ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Primera- modrić,kova i raketa...

Page 23 of 28 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28  Next

Go down

Primera- modrić,kova i raketa... - Page 23 Empty Re: Primera- modrić,kova i raketa...

Post by Zeko 1/6/2016, 17:55

scorpion wrote:
Zeko wrote:
scorpion wrote:
Zeko wrote:
scorpion wrote:
Kakve to veze ima jel bio na klupi ili na tribinama? Jel bio član AC Milana kad je Milan osvajao ligu prvaka? Jest! Znači osvojio ih je
 A tak se to gleda ? Onda sam i ja osvojil 11 titula prvaka Hrvatske uzastopno jer sam član Dinama. Bravo ja.
Nemoj bit gluplji nego što jesi ;)  Ako si registrirani igrač kluba, onda si osvojio ono što klub osvoji, pa makar ne igrao ni minutu cijele godine.
Pa je. I oni mali dinamovci kaj u pionirima igraju, isto su osvojili ovu sad 11-u titulu prvaka Hrvatske.
Pioniri nemaju veze sa seniorima. Nadam se da se samo praviš glup
Jesu li registrirani igrači kluba ? Jesu. Amen.

Zeko

2015-08-26

Back to top Go down

Primera- modrić,kova i raketa... - Page 23 Empty Re: Primera- modrić,kova i raketa...

Post by FRANK 1/6/2016, 19:06

Brate scorpijo on se nepravi glup on je najveca budaletina

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 2/6/2016, 10:30

Bayern Munich striker Robert Lewandowski has reached a pre-contract agreement to join Real Madrid next season, says AS.
The Poland international is currently tied to the Bavarians until the end of June 2019.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/6/2016, 10:38

Karim Benzema admits he wants to end his career at Real Madrid.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sat2 2/6/2016, 12:24

Braćala wrote:
muckodjubre wrote:GRANDE LUKA pokazuje koliko je LP osvojio:

Primera- modrić,kova i raketa... - Page 23 Luka%20modri%C4%87%20zastava%20finale

ako nastavi u ovom tempu, uskoro će pokazivati pravi znak... B-) 

Primera- modrić,kova i raketa... - Page 23 Tri_prsta
Primera- modrić,kova i raketa... - Page 23 Images?q=tbn:ANd9GcRppi6runtUUp6lvTEs3ZkfXHJtU4ut26cl07D1gnB2bFqnvnwr
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by muckodjubre 3/6/2016, 00:23

Cristiano Ronaldo je svoj bonus od 600 000 eura za osvajanje Lige prvaka proslijedio u humanitarne svrhe.

Primera- modrić,kova i raketa... - Page 23 6b8efe2f85c2b63406b2Primera- modrić,kova i raketa... - Page 23 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Primera- modrić,kova i raketa... - Page 23 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 3/6/2016, 00:26

LJUDINA! 

najveci igrac svih vremena mora biti veliki covek!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 3/6/2016, 01:26

Budala.. eto sta radi propaganda medija... svaka cast  srebrenom nogonetasu danasnjice ali on nezna da taj novac ionako ide " jadnim tuznin ugrozenin" izbjeglicama. Koje " bjeze od zlog assada"  .. bolje bi bilo da je te novxe dao vigilantima engleskin tajnin krscanskin osvetnicima koji europu oslobadjaju od sljama poput onog sto je silovao i ubio djevojcicu u raqqi pa dosao u europu ko izbjeglica no.... eto krepalo smece pod kotacina mixera i to po nekoliko puta

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 3/6/2016, 01:29

Svi bi ti bogati i slavni krscani trebali potajno financirati tajne krizarske redove koje tajnin putovina oslobadjaju europu od tog sljama. Ja vise nedajem ni kovanicu jednu prosjaku jer neznam ja kone te pare idu ta se islamska govna rasprsuju svagdi.... nedaj im pare kike dabogda pokrepali svi u sredozemnom moru

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by End 3/6/2016, 07:35

dao je isto kao za nepal
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by End 3/6/2016, 07:36

Primera- modrić,kova i raketa... - Page 23 13343099_1021053307949351_7971753066545787601_n
lol
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by End 3/6/2016, 08:06

Primera- modrić,kova i raketa... - Page 23 Cj9C5J8UYAE-RHL
i ode.. kao legenda i besmrtnik
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by muckodjubre 3/6/2016, 14:50

Oni koji bolje poznaju Ronalda kažu da portugalski nogometaš često daruje novac u dobrotvorne svrhe, ali da inzistira da se to obavi u tišini, bez medijske pompe.

