

Braćala wrote:Kako psihopata iz kosta rike polušava da relativizuje i avanzuje to što je grbavi hobit osudjeni kriminalac izmišljotinama na račun najvećeg HR igrača u istoriji i najboljeg veznjaka sveta.

Koji jadnik, bože dragi.
tebi je grbavi hobit nanio teske dusevne boli bas te unistio

evo malo iz USKOKA

'Gospodin Zdravko o tome odlučuje on zna najviše o tome' - tako je Luka Modrić u studenom 2006. godine govorio u Dnevniku Nove TV , tko odlučuje o njegovim transferima. Sada se, navodno, našao u ulozi svjedoka jer Uskok sumnja da je Zdravko Mamić izvlačio novac iz Dinama prilikom Modrićevog prelaska u engleski Tottenham za 21 milijun eura. Kao i u Lovrenovom slučaju, Uskok tvrdi da je Modrić prvo potpisao da će sav novac od transfera pripasti Dinamu, a zatim naknadno sa Zdravkom Mamićem potpisao dodatak prema kojem mu pripada pola to jest 81 milijun kuna.
Modrić je od toga ,navodno, 52 milijuna kuna proslijedio Zdravku Mamiću i drugim članovima obitelji. Tako je, ističe Uskok, izvršni predsjednik Dinama protupravno stekao 52 milijuna kuna, a još istražuju je li na taj iznos platio porez.

VIDIS LI SADA STA ZNACI KAD IZUCIS F
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK Fri 8 Jul - 22:27

VIDIS LI RALIKE O TOME KAD NETKO ZAVRSDI PRAVNI FAKULTET A NE KAD GA NEKO KUPI PARAMA ILI DAVANJEM PICKE KAO I TVOME OBITELJSKOM SLUCAJU

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK Fri 8 Jul - 22:28

'U pravilu par dana nakon što bi novac od NK Dinama bio meni uplaćen na račun, ja bih otišao u banku zajedno s nekim od članova obitelji Mamić, koliko se sjećam jednom ili u dva navrata sa Zoranom Mamićem te Marijem Mamićem, sinom Zdravka Mamića, a što se tiče Zdravka Mamića, ne sjećam se zbog proteka vremena je li on zajedno sa mnom išao u banku,' prenosi Jutarnji Modrićeve riječi... Luka je naglasio kako je tada bezgranično vjerovao Zdravku Mamiću i kako će, ako se pokaže da ga nije smio primiti, spreman vratiti novac.

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 27 of 28 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28  Next

Back to top

- Similar topics