Primera- modrić,kova i raketa...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 28
Page 23 of 28 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28
Re: Primera- modrić,kova i raketa...
Jesu li registrirani igrači kluba ? Jesu. Amen.scorpion wrote:Pioniri nemaju veze sa seniorima. Nadam se da se samo praviš glupZeko wrote:Pa je. I oni mali dinamovci kaj u pionirima igraju, isto su osvojili ovu sad 11-u titulu prvaka Hrvatske.scorpion wrote:Nemoj bit gluplji nego što jesi Ako si registrirani igrač kluba, onda si osvojio ono što klub osvoji, pa makar ne igrao ni minutu cijele godine.Zeko wrote:A tak se to gleda ? Onda sam i ja osvojil 11 titula prvaka Hrvatske uzastopno jer sam član Dinama. Bravo ja.scorpion wrote:
Kakve to veze ima jel bio na klupi ili na tribinama? Jel bio član AC Milana kad je Milan osvajao ligu prvaka? Jest! Znači osvojio ih je
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Brate scorpijo on se nepravi glup on je najveca budaletina
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Bayern Munich striker Robert Lewandowski has reached a pre-contract agreement to join Real Madrid next season, says AS.
The Poland international is currently tied to the Bavarians until the end of June 2019.
The Poland international is currently tied to the Bavarians until the end of June 2019.
Guest- Guest
Karim Benzema admits he wants to end his career at Real Madrid.
Guest- Guest
Braćala wrote:muckodjubre wrote:GRANDE LUKA pokazuje koliko je LP osvojio:
ako nastavi u ovom tempu, uskoro će pokazivati pravi znak...
sat2-
2015-09-28
Cristiano Ronaldo je svoj bonus od 600 000 eura za osvajanje Lige prvaka proslijedio u humanitarne svrhe.
LJUDINA!
najveci igrac svih vremena mora biti veliki covek!
najveci igrac svih vremena mora biti veliki covek!
Guest- Guest
Budala.. eto sta radi propaganda medija... svaka cast srebrenom nogonetasu danasnjice ali on nezna da taj novac ionako ide " jadnim tuznin ugrozenin" izbjeglicama. Koje " bjeze od zlog assada" .. bolje bi bilo da je te novxe dao vigilantima engleskin tajnin krscanskin osvetnicima koji europu oslobadjaju od sljama poput onog sto je silovao i ubio djevojcicu u raqqi pa dosao u europu ko izbjeglica no.... eto krepalo smece pod kotacina mixera i to po nekoliko puta
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Svi bi ti bogati i slavni krscani trebali potajno financirati tajne krizarske redove koje tajnin putovina oslobadjaju europu od tog sljama. Ja vise nedajem ni kovanicu jednu prosjaku jer neznam ja kone te pare idu ta se islamska govna rasprsuju svagdi.... nedaj im pare kike dabogda pokrepali svi u sredozemnom moru
2015-09-13
Oni koji bolje poznaju Ronalda kažu da portugalski nogometaš često daruje novac u dobrotvorne svrhe, ali da inzistira da se to obavi u tišini, bez medijske pompe.
a za druge se to podrazumijeva i tako rade u tišini da niti ti ne bi ostavio ovakav post
End- Posts : 21177
2015-08-25
messi ima fondaciju koja radi svakodnevno za djecu pa se ne piše o tome, a ovaj klošar još izmišlja donacije za nepal i bangladeš
End- Posts : 21177
2015-08-25
End1899 wrote:messi ima fondaciju koja svakodnevno krade djeci pa se ne piše o tome, a ovaj klošar još izmišlja donacije za nepal i bangladeš
Guest- Guest
Koji kompleksaš je ovaj end, to više uopće nije smiješno. Lik je definitivno bolestan (ili ima 15 godina)
da ima 15 godina, bio bi mrvicu zreliji. ne bih mu dao vise od 12...
Guest- Guest
lionel je kad je došao iz argentine bio dobar i skroman dečko, bogobjazni kršćanin i dječački nevin to je svatko moga vidjeti. no onda su ga pokvarili katalonski čergari. previše je bio izložen truležu tog grada i jednostavno nije imao dovoljnu snagu volje da se odupre toj sodomi i gomori. sad krade na porezu, djeca plaču radi njega, gazi navijače, digao je nos maksimalno .. počeo se tetovirat i vjerojatno puši cigarete.. prešao na tamnu stranu i nema povratka. velika šteta. da je otišao negdje drugdje ili imao pameti da se makne od oca i dan danas bi bio poštovanja vrijedno ljudsko biće a ne još jedan u nizu klošara i mentalnih sirotinja
uspoređivati njega sa cristianom je uvreda tom dobrom čovjeku
Sve si fino doktorski objasniobafalo wrote:lionel je kad je došao iz argentine bio dobar i skroman dečko, bogobjazni kršćanin i dječački nevin to je svatko moga vidjeti. no onda su ga pokvarili katalonski čergari. previše je bio izložen truležu tog grada i jednostavno nije imao dovoljnu snagu volje da se odupre toj sodomi i gomori. sad krade na porezu, djeca plaču radi njega, gazi navijače, digao je nos maksimalno .. počeo se tetovirat i vjerojatno puši cigarete.. prešao na tamnu stranu i nema povratka. velika šteta. da je otišao negdje drugdje ili imao pameti da se makne od oca i dan danas bi bio poštovanja vrijedno ljudsko biće a ne još jedan u nizu klošara i mentalnih sirotinja
bafalo wrote:lionel je kad je došao iz argentine bio dobar i skroman dečko, bogobjazni kršćanin i dječački nevin to je svatko moga vidjeti. no onda su ga pokvarili katalonski čergari. previše je bio izložen truležu tog grada i jednostavno nije imao dovoljnu snagu volje da se odupre toj sodomi i gomori. sad krade na porezu, djeca plaču radi njega, gazi navijače, digao je nos maksimalno .. počeo se tetovirat i vjerojatno puši cigarete.. prešao na tamnu stranu i nema povratka. velika šteta. da je otišao negdje drugdje ili imao pameti da se makne od oca i dan danas bi bio poštovanja vrijedno ljudsko biće a ne još jedan u nizu klošara i mentalnih sirotinja
nowitzki-
2014-04-27
Page 23 of 28 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28
Similar topics
» Primera- modrić,kova i raketa...
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» dvi jadne picketine raketa i modric