Primera- modrić,kova i raketa... - Page 23 6b8efe2f85c2b63406b2Primera- modrić,kova i raketa... - Page 23 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Primera- modrić,kova i raketa... - Page 23 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by End 3/6/2016, 14:51

a za druge se to podrazumijeva i tako rade u tišini da niti ti ne bi ostavio ovakav post
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by End 3/6/2016, 14:53

messi ima fondaciju koja radi svakodnevno za djecu pa se ne piše o tome, a ovaj klošar još izmišlja donacije za nepal i bangladeš
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 3/6/2016, 17:39

End1899 wrote:messi ima fondaciju koja svakodnevno krade djeci pa se ne piše o tome, a ovaj klošar još izmišlja donacije za nepal i bangladeš
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by scorpion 3/6/2016, 17:46

Koji kompleksaš je ovaj end, to više uopće nije smiješno. Lik je definitivno bolestan (ili ima 15 godina)

Male
2014-04-18

Back to top Go down

Post by Guest 3/6/2016, 17:48

da ima 15 godina, bio bi mrvicu zreliji. ne bih mu dao vise od 12...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by bafalo 3/6/2016, 19:53

lionel je kad je došao iz argentine bio dobar i skroman dečko, bogobjazni kršćanin i dječački nevin to je svatko moga vidjeti. no onda su ga pokvarili katalonski čergari. previše je bio izložen truležu tog grada i jednostavno nije imao dovoljnu snagu volje da se odupre toj sodomi i gomori. sad krade na porezu, djeca plaču radi njega, gazi navijače, digao je nos maksimalno .. počeo se tetovirat i vjerojatno puši cigarete.. prešao na tamnu stranu i nema povratka. velika šteta. da je otišao negdje drugdje ili imao pameti da se makne od oca i dan danas bi bio poštovanja vrijedno ljudsko biće a ne još jedan u nizu klošara i mentalnih sirotinja

uspoređivati njega sa cristianom je uvreda tom dobrom čovjeku

2015-08-08

Back to top Go down

Post by scorpion 3/6/2016, 23:00

bafalo wrote:lionel je kad je došao iz argentine bio dobar i skroman dečko, bogobjazni kršćanin i dječački nevin to je svatko moga vidjeti. no onda su ga pokvarili katalonski čergari. previše je bio izložen truležu tog grada i jednostavno nije imao dovoljnu snagu volje da se odupre toj sodomi i gomori. sad krade na porezu, djeca plaču radi njega, gazi navijače, digao je nos maksimalno .. počeo se tetovirat i vjerojatno puši cigarete.. prešao na tamnu stranu i nema povratka. velika šteta. da je otišao negdje drugdje ili imao pameti da se makne od oca i dan danas bi bio poštovanja vrijedno ljudsko biće a ne još jedan u nizu klošara i mentalnih sirotinja

Sve si fino doktorski objasnio ;)

Male
2014-04-18

Back to top Go down

Post by nowitzki 3/6/2016, 23:03

bafalo wrote:lionel je kad je došao iz argentine bio dobar i skroman dečko, bogobjazni kršćanin i dječački nevin to je svatko moga vidjeti. no onda su ga pokvarili katalonski čergari. previše je bio izložen truležu tog grada i jednostavno nije imao dovoljnu snagu volje da se odupre toj sodomi i gomori. sad krade na porezu, djeca plaču radi njega, gazi navijače, digao je nos maksimalno .. počeo se tetovirat i vjerojatno puši cigarete.. prešao na tamnu stranu i nema povratka. velika šteta. da je otišao negdje drugdje ili imao pameti da se makne od oca i dan danas bi bio poštovanja vrijedno ljudsko biće a ne još jedan u nizu klošara i mentalnih sirotinja

nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 23 of 28 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28  Next

Back to top

- Similar topics